Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

barbella ve özlem şahin aramıza hoşgeldiniz....
umarım güzel paylaşımlarda bulunur, kilocuklarımızı veririz...
kızlar ya benim tartı bozuk yada benim vücudum...
ama tartım bozuk olmaz. her gün çocuğumu çıkarıyorum üstüne anormallik yok..
ben bugün orucum. dün 1 dilim tiramisu yedim, 1 porsiyon profiterol yedim.
gece 1'de 4 dilim tam tahıllı ekmeği kızarttım yağladım yedim. 1 kk peynir ve 4-5 adet zeytin ile...
yattım az önce tartıldım düne göre -200 gram.
yok arkadaş vücutla oyun oynamaya gelmiyor. demekki rahat olucaz. kasmıcaz...
ebrucum çok geçmiş olsun canım benim....

Yeni gelen arkadaslar Hosgeldiniz.ins.hep birlikte zayifliycaz.
Ebrucum gecmis olsun ihlamur nane limon falan kaynat bol su ic ve dinlenmeye calis.
Papatyacm stres gercekten cok etkiliyo bak inan relax olsak bu kadar kasmasak( rahat rahat yiyelim demek istemiyorum niye olmuyo diye diye dusunmesek yani) her onumuze gelene diyet gozuyle de bakmamak gerek eminim daha kolay kilo verilir ozaman

dün okadar çok yedim ki anlatamam patlayacak kadar hemde, bir tepsi yalancı un kurbiyesi yapmıştım hepsini kendim yedim, az bişeyde kızım yedi,

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hep beraber kurtuluruz bu kilocuklardan
yeni başladığım hareketler nasıl çalıştırmış vücudumu heryerim çürümüş gibi nereme dokunsam acıyo sanki hiç spor yapmamışım gibi demekki değişiklik yamak ücudu şaşırtmak lazımmış

kızlar size yaptıklarımı söyliyeyim, aslında bunları sizlerden öğrendim ebru, ösge, sehraa ve papatya

ekmeği azalttım, biz eve fırından tam buğday ekmeği alıyoruz, ve ben ondan her öğünde 2 dilim yiyordum, ama alında o yediğim 4 dilimmiş, küçük yuvarlak ekmekler var ya onlardan bizim aldığımız ama bir ara tv de izledim onun bir dilimi aslında 2 dilimmiş, yani ben aslında günde 8 dilim yiyormuşumm , ama artık günde 4 dilimi geçmemeye çalışıyorum hatta çoğu zaman 3 dilim yiyorum, bu ara uno nun denge ekmeğini tüketiyorum, bir süre sonra yine tam buğday yiyecem

pilavı ve makarnayıda azaltım ( gerçi bu gün yiyecem çok özledim ), eskiden çok yedim bide beraberinde ekmek yerdim sizler biliyorsunuz , artık çok az yiyorum ve genelde öğlen öğünümde tüketiyorum , akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum, genelde o günkü yemek ve bol salata yiyorum, yada çorba salata, akşam yemeğinden sonra ya 1 meyve yada beyaz leblebi yiyorum çayın yanında kalorisi çok düşük , bir avucu 20 kalori

suyu mutlaka ama mutlaka için bağırsaklarada iyi geliyor ben en az 2 lt içiyorum, aslında 3,5 içmem lazım, her 20 kiloya 1 lt su olmalıymış kızlar, yeşil çayımı içiyorum, ha bide yeşil çayımı spordan önce içiyorum, daha çok kalori yaktırdığı söyleniyor, kimileride yemekten sonra için diyor

