- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.001
Oy oy tubim iltifat duymuşsun...super bu super.devamını isteriz..
neeee 76 gördün demek
selam kızlar cee diyip kaçıcam 70.0 ı görmeyi başardım tartıda sonunda 300 gr daha gitti bu hafta
şükrediyorum benim gibi bünyeye çok bile
hedaka son senin yaızn oldugu için göz attım ama proteinz ayıflatır cnm
teşekkür ederim canımcım...
bu hafta biraz daha iyi gidiyor geçen haftaya göre.
bakalım 1 kilo daha gidicekmi
evet ebrum yaa :)
sabah tartıya çıktım ama sanırım tartım bozulcak mı ne :44:
dün gün içinde de tartıldım çok.
sabah 76.4 çıktım.
akşam da bazen 76.9 bazen 77.1 çıktım ama bukadar bir düşüş beklemiyorum.
1 kilo eksik mi tartmaya başladı aceba demeden edemiyorum
inşallah doğrudur ama
tatalım akşama kaçamak yok.. ğeçte olsa yürüyeceğizz..nelsonum bu akşam yapacağım inşallah. eve geç gideceğim ama olsun.
ğünaydın sabah şekerim, artık saatlerin alınmasını bekle bakalım.. bence eved 10-20 dak da olsa biraz spor yaabiyirsin sorunlu ğördüğün bölğelere yönelik.. bende çok uzun saatler ev işleri ile uğraşıyorum.. erteleme bana kalırsa yoksa yaza ne kaldı şununu şursında,,günaydınnn
günaydın kızlar
nasılsınız
lajoba hem bebiş hem eşin yoğun işi Allah yardımcın olsun
mev baban varmış herşeyi daha özenli yapıyorsundur kolay gelsin iradene hayran oldum
nazlm ne güzel annenlere sonunda kavuşacaksın
kazasız belasız gelirler inşallah
kevser sen de mi saldın güzelim
stresten regl gelmiyordur
ben diyet miyet hak getire hiç bişey yapmıyorum
iyice tembelleştim
çok uyumak istiyorum hastalıktan kurtulamadım
bütün kemiklerim ağrımaya devam ediyo.
bol tatlılı az yemekli günler geçiriyorum kılo alıyorum ama
kendime de dur demiyorum
saçmalıyorum yani
selam kızlar cee diyip kaçıcam 70.0 ı görmeyi başardım tartıda sonunda 300 gr daha gitti bu hafta
Kızlar merhaba, kaç gündür uğrayamıyorum yine. Vaktim de yok, kızın okulu, ödevleri, geçmişi okutyamadım daha. Hepiniz kalori hesabı yapıyosunuz, yeni gelen arkadaşlar da dahil. Ben de denedim ama sarmadı beni, hevesim kırıldı, diyet yapasım gelmedi. Önceden çok keyifli geçiyodu ama şimdi İsteksizim. Sadece menü paylaşıp,sporlarımı yazınca da ayrı telden çalmış gibi olucam. Kalori hesabında günü kurtarıyoruz diye cısslar da yiyorum. Napcam bilemiyorum. Yediğim için mutlu değilim ama devam edemiyorum
günaydınlar geç oldu biraz ama neyse,
geçen haftaki ölçülerim;
göğüs:97
bel:78
göbek:94
kalça:106
bu haftaki;
bel:75
göbek:92
kalça:104
toplamda 7 cm incelmişim kızlarrr:)))
teşekkür ederim canımcım...
bu hafta biraz daha iyi gidiyor geçen haftaya göre.
bakalım 1 kilo daha gidicekmi
evet ebrum yaa :)
sabah tartıya çıktım ama sanırım tartım bozulcak mı ne :44:
dün gün içinde de tartıldım çok.
sabah 76.4 çıktım.
akşam da bazen 76.9 bazen 77.1 çıktım ama bukadar bir düşüş beklemiyorum.
1 kilo eksik mi tartmaya başladı aceba demeden edemiyorum
inşallah doğrudur ama
kızcelerimmmm, istanbulda hawa bulutlu.. ogliş yabancılık çekmedi çok şükür..
anneciğimle kahv keyfi yaptık. yanında probis yedimama yigenimi okulundan almaya gidicem.
biyarım saat sürer. birde ablamların sitelrinin önünde yürüyüş parkuru war. bol ağaç cam ağacı war.
orda yürüyüş yapıcam. tabi sewgili oğlişim uyduğu zaman
cok sewindirik oldum, yürüyüş yapıcagımaaa)) hiç değilse kilo almam.. hoş cok da yemiyorum daa..
sizlerde iyisiniz de görüdğüm kadarıylaa..
kalori sayımına dewam..
bu hafta yarış yokmu varsa ben yine tubiyle devam etcem belkim kazanırıssss:))))
bozuk değildir canım ben yatmadan önce kıyafetlerimle tartıldığımda 2 kg fazla çıkıyorum,yediklerim 1 kg çıkıyor ama suyu çok içiyorum ondan galiba sabaha gidiyo yani:)
tubiss oo harika .. kilo veren verene.. ne ğüzel yaa.. darısı bizee..
tatalım akşama kaçamak yok.. ğeçte olsa yürüyeceğizz..
