- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #16.981
Hikom erkekler böyle malesef kadir kıymet gec anlıyorlar.takma kafaya..oğluşa geçmiş olsun. Geçen aynı şeyi bende yaşadım..kapak kızımın ağzındaydi.çok korktumEbrucum, simdi iyi oglum. Dunde cok atesli degildi de huzursuzdu.
Hatta bonibon kapagini yutma tehlikesi atlattik.
Bizimki kati bise yiyince agzinda olunca konusur. Mirildanir.
Anladim hemen parmagmi agzina attim aldim. Faciadan döndük.
Papatyacim, dun istedigim gibi degildi. Herkes ayri bir telden caldi. Pasta kesilmeden yediler diger ikramlari. Halbiku blirsn pasta kesildkten snra yenir hepsi.
Hayalim bu degildi.
Esimin teyzesi kuzenleri gelmedi. 5kisi düsün. Bende ona gore ikramlarimi yapmistim.
Yemedi olanlarda. Canim cok sıkıldi. Esimde kalbimi kirdi. Sonrasi kac kere özür diledi.
Ama kirildim. Tatliyla arasi hic yok. Yaspastayi ben yaptm. Begenmedm dedi.
Neymis olumlu bise soyleseymis nazr degerms. Oyle iste.
İstanbul harikadir. O deniz kokusunu bol bol icime cekicem. Hawalrda nisanda guzel olur.
Ayyyyyyyy klz sen hamilemisin.kaçırmışım ben.tebrik ederim sağlıkla sıhhat la kavuş miniğine...Rabbim isteyen heekese tattirsin.
Lajoba. nelson. Ebru papatya.yesilerik.tubilosh.aysekayra.
hikmet ve diger citir anneler hepinize tesekkur ederim merakla bekliyorum dorduncu hamis kim olacak
Burdan ayrilmayi dusunmuyorum bu arada haberiniz olsun inanirmisiniz bilmem ama calori sayimina devam ediyorum aliskanlik olmus eeee hamis olunca da dikkat edilmicek diye birsey de yok cok kilo almak istemiyorum ilk hamilelikte gebelik sejeri cikmisti diyet yaptirmisti dr.um. Bundada cikacak illaki simdiden dikkat etmem lazim kacamaklar tumden yasak anlicaniz hatta meyvelerden de coguuu yasak kusmabulanti baslamadan tadini cikartayim esim de dondurma alalim hemen nasil olsa donra yiyemeyeceksin diyordu aldi ve sirf yemis olmak icin zorla yemeye calistim sut urunlerinde problemim varrr offff offff nasil gecicek bakalim bu arada 2011 kasim annesiydim2014 kasim annesi olacagim insalla
Haftasonu kacamaksiz az kalorili beslenmeler
Oh oh gez güzelce canım...özlersin tabii kocişini..bu iyi gelicek size. .keşke bizdde yapma imkanı olsada özlesem.Kizlar, gunum cok gusel gecti. Bostanci ssahiline gittik.
Mis gibi deniz kokusunu icime cektim.burda inanilmaz trafik war.
Benim esim adana trafigine kuduruyordu. Burayi gorse adanaya sükrederdi.
Oglis durmadi, gece uyumadigi icin suan cok uykusu war.
Sütünü icirdim. Salliyorum, uyusun yemek yicem.
Kocis aradi, aşkimm dedi. Adanayken tlfnda pek demezdi. Cok da tlfnda knsmadk ya neyse, hep ewde bliosunuz. Ama itiraf edim, ozledimm.. yoklugu hissediliyor.
Oyle iste kizlarr.. öpüyorum sizleri
Oy oy tubim iltifat duymuşsun...super bu super.devamını isteriz..selam canlarr...
yepyeni bir hafta.
bu 5 gün biraz gayret edip atalım şu fazlalıkları biraz daha
ortiler,yarışanlar,yarışmayanlar,tek tabanca takılanlar
motivemizi kaybetmiyoruzz...
dün eşim ' tüy gibi kaldın. gel bakalım kaç kilosun ' dedi.beni hala 81 saniodu da
üzerimde siyah kıyafetler olunca daha da ince durdum sanırım.
tartı dün akşam kıyafetlerimle 77.4 gösterdi.
eşim şok tabinekadar zayıflamışsın. 77 den aşağı inme artık yeter dedi.
