Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tamam ğüzelim bügün 3 mil.. yürüyelim.. ilave sporda ekleyebilirsin. sana uyarım canım...

günaydınnnnn canlarrr.. gece yine uykusuz geçti.. ogilıs hala alışamadı , yerini istiyor sanırım.
suan mşıl mışıl uyuyor. yer yatağı yaptım. anneciğimlee miss gibi kahvaltı yaptık. kalori hesabına dewaaam, dün aşmadm 1898 kaloriyii, hatta 21 dakika yürüyüş yaptımm. yarısında da koştum. ablamın apt önünde kucuk ormanlk alan war. sabah sabah iyi gelmişti. simdi oğlan uyuyoken dinlenim dedim, uyanmazsa gider yine yürürüm.. Mutluyummmmm, kocis ozlemi telefondan hissediliyor. konussmasını duymanız gerek. simdi cay keyfiiiiiiii

nel, bende depremden bi hafta önce istanbuldaydım. inanılmaz sıcak wardı hatırlıorum.
yürüyüş yapmak iyi geldi. sende + ya takılma ... sen başarıcaksn inanıorm..

papatyaaa, cnm bende doğum gunu ayağına iyi yedim. kolaada ictimm.. malesefff..
hedeflermize ulaşacağız bak da gör..

tubiii, eşin ne gusel ruhunu okşamış ... sözleri mutlu etmiş seniii harikaaaaa..
dewam, sna inanıyorum, çıpçıtır olacaksın bak da gör

mew, babacığınla ne gusel keyif yapmışsın. doga yürüyüşünze de hayran kaldımm..

mutlu haftalarrrr.. kilo almıcaaaam sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Son düzenleme:
bu aradaaa kızlar, annem ablaaam ,, ne kadar zayıflamışsın dediler.
artık yeter zayıflama dediler. ama olmaz dediiimm. kilo wermeye dewam ediceem .
ama burdaki amacım kilo almamak ... annem neler neler hazırlıyor. sabah kahvaltıyı görmeniz grektii.
insanın gözü doyuyordu ayol. yedimmm... ama cavdar ekmegimleee )))
hastalığımında son günüü.. şişkinlk gidiyoorrr. ablamlarn tartısı bozuuuuk.
olmazsa eczanedeye gidr tartılırımmm..

[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
tubisss ne yapıyoruzzzzz diyettt.. sağlıklı beslenipp veriyoruzzz kilolarıı...[/COLOR][/I][/SIZE][/B][/I][/I][/I][/SIZE][/I][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/I][/SIZE][/SIZE]

nelsonum hepimiz + çıkıyoruz pazartesileri :26:
o yüzden tartılmadım ben bu sabah.
bide dün kalori miktarımı aştım azıcık.

ama sıkıntı yok :)
gidicek o kilolar...

oh yaa maşallah motivasyonumuz harikaaa

tubiloss ne güzel olmuş. inşallah daha da çok vereceksin.

inşallah papatyam.
hafta sonu yediklerimizi de bugünden eritip,cumaya kadar bol bol kalori yakalım.
çok özlemişim ben sizi yaa

hikom oh ne güzel yürüyüş yapmışsın,anneciğinle kahvaltı... en güzeli de o zaten.
oğluşun ilk bikaç gün yadırgar ama sonra alışır merak etme.

eşimin sözleri beni mutlu etti evet.
ama 77 den aşağı inme derken de oldukça ciddiydi.
neyse çaktırmiciim artık