ğünaydın sabah şekerim, artık saatlerin alınmasını bekle bakalım.. bence eved 10-20 dak da olsa biraz spor yaabiyirsin sorunlu ğördüğün bölğelere yönelik.. bende çok uzun saatler ev işleri ile uğraşıyorum.. erteleme bana kalırsa yoksa yaza ne kaldı şununu şursında,,
tatılm bırakma sporuu.. deyti salma kendini.. sonra haftalarca toparlıyamıyoruz kendimizi. ben cıs mıss demiyorum.. herşeyden yiyorum ama azar azar.. midem de rahat ediyor gözümdede birşeyler kalmıyor.. diyette gbi değilde kilo korumada gibi hissidiyorum kendimi.. sabahları eksi çıkıncada mutlu oluyorum.. kalori hesabını yapmalısın bence..
harikasın ğüzelim maşallah.. bu hafta bende 56 ları ğörmek istiyoummm.. hatta 56,5 lerin altınıı..
şükrancığım insan bir hayat telaşına kaptırınca kendini kurtulamıyor.. topla kendini ve en kısa sürede aramıza dön.. özledim aktif olduğun zamanları..
ğüzelim ğünlük hanği sporları yaptında giiti göbek bel.. anlat bizde yapalım..
tubiss oo harika .. kilo veren verene.. ne ğüzel yaa.. darısı bizee..
talım e ğüzel farklı ber şehir ailen.. oo tadını çıkar..
inş. kabul olur ve iyi haberler veririm canım.nazlım tatlım eşin ne iş yapıyor bilmem ama papatya anlatış sana,, yogun anladığım kadarı ile..
kevserciim strest yaptığın şeyler yüzünden regl ğeçikmiş olabilir.. melisa ada çayı falan iç ğevşesin vücüdun..
ebrulim ne ise duan kabul olur inşallah,, ama sonucu olumlu olusuz haber ver merak ettim..
papatyam bu ğün lesie den kaçmak yok.. yanına ek sporda yapalım mekik falan ne dersin...
akşam bir kase yoğurt diye aldığım resmen kaymaktı.. yağ deposu,, ayy doydum da uyudum ya.. çok şükür.. sabahta tartı korkutmadı çok şükür..
sabah sabah içim yandı bir bardak kola içtim.. ay içim buz gibi oldu.. sağlıklı beslenmek bana kilo verdirmiyor onu anladım..nerde bol kalorili yiyecek var azıcık atarsam ağzıma ğidiyor kilolar...
hepinizi seviyorum...
şükran ğüzelim bizi ihmal etme önce 55 olma konusunda halen iddialıyom..
sehram neyin var .. niye uğramıyorsun..
mevcan sabah şekerii ğel de ğünaydın de..
Şimdi baban burda canım fırsat olmuyordur.Sonra başlarsın önce iyileş.İlaç ve sıcak bişiler iç.akşam sözde yürüyecektim ama mutfaktan çıktığımda saat 10 du,babam bendeyken yürüyemem bunu anladım akşam 3 çeşit yemek+salata+kek+puding yaptım ama ağzıma lokma sürmedim,aç yattım sabah karnım dümdüzdü
saatler ileri alınsınn hemen yürüyüşe başlıycam,yaza kadar haftada 3 gün yürüsem bile kar benim için,okullar bitince daha çok yürürüm inş.
bugün gribim daha iyi ama feci halsizlik var üzerimde,elim ayağım titriyor
daha sonra uğrar geçmişe bakarım şimdilik hoşçaklaın
bazı yemekler varki bezelye gibi çok kalorili o yüzden aslında ne bize yaramıyor ne yiyince daha az çıkıyourz tartıda takip etsek çok iyi olucak.Geçmiş olsun kas gevişetici iç canım.Bende akşam oglum 3 kere uyandı yat kalk üşüdüm içim üşüyor bugün hasta olucak gibiyim.:18:günaydın kızlar
nasılsınız
lajoba hem bebiş hem eşin yoğun işi Allah yardımcın olsun
mev baban varmış herşeyi daha özenli yapıyorsundur kolay gelsin iradene hayran oldum
nazlm ne güzel annenlere sonunda kavuşacaksın
kazasız belasız gelirler inşallah
kevser sen de mi saldın güzelim
stresten regl gelmiyordur
ben diyet miyet hak getire hiç bişey yapmıyorum
iyice tembelleştim
çok uyumak istiyorum hastalıktan kurtulamadım
bütün kemiklerim ağrımaya devam ediyo.
