Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canlar, bugun nasılsınız. Ben iyiyim.Oglum daha rahat uyudu . ee bende tabii..
Yigeniimi okula bırakıcam. saabah yürüyüşüm olacak. yiğenleirmin mp3 ünü de aldım.
yürüyüş yaparkn müzik dinlemek iyi gelecek. bugun hawa da güzel. sevinçliyim yani.
Hepinizi cok seviyorum. Allaha emanet olun.

günaydın canlarrr

hikomm mutlu olmana çok sevindim.
hava bugün güzel.
mp3 ü de tak ohh yürü miss gibii...

bugün biraz çıkıp hava alma düşüncesindeyim bende.

hepinizi öpüyorummm

oyy kızlar ğünaydınlar.. dünkü menüm bana +1000 e patladı..

bugün şıkır şıkır ğiyindim.. iş yerime araba ile ğeldim.. erken çıkacağım.. kızımın okuluna hazırladığım yiyecekleri ğötüreceğim..

ğüzel bir ğün olacak.. birde yediklerime dikkat edersem süper olacak... ki 56 bir yana bu gidişle 57 leri bile ğöremeyebilirim...

hepinizi seviyorum.. akşam ancak ugrarım.. buğün inşallah sporlarımı yapacağım papatyam..

ğündüz birde lazer randevum var bakalım nasıl ğececek ğünüm...

günaydın kızlar:
hikmetcim iyi olmana sevindim...
nelsonum kolay gelsin canım. lazerde hangi aşamadasın. ben çok şükür kurtuldum kıldan tüyden...
kızlar sabah nelsona fotomu yolladım. o da bana incecik olmuşsun diye yazmış. valla süper hissediyorum bugün.

günaydınnnn

gece hiç uyuyamadım,keyfim hiç yok,canım sıkkın

papatyam son halini koy bizde bakalım canım

hkmt düzene girmesine sevindim canım,bence sen ordan kilo vererek geliceksin

nelsonum bende lazer yaptırdım kurtuldum ama 1-2 seans daha gidip sarı tüyleri toparlatmam lazım

içimde bir sıkıntı,herşey üstüme üstüme geliyor sanki uğrarım gene hoşçakalın

kendimi bu ara bayağı saldım sonuç 57lerden 52lere gelmeyi hayal ederken 58.4 ile uyandım
dikkat etmeye karar verdim tekrar

hayatımdan tatlıyı çıkarmam lazım
sürekli tatlı krizlerindeyim bundan çıkmam lazım

bugün 26 mart 2014 pazar akşamına kadar hiç tatlı yemeyeceğim söz veriyorum
yoksa başka türlü olmayacak bu iş

kısa hedeflerle tatlıdan uzaklaşacağım.

canım derin derin nefes al neden sıkıldın ki?
uykusuzluk da etkilemiştir.

bize de gönder papatya

siz papatya ile eş mi oldunuz?
şıkır şıkır giyinmişsin ne güzel bakımlı olmak şık giyinmek iyi hissettirir.

günaydın canlarrr

hikomm mutlu olmana çok sevindim.
hava bugün güzel.
mp3 ü de tak ohh yürü miss gibii...

bugün biraz çıkıp hava alma düşüncesindeyim bende.

hepinizi öpüyorummm
tubi sen nasılsın canım
kılo vermen nasıl gidiyor

en güzelini sen yapıyorsun
oğlun hasta mıydı?

tubi sen nasılsın canım
kılo vermen nasıl gidiyor

iyiyim hadekam

hamd olsun güzel gidiyor :)
2 gündür evde abur cubur olunca kaçamak oluyor. ama gün sonunda sınır kaloriyi aşmamaya çalışıyorum.
15 nisan a kadar 73 olmak için 1028 i geçmemem lazım.

geçtiğimiz cuma 77.30 dum.
bu cuma 76 lı bir rakam bildiricemmmm inşallahh

sen nasılsın canım?

eve canım bir kaç yıl önce başlamıştım lazere azalınca önemsemedim 2 yıl ara vermiştim.. şimdi tekrar başladım bikini ve koltuk altına ğidiyorum.. toplamna6-7. seansım ama yeniden başladığım için 2, seansım.. bacaklarımada ğitmek istiyorum ama çok esmir tenliyim .. şimdiye kadar da deniz bronlugum vardı.. onlardan en kısa sürede kurtulmak istiyorum...

lazer kesinlikle en büyük rahatlıkk.. herkes yaptırmalı ..

evet biz bu haftada papatyam ile eşiz ama bu hafta bende kilolar kalacak ğibi... iki ğün çok dikkat etmem lazım çok...

tubi ne güzel ben de kalori saymaya başlasam iyi olacak
ben hem hasta hem yorgun pek iyi değilim şu an dökülüyorum resmen

ben de lazere başlayıp 2 seans sonra bıraktım o nedenle pek faydasını göremedim geri geldi tüylr

her teneffüs 1 bardak su içiyorum 1 bardak da nane limon

günaydın canlaar

sabah lahana haşladım oğlum uyurken saracağım akşama pişireyim de çürümesin zavallıcık dedim.. sonra da lahana suyunu içeyim bakalım belki cumaya kadar birazcık kilo eksilir bünyemden

mevcan Allah sabır versin o aileye çok zor çok.. Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın..

