Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

iyi geceler çıtırlar...

annemdeydim 22:00 geldim ve hemen ogluşa masal anlattım uyudu çok şükür.Başladı tempo fırına yemek attım.Çamaşırları toplayıp yenilerini astım katla yerleştir evi topla bm boşalt yerleştir mekik çek duş al belim koptuSaati şimdi gördüm hızlı hızlı yetitireyim die kastım kendimi.7 otlu çaıyımı yudumluyorum:126:ev işi olarak yazmıycam şimdi ender saraç yapıcam.Ne diye yazayım hareket yazınca çıkmıyor kalori s..... nde.:44:

Hikom erkekler böyle malesef kadir kıymet gec anlıyorlar.takma kafaya..oğluşa geçmiş olsun. Geçen aynı şeyi bende yaşadım..kapak kızımın ağzındaydi.çok korktum
Ayyyyyyyy klz sen hamilemisin.kaçırmışım ben.tebrik ederim sağlıkla sıhhat la kavuş miniğine...
Oh oh gez güzelce canım...özlersin tabii kocişini..bu iyi gelicek size. .keşke bizdde yapma imkanı olsada özlesem.
Oy oy tubim iltifat duymuşsun...super bu super.devamını isteriz..
Vericrksin Nelim ben sana çok güveniyorum. ..
Allah yardımcın olsun canım. Dua edicem sana.hayırlısı olsun..
Ayyy çok üzüldüm canım.geçmiş olsun..ikinizede..
Bugün bizde öğlen kızçemle uyuduk 2 saat hemde.büyük kızım babasıyla dışarda gezdi.biz dinlendik..bir yılda ilk kez
Mevvvvv bende bayılırım orman havasına.ama böcek fobim var benim malesef. .deniz aşığıyım bende bu arada....ama en 8 sınıfta girmiştim
Hiç gelemiyorum yazamıyorum ki size.unutmayın beni amabu cuma annemlerde geliyorrrrrrrrrrrrrrrr...azcık endişeliyim inanmıyorum geliceklerine ruya gibionlarada tabiii . hayırlısıyla bi gelseler sarılsam daha ne isterim
Bu arada oruc tutuyorum diye diyet asklda..ama spor yapıyorum. .koşu dün bir saat ormanda yürüdüm arada koştum...4 gün koşamıycam oruçum diye..
Öptüm sizleri çok..
Şükran ve Kevserde yok.nerdesiniz...

orta boy

2014-03-24 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Mekik 5 dak. 53

[2] Yürümek (Asfalt) 15 dak. 70

[3] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0

[4] Nohutlu Pilav 0.4 PORSİYON 153

[5] Ekmek 1 DİLİM 65

[6] Menemen 0.2 PORSİYON 36

[7] Cacık 1 PORSİYON 131

[8] Nescafe Bol Kahveli 1 ADET(13 GR.) 54

[9] Tavuk Döner 0.2 PORSİYON 50

[10] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 69

[11] Bulgur Pilavı 0.5 PORSİYON 146

[12] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183

[13] Peynirli Poğaça 1 ADET 220

Toplam : 984 kal.

ender saraç hariç.Onu ne diye aratacağımı bilemedim:44:

Saol canım zamanla ezile ezile öğreniyorsun karar almayı uygulamayı.Buna mecburum oğluma sağlıklı bi anne olmak istiyoum.
sağol papatyam

söylemedim canım Saolun duzlarınız içinBugün cısss lar var çok ama olsun yarın telafi edersin
neeee 76 gördün demek
nerdeyse aynı benimde almam gereken 1023:13:G:13:ünü güzel geçirmişsin.