çaktırmadan kalori hesabına devam
inşallah bu hafta 76 ları görcemmmm
Vericrksin Nelim ben sana çok güveniyorum. ..her pazartesi gibi bu sabahda artıda başladım ğüne...
+800 falan ama takmıyorum..bbuğün bu artıdan kurtulsammmmm,, 3 ğündede kilolarım ğiderrrr,,, cuma gördüğüm 57,4 den daha daha daha aşağılara ineceğim ve ve veeeeeeeeee 56 ları göreceğim..ki cumartesi arkadaşlarla kahvaltıya ğideceğiz... rahat rahat yiyeyim ki o kahvaltının tadını çıkarayım...
hikmet deniz sahil yürüyüş ooo harika..
ebrulim bu hafta yarış varmıııı..
mevcan ooo balkon keyfi..ne ğüzel olur ya..
papatyam kendini sıkma.. insan rutine bağlayınca hayatında değişiklik istiyor.. umarımmmm çabucak ğeçer zamannn,, ve bu hafta lesie ile yürümeye devam.. 3 ğün ara verdimm ama olsun.. sana eşlik edeceğim bu hafta boyuuu
tubisss ne yapıyoruzzzzz diyettt.. sağlıklı beslenipp veriyoruzzz kilolarıı...
Allah yardımcın olsun canım. Dua edicem sana.hayırlısı olsun..Kızlar bugün sizlerden dua beklyiroum.Reglm yogun deavm ediyor dua edemiyorum.Bugün iyi yada kötü bi haber alıcam.İnş iyi haber alırım yoksa benim için zor bi gün olucak.Hayırlısı diyorum kötü olsada sabır gösterip şükredicez artık.Bazı kararlar aldım uyguluyorum yavaş yavaş başka biri oluyorum evet ama bu kararlarımı uygulamazsamda ruh saglıgım bozulacak.Kim için degil kendim için ......Herkese huzur mutluluk kalorisi az bi hafta diliyorum.
Ayyy çok üzüldüm canım.geçmiş olsun..ikinizede..günaydın kızlar
ala ala vere vere geldim yine bir pazartesi
hastalıklardan kurtulamadım hala
ses kısık boğaz ağrıyor
bütün kemiklerimi biri kırmış gibi ağrıyor
ve ben bu halde okula geliyorum kıyamıyorum öğrencilerime
ama onlar bana kıyar :)
geçen hafta 6 yaşındaki oğlum okul çıkışı okul bahçesinde kolunu kırdı.
ne ağlama ne korku yok çocukta. şişince anladık kırık olduğunu hemen acile koştuk.
erkek çocuğu annesi olmak ne zor
deli danalar gibi koşturuyorlar ikisi de.
Bugün bizde öğlen kızçemle uyuduk 2 saat hemde.büyük kızım babasıyla dışarda gezdi.biz dinlendik..bir yılda ilk kezselam kızlar
öğleden sonra oğlumla öyle güzel uyumuşuz kiii az önce uyandım o hala uyuyor ama birazdan uyandıracağım yoksa gece uyumaztatil planları yapılmış ne güzel benim tatilde 1 ay ennemlere gitme şansım olursa ne hoş olur, zaten artık tatil gibi bi beklentimde kalmadı eşim tam bir evkolik anne-baba kolik
ebru inş hakkınızda hayırlısı olur canım kararlar alman ve uyguluyor alman ne güzel bunu bi de ben başarabilsem
papatyam eşim doktora yeterlilik sınavına girecek inş, sen hangi aşamadasın?
