- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.941
günaydın kızlar:
bu sabah artıyla uyandım am çok umrumda değil. çünkü hafta sonu hakkını vererek yedim. hem de iyi yedim. cumartesi spor yapamadım. dün 5 mil yaptım ama 4 fast mil daha çok ter attırıyor. o nedenle 5 mili yapmam bi daha.
nelsonum ben de artıdayım ama bugün bir kısmını veririm. neden artıda olduğumu biliyorum çünkü.
bu akşam 3 mil yapalım mı?
tubiloss ne güzel olmuş. inşallah daha da çok vereceksin.
tüm kızlara bereketli bir hafta diliyorum.
[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
tubisss ne yapıyoruzzzzz diyettt.. sağlıklı beslenipp veriyoruzzz kilolarıı...[/COLOR][/I][/SIZE][/B][/I][/I][/I][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE][/SIZE]
tubiloss ne güzel olmuş. inşallah daha da çok vereceksin.
tubiii, eşin ne gusel ruhunu okşamış ... sözleri mutlu etmiş seniii harikaaaaa..
dewam, sna inanıyorum, çıpçıtır olacaksın bak da gör
mutlu haftalarrrr.. kilo almıcaaaam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hikom oh ne güzel yürüyüş yapmışsın,anneciğinle kahvaltı... en güzeli de o zaten.
oğluşun ilk bikaç gün yadırgar ama sonra alışır merak etme.
eşimin sözleri beni mutlu etti evet.
ama 77 den aşağı inme derken de oldukça ciddiydi.
neyse çaktırmiciim artık
Kızlar bugün sizlerden dua beklyiroum.Reglm yogun deavm ediyor dua edemiyorum.Bugün iyi yada kötü bi haber alıcam.İnş iyi haber alırım yoksa benim için zor bi gün olucak.Hayırlısı diyorum kötü olsada sabır gösterip şükredicez artık.Bazı kararlar aldım uyguluyorum yavaş yavaş başka biri oluyorum evet ama bu kararlarımı uygulamazsamda ruh saglıgım bozulacak.Kim için degil kendim için ......Herkese huzur mutluluk kalorisi az bi hafta diliyorum.
Gunaydin kizlar iki gundur yoktum o kadar cok sey yedimki bu iki gunde ben bile sslasirdim ama durmak yok cumaya gitcak bu kilolar
Menum sabah 1 dilim ekmek 1 dilim borek 1 kk peynir 2 yumurta
Oglen 1 tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
Ara 1 portakal
Aksam karnabahar havuc brokoli (yogurtlu sarimsakli ) 3yk bezelye 3 yk kiyma
Ara yarim muz
30 dk leslie 20 dk bebek emzirmek dusunce 954 kaliyo hava guzel olursa 1 saatte kizi gezdiririm
iltifat almışsın ne güzel bu hafta 76 yı görücen inanıyorum tubiiiselam canlarr...
yepyeni bir hafta.
bu 5 gün biraz gayret edip atalım şu fazlalıkları biraz daha
ortiler,yarışanlar,yarışmayanlar,tek tabanca takılanlar
motivemizi kaybetmiyoruzz...
dün eşim ' tüy gibi kaldın. gel bakalım kaç kilosun ' dedi.beni hala 81 saniodu da
üzerimde siyah kıyafetler olunca daha da ince durdum sanırım.
tartı dün akşam kıyafetlerimle 77.4 gösterdi.
eşim şok tabinekadar zayıflamışsın. 77 den aşağı inme artık yeter dedi.
çaktırmadan kalori hesabına devam
inşallah bu hafta 76 ları görcemmmm
isteyen olursa yarışırız tabisiiiher pazartesi gibi bu sabahda artıda başladım ğüne...