Iyiiii geceler citir anneler kac gunden beri yazamiyorum yazmaya yuzum yok du aslinda oyle saldim ki kendimi anlatamam bide ben hala reg. Olmadim hikoyla beraber oluyorduk onunki bitecek ben daha olmadim bile bu yuzden bu gun 2 tane test aldik esimle cok sukur sonuc negatif sukur diyorum daha cocugum kucuk emiyorr kucuklugunu gectim emmeyi cok seviyo onu memeden ayirmak cok zoruma giderdi
Kac gunden beri hikomla yazisiyorum sagolsunn cok destek oldu
Test negatif ama hala hasta olmadim oda ayri bi konu
Reglim oluyum bitsin sporlarimla insallah binsorun olmazsa bomba gibi gelicem lesilenyapicam olmazsa hava gunesliyjen kizimla gezicem bide plates basen calistin mi bitti yapmak zoruxndayim yaz geldi cunku
Bugun umraniyeden yengemler geldi yengem diyoo sen halaa yoksa zayiflamaklami ugrasiyorsun evet yenge dedim az daha var yuru git kizim diyo zatenn inceciksin:)

Bu arada topigimizzee bi hamile daha oldu.. devkule cn allahim saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsinn hayirli evlat olsun insallah

Canım menünü n genelini beğendim. Ama döner cıks.onuda az yemişsin zaten...her seferinde böyle yapmıyorsun zaten.....
3 çatal yedim tavuk döneri canım çünkü begenmedim
Saldıkça devamı geliyor.Regl stres yaptıgın içinde gelmiyor olabilir.REgl olduktan sonra pğr dikkat dön aramıza.

günaydın ballarımmm.Hafif yagmur çisildiyor mis gibi toprak kokusu herşeyi unutturuyor insana.Dün gece yoruldum geç yattım ve oglum en az 3 kere yanına çagırdı.Tam dalıyorum hop sesleniyor sersem gibi oldumAma güne akşamki sporun verdigi mutlulukla güzel uyandım.Kepekli sandiviçimi yiyeyim şimdi kimse gelmeden.Bu akşamda ogluşu uyutunca kv günü için bi tatlı çeşisdi yapıcam.sonra 2 mil lesli ve ender saraç

günaydın kızlar:
nazlma gözün aydın canım. allah sağ salim kavuştursun inşallah...
lajoba akademisyen olmak gerçekten çok zor. hiç bitmeyen izin tatil dinlemeyen bir iş. ohhh tatile çıktım arkamda kalsın herşey diyemiyorsun.
ben nereye gitsem bilgisayarımla giderim. çalışmalarımı sürekli yanımda harici diskimde taşırım. şezlong üstünde tez okuduğumu makale düzelttiğimi sunum hazırladığımı bilirim.
ama tabi şu var bizi işi kendimiz yaratıyoruz. proje yaparsan işin olur, kongreye başvurursan işin olur. master öğrencisi çalışıtrırsan işin olur. ama makale yazmazsan, öğrencin yoksa, proje yapmazsan kongreye gitmezsen işin olmaz. dersine girer çıkarsın. kısacası sevilmeden yapılacak iş değil.

nazlım tatlım eşin ne iş yapıyor bilmem ama papatya anlatış sana,, yogun anladığım kadarı ile..

kevserciim strest yaptığın şeyler yüzünden regl ğeçikmiş olabilir.. melisa ada çayı falan iç ğevşesin vücüdun..

ebrulim ne ise duan kabul olur inşallah,, ama sonucu olumlu olusuz haber ver merak ettim..

papatyam bu ğün lesie den kaçmak yok.. yanına ek sporda yapalım mekik falan ne dersin...

akşam bir kase yoğurt diye aldığım resmen kaymaktı.. yağ deposu,, ayy doydum da uyudum ya.. çok şükür.. sabahta tartı korkutmadı çok şükür..

sabah sabah içim yandı bir bardak kola içtim.. ay içim buz gibi oldu.. sağlıklı beslenmek bana kilo verdirmiyor onu anladım..nerde bol kalorili yiyecek var azıcık atarsam ağzıma ğidiyor kilolar...

hepinizi seviyorum...