Eki Görüntüle 1036448
bugün kü yediklerim
Saol canım zamanla ezile ezile öğreniyorsun karar almayı uygulamayı.selam kızlar
öğleden sonra oğlumla öyle güzel uyumuşuz kiii az önce uyandım o hala uyuyor ama birazdan uyandıracağım yoksa gece uyumaztatil planları yapılmış ne güzel benim tatilde 1 ay ennemlere gitme şansım olursa ne hoş olur, zaten artık tatil gibi bi beklentimde kalmadı eşim tam bir evkolik anne-baba kolik
ebru inş hakkınızda hayırlısı olur canım kararlar alman ve uyguluyor alman ne güzel bunu bi de ben başarabilsem
sağol papatyamCanım Allah yardımcısı olsun eşinin
Ben ona göre bayağı ileri aşamadayım
Prof olmama. Çok az kaldı
Nelson inşallah gidebilirsin Fethiye'ye
Ben bügüm normal beslendim ne çok az ne de çok fazla
Bu akşam 3 mil yapmayı planlıyorum bakalım yapabilirsem
Ebrucum hakkında hayırlısı
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor2"]2014-03-24 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: kgor3"]Miktar[/TD]
[TD="class: kgor4"]Kalori[/TD]
[TD="class: kgor5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yürümek (Hafif Eğim - yokuş)[/TD]
[TD="class: kgor3"]40 dak.[/TD]
[TD="class: kgor4"]225[/TD]
[TD="class: kgor5"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]dost süt [/TD]
[TD="class: kgor3"]0.5 200ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]30[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]mantı çorbası hürrem[/TD]
[TD="class: kgor3"]3 100 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]94[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Dondurma[/TD]
[TD="class: kgor3"]30 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]58[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]ekmecik kepekli ekmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.6 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]119[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: kgor3"]30 dak.[/TD]
[TD="class: kgor4"]165[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Bebek emzirmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]45 dak.[/TD]
[TD="class: kgor4"]375[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [8][/TD]
[TD="class: kgor2"]dost kakaolu süt[/TD]
[TD="class: kgor3"]1.25 200 ml[/TD]
[TD="class: kgor4"]166[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [9][/TD]
[TD="class: kgor2"]Şeker (küp)[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]39[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [10][/TD]
[TD="class: kgor2"]Ev Poğaçası[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]100[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [11][/TD]
[TD="class: kgor2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]25 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]63[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [12][/TD]
[TD="class: kgor2"]Ispanaklı Börek[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.25 PORSİYON[/TD]
[TD="class: kgor4"]200[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [13][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sigara Böreği (peynirli)[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]180[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [14][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çikolatalı Pasta[/TD]
[TD="class: kgor3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]300[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [15][/TD]
[TD="class: kgor2"]Şekerpare[/TD]
[TD="class: kgor3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]116[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: kgor4"]700 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
menücüğümmm idare eder karbonhidrat fazla ama
söylemedim canımlajoba tatlım bende yazları 10-15 gün anneme giderim..aile geçirilen zaman bir çoktatilden daha güzel bence...
papatyam inşallah.. bakalım.. bizimhayallerimiz hiç olmaz ama bu kez ne olacak göreceğiz..lesienin 3 milinin 30 daksını yürüdüm.. telefonla knuşmak gerekti.. sonrada 1 saat yürüdüm...
ebrulim tatlım sen neyin sonucunu bekliyorsun..sen yazdında benmi kaçırdım anlamadım...
ve buğünkü menüm saçma sapan ama iyi gibi sanki..
sabah:1 dilim tam bbuğday üzerine 1yktulum+2zeytin+1ceviz
ara:3 ü bir arada kahve
öğle:1 kase çorba+1dilim arabaşı hamuru+2yk kısır+yeşillik+dom+salatalık+2ceviz
ara:şekersiz sade neskafe+en fazla 1 dilim ekmek içine bir parça et
akşam:1 dilim haşhaşlı revani+bir kase çorba+bir avuç cips+3çatal tel kadayıf(komşum getirdi)+1yk pirinç pilavı (ısınmışmı diye tadına baktım.)+1yumurta beyazı+1dilim ekmek
akşam çok yemişim gibi duruoyr ama parça parça yedimne yediğimi anlamadım...
1 saat yürüyüş.. 40 mekik..
kalan kalori 1105
neeee 76 gördün demekcanım Rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inşallah...
dualarımız seninle...
hikom o herzaman aynı yaa...
kilo verdiğim zaman 'yanakların çökmüş,kemiklerin çıkıyor,yakışmıyor sana' gibi sözlerle benim diyetimi bozar.
ama bu defa pes etmicem.
aynaya baktıgımda hala çok mutlu değilim.
kendim olmak istediğim kilo 73 o zamana kadar sporla destekleyip incelmek istiyorum.
yanlar ve göbekten kurtulmak istiyorum
şimdiden 76 görmeye başladım ebrummm
harbi çok mutluyum...
bugün gün içinde tartıldım 76.8 dimm
cumayı iple çekiyorum
dimi ama mevcanım çokkk haklısın
nerdeyse aynı benimde almam gereken 1023:13:G:13:ünü güzel geçirmişsin.selam canlarrrr
bugün mutluyum.
gün içinde kıyafetli tartıldım ve 76 lı bir rakam gördüm.
ilk hedefim 75 di. az kaldı azzz :)
iyiki kalorisepetiyle tanışmışım diyorum.
bugün çok sık acıktım sanki
acıktıkça hurmaya sardım.
