- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.021
canım sayıyorum tabi ben başka türlü kilo veremiyorum zati:) çok akıllısın maşallah damacanayı tartmak kimin aklına gelir:) sen yine az almışsın benimki emzirmeyi çıktığım halde 700lerdeama akşam 6 dan önce çorbayla geçiştiriyorum genelde aşmam kalorimi inş...
tubiiii tarttınmı damacanayıııııııııı:))))))))))
kısırın kalorisine baktınmı canişko 10 kaşığı 600 küsürde
tarttım tarttım...
üzerinden 2 büyük bardak su içmiştim sadece.
bir bardak tam 400 ml. 2 bardak 800 ml. yani ortalama 1 litre az çıkması gerekirdi değilmi?
bir damacana 19. kg ama benim tartıda 19.50 kg çıktı. fazla tartıyor o zaman bu tartı
cnm nettenbaktım. kalori sepeti tablette kaldi. sımdı laptopdan giriyorum.
oyleyse yandım ben. ama bol yesillkliiydi. neyse birazdan leslie yaparım
tarttım tarttım...
üzerinden 2 büyük bardak su içmiştim sadece.
bir bardak tam 400 ml. 2 bardak 800 ml. yani ortalama 1 litre az çıkması gerekirdi değilmi?
bir damacana 19. kg ama benim tartıda 19.50 kg çıktı. fazla tartıyor o zaman bu tartı
tatlıım bir bardak 400 değil 200 ml yani senin tartı doğru tartıyo bence ama yine de sonra su falan alınca bi daha tart doğru mu değil mi net olsun
onun bardağı büyükmüş kııı bendede 300 mllik bardak var
kız bardak diyince normal bardak sandım bende tabi canım bende de büyükler var o zaman fazla tartıyo olabilir tam damacana ile ölçmek en güzeli tatlııım
şimdiki bardaklar sürahi gibi zati,tabaklar çay tepsisi gibi zaten onlar değilmi bizi bu hale getiren:)))
tatlıım bir bardak 400 değil 200 ml yani senin tartı doğru tartıyo bence ama yine de sonra su falan alınca bi daha tart doğru mu değil mi net olsun
onun bardağı büyükmüş kııı bendede 300 mllik bardak var
kız bardak diyince normal bardak sandım bende tabi canım bende de büyükler var o zaman fazla tartıyo olabilir tam damacana ile ölçmek en güzeli tatlııım
şimdiki bardaklar sürahi gibi zati,tabaklar çay tepsisi gibi zaten onlar değilmi bizi bu hale getiren:)))
kızz bende nasıl okuyosam zaten tubi büyük bardak yazmış yaaaevet ya öyle malesef ama ben küçük tercih ediyorum veya servis tabağına dolduruyorum ne yiyceksem maksat çok görünsün gözüm doysun özellikle de kahvaltıda
İşim yeni bittikurabiye yaptım babacığıma,3.30 da elma yemiştim,1saat önce 5-6 tane antep fıstığı yedim açım ama yemiycem gündüZ fazlaca cısss yedim,az önce acı bi haber geldi,eşimin eniştesinin yiğeni kız çocuğu daha 6 yaşında bugün parkta oynarken karşıda babasını görüp yola fırlıyor arabanın altında kalmış yavrum az önce vefat etmiş,tanımıyorum ama ciğerim yandı,okuyan herkes o anne ve babaya sabır çeksin lütfen,yığıldım kaldım offf duş alıp yatmak istiyorum (
İşim yeni bittikurabiye yaptım babacığıma,3.30 da elma yemiştim,1saat önce 5-6 tane antep fıstığı yedim açım ama yemiycem gündüZ fazlaca cısss yedim,az önce acı bi haber geldi,eşimin eniştesinin yiğeni kız çocuğu daha 6 yaşında bugün parkta oynarken karşıda babasını görüp yola fırlıyor arabanın altında kalmış yavrum az önce vefat etmiş,tanımıyorum ama ciğerim yandı,okuyan herkes o anne ve babaya sabır çeksin lütfen,yığıldım kaldım offf duş alıp yatmak istiyorum (
Mevcan ciğerim yandı Allah yardım etsin. Hayatta en çok kotktupumşey oğlumu kaybetmek. Allah rahmet eylesin
Nelsonyaptımcanım. 4 Fast mil yaptım şimdi duş alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?