- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.881
ben burdayım zatiii...AMan Yarebbimmmmmmmmmm hamişlerimiz ebru muuuuuuuuuuuuu:Diğer kızçeler nerdesinizzzzz. .gelin yaavvv...tubim, rose., zehra, fenodo, sehra, hamişlermiz ebru ve hawar, unuttuğum vardir eminim..gelun ya ozledik. Bir haber edin
hım anlaşıldı 1 bardak kola 1 bardak küp şeker demek bende bugün 250 ml mini içtim migdem kötü diyeEbru canim dikkat ettim dun de menum guzeldi ama gece 1 bardak kola 2 petibor arasinda da 1 kucuk seker sucugu yedim
Ama bu hafta sporumu yaptim spor yapamadigim gun ev isi yaptim fazladan ama gitmedi su regl artik olsaydim en azindan azcik eksilirdim
ortim çok iyi vermişsinKilo vermedim saniyordum vermisim gecen hafta 64.5 bu hafta 63.7 giden 800 gr
Hayret o kadar yememe ragmen dikkat etmeme lazim genede gitmis kilo veren herkezi tebrik ederim
İyi oglum çok şükür hafif öksürügü kaldı o da geçer.Kızlar, teşekkürler, ben de sizleri tebrik ederim. Site bakımdaydı. Arkadaş listem azalmış, benim de profil resmim gitmiş. Bakımdayken eski beğen butonu bari geri gelseydi. Olanlar da gitti. Önceki gün virüs girdi sandım. 1 gün boyunca siteye giremedim. Benim bilgisayarımdaki sorun sadece bakımdan değil. başta face de ortaya çıktı ve tüm bilgisayar genelinde yayıldı. Bazen hiçbişey yapamıyorum. Yakında bu yüzden hiç gelemiycem topiğe.
Kevser, hoşgeldin. Burdan da geçmiş olsun. İnş daha iyidir şimdi. Diyet işine gelince, tebrik ederim, 800 gr da gayet güzel bi rakam. Ama yine de hiçbişey yavrularımızdan önemli değil. Sütün gelince devam edersin diyete.
Hikoş bütün hazırlıklar çok güzel olmuş ellerine sağlık. Mustafa Berk in doğumgünü de kutlu olsun canım, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum kuzucuğuna.
Mevcan sağol güzellik, yürüyüşlere devam et, haftasonu yemeleri de azaltırsan yaza doğru hedef kilona inersin. Benim de mayısın ilk haftası kuzenimin düğünü var. ipincecik olmam lazım. Kuzenimden bile güzel olucam, herkesler gelinden çok bana bakıcak he he
Hadeka ve Yeşil erik hoşgeldiniz ve geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Ebrucum ben de seni özledim canım. Geçen ay istanbula gittiğimizde aklıma Sehraa ve Sen geldin. Etrafıma bakındım durdum. inş bi gün karşılaşırız. Bu arada Emir nasıl oldu?
Elifcim 400 gr da az sayılmaz canım, sevinmelisin. İnş haftaya daha fazla verirsin.
Papatyam sağol, yürüyüş yapman çok iyi. keşke imkanımız olsa da hergün yapsak. Ben geçen yaz 2 saatlik bi yürüyüşle ertesi gün 1.400 gr vermiştim. Çok faydası oluyo. Havalar ısındıkça daha çok yürürüz artık.
Nazlma tebrikler canım sen de iyi vermişsin.
Nelson, ve Ayşe harikasınız, tebrikler.
Veremeyen kızçeler, haftaya kendinizi toparlarsınz.
Sehraa gördüm seni, sen nasılsın?
Diğer kızlar, şimdiden iyi haftasonları hepinize de.
geçen hafta 57.200 bu hafta 57.400
artık kilo vermek hayal benim içinnn tatile girdi kilo vrmiyeceğim aksine alacağım. 9 aylık tatile girdim (mümkünse meydan okuduğum kızçeler o kilonu sabite bağlayın 9 ay sonra devam edelim olurmuu)
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
şükran ortağım kusura bakma veremedim. çarşambadan beri yürüyüş te yaptım yavaş yavaş belim ağrıdığı için ama artı çıktım çünkü mens olmadım şi kaldım. şişlik ne zaman gider bilmiyorum.
hikmet ellerine sağlık oğlunun doğum günü kutlu olsun bolluk bereket içinde hayırlı sağlıklı ömrü olsun.