Allah'tan çok kalorili değil.
hemde güzel tok utuyor.
ama yemeklerimi de tam yedim
günlük kalori bildirimiiiii
günlük alınması gereken kalori: 1028
bugünki aldıgım kalori: 965
artan:63
Eki Görüntüle 1036307
3 çatal yedim tavuk döneri canım çünkü begenmedimCanım menünü n genelini beğendim. Ama döner cıks.onuda az yemişsin zaten...her seferinde böyle yapmıyorsun zaten.....
Saldıkça devamı geliyor.Regl stres yaptıgın içinde gelmiyor olabilir.REgl olduktan sonra pğr dikkat dön aramıza.Iyiiii geceler citir anneler kac gunden beri yazamiyorum yazmaya yuzum yok du aslinda oyle saldim ki kendimi anlatamam bide ben hala reg. Olmadim hikoyla beraber oluyorduk onunki bitecek ben daha olmadim bile bu yuzden bu gun 2 tane test aldik esimle cok sukur sonuc negatif sukur diyorum daha cocugum kucuk emiyorr kucuklugunu gectim emmeyi cok seviyo onu memeden ayirmak cok zoruma giderdi
Kac gunden beri hikomla yazisiyorum sagolsunn cok destek oldu
Test negatif ama hala hasta olmadim oda ayri bi konu
Reglim oluyum bitsin sporlarimla insallah binsorun olmazsa bomba gibi gelicem lesilenyapicam olmazsa hava gunesliyjen kizimla gezicem bide plates basen calistin mi bitti yapmak zoruxndayim yaz geldi cunku
Bugun umraniyeden yengemler geldi yengem diyoo sen halaa yoksa zayiflamaklami ugrasiyorsun evet yenge dedim az daha var yuru git kizim diyo zatenn inceciksin:)
Bu arada topigimizzee bi hamile daha oldu.. devkule cn allahim saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsinn hayirli evlat olsun insallah
günaydın kızlar:
nazlma gözün aydın canım. allah sağ salim kavuştursun inşallah...
lajoba akademisyen olmak gerçekten çok zor. hiç bitmeyen izin tatil dinlemeyen bir iş. ohhh tatile çıktım arkamda kalsın herşey diyemiyorsun.
ben nereye gitsem bilgisayarımla giderim. çalışmalarımı sürekli yanımda harici diskimde taşırım. şezlong üstünde tez okuduğumu makale düzelttiğimi sunum hazırladığımı bilirim.
ama tabi şu var bizi işi kendimiz yaratıyoruz. proje yaparsan işin olur, kongreye başvurursan işin olur. master öğrencisi çalışıtrırsan işin olur. ama makale yazmazsan, öğrencin yoksa, proje yapmazsan kongreye gitmezsen işin olmaz. dersine girer çıkarsın. kısacası sevilmeden yapılacak iş değil.
selam kızlar
nazlım tatlım eşin ne iş yapıyor bilmem ama papatya anlatış sana,, yogun anladığım kadarı ile..
kevserciim strest yaptığın şeyler yüzünden regl ğeçikmiş olabilir.. melisa ada çayı falan iç ğevşesin vücüdun..
ebrulim ne ise duan kabul olur inşallah,, ama sonucu olumlu olusuz haber ver merak ettim..
papatyam bu ğün lesie den kaçmak yok.. yanına ek sporda yapalım mekik falan ne dersin...
akşam bir kase yoğurt diye aldığım resmen kaymaktı.. yağ deposu,, ayy doydum da uyudum ya.. çok şükür.. sabahta tartı korkutmadı çok şükür..
sabah sabah içim yandı bir bardak kola içtim.. ay içim buz gibi oldu.. sağlıklı beslenmek bana kilo verdirmiyor onu anladım..nerde bol kalorili yiyecek var azıcık atarsam ağzıma ğidiyor kilolar...
hepinizi seviyorum...
şükran ğüzelim bizi ihmal etme önce 55 olma konusunda halen iddialıyom..
sehram neyin var .. niye uğramıyorsun..
mevcan sabah şekerii ğel de ğünaydın de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?