- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.861
kızlar telden çok zor yazıyorum. Evde Herkese cevap yazarım. Geçen Hafta 5 8.5 Bu Hafta 57.4 giden 1500
çok iyi vermişsin canımkızlar telden çok zor yazıyorum. Evde Herkese cevap yazarım. Geçen Hafta 5 8.5 Bu Hafta 57.4 giden 1500
eprum saatlerin ileri alınması ile ben yürüyüşe başlıycam canım,eve gitmemle eşimin gelmesi arasında 1.20 dak var
onlar gelene kadar evi toparlayıp doğru yürüyüşe gidicem,40 dak haftada 4 gün yürüsem yeter
babam bende güya yürüyecektim ama her akşam o kadar çok ev işi yapıyorum ki,yürümekten daha çok efor sarfediyorum,
dün masummada anlattım planlarımı
yemeklerimi 9 dan sonra yapıcam,
ev süpürme işimi eve gelir gelmez
banyo tuvalet temziliğinide yine yatmaya yakın yapıcam
zaten evim batmıyor yokuz malumeşimde yardımcı olur her zaman saolsun
yaz geldi ve ben yerimde sayıyorum halen montlar çıkmadan 58 olmam şart oldu bana yada incelmem[/Q
yürüyüş yapabilicek bir semtte oturmadıgımdan yapamam malesef:18:Sen bu fırsatı degerlendir ve planlarınıda uygula.Bende akşam banyo wc oglum anne benimle oyna artık temizlk yapma deyince ve sütünü ben oynamyrm diye ilgi çekmek için halıya dökünce dige rişlerimi yapamadım.Halı sildim gece off.çOCUKTA haklı.
boşver tartıyı ohh miss gibi yürümüşsünGünaydın kızlar
Bugün işe bira geç gideyim dedim 1 saat yürüyüş yaptım. Sonra da tartılmayı unutmuşum ama inanın çok umrunda değil
Ben artık vücudumdan çok memnunum.
Şükranım tebrik ederim
Hadeka çok geçmiş olsun
Mevcanım biliyorum o şişlik insana sıkntıvetiyor
Hikmet çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık
Lajoba 400 gramda iyidir tebrikler
kk da bakım vardı hepimizde öyle oldu canım.600 çok iyiNasilsiniz canlar. ..ben kaç gündür gelemedim..zaten iki gün önce kapalıydı kk...arkadaş listemde azalmış.profil resmide gitmiş. Noldu anlamadim.
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.53.5
Şimdi 52.8
Giden 600 qram
Toplam giden. 15.300
Hedef 50
Boy 1.64...
fena degil migeçen cuma:70.1
bu cuma:69.2
giden 900 gr.
hatta tam 5 gündür aynı kiloda sayılırım bi gün 69.2 oluyorum bi gün 69.1 oluyorum 5 gündür böyle moralim çok bozulmuştu ama 1 haftada 900 gr da fena değil:))
çok iyi tabiisiii
canım en çok senin kilonu merak ediyordum açıkçası .Menülerin güzeldi ama bir günde 1 kilo alman imkansız regl olucagın içindir eminim.Gunaydin kizlar
Baslangic 62.7
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Sabitim ne gelmis ne gitmis aslinda azicik gitti ama kabizlik yasiyorum ondan bugun farketmedi dun 58.8 dim
Bi haftadir da regl bekliyorum hala olmadim
Kız hikoşş çok güzel olmuş hepsi eline sağlık Allah oğluna hayırlı uzun ömürler versin inş....hepimizinkine....
Ooo super o zaman. .hadi haftaya 57 yim yazilk kilo bildirimi benden olsun kızlar.
başlangıç:58.9
Geçen hafta:58.2
bu hafta:58.5
hedef:52
2303 cal
1012 cal
regl günüm bugün şişkinligimde var.Çünkü çarşamba 58.0 dım.BU hafta 57lerde olucam inanıyorum
Şimdi nasıl oğlun canım.daha iyicemii.hikmetim:canım herşey çok güzel görünüyor.Hepsi anne eli el emegi ne güzelmustafanın dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşları olsun inş.
papatyam yine yapmış sporunu
Kevser:bende pek aktif degildim cnaım ebnimde oglum aynı ateş ve öksürük kızlar biliyor zor bi 4 gün geçirdim.Kızınada çok geçmiş olsun.O iyi olsunda diyet sonrada olur.
Çokkk geçmiş olsun güzelim. Dikkat et kendine..kiloyuda verirsin sen bir iyileşde..Herkese günaydın, uzun zamandır yazamadım hastaydım, hala da atlatabilmiş değilim, burnum akıyor, boğazlarım ağrıyor, ama diyete devam ediyorum, kendime yeni bir takvim belirledim, 15 hazirana kadar sıkı bir diyet yapacağım, şimdilik uyguluyorum bakalım sonuçları nasıl olacak. Hepinize selamlar.
