- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.681
Bence alıp başımızı hawara gidelim en iyisiO bi çözüm buldu formülü bizden saklıyor galiba 1 senedir kızçe bizimle kilo veremiyordu şimdi aldı başını gidioyr Hawarım formülü bizede söyle:13:
14.buçuk aydır arkadaşlar bilir ne zorluklar çektigimi.Marifet normalde yememek degil marifet önünü her öglen her akşam börekler pastalar marifetli insanlar ve onların elinden çıkmış keyfe kedere bazen gece 12de can çekmiş diye yapılna milyonlarca farklı tarife hayır diyebilmek yegenYani canım ben buraya başlayınca hayır demeye ve oturmaya gidip gelimi kesmeye başladım.Bu binada ve eşimlede problemlere neden oldu.Çünkü gidersem yiycem çagırırsam yapıcam yine yiycem.Evlenince buraya 8 kilo aldım.Herkes birden elimi ayagımı çekmemi sadece diyete baglamaddı yanlış anladılar insan sevmiyor insan istemiyor dediler.Ben kulaklarımı tıkaddım ve hedef 55 ti ulaştım.2.hedef 52ydi 52.3 ulaştım.Eee derdin kiloydu zayıfladın niye deyince tekrar gidip gelmeye ve kilo vermemin rahatlıgıyla yine yemeye başladım.Ve gördügün gibi 53-54lerde kaldım.İşte böyle canım [/QUO3se6ve sev7eTE]
seve seve , başımın üstünde yeriniz var, beklerim kızlarr
hepinizi kampa sokarmışım, yenilecekler belli, spor belli kaçmayın ama
aslında sizden öğrendim kızlar neler yapmam gerektiğini yanlış yapa yapa doğruyu buldum, bide her zaman söylüyorum ideal kiloma çok var ondan da rahat veriyorum biraz,
BUGÜN:Aç karınla 1 kaşık bal
11:30=ekşimikli yumurta,3 çeri domates,4 zeytin,2dl. tb.ekmek
12:45=türk kahvesi
15:00=1 tabak türlü,1.5dl.beyaz ekmek,yarım turp
16:00=yeşilçay,4 küçük kabak tatlısı
19:00=1 kaşık tavuk sote
Şimdi yeşilçayımı içtim.Portakal yemek istedim ama geç oldu.Eşimde kv.de bende hastalandık.Burnum gözüm akıyor yine:2:Oglum yeni iyileşti bari geçmese.Ondan bize geçti sanırım.3 gündür ilaç kullanıyorum bugün kötüleştim anlamadım gitti.Hapşırmaya öksrmeye başladımSpor yapmayaı özledim.
geçmiş olsun canım haslalık bir geldimi peş peşe insanda perişan oluoyr aman iyi bakın kendinizee
Ebrucum hawarin sirri bence spor.45 dk plates yapiyor lesie ile yuruyor. Tabi beslenme aliskanligini da buyuk olcude degistirdi.
Sizden uzak kaldikca ve menu yazmadikca( yedigim icin utanip yazmiyorum) daha da kotu oluyor. Artik yesem de yazicam menumu ebrucum sporu mutlaka yapmak gerek yoksa olmuyo cidden ama icimden gelmiyo :26:
ösge çok haklısın canım sporsuz olmuyorr
doğumlardan önce çıtır anne olan ben şimdi balina durumuna geçtim:**** benide aranıza alırmısınız motive edin beni beynimi yıkayın etim benim yağlarım sizin olmasın ucup buhar olsun emi spora başlıycam zaten havaların düzelmesini bekliyorum 15 güne kadar inşşş
hoşgeldinnn
yaaa parmak kaldırıp duruyorum kimse beni görmüyo ben de katılmak istiyorum aranızaaaa fazla değil 10 kilocuk versem yeter(
2 gün oldu diyete başlayalı bende yeşil çay ve kistlerimden dolayı soğan suyu içmeye başladımmm
umarım kiloya da faydası olur ve ekmeği tamamen bıraktım
bu defa çok kararlı gördü kendimii sizinle beraber olmak ve kilolarıdan kurtulmak istiyorummmm
çıtır anne de değilim amaa
sende hoş geldin çıtır anne değilsiz, ama potansiyel bir anne adayısın güzelimmm
Barbella ve Özlemsahin aramıza hoşgeldiniz.İnş.beraberce veririz kiloları.
Saat 6 dan 7 buçuga kadar salladım ama ayaklarım koptuBaktım ki ogluşun gözler fal taşı uyandık.Hep beraber kahvaltı ettik.Bugün özgecim seni dinleyip hawarım gibi plates yapıcktım.Ama uyurum herhalde Pc fazla bakamıyorum gözlerim akıyor.Bugün başka bir dr gidicem gözüm yine mikrop kapt sanırım.Geldimi herşey üstüste geliyor zaten
önce menümü yazayım sonra yazdıklarınız okuyacağım arkadaşlar..tatil boyunca ilk kez sabah geç kalktım. birde mgezmeye gidince yemek saatleri düzensiz oldu.. ama pazartesi günü bir düzene girecek herşeyimm..
