- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.841
Hikomm cnmm hersey cok guzell gorunuyo ellerine sGlik♥♥
Hikomm cnmm hersey cok guzell gorunuyo ellerine sGlik♥♥
anam Kiz hikom senn neler yapmissun boylee ellerine saglik hikom ya valla hepsi muhtesemm benim beceruklu arkaadasimm hepsi cok guzell
Ebruu , yesil erik tesekkur ederim kizlar.
Brazdan asiya gidicez. İns oglan ateslenmez.
günaydın kızlar
çok hastayım
yazamıyorum size
gerçi diyeti de bıraktım ama
sizi takip edip başarılarınızı görmek istiyorum
mustafa berkin doğum günü hazırlıkları çok güzel hiko
yeşil erk geçmiş olsun
mev ebru ve ben yerimizde sayıyoruz.
taktik değiştirmek lazım
ben 57.0 kıloyum bu sabah itibari ile. bi 58 oluyorum bi 57 gel gitlerdeyim.
Geçmiş olsun canım dikkat et havlar dengesiz herkes hasta.Özledik seni iyileş tekrar aktif olHerkese günaydın, uzun zamandır yazamadım hastaydım, hala da atlatabilmiş değilim, burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor, ama diyete devam ediyorum, kendime yeni bir takvim belirledim, 15 hazirana kadar sıkı bir diyet yapacağım, şimdilik uyguluyorum bakalım sonuçları nasıl olacak. Hepinize selamlar.
Gitmeden bi kaşık arkadaşın dediginden ver bişi olmaz inş.Ebruu , yesil erik tesekkur ederim kizlar.
Brazdan asiya gidicez. İns oglan ateslenmez.
Aslında bu kiloyu 3 haftada haftada 1 diye vermemiz lazım biz gram gram veriyoruzBu haftalık bildirimim şöyle
23 Ocak............83,5
21 Şubat............81,9
28 Şubat ..........81,2
7 Mart ................80,0
14 Mart..............79.8
21 Mart..........79,6
Bu hafta giden 0,2
Toplam giden 3,9
hiç yoktan iyidir canım ama yaz geliyor rahat rahat hergün dondurma keyfi yapabilmek için vermek lazım biran önce yeni bişiler lazım kalori sayımı bakalım işe yaracak mı?oohhh ne güzel olmuş mesaj yazma panelihikmet ellerine sağlık süslerin de pastalarında bi harika ama bana bişey eksik gibi geldi o da balonlaar
vaktin olursa bi de balon al derim bence
kevser gelmiş yeşil erik gelmiş hoşgeldiniz kızlar.. kevsercim kızına çok geçmiş olsun ebrunun oğluda hastaydı ateşiliydi geçiş mevsimi tam hastalıklara davetiye çıkarıyor aman dikkat edin kızlar.. yeşil erik sen nasılsın senin de mevsimin geliyor bekle sen beklee tuza basıp basıp yiycem :
kilomu bildireyim barii
geçen hafta 65.6
bugün 65.2
giden 400 gr cık :111:
hedef 55
neyse bakalım bu hafta da böyle gitsin de yeterki gram gram gitsin yagidiyim de bi kahvaltı yapayım bari sabah 5.30 da uyandım miraç beyim sağolsun
çok güzel vermişsin şükümGünaydın kızlar, dün annem gelmişti. Onunla zaman geçirdik biraz. Öğlen oğlum uyuyunca da temizlik yaptık. Bu akşam da annemlere gidicez yine.
Geçmişi okuyamadım, oğlum yine orrtalığı savaş alanına çevirdi. Bildirimimi yapıp işlerime döncem. Vaktim olursa uğrarım yine
Geçen hafta 57.7
Bu sabah Eki Görüntüle 1031032 56.7
Giden 1000
Hedef kilo 53
inş. öyledir canım.Ben h sonu daha az yiyorum nedense p.tesi tartılmak iyi fikir aslında .günaydınnnnn
lajoba
şükoo
erik
tebrik ederim kızlar
eprum reglidir o canım
bana gelirsek tartılmadım 40 beden eski pantolonuma bile sığamadım sabah,karnımın şişliğinden ayak parmaklarımı göremedim düşünüm kaç gündür devam eden kabızlıkta olunca durduk yere üzülmek istemedim
yaklaşık 1 senedir yerimde sayıyorum,hafta içi verdiklerimi hafta sonu alıyorum,kaç aydır söz veriyorum kendime ve sözümü tutamıyorum
o yüzden pzt günü tartılma kararı aldım
hem regli olurum
hemde tartının korkusuna haftasonu ağzımı kaparım belki
bu hafta bu şekilde deniycem yine yapamazsam kendimi spora verip zayıflamaktan ziyada sıkılaşmaya ağırlık veicem
Masum nasılsın canım?sende kilo durumu nasıl konuşamıyoruz görünmüyosun.güaydın kilo verenleir tebrik ederimmmm
hikmetçim herşey çok güzel cnm eline saglık
günaydın kızlar
çok hastayım
yazamıyorum size
gerçi diyeti de bıraktım ama
sizi takip edip başarılarınızı görmek istiyorum
mustafa berkin doğum günü hazırlıkları çok güzel hiko
yeşil erk geçmiş olsun
mev ebru ve ben yerimizde sayıyoruz.
taktik değiştirmek lazım
ben 57.0 kıloyum bu sabah itibari ile. bi 58 oluyorum bi 57 gel gitlerdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?