Çok iyi tatlım 400 çok iyi tebrik ederimoohhh ne güzel olmuş mesaj yazma panelihikmet ellerine sağlık süslerin de pastalarında bi harika ama bana bişey eksik gibi geldi o da balonlaar
vaktin olursa bi de balon al derim bence
kevser gelmiş yeşil erik gelmiş hoşgeldiniz kızlar.. kevsercim kızına çok geçmiş olsun ebrunun oğluda hastaydı ateşiliydi geçiş mevsimi tam hastalıklara davetiye çıkarıyor aman dikkat edin kızlar.. yeşil erik sen nasılsın senin de mevsimin geliyor bekle sen beklee tuza basıp basıp yiycem :
kilomu bildireyim barii
geçen hafta 65.6
bugün 65.2
giden 400 gr cık :111:
hedef 55
neyse bakalım bu hafta da böyle gitsin de yeterki gram gram gitsin yagidiyim de bi kahvaltı yapayım bari sabah 5.30 da uyandım miraç beyim sağolsun
Şüküm bravo ca nım.tebrik ederim supersinGünaydın kızlar, dün annem gelmişti. Onunla zaman geçirdik biraz. Öğlen oğlum uyuyunca da temizlik yaptık. Bu akşam da annemlere gidicez yine.
Geçmişi okuyamadım, oğlum yine orrtalığı savaş alanına çevirdi. Bildirimimi yapıp işlerime döncem. Vaktim olursa uğrarım yine
Geçen hafta 57.7
Bu sabah Eki Görüntüle 1031032 56.7
Giden 1000
Hedef kilo 53
Evet Haklısın Mevim..bazen boşuna üzülüyoruz.regl filan karın şişliği normal. ..bencede bu yolu dene eminim işe yarıcaktır. .günaydınnnnn
lajoba
şükoo
erik
tebrik ederim kızlar
eprum reglidir o canım
bana gelirsek tartılmadım 40 beden eski pantolonuma bile sığamadım sabah,karnımın şişliğinden ayak parmaklarımı göremedim düşünüm kaç gündür devam eden kabızlıkta olunca durduk yere üzülmek istemedim
yaklaşık 1 senedir yerimde sayıyorum,hafta içi verdiklerimi hafta sonu alıyorum,kaç aydır söz veriyorum kendime ve sözümü tutamıyorum
o yüzden pzt günü tartılma kararı aldım
hem regli olurum
hemde tartının korkusuna haftasonu ağzımı kaparım belki
bu hafta bu şekilde deniycem yine yapamazsam kendimi spora verip zayıflamaktan ziyada sıkılaşmaya ağırlık veicem
Ah canım çok geçmiş olsun. .noldu hastalık baya yayılmış.bu mart ayı böyle malesef. .insan bilemiyor ne giysin..günaydın kızlar
çok hastayım
yazamıyorum size
gerçi diyeti de bıraktım ama
sizi takip edip başarılarınızı görmek istiyorum
mustafa berkin doğum günü hazırlıkları çok güzel hiko
yeşil erk geçmiş olsun
mev ebru ve ben yerimizde sayıyoruz.
taktik değiştirmek lazım
ben 57.0 kıloyum bu sabah itibari ile. bi 58 oluyorum bi 57 gel gitlerdeyim.
Ooooo Nelim super vermişsn.çok tebrikler. ..kızlar telden çok zor yazıyorum. Evde Herkese cevap yazarım. Geçen Hafta 5 8.5 Bu Hafta 57.4 giden 1500
Günaydın kızlar
Bugün işe bira geç gideyim dedim 1 saat yürüyüş yaptım. Sonra da tartılmayı unutmuşum ama inanın çok umrunda değil
Ben artık vücudumdan çok memnunum.
Şükranım tebrik ederim
Hadeka çok geçmiş olsun
Mevcanım biliyorum o şişlik insana sıkntıvetiyor
Hikmet çok güzel olmuş herşey ellerine sağlık
Lajoba 400 gramda iyidir tebrikler
Çok sevindim senin adına. .psikoloji çok önemli. Memnunsan super..keşke bende olsamNelson ve nazlma tebrik ederim ikinizi de...
