Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, istanbuldayim..

Ucaktayken istanbula baktigimda altin sehir dedim.
Aşik olunasi bir sehir.
Kocis ucaga binmeden ozlemni belli etti.
Biraz once konustuk. Ew bomboş diyor. Bakalim ilerleyen gunlrde ne olacak.
Sevgiler.

hikommm istanbula gelmişsin.
tadını çıkarmaya bak.
eşinle biraz ayrı kalmak iyi gelicek bence.
seni şu sıralar çok kırdı.
şimdiden başlamış özlemeye zaten

diyete devam çok kaçamak yapma emii

selam canlarr...

bugün yine çok düzenli beslenemedim.
akşam abdi ipekçi spor salonunda kutlu doğum haftası organizasyonu vardı.
oraya gittik.ama yusufcuk uykusu gelince ve emmek isteyince huysuzluk yaptı.
yanımdaki arkadaşım kızına bebelac mama veriodu. çantasında sıcak su termosu,kaynamış soğumuş su,mama hepsi oluyor herzaman. akıllı kadın
bende yusuf durmayınca bizim biberonumuza da mama istedim.
o sıkıntılı zamanda ilaç gibi geldi. mis gibi uyudu kuzum. hala da uyyor.

çok fazla kalori almadım. ama gereksiz kalori alımı oldu. eve gelince eticin yedim.
yemeyip su içsem daha iyiydi.
neyse olmuşa çare yok...

günlük kalori bildirimi:

15 Nisan'a kadar 73 olmak için
günlük alınması gereken: 1374 kal
bugünkü aldıgım:786 kal
artan:588 kal

Kacamak olur mu olmazmi bilmiyorum ama bol yürüyecegmden emin olablrsn.
Aynen esimle ayri kalmak iyi gelecek bize.
Daha uccaga binmeden hissettim. Ewe gttgnde ew bomboş dedi.

herkeze iyi pazarlarrrr
güzel bir gün olacaga benziyor.
Rabbim mutlu,huzurlu,bol bereketli bir gün nasip eylesin inşallah.

kalorisepeti günlük kalori miktarımı 1028 e düşürdü :)
15 nisan a kadar 73 olmak için.

bu sabah tartıda 77.0 çıktım.

24 günde 4 kilo verebilcemmi aceba

ah şu hafta sonları beni mahvediyor.. cuma sabahına göre +600 deyim.. ama olsun ya kardeşim geldiya bana ailemi gördümya...

buğünde günüm var ama en az hasarla atlatmayı düşünüyorum bu günü... sporda buğün yapacağım... iki gündr yedim sporuda ihmal ettim..

bu hafta 56 ları göreceğim inşallahh.....

papatyam seni çok özledim..

hikmetçiğim istanbul ah istanbul aşk olunası bir şehir istanbul..benim yerimede gez istanbulu..... doğum gününüde de küçük aksaklıklar olmuş ama boşver kafana takma canım....

tubiş bizi ihmal etme..

sehrammm niye dikkat etmiyorsun.. niye boğazını tutmuyrsun.. bir zamnalar benden zayıftın şimdi neden emek vermiyorsun.. emeksiz verilirmi bu kilolar yaaa...

mevcan kız abartma hafta sonu..

kevser+şükran+devkule+ayşe kayra+lajoba+ebrulim hepinizi öpüyorummm...

ve ben 2,5 saat işimde giyinmiş kuşanmış evden çıkmam gerekliiii.. yapacak bir sürü işim var..

çocukalr yıkanacaak+ev süpürülecek+ip atlanacak+bulaşıklar toplanacak+çamaşırlar serilecek++ kızalrın ödevleri yaptırılacak..

ay ben daha ne duruyırum.. bir an önce başlayım başlayım.. hepinizi öpüyorum...