+800 falan ama takmıyorum..bbuğün bu artıdan kurtulsammmmm,, 3 ğündede kilolarım ğiderrrr,,, cuma gördüğüm 57,4 den daha daha daha aşağılara ineceğim ve ve veeeeeeeeee 56 ları göreceğim..ki cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya ğideceğiz... rahat rahat yiyeyim ki o kahvaltının tadını çıkarayım...
hikmet deniz sahil yürüyüş ooo harika..
ebrulim bu hafta yarış varmıııı..
mevcan ooo balkon keyfi..ne ğüzel olur ya..
papatyam kendini sıkma.. insan rutine bağlayınca hayatında değişiklik istiyor.. umarımmmm çabucak ğeçer zamannn,, ve bu hafta lesie ile yürümeye devam.. 3 ğün ara verdimm ama olsun.. sana eşlik edeceğim bu hafta boyuuu
tubisss ne yapıyoruzzzzz diyettt.. sağlıklı beslenipp veriyoruzzz kilolarıı...
ben ben bendetamam ğüzelim bügün 3 mil.. yürüyelim.. ilave sporda ekleyebilirsin. sana uyarım canım...
didemcim spor ve emzirerek yakmışsındır yediklerini.Gunaydin kizlar iki gundur yoktum o kadar cok sey yedimki bu iki gunde ben bile sslasirdim ama durmak yok cumaya gitcak bu kilolar
Menum sabah 1 dilim ekmek 1 dilim borek 1 kk peynir 2 yumurta
Oglen 1 tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
Ara 1 portakal
Aksam karnabahar havuc brokoli (yogurtlu sarimsakli ) 3yk bezelye 3 yk kiyma
Ara yarim muz
30 dk leslie 20 dk bebek emzirmek dusunce 954 kaliyo hava guzel olursa 1 saatte kizi gezdiririm
günaydınnn gribim ama acaip pozitifim havadan sanırım,yada dünki bol oksijenden
dün akşam msj yazdıktan sonra,3 çatak közde tavuk yedim göğüs kısmından azda yoğurt,sonra eşimle dışarı çıkıp 15 dak yürüyüp geldik
malum reglide olunca düz bi karınla uyandım güne
sabah tartıldım teee geçen cumadaki kilomdan 200 gram fazla geldim
ama bu 10 gün içinde kaçtım kaça düştüm bilemiyorum:44::44:
hikomm
iyi gezmeler olsun şekerim,özleyiversin kız eşinde azıcık
Kızlar bugün sizlerden dua beklyiroum.Reglm yogun deavm ediyor dua edemiyorum.Bugün iyi yada kötü bi haber alıcam.İnş iyi haber alırım yoksa benim için zor bi gün olucak.Hayırlısı diyorum kötü olsada sabır gösterip şükredicez artık.Bazı kararlar aldım uyguluyorum yavaş yavaş başka biri oluyorum evet ama bu kararlarımı uygulamazsamda ruh saglıgım bozulacak.Kim için degil kendim için ......Herkese huzur mutluluk kalorisi az bi hafta diliyorum.
ayy yediklern afiyeetolsun. sen toparlarsın hafta içi. menünde gayet güzel.
[RIGHT[/RIGHT]
Ins canim cumaya kadar 1 kilo vercem
Sende istabnbulun tadini cikar dogum gununde bazi puruzler cikmis uzulme esin ozurde dilemis takma kafana o hatasini coktan anlamistir
Ayric seni ucaga bindirip eve tek dondugunde baslamistir seni ozlemeye senin kiymetini daha iyi anlayacaktir
Yanlis anlamazsan bisey soyleyecem sen galiba cok sessiz birisin hep alttan aliyosun bence birazda karsinda ki alttan alsin kendini de cok ezdirme ben hayatim boyunca kimseye tolerans gostermiyorum bunu bildikleri icin benimle konusurken bbile ailem hep daha ozenlidir esimde oyle zaten baskalari beni pek ilgilendiirmez beni kiranla uzenle alakami keserim olur biter ... bilmiorum belki de yanlis dusunuyorum ama ben bu sekilde dusunuyorum insanlarin hher hatasini kapatirsak ilerde daha kotu sonuclar dogura bilir bence esin bida oyle bisey yaparsa milletin icinde o sekilde konusursa bu kadar vicdanli olma
nelsonum tatil dedim yaramı deştin,geçen sene ev aldık diye gidemedik
ondan önceki tatilde 72 kiloydum,su aygırı vari havuzu taşırırdım hep,ttail fotolarıma baktıkça kendimden iğreniyorum,eşimin ablası gibi çıkmışım yanında
bu sene tatile çıkıcaz ramazan bayramı ile birleştirip incecik olmak istiyorum,belki çok zayıflayamam ama sporla baya baya ince durmak istiyorum
gece bara giderken mini şortumu,üstüme dar askılı bluzumu ve topuklu açık bahar ayakkabılarımı giyip salına salına eşimin kolunda gezmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?