Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim oglum akşam 23 te uyudu ve 6:20 de uyandıBu akşam uyumak için yalvardı çok agladı huysuzlandı.22:00 dayandırdım ve uyudu.İnş. sabah 5 te kalkmaz:18:Senin kızın erken uyuyorya artık sabah kaçta kalkıyor mesela?

Benimde hiç dümdüzü bırak düz bir göbegi olmadıHeryerim zayıfladı ama göbegim pörsüdü.Üst bölgem çok bacaklar çırpı popo yok ne tipi tip bir vücut tipiÖzenirim hep kemikli iri ama düz göbekli hatunlara:92:

Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Kalori olayı beni sıkmaya başladı.Biz kaşara patates kızartmasına börege eklere cıss derdik.Şimdi yiyoruz farkındaysanız nasılsa sporla düşüyor ve az kalori almışız dolduralım hesabı gibime geliyor.Bu hafta son olarak kalori hesaplıycam.Ve çıtırcıgımızın bize ögrettigi saglıklı cısssız devam edicem inş.

Canim kizim 22.00 22.30 gibi uyuyor .ya 2 3 saat sonra bazende sabah 5.30 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor 8.30 9.00 gibi tekrar uyaniyo emziriyorum yorgunsam uyuyup kaliyorum en gec 11 de uyaniyoruz yoksa saat kurup 9 da uyandiriyom. Sabah erken kalkmiyor emip yatiyor hep ben uyandirmazsam uyanmiyor 13 saat falan uyudugunu bilirim gece 22.00 da yatip 11.00 de uyanmisligi var Emzirmeyi birakinca nasil olur hic bilmiyorum ama

Kizlar cok moralim bozuk soz de bugun dikkat etmeye baslamistim kotunun de kotusu bir gun oldu
Sabah her zamanki kahvaltimi yaptim sonra esimin kuzeni askere gidicekti elazigdan geldi sabah buraya cikmis acemi birligi neyse oglen biz de ymek yendi k.v gorumcem de vardi.yemekte biraz abarttim pilav makarna patates ayni anda yiyerek
Sonrasi
1 tadelle
2 dilim kek
3 dilim baklava
1 avuc cigdem
Araliklarla yedigim icin aman 1 dilim ay 1 taneden bisi olmaz gun sonunda bakinca bunlarin hepsini yedim mi Allah kahretsin ki yedim
Niye ya ne guzel 300 400 yavas yavas gidiyodu suan tam 1 ay geriye gittim
Kendime cok kiziyorum nefsime yenik dustugum icin

Son düzenleme:

aslında ben yaptığım bazı aktiviteleri kalori olarak saymıyorum onu anlatmak için öyle yazmıştım, mesela markete gidiyorum 10 dk yürüyorum 10dk dönüş, ama bunu saymıyorum,gibi bunu anlatmak istemiştim
ayrıca 10dk için çok iyi kaloriymiş, merdiven inip çıkmak

canım ya çocuklar öyle hasta olunca hiç inmiyorlar kucaktan benim kızımda hastalanınca kolye gibi boynumu bırakmıyor, ne zor işmiş annelik, anneler hep derler ya anne olunca anlarsın diye, gerçektende anne olunca anladıkkk

canım benimde öyle valla nelsonun dediği gibi elmamı deniyor bizim tipimize bilmiyorumm, kalori işi içinde doğru diyon bende sıkılmaya başladım bide bu işin karbonhidrat kısmı var yani biz bazı şeyleri kalorisi az diye yiyoruz, ama karbonhidrat oranı yüksek olunca hiç bir işe yaramıyormuş, başka bir topikte okumuştum

ya benim kzıım şuan uynaık yanımda duruyor ve gangam style açmamı istiyor oynayacakmış, tabi bunuı aban elleri ile anlatıryor, bu aralar uyku düzeni falan kalmadı artık haftay düzene girerse iyi genelde 1 gibi uyuyor, sabata 9:30 gibi uyanıyor bazende 10:30 da, 2 gündür gece çok uyanmamaya başladı yani 2 kere uyanıyor ama farkettimki çok üstünü açıyor hatta bu gün hapşurup duruyor, dün gece 2 defa baktım yorganın üstüne çıkıp uymuş ayakları buz gibiydi, bu işe nasıl çözüm bulacam bilemiyorum, tulum giydirsem yorganı kalın çok terliyor, bicamayla yatırıncada yorganın üstüne çıkıyor