bol tatlılı az yemekli günler geçiriyorum kılo alıyorum ama
kendime de dur demiyorum
saçmalıyorum yani
70i gördüün hee
Şükranım hedef kiloya ulaşınca bir bıkkınlık miskinlik çöküyor insana ve korumak bu yüzden zor işte.Ama sen o zoru başar bizim gibi üstüne kilo alma.Vakit buldukça kendi bildigin gibi kilonu ver.Kızlar merhaba, kaç gündür uğrayamıyorum yine. Vaktim de yok, kızın okulu, ödevleri, geçmişi okutyamadım daha. Hepiniz kalori hesabı yapıyosunuz, yeni gelen arkadaşlar da dahil. Ben de denedim ama sarmadı beni, hevesim kırıldı, diyet yapasım gelmedi. Önceden çok keyifli geçiyodu ama şimdi İsteksizim. Sadece menü paylaşıp,sporlarımı yazınca da ayrı telden çalmış gibi olucam. Kalori hesabında günü kurtarıyoruz diye cısslar da yiyorum. Napcam bilemiyorum. Yediğim için mutlu değilim ama devam edemiyorum
günaydınlar geç oldu biraz ama neyse,
geçen haftaki ölçülerim;
bel:78
göbek:94
kalça:106
bu haftaki;
bel:75
göbek:92
kalça:104
toplamda 7 cm incelmişim kızlarrr:)))
incelmişsin ne güzelbu hafta yarış yokmu varsa ben yine tubiyle devam etcem belkim kazanırıssss:))))
hikommm evet istanbul kapalı bugün.
dün tam bahar havası vardı değilmi.
kapalı ama olsun soğuk değil. yürüyüş için elverişli.
çık yürü güzelce temiz hava al. tadını çıkar.
zaman su gibi geçiyor...
eveett kızlar yarış yokmuu...
biz orti olduk ayşemle ama yarışcak rakip yokmu rakiiipppp
gitsin kilocuklarrr... inceldiğimi hissediyorum. ve çok mutlu oluyorum...
spor yapamadım pek ama kalori artınca elim mahkum. bişeyler yapmaya çalışıyorum.
aysemm kalori hesapliomusun?
benim şimdiden 590 oldu. düşürmem lazımm
ayy dimi bozuk değildir.
hatta dur daha yeni su aldım damacana. tartayım bakiim doğrumu.
darısı hepimizee... gitsin kilocuklarr
bu hafta daha umutluyum.
geçen hafta 77-78 üstüme yapıştı kaldı sanıyordum.
inş. kabul olur ve iyi haberler veririm canım.
Şimdi baban burda canım fırsat olmuyordur.Sonra başlarsın önce iyileş.İlaç ve sıcak bişiler iç.
bazı yemekler varki bezelye gibi çok kalorili o yüzden aslında ne bize yaramıyor ne yiyince daha az çıkıyourz tartıda takip etsek çok iyi olucak.Geçmiş olsun kas gevişetici iç canım.Bende akşam oglum 3 kere uyandı yat kalk üşüdüm içim üşüyor bugün hasta olucak gibiyim.:18:
70i gördüün heeceeee diyip kaçma lüften ugramaz oldun canım
Şükranım hedef kiloya ulaşınca bir bıkkınlık miskinlik çöküyor insana ve korumak bu yüzden zor işte.Ama sen o zoru başar bizim gibi üstüne kilo alma.Vakit buldukça kendi bildigin gibi kilonu ver.
incelmişsin ne güzeldarısı bana:26:Yarışı bi kaç kişi isteyince askıda kaldı.İsteyenler söylesin cuma başlatırız canım sen yine tubiyle takıl:13:
kızceler nasılsınız.. annem kısırr yaptı. bi tabak ondan yedim. Bol marullaaaaa
oğlişim uyuyor.
kısırın kalorisine baktınmı canişko 10 kaşığı 600 küsürde
canım baktım yaaa, bi porsiyon 202 kalori diyor..
kalori sepetinde 10 kaşık 600lerde canım sen fatsecretten mi baktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?