Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar, teşekkürler, ben de sizleri tebrik ederim. Site bakımdaydı. Arkadaş listem azalmış, benim de profil resmim gitmiş. Bakımdayken eski beğen butonu bari geri gelseydi. Olanlar da gitti. Önceki gün virüs girdi sandım. 1 gün boyunca siteye giremedim. Benim bilgisayarımdaki sorun sadece bakımdan değil. başta face de ortaya çıktı ve tüm bilgisayar genelinde yayıldı. Bazen hiçbişey yapamıyorum. Yakında bu yüzden hiç gelemiycem topiğe.

Kevser, hoşgeldin. Burdan da geçmiş olsun. İnş daha iyidir şimdi. Diyet işine gelince, tebrik ederim, 800 gr da gayet güzel bi rakam. Ama yine de hiçbişey yavrularımızdan önemli değil. Sütün gelince devam edersin diyete.
Hikoş bütün hazırlıklar çok güzel olmuş ellerine sağlık. Mustafa Berk in doğumgünü de kutlu olsun canım, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum kuzucuğuna.
Mevcan sağol güzellik, yürüyüşlere devam et, haftasonu yemeleri de azaltırsan yaza doğru hedef kilona inersin. Benim de mayısın ilk haftası kuzenimin düğünü var. ipincecik olmam lazım. Kuzenimden bile güzel olucam, herkesler gelinden çok bana bakıcak he he
Hadeka ve Yeşil erik hoşgeldiniz ve geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Ebrucum ben de seni özledim canım. Geçen ay istanbula gittiğimizde aklıma Sehraa ve Sen geldin. Etrafıma bakındım durdum. inş bi gün karşılaşırız. Bu arada Emir nasıl oldu?
Elifcim 400 gr da az sayılmaz canım, sevinmelisin. İnş haftaya daha fazla verirsin.
Papatyam sağol, yürüyüş yapman çok iyi. keşke imkanımız olsa da hergün yapsak. Ben geçen yaz 2 saatlik bi yürüyüşle ertesi gün 1.400 gr vermiştim. Çok faydası oluyo. Havalar ısındıkça daha çok yürürüz artık.
Nazlma tebrikler canım sen de iyi vermişsin.
Nelson, ve Ayşe harikasınız, tebrikler.
Veremeyen kızçeler, haftaya kendinizi toparlarsınz.
Sehraa gördüm seni, sen nasılsın?
Diğer kızlar, şimdiden iyi haftasonları hepinize de.

Son düzenleme:
Diğer kızçeler nerdesinizzzzz. .gelin yaavvv...tubim, rose., zehra, fenodo, sehra, hamişlermiz ebru ve hawar, unuttuğum vardir eminim..gelun ya ozledik. Bir haber edin
ben burdayım zatiii...AMan Yarebbimmmmmmmmmm hamişlerimiz ebru muuuuuuuuuuuuu:53::18:
hım anlaşıldı 1 bardak kola 1 bardak küp şeker demek bende bugün 250 ml mini içtim migdem kötü diyeo yapmıştır birde şeker sucugundandır.
Kilo vermedim saniyordum vermisim gecen hafta 64.5 bu hafta 63.7 giden 800 gr
Hayret o kadar yememe ragmen dikkat etmeme lazim genede gitmis kilo veren herkezi tebrik ederim
ortim çok iyi vermişsin
İyi oglum çok şükür hafif öksürügü kaldı o da geçer.Yoklugun hissediliyorayyy keşke karşılaşsak toplanabilsekBiz sehrayla aynı şekirde yanı yakada olmamıza ragmen toplanamadık

Ebrum inş olur ya, Eşim istanbul u bilse, ben onu bi şekilde götürtürdüm." Bulunduğumuz şehirden hiç çıkmadım, burda büyüdüm" dedi, istanbulda hiç yol bilmem dedi inanmadım. Bizi gezdirmemek için yalan söylüyo diye düşündüm ama geçen ay büyük akvaryuma gitmeye çalışırken oralarda kaybolduk gerçekten. Oysaki arabada bi de arkadaşı vardı eşiyle birlikte, sözde onlar biliyodu. yolu bulana kadar Fatih, Eyüp, Karaköy, Ortaköy, derken 2-3 saat dolaştırdı bizi beyler. Ortak bilindik bi yer belirleyebilsek buluşurduk kesin. Çocukları anneme bırakıp kendim gelirdim.

