- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.961
nelsonum yok yok valla su aygırı gibiydim kız,yağ katmanlarım oturunca 4 e çıkıyordu,gıdığımdan boynum görünmüyordu
şu an s-m giyiyorum o zaman bildiğin xl dir canım,
bizde kuşadasına gitmiştik 10 günlüğüne,ordan 2 gün bodrum bir günde didim yaptık ah ah
bu sene ayvalık taraflarını düşünüyoruz,izinleri ayarlarsak tabiii :18:
olaki tatil hayal olsa bile bu yazı incecik geçirmek istiyorumm
günaydın kızlar
ala ala vere vere geldim yine bir pazartesi
hastalıklardan kurtulamadım hala
ses kısık boğaz ağrıyor
bütün kemiklerimi biri kırmış gibi ağrıyor
ve ben bu halde okula geliyorum kıyamıyorum öğrencilerime
ama onlar bana kıyar :)
geçen hafta 6 yaşındaki oğlum okul çıkışı okul bahçesinde kolunu kırdı.
ne ağlama ne korku yok çocukta. şişince anladık kırık olduğunu hemen acile koştuk.
erkek çocuğu annesi olmak ne zor
deli danalar gibi koşturuyorlar ikisi de.
Öncelikle dualerınız için saolun kızlar.Akşama ögrenmek istiyorum iyi yada kötü haberi.
Hadekaglunada sana da çok geçmiş olsun.Benim oglum kız gibiydi .Çocuklar koşup oynarken benimki atını sürüp bi eliylede elimi tutardı.Ama işe başlayınca aslan olup tırmalama ısırma kendini savunma (kendince)yöntemler geliştirdi.H çsonu önce konuştum alan olup ısırırsan arkadaşların seni sevmez hem hayvanat bahçesine alırlar seni hayvan sanarlar dedim.Sonra kalabalıga girince yine yaptı ve şırınga buldum babasına dedim bak babacık ısırırsan bu igneyi yersin dedim tamam annecim öpmek güzeldir ısırmak kötüdür dedi ben ısırmıyorum babam ısırıyor ona yapalım mı dedi İnş tekrarlamaz.Hayvan oyuncaklarını bi poşete doldurdum.araba ve diger oyuncaklar kaldı.Her akşam(evde oldugum)montessori el yapımı oyunlar yapıcam.Geçen akşam el boyama yaptık üçümüz .Sakin oluyor onunla ilgilenip böyle şeyler ypıcam o yüzden.Oglan annesi dedin bak ben neler anlattım
tatil planları yapılmış.Her yıl eşim sayesinde bi sürü yer gördüm gezdim hamile bebek küçük demedim gezdim de gezdim.Bu sene senem dolmadıgı için vermezler herhalde
selam kızlar
öğleden sonra oğlumla öyle güzel uyumuşuz kiii az önce uyandım o hala uyuyor ama birazdan uyandıracağım yoksa gece uyumaztatil planları yapılmış ne güzel benim tatilde 1 ay ennemlere gitme şansım olursa ne hoş olur, zaten artık tatil gibi bi beklentimde kalmadı eşim tam bir evkolik anne-baba kolik
ebru inş hakkınızda hayırlısı olur canım kararlar alman ve uyguluyor alman ne güzel bunu bi de ben başarabilsem
papatyam eşim doktora yeterlilik sınavına girecek inş, sen hangi aşamadasın?
Kızlar bugün sizlerden dua beklyiroum.Reglm yogun deavm ediyor dua edemiyorum.Bugün iyi yada kötü bi haber alıcam.İnş iyi haber alırım yoksa benim için zor bi gün olucak.Hayırlısı diyorum kötü olsada sabır gösterip şükredicez artık.Bazı kararlar aldım uyguluyorum yavaş yavaş başka biri oluyorum evet ama bu kararlarımı uygulamazsamda ruh saglıgım bozulacak.Kim için degil kendim için ......Herkese huzur mutluluk kalorisi az bi hafta diliyorum.
Şekerimmm, yadırgaması cabuk geçse iyi olur. inan günlerdir uykusuzuz..
walla eşin ciddiyse aman diiiim... eşinle kötü olma..
iltifat almışsın ne güzel bu hafta 76 yı görücen inanıyorum tubiii
tubi,eşler hep aynıdır sen kendini hangi kiloda görmek istiyorsan devam et şekerim
Merhaba kızlar
Nelson ben sözümü tutamadım. Özür dilerim . Ben sporumu yapamadım bugün misafirim geldi. Şu anda da canım hiç istemiyor resmen gözüm de büyüyor spor yap duş al.
Yarına inşallah
Az önce tartıldım
Aman allahımrakam korkunç sabaha 1 kilo gitse de yine de korkunç
Canım Allah yardımcısı olsun eşinin
Ben ona göre bayağı ileri aşamadayım
Prof olmama. Çok az kaldı
Nelson inşallah gidebilirsin Fethiye'ye
Ben bügüm normal beslendim ne çok az ne de çok fazla
Bu akşam 3 mil yapmayı planlıyorum bakalım yapabilirsem
Ebrucum hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?