şükran ğüzelim bizi ihmal etme önce 55 olma konusunda halen iddialıyom..

sehram neyin var .. niye uğramıyorsun..

mevcan sabah şekerii ğel de ğünaydın de..

nelsonum bu akşam yapacağım inşallah. eve geç gideceğim ama olsun.

aynen ya eşimde öyle işte bilgisayarından ayrı nefes alamaz ama bu durum beni bazen çileden çıkarmıyor değil yani evet destek oluyorum sonuna kadar hemde.. ama bazen sanki içime şeytan giriyor yeter ya sürekli çalışıyor benimle hiç ilgilenmiyor diye fırtınalar koparıyorum.. sonrada pişman oluyorum adamcağız ne yapsın dem

günaydın kızlaaar ben sabah sabah kaşık kaşık çikolata yedim yaa kızın bana kızın zaten hala kilo verme değil koruma evresindeyim hala cuma gününün kilosundayım buna da sevinmeli miyim nee

nazlıma annenler gelecekmiş cuma günü ne güzel senin bu haberlerini okudukça çok seviniyorum yaa sanki ben de yıllardır görmüyormuşum gibi annemleri boool bool hasret giderin canım Allah kavuştursun.. inş fırsatın olur da eşinden ayrı biraz zaman geçirirsin çünkü eşlerin biraz ayrı kalmaları çook şey değiştiriyor gerçekten

ebruum afiyet olsun canım haklısın ezildikçe insan gaddar olmayı öğreniyor ve evlilik de bunun bir parçası sanırım.. bekarken herşey toz pembe

hadekacım geçmiş olsun canım ya hem sana hem oğluşuna.. 3-5 yıl sonraki bende senin gibi olacağım galiba, oğlum şimdiden kendi başına yürüteçten iniyor o zamana kim bilir neler yapar oyyyy:18::18::18:

diğer kızlar hepinizi öpüyorum oğlumu bi doyurayım uyutayım evin işini halleder yemek yapar dönerim aranıza inş

lajoba tatlım ben seni yazacğım yere nazlım yazmışım ,, eşinin işi ile ilğili konuda.. kusura bakma ğüzelim...

akşam sözde yürüyecektim ama mutfaktan çıktığımda saat 10 du,babam bendeyken yürüyemem bunu anladım akşam 3 çeşit yemek+salata+kek+puding yaptım ama ağzıma lokma sürmedim,aç yattım sabah karnım dümdüzdü

saatler ileri alınsınn hemen yürüyüşe başlıycam,yaza kadar haftada 3 gün yürüsem bile kar benim için,okullar bitince daha çok yürürüm inş.

bugün gribim daha iyi ama feci halsizlik var üzerimde,elim ayağım titriyor

daha sonra uğrar geçmişe bakarım şimdilik hoşçaklaın

günaydın kızlar
nasılsınız
lajoba hem bebiş hem eşin yoğun işi Allah yardımcın olsun
mev baban varmış herşeyi daha özenli yapıyorsundur kolay gelsin iradene hayran oldum

nazlm ne güzel annenlere sonunda kavuşacaksın
kazasız belasız gelirler inşallah

kevser sen de mi saldın güzelim
stresten regl gelmiyordur

ben diyet miyet hak getire hiç bişey yapmıyorum
iyice tembelleştim
çok uyumak istiyorum hastalıktan kurtulamadım
bütün kemiklerim ağrımaya devam ediyo.
bol tatlılı az yemekli günler geçiriyorum kılo alıyorum ama
kendime de dur demiyorum

saçmalıyorum yani

Nelson demiş ya kalorili şeyler yiyince kılo veriyorum diye

ben de buna benzer bir şey fark ettim

et yemekleri yiyince ertesi gün tartıda düşük kıloda çıkıyorum

ama eti de hiç sevmem
ben et diyeti yapsam bayağı vercem gibi

kan grubum 0rh pozitif bir yerde okumuştum
eti çok severler diyordu. acaba vücut mu istiyor o eti anlamadım
ama ben sevmem

bu ara topiği yakından takip edemiyorum ama herkes yöntem değiştirip diyet yapmaya devam ediyor sanırım.
kalori hesabı değişik sporlar var gibi geldi
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…