Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

selam kızlar cee diyip kaçıcam 70.0 ı görmeyi başardım tartıda sonunda 300 gr daha gitti bu hafta
şükrediyorum benim gibi bünyeye çok bile

hedaka son senin yaızn oldugu için göz attım ama proteinz ayıflatır cnm

Kızlar merhaba, kaç gündür uğrayamıyorum yine. Vaktim de yok, kızın okulu, ödevleri, geçmişi okutyamadım daha. Hepiniz kalori hesabı yapıyosunuz, yeni gelen arkadaşlar da dahil. Ben de denedim ama sarmadı beni, hevesim kırıldı, diyet yapasım gelmedi. Önceden çok keyifli geçiyodu ama şimdi İsteksizim. Sadece menü paylaşıp,sporlarımı yazınca da ayrı telden çalmış gibi olucam. Kalori hesabında günü kurtarıyoruz diye cısslar da yiyorum. Napcam bilemiyorum. Yediğim için mutlu değilim ama devam edemiyorum

Son düzenleme:
günaydınlar geç oldu biraz ama neyse,
geçen haftaki ölçülerim;
göğüs:97
bel:78
göbek:94
kalça:106
bu haftaki;
göğüs:97
bel:75
göbek:92
kalça:104
toplamda 7 cm incelmişim kızlarrr:)))

Oy oy tubim iltifat duymuşsun...super bu super.devamını isteriz..

teşekkür ederim canımcım...
bu hafta biraz daha iyi gidiyor geçen haftaya göre.
bakalım 1 kilo daha gidicekmi

neeee 76 gördün demek

evet ebrum yaa :)
sabah tartıya çıktım ama sanırım tartım bozulcak mı ne :44:
dün gün içinde de tartıldım çok.
sabah 76.4 çıktım.
akşam da bazen 76.9 bazen 77.1 çıktım ama bukadar bir düşüş beklemiyorum.
1 kilo eksik mi tartmaya başladı aceba demeden edemiyorum
inşallah doğrudur ama

kızcelerimmmm, istanbulda hawa bulutlu.. ogliş yabancılık çekmedi çok şükür..
anneciğimle kahv keyfi yaptık. yanında probis yedim ama yigenimi okulundan almaya gidicem.
biyarım saat sürer. birde ablamların sitelrinin önünde yürüyüş parkuru war. bol ağaç cam ağacı war.
orda yürüyüş yapıcam. tabi sewgili oğlişim uyduğu zaman
cok sewindirik oldum, yürüyüş yapıcagımaaa )) hiç değilse kilo almam.. hoş cok da yemiyorum daa..
sizlerde iyisiniz de görüdğüm kadarıylaa..
kalori sayımına dewam..

darısıı bizee şekerimm..
73 leri görmeek istiyorum.. en son adanada tartıldığımda 74.3 idimmm

bozuk değildir canım ben yatmadan önce kıyafetlerimle tartıldığımda 2 kg fazla çıkıyorum,yediklerim 1 kg çıkıyor ama suyu çok içiyorum ondan galiba sabaha gidiyo yani:)

nelsonum bu akşam yapacağım inşallah. eve geç gideceğim ama olsun.
tatalım akşama kaçamak yok.. ğeçte olsa yürüyeceğizz..

ğünaydın sabah şekerim, artık saatlerin alınmasını bekle bakalım.. bence eved 10-20 dak da olsa biraz spor yaabiyirsin sorunlu ğördüğün bölğelere yönelik.. bende çok uzun saatler ev işleri ile uğraşıyorum.. erteleme bana kalırsa yoksa yaza ne kaldı şununu şursında,,

tatılm bırakma sporuu.. deyti salma kendini.. sonra haftalarca toparlıyamıyoruz kendimizi. ben cıs mıss demiyorum.. herşeyden yiyorum ama azar azar.. midem de rahat ediyor gözümdede birşeyler kalmıyor.. diyette gbi değilde kilo korumada gibi hissidiyorum kendimi.. sabahları eksi çıkıncada mutlu oluyorum.. kalori hesabını yapmalısın bence..

harikasın ğüzelim maşallah.. bu hafta bende 56 ları ğörmek istiyoummm.. hatta 56,5 lerin altınıı..

