Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kurabiyeyi suslemek icin aldigim ve artan kurdelayi sandalyeleri süsledim. Aklima geldi birden. Yarin gidip ayni kurdeladan alicam. Baska yerlere de kurdele yapicam.
Allahm neler gelior aklima.
Kewom canparçam tesekkrler.

ilk kilo bildirimi benden olsun kızlar.

başlangıç:58.9
Geçen hafta:58.2
bu hafta:58.5
hedef:52

2303 cal
1012 cal

regl günüm bugün şişkinligimde var.Çünkü çarşamba 58.0 dım.BU hafta 57lerde olucam inanıyorum

hikmetim:canım herşey çok güzel görünüyor.Hepsi anne eli el emegi ne güzelmustafanın dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inş.

papatyam yine yapmış sporunu

Kevser:bende pek aktif degildim cnaım ebnimde oglum aynı ateş ve öksürük kızlar biliyor zor bi 4 gün geçirdim.Kızınada çok geçmiş olsun.O iyi olsunda diyet sonrada olur.

Herkese günaydın, uzun zamandır yazamadım hastaydım, hala da atlatabilmiş değilim, burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor, ama diyete devam ediyorum, kendime yeni bir takvim belirledim, 15 hazirana kadar sıkı bir diyet yapacağım, şimdilik uyguluyorum bakalım sonuçları nasıl olacak. Hepinize selamlar.

Ebruu , yesil erik tesekkur ederim kizlar.
Brazdan asiya gidicez. İns oglan ateslenmez.

Bu haftalık bildirimim şöyle

23 Ocak............83,5

21 Şubat............81,9

28 Şubat ..........81,2

7 Mart ................80,0

14 Mart..............79.8

21 Mart..........79,6

Bu hafta giden 0,2
Toplam giden 3,9

oohhh ne güzel olmuş mesaj yazma paneli hikmet ellerine sağlık süslerin de pastalarında bi harika ama bana bişey eksik gibi geldi o da balonlaar
vaktin olursa bi de balon al derim bence

kevser gelmiş yeşil erik gelmiş hoşgeldiniz kızlar.. kevsercim kızına çok geçmiş olsun ebrunun oğluda hastaydı ateşiliydi geçiş mevsimi tam hastalıklara davetiye çıkarıyor aman dikkat edin kızlar.. yeşil erik sen nasılsın senin de mevsimin geliyor bekle sen beklee tuza basıp basıp yiycem :

kilomu bildireyim barii
geçen hafta 65.6
bugün 65.2
giden 400 gr cık :111:
hedef 55

neyse bakalım bu hafta da böyle gitsin de yeterki gram gram gitsin ya gidiyim de bi kahvaltı yapayım bari sabah 5.30 da uyandım miraç beyim sağolsun

Günaydın kızlar, dün annem gelmişti. Onunla zaman geçirdik biraz. Öğlen oğlum uyuyunca da temizlik yaptık. Bu akşam da annemlere gidicez yine.
Geçmişi okuyamadım, oğlum yine orrtalığı savaş alanına çevirdi. Bildirimimi yapıp işlerime döncem. Vaktim olursa uğrarım yine

Geçen hafta 57.7

Bu sabah 56.7

Giden 1000

Hedef kilo 53

Son düzenleme:
günaydınnnnn

lajoba

şükoo

erik

tebrik ederim kızlar

eprum reglidir o canım

bana gelirsek tartılmadım 40 beden eski pantolonuma bile sığamadım sabah,karnımın şişliğinden ayak parmaklarımı göremedim düşünüm kaç gündür devam eden kabızlıkta olunca durduk yere üzülmek istemedim

yaklaşık 1 senedir yerimde sayıyorum,hafta içi verdiklerimi hafta sonu alıyorum,kaç aydır söz veriyorum kendime ve sözümü tutamıyorum

o yüzden pzt günü tartılma kararı aldım

hem regli olurum

hemde tartının korkusuna haftasonu ağzımı kaparım belki

bu hafta bu şekilde deniycem yine yapamazsam kendimi spora verip zayıflamaktan ziyada sıkılaşmaya ağırlık veicem

güaydın kilo verenleir tebrik ederimmmm

hikmetçim herşey çok güzel cnm eline saglık

günaydın kızlar
çok hastayım
yazamıyorum size
gerçi diyeti de bıraktım ama
sizi takip edip başarılarınızı görmek istiyorum

mustafa berkin doğum günü hazırlıkları çok güzel hiko

yeşil erk geçmiş olsun
mev ebru ve ben yerimizde sayıyoruz.
taktik değiştirmek lazım

ben 57.0 kıloyum bu sabah itibari ile. bi 58 oluyorum bi 57 gel gitlerdeyim.

geçmiş olsun Hadekam nerelerdesin cancağızım diyeti de bırakma bizi de özledik seni

Geçmiş olsun canım dikkat et havlar dengesiz herkes hasta.Özledik seni iyileş tekrar aktif olİnş bu yeni kararında ve zamnında verirsin.
Ebruu , yesil erik tesekkur ederim kizlar.
Brazdan asiya gidicez. İns oglan ateslenmez.
Gitmeden bi kaşık arkadaşın dediginden ver bişi olmaz inş.
Aslında bu kiloyu 3 haftada haftada 1 diye vermemiz lazım biz gram gram veriyoruzHızlanmamız lazım:13:
hiç yoktan iyidir canım ama yaz geliyor rahat rahat hergün dondurma keyfi yapabilmek için vermek lazım biran önce yeni bişiler lazım kalori sayımı bakalım işe yaracak mı?
çok güzel vermişsin şükümÖzledim seni
inş. öyledir canım.Ben h sonu daha az yiyorum nedense p.tesi tartılmak iyi fikir aslında .Spora beraber başlayalım mı papatyam gbi:13:Her akşam yapalım ne dersin mevvvv????sıkılşammaız lazım
güaydın kilo verenleir tebrik ederimmmm

hikmetçim herşey çok güzel cnm eline saglık
Masum nasılsın canım?sende kilo durumu nasıl konuşamıyoruz görünmüyosun.

Geçmiş olsun canım yeşil erik kevserin kızı benim oglum hastalıklar var bu ara herkeste.Dikkat et kendine.Ugramıyordun dmek bu yüzden.Haklısın 300 ileri 500 geri aynı rakamlarda turlayıp duruyoruz bizim kilo evrip hep eksiye düşmemiz lazım.Bi hafta al bi hafta ver olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…