geçen hafta 57.200 bu hafta 57.400
artık kilo vermek hayal benim içinnn tatile girdi kilo vrmiyeceğim aksine alacağım. 9 aylık tatile girdim (mümkünse meydan okuduğum kızçeler o kilonu sabite bağlayın 9 ay sonra devam edelim olurmuu)

kilo veren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
şükran ortağım kusura bakma veremedim. çarşambadan beri yürüyüş te yaptım yavaş yavaş belim ağrıdığı için ama artı çıktım çünkü mens olmadım şi kaldım. şişlik ne zaman gider bilmiyorum.
hikmet ellerine sağlık oğlunun doğum günü kutlu olsun bolluk bereket içinde hayırlı sağlıklı ömrü olsun.
ben artık pes ettim

aman Allahıımm aşağılarda bi yerde hamiş ebru yazıyodu okuyunca güldüm hadi hayırlısı dedim ama sen şimdi 9 aylık tatil diyince himişmisin kıız şaka bi yana olsun canım çok fazla değil mens olmadığındandır olunca geçer gider o +lar merak etme

Şükran abla sağol evet az sayılmaz zaten pek de dikkat etmedim yani kalori saydım ama yediğim kaloriler içinde pastalar börekler horon tepiyolardı yani demekki ne kadar kalori sayarsak sayalım cıss tüketince az gidiyo

ya okuyorum benimle ilgili yorumlar var ama unutuyorum cevap yazamıyorum kızlaaar çoook çook sorryy

yok kız mens de tatile girdi dün tahlil yaptırdım tekrardan 4 gün geçti dr da geçen yaptırdığımda 20 sinde gel demişti bu gün gittim tahlil sonucunu almaya 5318 çıktı bchg oldum artıkın

yok kız mens de tatile girdi dün tahlil yaptırdım tekrardan 4 gün geçti dr da geçen yaptırdığımda 20 sinde gel demişti bu gün gittim tahlil sonucunu almaya 5318 çıktı bchg oldum artıkın

yanlış anlamadım inş hamişsin yani demiii gözün aydın canım beniim Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin boşver kiloları falan ye sen ye bebişine iyi bak

yanlış anlamadım inş hamişsin yani demiii gözün aydın canım beniim Allahım hayırla kucağına almayı nasip etsin boşver kiloları falan ye sen ye bebişine iyi bak

saol canım evet yanlış anlamadım oğluma kardeş geliyor hamileyim. allah vakti zamanı gelince sana ve tüm isteyen çıtır annelere nasip etsin.

ay İnanmıyorumkarnım ağrldı gülmekdenkız özge yazıcaktimseni yazmışımAllahmı dedirtti nehamişimiz ebru

eşin bilse eminim gelirdin canım ben hepinizle görüşmeyi toplanmayı çok isterim
Canım ya çok sevindim inş. bende bi kardeşi olsun isterim.Saglıkla kucagına alırsın inş.hawar özge ve üçüncü hamişimiz devkule
bilse eşin eminim sen gelirdin.inş. başka sefere çok isterim buluşmayı hepinizle

ay İnanmıyorumkarnım ağrldı gülmekdenkız özge yazıcaktimseni yazmışımAllahmı dedirtti nehamişimiz ebru
bende çok güldüm ama bugün regl günüm :18:Allah söyletmiş olmasın yada devkulenin ki içine dogmuştur

Son düzenleme:

amanıııın maşallah canım Allah tamamına erdirsin bende bu küçüğe hedefime 6 kilo kala beklenmedik bi biçimde hamiş kalmıştım

selam kızlar.yazdıklarını yarım yamalak okudum yazacağım birşeyler ama işte net tok.. teldede yarım yamalak yazamadım.. net yacvaştıı..

ayrıca telden yanlış yazmışım.. geçen hafta 58,9 bu hafta 57,4... 1500 gram ki pazartesi sabahı 59,5 i görmüştüm..aslına bakarsanız 4 günde 2 kilo vermiş oldum.. ama biz cumayı baz aldığımızdannn 1500 sayıyıruzz..
tebrik edenlere teşekkürlerimi sunuyorum....

. hikmet harika şeyler yapmışın .. bayıldımm bayıldımmm resmen....nicwe güzel yaşlar geçirsin.. çok sanşlı mustafa senin gibi bir a nnesi olduğu için....

ebrulim çok değil artın regl dönemi feleğimiz şaşıyor resmennn...

yeşil erik tatlım geçmiş olsun...az da olsa kilo vermişsin tebrikler...

lajoba tatlım 400 garam güzel..