Tebrikler canım. .zaten hafta baz alınıyor canım...hem emziriyorsundageçen cuma:70.1
bu cuma:69.2
giden 900 gr.
hatta tam 5 gündür aynı kiloda sayılırım bi gün 69.2 oluyorum bi gün 69.1 oluyorum 5 gündür böyle moralim çok bozulmuştu ama 1 haftada 900 gr da fena değil:))
Haftaya fazlasıyla gitsin in şa AllahGunaydin kizlar
Baslangic 62.7
Gecen hafta 59.8
Bu hafta 59.8
Sabitim ne gelmis ne gitmis aslinda azicik gitti ama kabizlik yasiyorum ondan bugun farketmedi dun 58.8 dim
Bi haftadir da regl bekliyorum hala olmadim
çok iyi vermişsin canım
eprum saatlerin ileri alınması ile ben yürüyüşe başlıycam canım,eve gitmemle eşimin gelmesi arasında 1.20 dak var
onlar gelene kadar evi toparlayıp doğru yürüyüşe gidicem,40 dak haftada 4 gün yürüsem yeter
babam bende güya yürüyecektim ama her akşam o kadar çok ev işi yapıyorum ki,yürümekten daha çok efor sarfediyorum,
dün masummada anlattım planlarımı
yemeklerimi 9 dan sonra yapıcam,
ev süpürme işimi eve gelir gelmez
banyo tuvalet temziliğinide yine yatmaya yakın yapıcam
zaten evim batmıyor yokuz malumeşimde yardımcı olur her zaman saolsun
yaz geldi ve ben yerimde sayıyorum halen montlar çıkmadan 58 olmam şart oldu bana yada incelmem[/Q
yürüyüş yapabilicek bir semtte oturmadıgımdan yapamam malesef:18:Sen bu fırsatı degerlendir ve planlarınıda uygula.Bende akşam banyo wc oglum anne benimle oyna artık temizlk yapma deyince ve sütünü ben oynamyrm diye ilgi çekmek için halıya dökünce dige rişlerimi yapamadım.Halı sildim gece off.çOCUKTA haklı.
boşver tartıyı ohh miss gibi yürümüşsün
kk da bakım vardı hepimizde öyle oldu canım.600 çok iyi
fena degil miçok iyi tabiisiii
canım en çok senin kilonu merak ediyordum açıkçası .Menülerin güzeldi ama bir günde 1 kilo alman imkansız regl olucagın içindir eminim.
canım iyii gerçekten ben o 900 gramı ilk 2 gün verdim sonra sabit kaldım bende böyle oluyo çok veriyorum sonra vücut kendi kendine korumaya geçiyo heralde inş öyle oluyodur otomatik korumaaçok komik ama olabilir dimi?
Ooo super o zaman. .hadi haftaya 57 yim yaz
Şimdi nasıl oğlun canım.daha iyicemii.
Çokkk geçmiş olsun güzelim. Dikkat et kendine..kiloyuda verirsin sen bir iyileşde..
Çok iyi tatlım 400 çok iyi tebrik ederim
Şüküm bravo ca nım.tebrik ederim supersin
Evet Haklısın Mevim..bazen boşuna üzülüyoruz.regl filan karın şişliği normal. ..bencede bu yolu dene eminim işe yarıcaktır. .
Ah canım çok geçmiş olsun. .noldu hastalık baya yayılmış.bu mart ayı böyle malesef. .insan bilemiyor ne giysin..
Ooooo Nelim super vermişsn.çok tebrikler. ..
Çok sevindim senin adına. .psikoloji çok önemli. Memnunsan super..keşke bende olsam
Tebrikler canım. .zaten hafta baz alınıyor canım...hem emziriyorsunda
Haftaya fazlasıyla gitsin in şa Allah
Çok geçmiş olsun güzelim. .herkes hasta malesef. İn şa Allah hemen geçer iyilesir prensesHepinizeee iyii gecelerrrr
Onceliklee bu hafta hic yaninda olmadim ortaklik yapamadim ebru k.bakma 3ngunden beri kizim atesliydi dis cikarticak bi onceki gun de kizim hasta olunca 'yere yatak yaptim belim tutuldu 3 gunden beri acayip agriyordu bu gun daha iyim cok sukur kizkmda iyi oksuruk basladi bu gunde insallah cabuk atlatiriz hic dikkat etmedim kizim hasta olunca bol bol emmek isteyince ben de yedim herseyden o nemlisi yavrum o iyi olsunda benden bu kadar
Hikomm ellerine saglik canimmm eminim herseyyy cok guzell olurrr oglusunun dogum gunu kutlu olsun pasamizin nice mutli saglikli yaslar yasasin
Beni soran nelsonuma tsk ediyor:) tabi hikomada
Mevcanimm cnm nerde kaldi spor diyet bile yapamiyorum bu aralar kizim tamamen bi iyilessinde donerim insallah
Gulummm , jaloba , hadeka sizler nerdesiniz
Oy oy oy maşallah. Becerikli çıtır anne neler yapmış oğluşuna...
güaydın kilo verenleir tebrik ederimmmm
hikmetçim herşey çok güzel cnm eline saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?