şükrancığım insan bir hayat telaşına kaptırınca kendini kurtulamıyor.. topla kendini ve en kısa sürede aramıza dön.. özledim aktif olduğun zamanları..

ğüzelim ğünlük hanği sporları yaptında giiti göbek bel.. anlat bizde yapalım..

tubiss oo harika .. kilo veren verene.. ne ğüzel yaa.. darısı bizee..

talım e ğüzel farklı ber şehir ailen.. oo tadını çıkar..

hikommm evet istanbul kapalı bugün.
dün tam bahar havası vardı değilmi .
kapalı ama olsun soğuk değil. yürüyüş için elverişli.
çık yürü güzelce temiz hava al. tadını çıkar.
zaman su gibi geçiyor...

bu hafta yarış yokmu varsa ben yine tubiyle devam etcem belkim kazanırıssss:))))

eveett kızlar yarış yokmuu...
biz orti olduk ayşemle ama yarışcak rakip yokmu rakiiipppp
gitsin kilocuklarrr... inceldiğimi hissediyorum. ve çok mutlu oluyorum...
spor yapamadım pek ama kalori artınca elim mahkum. bişeyler yapmaya çalışıyorum.

aysemm kalori hesapliomusun?
benim şimdiden 590 oldu. düşürmem lazımm

bozuk değildir canım ben yatmadan önce kıyafetlerimle tartıldığımda 2 kg fazla çıkıyorum,yediklerim 1 kg çıkıyor ama suyu çok içiyorum ondan galiba sabaha gidiyo yani:)

ayy dimi bozuk değildir.
hatta dur daha yeni su aldım damacana. tartayım bakiim doğrumu.

tubiss oo harika .. kilo veren verene.. ne ğüzel yaa.. darısı bizee..

darısı hepimizee... gitsin kilocuklarr
bu hafta daha umutluyum.
geçen hafta 77-78 üstüme yapıştı kaldı sanıyordum.

canım 45 dk lesliyi yapıyorum mutlaka hergün genelde akşam , haftada bi kaç gün yürüyüşe başlıycam havalar ısınıyor bebişle:) yeni doğum yaptığımdanda çabuk toparlanıyor olabilir bilmiyorum ama çok mutlu olyorum,hamile kaldığım kiloya 3 kilo kaldı 65 66 civarıydım ama asıl zor olanı 58 olmak

inş. kabul olur ve iyi haberler veririm canım.
Şimdi baban burda canım fırsat olmuyordur.Sonra başlarsın önce iyileş.İlaç ve sıcak bişiler iç.
bazı yemekler varki bezelye gibi çok kalorili o yüzden aslında ne bize yaramıyor ne yiyince daha az çıkıyourz tartıda takip etsek çok iyi olucak.Geçmiş olsun kas gevişetici iç canım.Bende akşam oglum 3 kere uyandı yat kalk üşüdüm içim üşüyor bugün hasta olucak gibiyim.:18:
70i gördüün hee ceeee diyip kaçma lüften ugramaz oldun canım
Şükranım hedef kiloya ulaşınca bir bıkkınlık miskinlik çöküyor insana ve korumak bu yüzden zor işte.Ama sen o zoru başar bizim gibi üstüne kilo alma.Vakit buldukça kendi bildigin gibi kilonu ver.

bu hafta yarış yokmu varsa ben yine tubiyle devam etcem belkim kazanırıssss:))))
incelmişsin ne güzel darısı bana:26:Yarışı bi kaç kişi isteyince askıda kaldı.İsteyenler söylesin cuma başlatırız canımsen yine tubiyle takıl:13:

canım sayıyorum tabi ben başka türlü kilo veremiyorum zati:) çok akıllısın maşallah damacanayı tartmak kimin aklına gelir:) sen yine az almışsın benimki emzirmeyi çıktığım halde 700lerdeama akşam 6 dan önce çorbayla geçiştiriyorum genelde aşmam kalorimi inş...

tşkkürler canım darısı hepimize,sen naptın nasılsın ?

kızceler nasılsınız.. annem kısırr yaptı. bi tabak ondan yedim. Bol marullaaaaa
oğlişim uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…