Gunaydin kizlar iki gundur yoktum o kadar cok sey yedimki bu iki gunde ben bile sslasirdim ama durmak yok cumaya gitcak bu kilolar
Menum sabah 1 dilim ekmek 1 dilim borek 1 kk peynir 2 yumurta
Oglen 1 tabak bulgur pilavi 1 bardak ayran
Ara 1 portakal
Aksam karnabahar havuc brokoli (yogurtlu sarimsakli ) 3yk bezelye 3 yk kiyma
Ara yarim muz
30 dk leslie 20 dk bebek emzirmek dusunce 954 kaliyo hava guzel olursa 1 saatte kizi gezdiririm

günaydınnn gribim ama acaip pozitifim havadan sanırım,yada dünki bol oksijenden

dün akşam msj yazdıktan sonra,3 çatak közde tavuk yedim göğüs kısmından azda yoğurt,sonra eşimle dışarı çıkıp 15 dak yürüyüp geldik

malum reglide olunca düz bi karınla uyandım güne

sabah tartıldım teee geçen cumadaki kilomdan 200 gram fazla geldim

ama bu 10 gün içinde kaçtım kaça düştüm bilemiyorum:44::44:

hikomm

iyi gezmeler olsun şekerim,özleyiversin kız eşinde azıcık

Şekerimmm, yadırgaması cabuk geçse iyi olur. inan günlerdir uykusuzuz..
walla eşin ciddiyse aman diiiim... eşinle kötü olma..

mew, aynen şekerimmm özlesiin.. bende özleyiim :)
+ da cok değilmiş ne güzel.. regl geçsin , düzene girer kilon.

Son düzenleme:
Kızlar bugün sizlerden dua beklyiroum.Reglm yogun deavm ediyor dua edemiyorum.Bugün iyi yada kötü bi haber alıcam.İnş iyi haber alırım yoksa benim için zor bi gün olucak.Hayırlısı diyorum kötü olsada sabır gösterip şükredicez artık.Bazı kararlar aldım uyguluyorum yavaş yavaş başka biri oluyorum evet ama bu kararlarımı uygulamazsamda ruh saglıgım bozulacak.Kim için degil kendim için ......Herkese huzur mutluluk kalorisi az bi hafta diliyorum.

ebrrucumm, inşallah dilediğin gerçekleşir. dualarım sseninleeee..
kararların eminimki güzel kararlardır. sen kararlarından emin olduktan sonra sen dışında kimse engel olamaz .

ayy yediklern afiyeetolsun. sen toparlarsın hafta içi. menünde gayet güzel.

iltifat almışsın ne güzel bu hafta 76 yı görücen inanıyorum tubiii
isteyen olursa yarışırız tabisiii
tamam ğüzelim bügün 3 mil.. yürüyelim.. ilave sporda ekleyebilirsin. sana uyarım canım...
ben ben bende
didemcim spor ve emzirerek yakmışsındır yediklerini.

geçmiş olsun mevim ben hala regl şişkin karnım.

Dualarimiz seninle guzelim ins hayirlidlsi olur

[RIGHT[/RIGHT]
ayy yediklern afiyeetolsun. sen toparlarsın hafta içi. menünde gayet güzel.

Ins canim cumaya kadar 1 kilo vercem
Sende istabnbulun tadini cikar dogum gununde bazi puruzler cikmis uzulme esin ozurde dilemis takma kafana o hatasini coktan anlamistir
Ayric seni ucaga bindirip eve tek dondugunde baslamistir seni ozlemeye senin kiymetini daha iyi anlayacaktir
Yanlis anlamazsan bisey soyleyecem sen galiba cok sessiz birisin hep alttan aliyosun bence birazda karsinda ki alttan alsin kendini de cok ezdirme ben hayatim boyunca kimseye tolerans gostermiyorum bunu bildikleri icin benimle konusurken bbile ailem hep daha ozenlidir esimde oyle zaten baskalari beni pek ilgilendiirmez beni kiranla uzenle alakami keserim olur biter ... bilmiorum belki de yanlis dusunuyorum ama ben bu sekilde dusunuyorum insanlarin hher hatasini kapatirsak ilerde daha kotu sonuclar dogura bilir bence esin bida oyle bisey yaparsa milletin icinde o sekilde konusursa bu kadar vicdanli olma

ebrulim ben yarış istiyorum...

yarış isteyenlerri guruplar mısın. :92:...

bu hafta 56 larr ğeliyorum bekleyin.. açlıktan ölsemde 56 olacağım.. yaza ne kaldı şurada,,,

mayısta nişan var

kızımın proğramı var

haziranda düğün var..

