- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.701
birilerinin farketmesi insanın hoşuna gidiyor değil mi
benimde göbeğim biraz küçüldü ama o kilo vermekten kaynaklı, bizim yaptığımız plates başlangıç aşaması sayılır yani öyle çok zorlanmıyoruz, ama ben oldum olası yer hareketlerini yaparken belim ağrırı milleti,m karın kasları ağrır benim belim, bunun nedenide bel kaslarımın zayıf olmasından kaynaklanıyormuş o uüzden her zaman göbeğim vardı 53 kiloykende hafifi bir göbeğim vardı hiç bir zaman dümdüz bir karna sahip olmadımm ve olamıyacamm
Özgecim oglum akşam 23 te uyudu ve 6:20 de uyandıBu akşam uyumak için yalvardı çok agladı huysuzlandı.22:00 dayandırdım ve uyudu.İnş. sabah 5 te kalkmaz:18:Senin kızın erken uyuyorya artık sabah kaçta kalkıyor mesela?
Hawar canım ben de okulda derslere giderken merdiven çıkarım
Ama şu an yaptığım okulda merdiven çıkmak gibi değil
Düşün 20 dakika hiçdurmadan merdiven inip çıkıyorsun
İnsan ter içinde kalıyor bacaklar ağrıyor
Bu şekilde yapılırsa 10 dakikada 160 kalori yakıyorsun
Benimkisi yürüyüşe alternatif işte
1116.79cal sporu(yürüyüşü)düşünce:814.39 cal
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
08:00=2 dl.börek,1dl.peynir,6 zeytin,2 çatal k.sosu,ıhlamur
12:30=1 simit,kk peynir,3 zeytin,çay
16:00=yeşilçay,2 kaşık yogurt
17:00=2 ekler
18:15=4 minik köfte,2 kaşık patates püresi,2 közlenmiş kırmızı biber
spor:70 dk yürümek
Az önce bulaşıkları toplarken kalan 1 kabagı agzıma attımŞimdi yeşilçayımı içiyorum.Oglumu uyutup hastaneye gittim.Tam içeri girdim uyandı.Kimselerde durmyr.İyice bana düşkün oldu.Bildiginiz yapışık yaşıyoruz.Hasta olunca kimseyi istemiyor Biraz uyuyayım dedim kv akacaktı.Kapıya gelmiş anne anne yalvarıyor kalktım hemen avm ye götürdüm onu.Allah veiyor sabrını.Çok uykum var yatagı açtım ama size bakmadan yatamadım 7 buçukta anneme geçtim.Ben gelicem diye pizza söylemiş yemedim Bugün hastaneydi kv derken düzensiz oldu üzgünüm.Bu arada gözüm daha kötü mikrop kapmış.Hep akıyor ilaçları inş. işe yarar oglumu öpmeyi özledim.Benden böyle kızlar.Birde bugün yagmurda yürüdüm nefes aldım.İnş. yarın oglum alışsın diye kv bırakıp yürüycez ikimiz
Benimde hiç dümdüzü bırak düz bir göbegi olmadıHeryerim zayıfladı ama göbegim pörsüdü.Üst bölgem çok bacaklar çırpı popo yok ne tipi tip bir vücut tipi Özenirim hep kemikli iri ama düz göbekli hatunlara:92:
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.Kalori olayı beni sıkmaya başladı.Biz kaşara patates kızartmasına börege eklere cıss derdik.Şimdi yiyoruz farkındaysanız nasılsa sporla düşüyor ve az kalori almışız dolduralım hesabı gibime geliyor.Bu hafta son olarak kalori hesaplıycam.Ve çıtırcıgımızın bize ögrettigi saglıklı cısssız devam edicem inş.