Merhaba kızlar
Hikmetcim sağ salim varmışsın. Istanbul çok güEl bir şehir. Yaklaşık 3 yıl önce gitmiştim sonra bir daha nasip olmadı
Eşimle birazcık ayrı kalmanda iyi olur
Nelsonum o artılar bende de var boşver
Ben az sonra leslie 5 mile yapacağım ama bu videoyu ilk kez yapıcam
Bir saatten fazla
Kahvaltıyı o kadar çok kaçırdım ki bir saat beni Anca pqklar
Ben de seni özledim
Diğer kızlar herkese iyi pazarlar dilerim

Kizlar, gunum cok gusel gecti. Bostanci ssahiline gittik.
Mis gibi deniz kokusunu icime cektim.burda inanilmaz trafik war.
Benim esim adana trafigine kuduruyordu. Burayi gorse adanaya sükrederdi.
Oglis durmadi, gece uyumadigi icin suan cok uykusu war.
Sütünü icirdim. Salliyorum, uyusun yemek yicem.
Kocis aradi, aşkimm dedi. Adanayken tlfnda pek demezdi. Cok da tlfnda knsmadk ya neyse, hep ewde bliosunuz. Ama itiraf edim, ozledimm.. yoklugu hissediliyor.
Oyle iste kizlarr.. öpüyorum sizleri

selam çıtırlarım az önce eve geldim..

gündüz günde yedim valla.. kalori hesabı yaptırısam moralim alt üst olur.. yarın dikatt ederim..

moralim hairka kilo ile bozmayacağım bügün... saçlarıma dip boyası yaptırdım. fönde çekilince sporu buğünlük erteleyeceğim... terleyip duş almak istemiyorum...
onun yerine ütü falan yaparım belki...çamaşır katlayıp yerleştireceğim.. bir de yıkanmış çamaşırlarımı asacağım...

saçlarıma bakım için bir sürü yağ aldım.. çok cansız saçlarım var böylece parlar belkii...en az haftada bir iki gün bakım uygulacağım...

tırnalarıma hiç manikür yaptırmadım.. aslında yapısı çok güzel.. kuaförüm uzat bir hafta yaparım dedi... bir hafta trınaklarımı yemeyceğim.. streslenince yiyorum da... bu koca yaşımda..

papatyam azmine hayranım.. tatlım vucut ölçülerin kaçki merak etttim...

bostancı sahili.. 17 ağustos depreminin olduğu yıl gezmiştimoraları.. her yerde deprem çatlakşları vardı.. ama deniz gibisi yok yaa.. iyi eğlen canım..

Slm çıtırlarım,balkonumda babamla çay keyfi yapıyorum,regli oldum şükür,bu saatten sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum,ilk defa bu hafta sonu kaçamağım minumumdu,sabahki durumuma göre tartılıp tartılmayacağıma karar vericem,bugün eşim ve kıZımla çok güzel bi doğa yürüyüşü yaptık,bol bol orman havası aldık,yaz gelsin her pazar ormana gitme kararı aldık umarımda uygularız,sabaha görüşürüz şimdilik byy

Iyi akşamşar kızlar
Nelsonum güle güle kullan saçlarını ben de yarın sabah işe gitmeden kuaföre uğrayacağım. Ölçülerimi hiç bilmiyorum Canım
Lajoba eşinle meslekdaşız. Eşin hangi aşamada.
Mevcanım ne güzel olmuştur yürüyüş
Kızlar ben bugün çok mutsuzum neden deseniz bir sebebi yok
Can sıkıntısından o kadar çok yedim ki yerimden kıpırdayamıyorjm resmen
Sanırım bu yoğun iş hayatından çok bunaldım
Yurtdışı gezimi dört gözle bekliyorum
Bugün film izledim tamam mıyız
Yüzümün bakımını yapayım kitabıma devam edeceğim

Nasılsınız kızlar?Dün akşam nişan güzel geçti bol bol oynayıp kalori yaktım .4:30 yemek yedim ve bi daha yemedim.Gece 3 e adar oturanlara eşilk edebildim uyudum sonra.Oglum10:30 kalktı 2 saat sahilde o parkta oynadı bende yürüdümDün nişanda topuklulardan bugünde tüm gün ayakta bacaklarım sızlıyor.Gelince duş alıncada iyice uyku çkötü oğlum 7 den beri uyumak istiyor oyalıyorum oyun oynatıyorum.Yoksa gece kalkar en azından 9:30 olsun diyorum ona bile korkuyorum kalkmaz dimi o satte yatırsam:44::18EMEKKİ yormka gerekiyormuş zor duruyor kuzum bende öle bugünde 5 te burger yedim gerçi bıraktım yiyemedim ayran içtim.