ve tabiki sporrr bence kilo vermemin en büyük nedeni, 1 aydır hergün spor yapmaya çalışıyorum ne zaman müsait olursam, yürüyüş hava güzelse kızım bakıcıdaysa dışarıda hava kötüyse evde leslie ablayla yürüyorum, 3 gün platese gidiyorum, bu hafta yoktu ama olsun, plates kilo verdirmiyor kızlar ama sıkılaştırdığı kesin, çünkü 3 hafta falan önceydi arkadaşlar 4-5 arkadaş sen kilo verdin dediler o zaman daha 1,5 kilo vermiştim ki bu dışarıdan fark edilmez, bunun nedeni platesti spor hocammızda dedi, sıkılaşmışsın diye, aslında başlayınca hocamız ölçülerimi almıştı bir ara söyliyeyim ölçülerime bir baksın tekrar, platese yürüyerek gidiyorum tempolu 15 dk sürüyor eyer salon müsaitse erken gidip orda koşu bandı var 15 dk falan koşuyorum, çıkışta çok terli olduğum için yürümüyorum, ama havalar biraz düzelince yürümeyi düşünüyorum, ben spor yapmadan kilo veremiyorum kızlar bunu çok iyi biliyorum, bide hepinizin bildiği gibi kalori hesabı yapmaya çalışıyorum son zamanlarda
bende bazen çok üşeniyorum spor için, ama şunu söylüyorum kendime bunu kerndin için yap çünkü kendime zaten çok fazla zaman ayıramıyorum ayırdığım tek zamanda da spor yapıyorumm, bide hani merdiven falan sayıyorsunuz yanlış anlamyın ama ben onu spordan saymıyorum,i çünkü normalde işte ben zaten her gün en za 100 merdiven inip çıkıyorumdur, çünkü derdim genede 2. ve 3. katta, ama tabi ip atlamak ayrı onu 500 tane yapana kadar canım çıkıyor

amma yazmışım haaa aslında hepimizin bilgiği şeyler sadece ufak bir hatırlatma yapayım dedim güzell annenelrrr

oh oh yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş gelmişler ben çok düzensizim bu sabah tartıda 63.5 gördüm
zeytin yaprağı çayınada başladım bakalım hafaya kaç çıkıcam okullarda aılıyo düzenli spor o zaman oluyo :)

Elfcim fazla yorma vücudunu.
Özge ,Hawar,papatya saolun kızlar.
Dr.gittim gözüm daha kötü mikrop kapmış ve bu sefer daha geç geçecekmîş(Oğlumdan uzak durmaya çalışsamda o bana yapışık duruyor.İnş. Ona bulaşmazkv geçtim Dr dan burda oyalanırken beni biraz daha rahat bırakıyor.

hawar canım seni gönülden tebrik ediyorum...
bir kere daha okuyacağım yaptıklarını...
ben iftarda sanki fazla yedim. bilemiyorum ama yerimden kalkamıyorum...
1 kase tarhana çorbası, 3 adet milföy börek, 1 tabak kısır, domatesi soğan.
şu anda bırakın spor falan yapmayı oturan boğa gibiyim...

önce menümü yazayım sonra yazdıklarınız okuyacağım arkadaşlar..tatil boyunca ilk kez sabah geç kalktım. birde mgezmeye gidince yemek saatleri düzensiz oldu.. ama pazartesi günü bir düzene girecek herşeyimm..

sabah(11-12 arası) 2 ince dilim salam, 3 dilim kaşar,yarım porsiyon patates kızarması, 3 dilim ekmek, domates sosu,2 çay kaşığı reçel, 3-4 bardak şekersiz çay

ara: ada çayı

öğle: ( aslında yediğim öğün değil öyle ayak üstü aldım ama ben yemek saati yerine yazayım) bir küçük dilim börek

ara: yolda yürürken çocukların cipsinde 5-6 tane aldım

akşam: yoğurtlu yağsız karnıbahar haşlaması, 1 yk pilav, 2 yk mantar sote

sporlarım:45 dakika plates,200 dakika mekik, 100 tane bel hareketi, 350 ip atlama, 30 dakika yürüyüş

yediklerim kalori sepetine göre :1317- sporlarım kalori toplam 399 kalori= kalan 918 kalori

geçmiş olsun güzelim dikkat et kendine...

yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.

birbirimize destekle umarım tüm kilolarımızdan kurtuluruzz..

yaşasın artık çoğaldık ve hep beraber kilo vereceğizzzz.. bizden kurtuluş yokkk...

arkadaşlar dün tartıldığımda 61,4 gelmiştim ama bu sabah 60,7 geldim bu baskül benimle dalgamı geçiyor anlamadım..bir günde bu kadar kilo vermiş olamam.. ayrıvca dünkü meün berbarttı .. tam bir enerji ve kalori deposu idi.. bir de yarın tartılacağım bakalım baskülüm bana ne fısıldayacak...ne olacak bakalım..

tatşım yazdıllarını çok beğendim.. bende çok kilo vermememe rağmen bir akrabam sen çok kilo vermişin dedi.göbeğin gitmiş dedi8aslında sadece küçüldü göbeğim). altı üstü verdiğim 3,5 kilo...ama ben bunu yaptığım sporlara ve pilatese bağlıyorum..

yediğimiz porsiyonlar çoğu zaman büyük olabiliyor ve oradan kaynaklı yanlış kalori hesabı yapabiliyoruz..yediklerimize, içtiğimiz suya ve spora dikkat edince kilo vermemek mümkün değil...