ben artık pes ettim
aman Allahıımm aşağılarda bi yerde hamiş ebru yazıyodu okuyunca güldüm hadi hayırlısı dedim ama sen şimdi 9 aylık tatil diyince himişmisin kıızşaka bi yana olsun canım çok fazla değil mens olmadığındandır olunca geçer gider o +lar merak etme
Şükran abla sağol evet az sayılmaz zaten pek de dikkat etmedim yani kalori saydım ama yediğim kaloriler içinde pastalar börekler horon tepiyolardı yanidemekki ne kadar kalori sayarsak sayalım cıss tüketince az gidiyo
ya okuyorum benimle ilgili yorumlar var ama unutuyorum cevap yazamıyorum kızlaaar çoook çook sorryy
yok kız mens de tatile girdi dün tahlil yaptırdım tekrardan 4 gün geçti dr da geçen yaptırdığımda 20 sinde gel demişti bu gün gittim tahlil sonucunu almaya 5318 çıktı bchgoldum artıkın
yanlış anlamadım inş hamişsin yani demiiigözün aydın canım beniim Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin boşver kiloları falan ye sen ye bebişine iyi bak
ben burdayım zatiii...AMan Yarebbimmmmmmmmmm hamişlerimiz ebru muuuuuuuuuuuuu:53: :18:
hım anlaşıldı 1 bardak kola 1 bardak küp şeker demek bende bugün 250 ml mini içtim migdem kötü diyeo yapmıştır birde şeker sucugundandır.
ortim çok iyi vermişsin
İyi oglum çok şükür hafif öksürügü kaldı o da geçer.Yoklugun hissediliyor ayyy keşke karşılaşsak toplanabilsek Biz sehrayla aynı şekirde yanı yakada olmamıza ragmen toplanamadık
eşin bilse eminim gelirdin canım ben hepinizle görüşmeyi toplanmayı çok isterimEbrum inş olur ya, Eşim istanbul u bilse, ben onu bi şekilde götürtürdüm." Bulunduğumuz şehirden hiç çıkmadım, burda büyüdüm" dedi, istanbulda hiç yol bilmem dedi inanmadım. Bizi gezdirmemek için yalan söylüyo diye düşündüm ama geçen ay büyük akvaryuma gitmeye çalışırken oralarda kaybolduk gerçekten. Oysaki arabada bi de arkadaşı vardı eşiyle birlikte, sözde onlar biliyodu. yolu bulana kadar Fatih, Eyüp, Karaköy, Ortaköy, derken 2-3 saat dolaştırdı bizi beyler. Ortak bilindik bi yer belirleyebilsek buluşurduk kesin. Çocukları anneme bırakıp kendim gelirdim.
Canım ya çok sevindim inş. bende bi kardeşi olsun isterim.Saglıkla kucagına alırsın inş.hawar özge ve üçüncü hamişimiz devkulegeçen hafta 57.200 bu hafta 57.400
artık kilo vermek hayal benim içinnn tatile girdi kilo vrmiyeceğim aksine alacağım. 9 aylık tatile girdim (mümkünse meydan okuduğum kızçeler o kilonu sabite bağlayın 9 ay sonra devam edelim olurmuu)
şükran ortağım kusura bakma veremedim. çarşambadan beri yürüyüş te yaptım yavaş yavaş belim ağrıdığı için ama artı çıktım çünkü mens olmadım şi kaldım. şişlik ne zaman gider bilmiyorum.
hikmet ellerine sağlık oğlunun doğum günü kutlu olsun bolluk bereket içinde hayırlı sağlıklı ömrü olsun.
ben artık pes ettim
bende çok güldüm ama bugün regl günüm :18:Allah söyletmiş olmasın yada devkulenin ki içine dogmuştur
ay İnanmıyorum karnım ağrldı gülmekden kız özge yazıcaktim seni yazmışım Allahmı dedirtti ne hamişimiz ebru
yok kız mens de tatile girdi dün tahlil yaptırdım tekrardan 4 gün geçti dr da geçen yaptırdığımda 20 sinde gel demişti bu gün gittim tahlil sonucunu almaya 5318 çıktı bchgoldum artıkın
kızlar beni orti kayıp mı yoksa ben mi göremedimTUBİLOSHH nerdesin kııııı???
Diğer kızçeler nerdesinizzzzz. .gelin yaavvv...tubim, rose., zehra, fenodo, sehra, hamişlermiz ebru ve hawar, unuttuğum vardir eminim..gelun ya ozledik. Bir haber edin
geçen hafta 57.200 bu hafta 57.400
ben artık pes ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?