Canim kizim 22.00 22.30 gibi uyuyor .ya 2 3 saat sonra bazende sabah 5.30 gibi uyaniyor emip tekrar uyuyor 8.30 9.00 gibi tekrar uyaniyo emziriyorum yorgunsam uyuyup kaliyorum en gec 11 de uyaniyoruz yoksa saat kurup 9 da uyandiriyom. Sabah erken kalkmiyor emip yatiyor hep ben uyandirmazsam uyanmiyor 13 saat falan uyudugunu bilirim gece 22.00 da yatip 11.00 de uyanmisligi varEmzirmeyi birakinca nasil olur hic bilmiyorum ama
Kizlar cok moralim bozuk soz de bugun dikkat etmeye baslamistim kotunun de kotusu bir gun oldu
Sabah her zamanki kahvaltimi yaptim sonra esimin kuzeni askere gidicekti elazigdan geldi sabah buraya cikmis acemi birligi neyse oglen biz de ymek yendi k.v gorumcem de vardi.yemekte biraz abarttim pilav makarna patates ayni anda yiyerek
Sonrasi
1 tadelle
2 dilim kek
3 dilim baklava
1 avuc cigdem
Araliklarla yedigim icin aman 1 dilim ay 1 taneden bisi olmaz gun sonunda bakinca bunlarin hepsini yedim mi Allah kahretsin ki yedim
Niye ya ne guzel 300 400 yavas yavas gidiyodu suan tam 1 ay geriye gittim
Kendime cok kiziyorum nefsime yenik dustugum icin
Ayy yerim Kizini yaa benimkide ellerini ustvuste koyup tlf elime veriyo ga gaa diyo cok seviyo hergun oynar o sarkiyla. Benim kiz da cok deli uyuyo yorgani ustune cikmayi birak yastigin ustune cikip uyuyor ustu hep acik gece yanims alinca biximke uyuyor sabaha kadar ona ragmen gecede 10 defa ustunu ortuyoruz gene acik sabahta hapsiriyo tabi
Kizmakta haklisin okadar cok utaniyorum ki anlatamam ama yapcagimdan da geri kalmiyorum.ben ya cok iradeli gidip agzima 1 cekirdek dahi sokmuyorum ya da iyiyden iyiye cozutup batti balik misali yedice yiyorum boyle de olmaz ki marifet istikrarlu olabilmekte bazen umidimi yitiriyorum olmucak sanirim bu is diye
Günaydın arkadaşlar.Herkese hafif saglıklı bir pazar diliyorum.Ogluşu doyurup 200 mekik çektim.Eşimi uyandırıcam birazdan.
Özgecim,ama seninki emdigi için kalkıyor unutmuşum.Gece 2 buçukta kalktı salladım yarım saat uyudu ve 9:30 kalktıDüzene girer inş. böyle.Biz jojopla misafirliklere giderken senin menülerine şaşırıp kalırdık'kız senin misafirin gelmiyor mu yada gitmiyon mu?Hiç kaçamak yapmadan nasıl dayanıyorsun'derdik hatırlarsan Hep aynı kusursuz menüler hey gidi günler hey Ama sende irade olmasa geçmişte böyle olmazddı.Hadi toparlan gelecegin menüleride aynı iradeyle olsun canım benim
Hawarımm,yol valla haklısın ne diyimOglumda bu yüzden hasta oluyor.Çok aşırı dönüyor yatakta ve hep yorganla yastıgın üzerinde örtünce uyanıyor.Uyku tulumunu zorla giydiriyorum.Akşam gece 2 buçukta uyku tulumunu çıkarttırdı Ama uyku tulumuyla olunca üstünü açsada korkmuyorum.Birde dikkatimi kv evi daha soguk hiç kıpırdamadan uyuyup uyanıyor Bende bu gece 3 te petekleri ilk kez kapatıım derede 24 oldu.Baktım üzerini açmamış.Sonra 6 da üşürse diye açtım petekleri derece 26 ve yine üstünü açmış ayakları buz gibi.Demek istedigim kv düşündük ki soguk olunca kımıldamıyor bile sende gece peteklerini kapat evin çok sıcak dedi.Onu denedim ama vijdanen rahat edemedim.:50
Zorisimbuldum, haklısın canım eşleşme yapalım cuma günü tabii kızçelere de isterseFikirlerinizi bekliyorum.
Nelsonum,senki iradenle çorbayla yaşayan üstüne spor yapabilen eyy kıymetli insan ne cipsinden bahsediyosun gece gece
Zorisimbuldum evet canim izmirliyimBu ara misafir olaylari cok oldu ben de bi baktim ki hic dikkat etmiyorum her gece tarif bakiyorum int. Falan Hatta bugun gorumceme gidicez yemege tatli yaptim goturmek icin akla bakarmisin bende ki
Bian once dedigin gibi yaris falan yapalim gene karsimdaki takim ark. İcin yemem en azindan.
Ebrucum hatirliyorum hatirlamam mi tam 1 sene onceydi onume gelse bile cok rahat reddederdim simdi kendi ellerimle yapiyorum eskiden ne kadar zayifsin diye iltifat alirdim simdi esimin yegenleri yengee bize o gecen ki kekten tatlidan yapsana diyorlar tipen ve marifeten umit usta olucam yakinda
Elff canım sen neler yapıyorsun
Bir görünüp kayboluyorsun menü de yok
Yoksa cısslara mı başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?