Ösge sana kızmaya başlıyorum artıkk sana ne oldu yaw, sen çok iradeliydin, yakışmıyor sana bu haller , silkelen ve kendine gel hadi bu gün geçti yarın bakacam yine menüne yok öyle baklava felan cumaya kadar, ebruyada kızacam az kaldı ama onlar ailecek hastalar diye bişey demiyorummm ona göreee saçınızı yolarımmm valll

Ayy yerim Kizini yaa benimkide ellerini ustvuste koyup tlf elime veriyo ga gaa diyo cok seviyo hergun oynar o sarkiyla. Benim kiz da cok deli uyuyo yorgani ustune cikmayi birak yastigin ustune cikip uyuyor ustu hep acik gece yanims alinca biximke uyuyor sabaha kadar ona ragmen gecede 10 defa ustunu ortuyoruz gene acik sabahta hapsiriyo tabi

Kizmakta haklisin okadar cok utaniyorum ki anlatamam ama yapcagimdan da geri kalmiyorum.ben ya cok iradeli gidip agzima 1 cekirdek dahi sokmuyorum ya da iyiyden iyiye cozutup batti balik misali yedice yiyorum boyle de olmaz ki marifet istikrarlu olabilmekte bazen umidimi yitiriyorum olmucak sanirim bu is diye

Özge böyle düşünme canım her şey beyinde bitiyor
Ancak sen kendine telkin edip durdurabilirsin
Böyle düşünceelr aklına geldikçe yazı düşün incecik olduğunu düşün bikinini düşün
Galiba sen izmirlisin onlar çiğdem derler çünkü

Ebru canım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah canım
Bi de bence bir sadaka ver ailedeki bu hastalık halleri üst üste gelmiş
Bir belayı kovar sadaka
Bi de bu hafta hepimiz iyice dağılmadan geç olmadan bahanelerle kendimizi daha fazla kandırmadan
Sen iyisimi bizi eşleştir elde kim varsa artık ne yapalım
Önümüzdeki cuma birinciyi seçelim yine
Böylece herkes eşini uyarır sıkı sıkı destek olur

Kızlar siz ne dersiniz tatil filan derken yeterince yemedik mi
En azından bu hafta kendimize çekidüzen veririz

Kızlar üffff
Kızım 4te kalktı güç bela biraz uyudum kalktım
Biraz önce de kaka yaptı
Bu uykusuzluğa ne kadar dayanır vücudum bilmiyorum
Acıktım biraz cornflex yedim sütsüz
Eşimi kaldırdım benyatıcam
Herkes altıncı ay değişir dedi bizim kız giderek daha huysuz oluyor

zorisimbuldm sabret çocuklar yavaş yavaş büyüyorlar.düzelir her şey..

ben gece bir kase patates cipsi, 2 bardak süt ve 7-8 tane kuru incir yedim... offf yaaa

Günaydın arkadaşlar.Herkese hafif saglıklı bir pazar diliyorum.Ogluşu doyurup 200 mekik çektim.Eşimi uyandırıcam birazdan.

Özgecim,ama seninki emdigi için kalkıyor unutmuşum.Gece 2 buçukta kalktı salladım yarım saat uyudu ve 9:30 kalktıDüzene girer inş. böyle.Biz jojopla misafirliklere giderken senin menülerine şaşırıp kalırdık'kız senin misafirin gelmiyor mu yada gitmiyon mu?Hiç kaçamak yapmadan nasıl dayanıyorsun'derdik hatırlarsanHep aynı kusursuz menüler hey gidi günler heyAma sende irade olmasa geçmişte böyle olmazddı.Hadi toparlan gelecegin menüleride aynı iradeyle olsun canım benim

Hawarımm,yol valla haklısın ne diyimOglumda bu yüzden hasta oluyor.Çok aşırı dönüyor yatakta ve hep yorganla yastıgın üzerinde örtünce uyanıyor.Uyku tulumunu zorla giydiriyorum.Akşam gece 2 buçukta uyku tulumunu çıkarttırdıAma uyku tulumuyla olunca üstünü açsada korkmuyorum.Birde dikkatimi kv evi daha soguk hiç kıpırdamadan uyuyup uyanıyorBende bu gece 3 te petekleri ilk kez kapatıım derede 24 oldu.Baktım üzerini açmamış.Sonra 6 da üşürse diye açtım petekleri derece 26 ve yine üstünü açmış ayakları buz gibi.Demek istedigim kv düşündük ki soguk olunca kımıldamıyor bile sende gece peteklerini kapat evin çok sıcak dedi.Onu denedim ama vijdanen rahat edemedim.:50

Zorisimbuldum, haklısın canım eşleşme yapalım cuma günü tabii kızçelere de isterseFikirlerinizi bekliyorum.