yazın tatil var..deniz varrr kum varrr... inşallahh...

okuyup okuyup çıkıyorum,sinir oldum sabah sabah bu ne yoğunluk,feci öksürüyorum ya

eprumm hayırlısı neyse o olsun hakkınızda canım

tubi,eşler hep aynıdır sen kendini hangi kiloda görmek istiyorsan devam et şekerim

defne,bende hep haftasonları abartırdım,ilk defa bu hafta normal yedim,cumaya gider sık dişini az

papatya,nelson artıda çıkmanız önemli deil,ben sizin neler yaptığınızı nasıl o + ları verdiğinizi biliyorum
1 nisan itibari ile bende spor konusunda sizlere katılıcam,şu anda spor yapıyorum ama az, hedefim en az 40 dak tempolu,koşmalı,zıplamalı yürüyüş

devkule tebrik ederim tatlım bu arada darısı 2 sene sonra bana inş.

şüko,kevser,masum,hadeka,zehra,ayşe,yeşilerik,sehra,kubra, ve unuttuğum diğer çıtırlarım

hawar ve ösgee doğurmadınız dimi

canım aslında sessiz biri değilim .. sadece cevap wermem herkesin içinde.
millet gittikten sonra konuşurum. genelde o da hatasını anlar.
gerek yok herkesn içinde tartışmaya.

nelsonum tatil dedim yaramı deştin,geçen sene ev aldık diye gidemedik

ondan önceki tatilde 72 kiloydum,su aygırı vari havuzu taşırırdım hep,ttail fotolarıma baktıkça kendimden iğreniyorum,eşimin ablası gibi çıkmışım yanında

bu sene tatile çıkıcaz ramazan bayramı ile birleştirip incecik olmak istiyorum,belki çok zayıflayamam ama sporla baya baya ince durmak istiyorum

gece bara giderken mini şortumu,üstüme dar askılı bluzumu ve topuklu açık bahar ayakkabılarımı giyip salına salına eşimin kolunda gezmek istiyorum

ay mevcan alemsin ya... o kadarda değilsindir..

ama bu yaz inceçikk olmalıyz..

ben ğecen yıl çok tatil yaptım ama eşimle değill.. ailemle ğezdik.. bir arada coçuklarımla ben akraba yanına ğittik..ama çok eğlendik 6 ğünde 4 ğün farklı plajlara ğitikk

en son 3 yıl önce ğittik eyşimle tatile.. koca ğöbeğimle..bu yıl cok istiyoruz ama inşallah ğidebliriz,, ğidersek ramazan sonrası fethiye taraflarında salınmak istiyorum....,, inşallah ben zayıflarım.. eşimde işlerini ayarlarda kendimizi atarız denizeee

Son düzenleme:
nelsonum yok yok valla su aygırı gibiydim kız,yağ katmanlarım oturunca 4 e çıkıyordu,gıdığımdan boynum görünmüyordu

şu an s-m giyiyorum o zaman bildiğin xl dir canım,

bizde kuşadasına gitmiştik 10 günlüğüne,ordan 2 gün bodrum bir günde didim yaptık ah ah

bu sene ayvalık taraflarını düşünüyoruz,izinleri ayarlarsak tabiii :18:

olaki tatil hayal olsa bile bu yazı incecik geçirmek istiyorumm

günaydın kızlar
ala ala vere vere geldim yine bir pazartesi

hastalıklardan kurtulamadım hala
ses kısık boğaz ağrıyor
bütün kemiklerimi biri kırmış gibi ağrıyor

ve ben bu halde okula geliyorum kıyamıyorum öğrencilerime
ama onlar bana kıyar :)

geçen hafta 6 yaşındaki oğlum okul çıkışı okul bahçesinde kolunu kırdı.
ne ağlama ne korku yok çocukta. şişince anladık kırık olduğunu hemen acile koştuk.
erkek çocuğu annesi olmak ne zor
deli danalar gibi koşturuyorlar ikisi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…