bu günkü menümü yazayımm

sabah 11 yarım yufka ekmek, 8 zeyrin, 150 gr köy peyniri, 1,5 yk pekmez, 1 domates
ara 3 un kurabiyesi
ara 2 un kurabiyesi ara çeyrek muz, 1 elma
akkşam 19 1 porsiyon pırasa, 1 porsiyon kepekli makarna, 3 yk yoğurt

1375 klaori
2lt su, bolca siyah çay 5 mil leslie ( 348 kalori)
bu gün içimde kurt var sanki hala doymadım ve canım bişeyler istiyor

birilerinin farketmesi insanın hoşuna gidiyor değil mi
benimde göbeğim biraz küçüldü ama o kilo vermekten kaynaklı, bizim yaptığımız plates başlangıç aşaması sayılır yani öyle çok zorlanmıyoruz, ama ben oldum olası yer hareketlerini yaparken belim ağrırı milleti,m karın kasları ağrır benim belim, bunun nedenide bel kaslarımın zayıf olmasından kaynaklanıyormuş o uüzden her zaman göbeğim vardı 53 kiloykende hafifi bir göbeğim vardı hiç bir zaman dümdüz bir karna sahip olmadımm ve olamıyacamm

tatlım bende elma tipli insan modeliyim. ne kadar kilo versem de benim üst göbeğim (halk arasında mide dedikleri yer) hiçbir zaman gitmiyor.. biz elimizden geleni yapalım ..değiştiremeyeceğimiz şeyleri de kabulleniriz.ne yapalım.

Hawar canım ben de okulda derslere giderken merdiven çıkarım
Ama şu an yaptığım okulda merdiven çıkmak gibi değil
Düşün 20 dakika hiçdurmadan merdiven inip çıkıyorsun
İnsan ter içinde kalıyor bacaklar ağrıyor
Bu şekilde yapılırsa 10 dakikada 160 kalori yakıyorsun
Benimkisi yürüyüşe alternatif işte

Bugün
Kahvaltı iki bar çay 1 dilimden az k ekmeği birkaç kaşık mantarlı yumurta bir bardak taze portakal suyu üç çatal tulum peyniri
Üç yeşil zeytin az b peynir
Arada üç browni intense bir yeşil elma
Eşim yine geç gelince acıktım üç ince tarhana bir küçücük muz çeyreğini kızım yedi
Akşam dünden nohutlu pilav ama çok az
İki kaşık et yarım kase yoğurt bir kase tarhana çorbası ekmek yok biber turşusu
Yarım bardak neskafe
40dakika yürüyüş
200 mekik

Canım vücudun su toplamıştır bugün de o ödem gitmiştir ne mutlu sana
Ben de bugün 59.300 geldim
Ama tabi cuma gününü beklicem
Belki kızımı emzirdiğim içindir

1116.79cal sporu(yürüyüşü)düşünce:814.39 cal

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
08:00=2 dl.börek,1dl.peynir,6 zeytin,2 çatal k.sosu,ıhlamur
12:30=1 simit,kk peynir,3 zeytin,çay
16:00=yeşilçay,2 kaşık yogurt
17:00=2 ekler
18:15=4 minik köfte,2 kaşık patates püresi,2 közlenmiş kırmızı biber

spor:70 dk yürümek

Az önce bulaşıkları toplarken kalan 1 kabagı agzıma attımŞimdi yeşilçayımı içiyorum.Oglumu uyutup hastaneye gittim.Tam içeri girdim uyandı.Kimselerde durmyr.İyice bana düşkün oldu.Bildiginiz yapışık yaşıyoruz.Hasta olunca kimseyi istemiyorBiraz uyuyayım dedim kv akacaktı.Kapıya gelmiş anne anne yalvarıyor kalktım hemen avm ye götürdüm onu.Allah veiyor sabrını.Çok uykum var yatagı açtım ama size bakmadan yatamadım7 buçukta anneme geçtim.Ben gelicem diye pizza söylemiş yemedimBugün hastaneydi kv derken düzensiz oldu üzgünüm.Bu arada gözüm daha kötü mikrop kapmış.Hep akıyor ilaçları inş. işe yarar oglumu öpmeyi özledim.Benden böyle kızlar.Birde bugün yagmurda yürüdüm nefes aldım.İnş. yarın oglum alışsın diye kv bırakıp yürüycez ikimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…