Nelsonum,senki iradenle çorbayla yaşayan üstüne spor yapabilen eyy kıymetli insan ne cipsinden bahsediyosun gece gece

haklısın güzelim öyle .ben daha tam konsantre olmadım diyete.hayatımda ilk kez o kadar çok kendime güvenmiş ve vermiştim kiloları ama idda birtince tammamen bıraktım kendimi... inşallah pazartesi tam anlamı ile başlayacağımmmm dikkat etmeye..

Zorisimbuldum evet canim izmirliyim Bu ara misafir olaylari cok oldu ben de bi baktim ki hic dikkat etmiyorum her gece tarif bakiyorum int. Falan Hatta bugun gorumceme gidicez yemege tatli yaptim goturmek icin akla bakarmisin bende ki
Bian once dedigin gibi yaris falan yapalim gene karsimdaki takim ark. İcin yemem en azindan.
Ebrucum hatirliyorum hatirlamam mi tam 1 sene onceydi onume gelse bile cok rahat reddederdim simdi kendi ellerimle yapiyorum eskiden ne kadar zayifsin diye iltifat alirdim simdi esimin yegenleri yengee bize o gecen ki kekten tatlidan yapsana diyorlar tipen ve marifeten umit usta olucam yakinda

Nelson canim karsilikli yazisamamis olabiliriz bu aralar cok sık girmedigim her msja cvp yazamiyorum hosgeldin tekrar benim hayran kaldigim bi iraden vardi tekrar eskisi gibi olcagina eminim sporu ihmal etmiyodun hic mesela gene kusursuz menulerle bekliyoruz seni
Papatya canim sen de az girer oldun seninle de karsilikli yazisamadik pek spor olarak ikimizde yerimizde sayiyoruz maalesef
Sehraa geriii donnn

Kızlar ogluşla kociş uyueken dedim dünde ev böyleydi bıraktı bugünde böyle kalsın.Üstten topladım ettim.Haydi platese dedim.Ebru şallı göbek 2 yi yaptım 10dk.Aman oda ne ter su içinde kaldım ve çok zorlaNDIM.İLk kez yapıyorum diye sanırım.Hawarım sen alıştın 40 dk sana 40 saniye gibi geliyordur.Neyse duşumu aldım bakımlarımı yaptımŞimdi yeşilçayımı aldım size bakıyorum:126:Ama yarın önce temizlik sonra plates

Bu arada son günlerde türk kahvesi tirkaykisi ben tat almaz oldum:44:İçtikten sonra migdem bi acayip oluyor.Ara vericem özleyince içerim.Birde siz hergün tartılıyosunuz ya,bu sabah bende tartılayım dedim 54.1 çıktım ne yani 1 günde 300 gr verdim?

Son düzenleme:

Eskiye dönücez canım beraber gör bak 2013 en güzel bikinisini giyicezBu arada degişik tatlı tarifleri varsa banada özelden atar mısın?Günümde yaparım

Elff canım sen neler yapıyorsun
Bir görünüp kayboluyorsun menü de yok
Yoksa cısslara mı başladın

canım napayım bu ara cıs pek yok canımda istemiyo zaten menü yazmıyorum çünkü şöyle oturup düzgün bi yemek yemiyorum ordan burdan derken tabağa koyup bi yemek yemedim bu ara çok yanlış yarın başlarım düzene yeni yaptığım spordan her yerim ağrıyo kımıldayamıyorum ya nerden yaptım sanki boynumdan aşağsı her yerim ağrıyo bide tam yapamadım çok zordu bide yapsam ne olurdu bilmiyorum böyle işte canım sen napıyosun çocukla uğraşıyosun demi okuyorum düzene giriyolar ama zaman alıyo benim kızım 3 yaşına gircek daha hala uykusunu düzene sokamadım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…