Papatyam:la havle çek 20 kere için rahatlar canımoH spor bakım kitap film harikasın

Tubii:gaza gelme leslie ye gelyapıcaz artık tamam mı kız:13:

mevcanh babacığınla balkon keyfide yapmıışsın ne güzel

Nelson:abla kardeş hasret giderin bol bol.

hikmet:uzaksın bana.Ama deniz havası iyi gelmiş eşinde özlemiş daha çok özlesin boşver

mekiğimi çekiip ender saraç yapıcam zaten 1.5 saat yürüdüm ama yarın akşam leslie yapıcam inş.

devam orti devam durmak yok sakınnnnn

ayşem kalorisepeti kalori miktarımı düşürünce dikkat ediym dedim ama pazar kahvaltısı bugünki limitimi aşmama neden oldu maalesef.
neyse bugünlük böyle olsun.
kalori yakma aktivitelerim daha vardı ama hepsini kaydetmedim.
ben yinede bugünü fazla kaçırmış olarak farzediyorum.
birdaha tekrarlamamak ümidiyle

Tubii:gaza gelme leslie ye gelyapıcaz artık tamam mı kız:13:

ebrummm ben leslie yapamadım daha hiç yaa...
avea jet kullanioruz ve kotalı internet.
sınırsıza geçicez de onu bekliyorum.
spora pek odaklanamadım haftasonu

selam canlarr...
yepyeni bir hafta.
bu 5 gün biraz gayret edip atalım şu fazlalıkları biraz daha

ortiler,yarışanlar,yarışmayanlar,tek tabanca takılanlar
motivemizi kaybetmiyoruzz...

dün eşim ' tüy gibi kaldın. gel bakalım kaç kilosun ' dedi. beni hala 81 saniodu da
üzerimde siyah kıyafetler olunca daha da ince durdum sanırım.
tartı dün akşam kıyafetlerimle 77.4 gösterdi.
eşim şok tabi nekadar zayıflamışsın. 77 den aşağı inme artık yeter dedi.

çaktırmadan kalori hesabına devam
inşallah bu hafta 76 ları görcemmmm

her pazartesi gibi bu sabahda artıda başladım ğüne...

+800 falan ama takmıyorum..bbuğün bu artıdan kurtulsammmmm,, 3 ğündede kilolarım ğiderrrr,,, cuma gördüğüm 57,4 den daha daha daha aşağılara ineceğim ve ve veeeeeeeeee 56 ları göreceğim..ki cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya ğideceğiz... rahat rahat yiyeyim ki o kahvaltının tadını çıkarayım...

hikmet deniz sahil yürüyüş ooo harika..

ebrulim bu hafta yarış varmıııı..

mevcan ooo balkon keyfi..ne ğüzel olur ya..

papatyam kendini sıkma.. insan rutine bağlayınca hayatında değişiklik istiyor.. umarımmmm çabucak ğeçer zamannn,, ve bu hafta lesie ile yürümeye devam.. 3 ğün ara verdimm ama olsun.. sana eşlik edeceğim bu hafta boyuuu

tubisss ne yapıyoruzzzzz diyettt.. sağlıklı beslenipp veriyoruzzz kilolarıı...

Son düzenleme:
günaydın kızlar:
bu sabah artıyla uyandım am çok umrumda değil. çünkü hafta sonu hakkını vererek yedim. hem de iyi yedim. cumartesi spor yapamadım. dün 5 mil yaptım ama 4 fast mil daha çok ter attırıyor. o nedenle 5 mili yapmam bi daha.
nelsonum ben de artıdayım ama bugün bir kısmını veririm. neden artıda olduğumu biliyorum çünkü.
bu akşam 3 mil yapalım mı?
tubiloss ne güzel olmuş. inşallah daha da çok vereceksin.
tüm kızlara bereketli bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…