sabah(11-12 arası) 2 ince dilim salam, 3 dilim kaşar,yarım porsiyon patates kızarması, 3 dilim ekmek, domates sosu,2 çay kaşığı reçel, 3-4 bardak şekersiz çay
ara: ada çayı
öğle: ( aslında yediğim öğün değil öyle ayak üstü aldım ama ben yemek saati yerine yazayım) bir küçük dilim börek
ara: yolda yürürken çocukların cipsinde 5-6 tane aldım
akşam: yoğurtlu yağsız karnıbahar haşlaması, 1 yk pilav, 2 yk mantar sote
sporlarım:45 dakika plates,200 dakika mekik, 100 tane bel hareketi, 350 ip atlama, 30 dakika yürüyüş
yediklerim kalori sepetine göre :1317- sporlarım kalori toplam 399 kalori= kalan 918 kalori
kızlar size yaptıklarımı söyliyeyim, aslında bunları sizlerden öğrendim ebru, ösge, sehraa ve papatya
ekmeği azalttım, biz eve fırından tam buğday ekmeği alıyoruz, ve ben ondan her öğünde 2 dilim yiyordum, ama alında o yediğim 4 dilimmiş, küçük yuvarlak ekmekler var ya onlardan bizim aldığımız ama bir ara tv de izledim onun bir dilimi aslında 2 dilimmiş, yani ben aslında günde 8 dilim yiyormuşumm, ama artık günde 4 dilimi geçmemeye çalışıyorum hatta çoğu zaman 3 dilim yiyorum, bu ara uno nun denge ekmeğini tüketiyorum, bir süre sonra yine tam buğday yiyecem
pilavı ve makarnayıda azaltım ( gerçi bu gün yiyecem çok özledim ), eskiden çok yedim bide beraberinde ekmek yerdim sizler biliyorsunuz, artık çok az yiyorum ve genelde öğlen öğünümde tüketiyorum , akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum, genelde o günkü yemek ve bol salata yiyorum, yada çorba salata, akşam yemeğinden sonra ya 1 meyve yada beyaz leblebi yiyorum çayın yanında kalorisi çok düşük , bir avucu 20 kalori
suyu mutlaka ama mutlaka için bağırsaklarada iyi geliyor ben en az 2 lt içiyorum, aslında 3,5 içmem lazım, her 20 kiloya 1 lt su olmalıymış kızlar, yeşil çayımı içiyorum, ha bide yeşil çayımı spordan önce içiyorum, daha çok kalori yaktırdığı söyleniyor, kimileride yemekten sonra için diyor
ve tabiki sporrr bence kilo vermemin en büyük nedeni, 1 aydır hergün spor yapmaya çalışıyorum ne zaman müsait olursam, yürüyüş hava güzelse kızım bakıcıdaysa dışarıda hava kötüyse evde leslie ablayla yürüyorum, 3 gün platese gidiyorum, bu hafta yoktu ama olsun, plates kilo verdirmiyor kızlar ama sıkılaştırdığı kesin, çünkü 3 hafta falan önceydi arkadaşlar 4-5 arkadaş sen kilo verdin dediler o zaman daha 1,5 kilo vermiştim ki bu dışarıdan fark edilmez, bunun nedeni platesti spor hocammızda dedi, sıkılaşmışsın diye, aslında başlayınca hocamız ölçülerimi almıştı bir ara söyliyeyim ölçülerime bir baksın tekrar, platese yürüyerek gidiyorum tempolu 15 dk sürüyor eyer salon müsaitse erken gidip orda koşu bandı var 15 dk falan koşuyorum, çıkışta çok terli olduğum için yürümüyorum, ama havalar biraz düzelince yürümeyi düşünüyorum, ben spor yapmadan kilo veremiyorum kızlar bunu çok iyi biliyorum, bide hepinizin bildiği gibi kalori hesabı yapmaya çalışıyorum son zamanlarda
bende bazen çok üşeniyorum spor için, ama şunu söylüyorum kendime bunu kerndin için yap çünkü kendime zaten çok fazla zaman ayıramıyorum ayırdığım tek zamanda da spor yapıyorumm, bide hani merdiven falan sayıyorsunuz yanlış anlamyın ama ben onu spordan saymıyorum,i çünkü normalde işte ben zaten her gün en za 100 merdiven inip çıkıyorumdur, çünkü derdim genede 2. ve 3. katta, ama tabi ip atlamak ayrı onu 500 tane yapana kadar canım çıkıyor
amma yazmışım haaa aslında hepimizin bilgiği şeyler sadece ufak bir hatırlatma yapayım dedim güzell annenelrrr
tatşım yazdıllarını çok beğendim.. bende çok kilo vermememe rağmen bir akrabam sen çok kilo vermişin dedi.göbeğin gitmiş dedi8aslında sadece küçüldü göbeğim). altı üstü verdiğim 3,5 kilo...ama ben bunu yaptığım sporlara ve pilatese bağlıyorum..
yediğimiz porsiyonlar çoğu zaman büyük olabiliyor ve oradan kaynaklı yanlış kalori hesabı yapabiliyoruz..yediklerimize, içtiğimiz suya ve spora dikkat edince kilo vermemek mümkün değil...
birilerinin farketmesi insanın hoşuna gidiyor değil mi
benimde göbeğim biraz küçüldü ama o kilo vermekten kaynaklı, bizim yaptığımız plates başlangıç aşaması sayılır yani öyle çok zorlanmıyoruz, ama ben oldum olası yer hareketlerini yaparken belim ağrırı milleti,m karın kasları ağrır benim belim, bunun nedenide bel kaslarımın zayıf olmasından kaynaklanıyormuş o uüzden her zaman göbeğim vardı 53 kiloykende hafifi bir göbeğim vardı hiç bir zaman dümdüz bir karna sahip olmadımm ve olamıyacamm
arkadaşlar dün tartıldığımda 61,4 gelmiştim ama bu sabah 60,7 geldim bu baskül benimle dalgamı geçiyor anlamadım..bir günde bu kadar kilo vermiş olamam.. ayrıvca dünkü meün berbarttı .. tam bir enerji ve kalori deposu idi.. bir de yarın tartılacağım bakalım baskülüm bana ne fısıldayacak...ne olacak bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?