Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar telden çok zor yazıyorum. Evde Herkese cevap yazarım. Geçen Hafta 5 8.5 Bu Hafta 57.4 giden 1500

eprum saatlerin ileri alınması ile ben yürüyüşe başlıycam canım,eve gitmemle eşimin gelmesi arasında 1.20 dak var

onlar gelene kadar evi toparlayıp doğru yürüyüşe gidicem,40 dak haftada 4 gün yürüsem yeter

babam bende güya yürüyecektim ama her akşam o kadar çok ev işi yapıyorum ki,yürümekten daha çok efor sarfediyorum,

dün masummada anlattım planlarımı

yemeklerimi 9 dan sonra yapıcam,

ev süpürme işimi eve gelir gelmez

banyo tuvalet temziliğinide yine yatmaya yakın yapıcam

zaten evim batmıyor yokuz malum eşimde yardımcı olur her zaman saolsun

yaz geldi ve ben yerimde sayıyorum halen montlar çıkmadan 58 olmam şart oldu bana yada incelmem

Günaydın kızlar
Bugün işe bira geç gideyim dedim 1 saat yürüyüş yaptım. Sonra da tartılmayı unutmuşum ama inanın çok umrunda değil
Ben artık vücudumdan çok memnunum.
Şükranım tebrik ederim
Hadeka çok geçmiş olsun
Mevcanım biliyorum o şişlik insana sıkntıvetiyor
Hikmet çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık
Lajoba 400 gramda iyidir tebrikler

Nasilsiniz canlar. ..ben kaç gündür gelemedim..zaten iki gün önce kapalıydı kk...arkadaş listemde azalmış.profil resmide gitmiş. Noldu anlamadim.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.53.5
Şimdi 52.8
Giden 600 qram
Toplam giden. 15.300
Hedef 50
Boy 1.64...

geçen cuma:70.1
bu cuma:69.2
giden 900 gr.
hatta tam 5 gündür aynı kiloda sayılırım bi gün 69.2 oluyorum bi gün 69.1 oluyorum 5 gündür böyle moralim çok bozulmuştu ama 1 haftada 900 gr da fena değil:))

Gunaydin kizlar
Baslangic 62.7
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Sabitim ne gelmis ne gitmis aslinda azicik gitti ama kabizlik yasiyorum ondan bugun farketmedi dun 58.8 dim
Bi haftadir da regl bekliyorum hala olmadim

kızlar telden çok zor yazıyorum. Evde Herkese cevap yazarım. Geçen Hafta 5 8.5 Bu Hafta 57.4 giden 1500
çok iyi vermişsin canım

Ooo super o zaman. .hadi haftaya 57 yim yaz
Şimdi nasıl oğlun canım.daha iyicemii.
Çokkk geçmiş olsun güzelim. Dikkat et kendine..kiloyuda verirsin sen bir iyileşde..
Çok iyi tatlım 400 çok iyi tebrik ederim
Şüküm bravo ca nım.tebrik ederim supersin
Evet Haklısın Mevim..bazen boşuna üzülüyoruz.regl filan karın şişliği normal. ..bencede bu yolu dene eminim işe yarıcaktır. .
Ah canım çok geçmiş olsun. .noldu hastalık baya yayılmış.bu mart ayı böyle malesef. .insan bilemiyor ne giysin..
Ooooo Nelim super vermişsn.çok tebrikler. ..

Nelson ve nazlma tebrik ederim ikinizi de...
Çok sevindim senin adına. .psikoloji çok önemli. Memnunsan super..keşke bende olsam
Tebrikler canım. .zaten hafta baz alınıyor canım...hem emziriyorsunda
Gunaydin kizlar
Baslangic 62.7
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Sabitim ne gelmis ne gitmis aslinda azicik gitti ama kabizlik yasiyorum ondan bugun farketmedi dun 58.8 dim
Bi haftadir da regl bekliyorum hala olmadim
Haftaya fazlasıyla gitsin in şa Allah

sağol canım yeter bu kadarıda daha verriz inş hep beraber...:))

Çok geçmiş olsun güzelim. .herkes hasta malesef. İn şa Allah hemen geçer iyilesir prenses

Oy oy oy maşallah. Becerikli çıtır anne neler yapmış oğluşuna...
güaydın kilo verenleir tebrik ederimmmm

hikmetçim herşey çok güzel cnm eline saglık

Nasılsın canım. .diye t nasıl gidiyor..

Diğer kızçeler nerdesinizzzzz. .gelin yaavvv...tubim, rose., zehra, fenodo, sehra, hamişlermiz ebru ve hawar, unuttuğum vardir eminim..gelun ya ozledik. Bir haber edin

Ebru canim dikkat ettim dun de menum guzeldi ama gece 1 bardak kola 2 petibor arasinda da 1 kucuk seker sucugu yedim
Ama bu hafta sporumu yaptim spor yapamadigim gun ev isi yaptim fazladan ama gitmedi su regl artik olsaydim en azindan azcik eksilirdim

Kilo vermedim saniyordum vermisim gecen hafta 64.5 bu hafta 63.7 giden 800 gr
Hayret o kadar yememe ragmen dikkat etmeme lazim genede gitmis kilo veren herkezi tebrik ederim

Hikmet suslerin kurabiyelerin herseyin cok guzel olmus ellerine saglik
mustafa berkin dogum gunu kutlu olsun nice yaslara
Ayse sukran nelson lajoba yesil erik tebrikler kizlar veremeyenler de uzulmeyin kizlar bu hafta veririz ins

kilo veren tüm çıtırlarımı tebrik ederim

darısı benim gibi tembellerin başına inşallah

nelson,nzlama şükoo 1 kilo ve üstü muazzam bir kilo bence tebrik derim sizleride ayrıca

hikom ellerine sağlık canım,oğluşunun doğumgünü kutlu olsun sağlıklı uzun ömürleri olsun

kevser 800 süper bi rakam,ama sende toparlan artık (diyene bak şişko mevcan )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…