şükranım bak ilk hafrtadan 1000 gram sen benden önce 55 olamamlısınn.. yetişmeliyim saanaaaa

mevcan kız.. yeni düzeinin harika.. ben senin gibidüzenli olamıyorum...planlı olunca insan daha az efor harrcar.. topla artıkda ver kilolarını.. ben evde yürüyorum sennde hemencik başla yürümelerinee..

hadeka dön aramıza..geçmiş olsun bu arada..

nazlım süpersin 600 gramm iyi tatlım devamını isterizzz..

ayşekayra harikasın canım...gtimiş kilolarrr..

didemçiğim aynı kalmak da büyük başarı en azından almaışsın...ben hafta sonlar kilo alan biri olarak aynı rakamı görmekde inan güzel..

kevserciğim ne güzel artı diye çıkıp eksi gelmek.. ah bende öyle olsam...

devkulem tebrikler.. harikaaa... allah taamamına erdirsinn...

Son düzenleme:
kzıalr buğün biraz rajat beslendim..

sabah:1 simit+1kk peynir+1ceviz
ara:3ü bir arada kahve
öğle:çeyrek simit+2 dilim ekmek+2zeytin+1/2 por kuru fasulye+2yk pirinç+1ceviz
ara:3ü bir arada kahve+1havuç +yarım portakal
ara:türk kahvesi
akşam:2 dilim ekmek üzerine 1,5 yk çikolata
akşam: sucuklu yumurta yerim...+2 dilim kepekli

toplamm....1802 kalori ama akşam birşeyler yerim sanki açım çünkü..birazabarttımama olsun hak ettim sanırım...

kalan 1440 kalor,i

sporlarım-- yapacaklarım.. bu hafta sonu kilo almaya hiç niyetim yok...sonra toparlayamıyorum...

10 dak ip atlama
5 dak mekik
45 dak yürüyüş

kızlar beni orti kayıp mı yoksa ben mi göremedimTUBİLOSHH nerdesin kııııı???

aysemmmm kız kayıplara karışmıştım bikaç gündür...
hakkını helal et. regl haftamdı. sinir,stres,kk yapımı,işler güçler derken pek gelemedim.
kilo da veremedim zaati...
inşallah yeni haftaya daha motive başlarım.

bu ortilikten bişey anlamadım ben.
yeniden orti olak la
telafi ediciim bu defa söz

Diğer kızçeler nerdesinizzzzz. .gelin yaavvv...tubim, rose., zehra, fenodo, sehra, hamişlermiz ebru ve hawar, unuttuğum vardir eminim..gelun ya ozledik. Bir haber edin

nazlma kuzummm bende seni özledim ama şartlar el vermedi maalesef.
inşallah motivemi tekrar bulup bu hafta bommmba gibi kilo vercem...
reng haftam dolayısıyla + çıktım

sen maşallah güzel gidiosun

Son düzenleme:
selam canlarrrr
nasılsınız bakalım?

kilo bildirim gününde mutlu mesut gelemedim bu hafta.

regl haftam ve abur cubur manyagı yaptım kendimi.
büyük paket çikolataları bir oturuşta yedim,
hamur işi,tatlılar yedim
kahvaltıda beyaz ekmek,tost yedim
sınırım yoktu anlayacagınız...
gün içinde 78.5 bile gördüm siz düşünün yani...

ayrıca çok yogun geçti günlerim. pek gelemedim yanınıza.
kalori hesabına da menülerim iç açıcı olmadıgı için ara vermiştim.
ama artık 77 rakamından da sıkıldım

haftaya 76 lı rakamları görcem inşallahhhh

bugün sohbette yine incecik olmuşsun diyenler vardı
ama incecikmiyim? haayıııırrrrr
beni önceden çok kilolu görmüşlerdi.eski halime döndüğüm için incelmişim gibi gelio onlara.
ikinciye hamile kalmadan önce 78 kiloydum zaten.

kilo bildirimini yapayım bari

başlangıç 93.0 (aralık)
geçen hafta 77.1
bu hafta 77.3

gelen +200 gr

hedef ilk 75 sonra 73

boy 1.78

Son düzenleme:
Ben yine 60.3çıktım ama abartmasamda çokta dikkat etmedim bu hafta..ben ne zaman bi zamanlarki gibi 57olcsm ya(nazlımaaaaa senle boyumuz aynı 52çok zayıf olmuyor mu kaç bedensineesim koysana yüzün kapalı

Hayırlı olsun, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin, evlat çok güzel bişey kilolar alınır verilir

kalori cetvelime yeniden kavuşmuş bulunmaktayımmm

bugün saçma sapan beslendim. ama kalorisi az

15 nisana kadar 73 kilo olmak için

günlük alınması gereken kal :1374
bugünki aldıgım kal: 612
artan kal: 762

Son düzenleme:
devkule hayırlı olsun canım. RAbbim sağ salim kucagınıza almayı nasip eylesin inşallah

hikomm oğluşunun doğum günü kutlu olsunn :124:

tum diğer kızlar. hepinizi öpüyorum...

Devkule hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşallah
Topiğimizin maşallah pek bereketli. 3. Hamilemizsin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…