hadeka atlatamadın canım bi türlü hastalığı dr a gittin mi dikkat et kendine güzelim sağlık herşeyden önemli boşver kiloları ama fazla tatlı tüketiyorsan dikkat et.. bende iki gündür kavanoz çikolara dadandım kaşık kaşık gidiyor valla bugün eşim gördü kavanoz dibine inmiş gözler aynen böyle ama o kavanoz bitsin bi daha almıycakmış benimde işime gelir evde olunca dayanamıyorum yaa içime bişeyler giriyo resmen dürtüyo beni yee yeee yee diye

hikmet mutlu olman ne güzel :benimde bi mp3 almam gerek sırf müzik dinlemek için saatlerce yürürüm ama oğluşum ne olacak orası var tabi :44:

neyse ben kaçar lahanalar beni bekler

2014-03-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (Asfalt) 40 dak. 186
[2] un kurabiyesi 1 adet 65
[3] Yulaflı Bisküvi 18 GRAM 87
[4] yesil cay 1 adet 0
[5] Şeker (küp) 3 ADET 59
[6] Çay 2 ADET 10
[7] Mekik 5 dak. 53
[8] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak. 84
[9] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[10] İzmir Köfte 0.5 PORSİYON 174
[11] Popkek Çikolatalı 1 PAKET 213
[12] Turşu 15 GRAM 2
[13] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 69
[14] Şehriyeli Pilav 0.5 PORSİYON 168
[15] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 213
[16] Nescafe Bol Kahveli 1 ADET(13 GR.) 54
[17] Domates 0.5 ADET 7
[18] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[19] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
Toplam : 1034 kal.

52 kg 2014-04-261012 kal.Hedef1034 kal.Bugün58.2 kg2303 kal.İhtiyacın
Dikkat! Günlük hedef kalorinizi aştınız.

akşam kv yaptıgım tahinli kurabiye nasıl olmuş dedim ve günlük calorimi aştım.Spor yaparım oglum uyuyunca dedim ama uyuturken uyuyakalmışım

Herkes iyidir umarım.Çok uykum var.İki gecedir oglum 2-3 kere uyanıyor salla diyor.Meger akşam ben gelicegime yakın uyuyormuşAkşam 12 de zor uyuttumGelde kızma çocugun düzeni bozuluyor.Gece aglıycaktım tam dalıyorum 20 dk geçmiş anne diyor kalktıkça üşüme geliyor içime.Gözlerimi kapatsam açamıycam sankiZaten kalorimide aşmışım dün.:26:Spor yapmayınca göbegim kocaman geliyor.Bu akşam ender saraç yapıcam mekigimi150-200 digerlerini 50 şer kere yapıyorum papatyam sen?

Son düzenleme:

canım benim seni çok ii anlıyorum büyük oğlan akşam 6 da yatar 9 da kalkar ben i sinir eder tabi babası 9 da geliyo o ilgileniyo genelde bizimki yanına çağırmaz bizim yanımıza gelir şu tuvalet işinide tam oturtturamadık zaten gece kaldırmayınca yapıveriyor tabi bzim yatakta nasipleniyor bundan ne yazıkki27:

Kız ne çok yemişsin öyleyemek için yemişsin gibime geldi açlıktan bu kadar yenmez.Valla okurken karnıma agrı girdi sanki ben yemişimDün bende kalorimi geçtim:26:
Klori sayıncada cısslar kaçınılmaz oluyorbende dün cıss yedimBugün daha az kalori alırız inş.

Rabbim ailesine sabır versin kimseye evlat acısı vermesin(amin)
ohh ohh yürüyüşler yapılıyor alıştın iyice adanaya dönüğnce özliycen
Hadekam saldıkça gerii gidiyoruz biraz dişimizi sıksak ilerliycez ama nefsimiz işte.Tamam sözünü hatırlatırım yersen
Şimdi etkilendigin için için daralmıştır.İçinden la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim de bak için ferahlayacak.

ay canım şimdi lahana sarması çekti pekte severimOglumun dogum gününde obl bol yemiştim.

tubi ne güzel ben de kalori saymaya başlasam iyi olacak
ben hem hasta hem yorgun pek iyi değilim şu an dökülüyorum resmen

ayy geçmiş olsun hadekam.
aman dikkat et kendine.
kalori sayımı benim için süperrr oldu.
kendimi sıkınca hemen sıkılıyorum birşeyden.
ama bunda sıkmıyorum kendimi.
sabah kalkar kalkmaz kek yedim yine.
ama gün içinde toparlamak lazım.
çünki hedefe yaklaştıkça günlük kalori miktarı da düşüyor.

kızlar öğle yemeğini yiyeli daha ne kadar oldu ve ben açım
şimdiden yediklerim 875 cal oldu
akşama 285 cal kaldı
şimdi ben akşam ne yesem de o caloriyi tuttursam

hem kaloriyi geçmek istemiyorum hem de aç kalmak istemiyorum.

çok uykum var çok yorgunum.

Kızlarr, sabah yigenimi okuluna bıraktım. Yokuşlu merdivenli yollardan geçtim
sonra ablamlarn ewinin orda pazar war. Ogliş uyuyunca oraya gittim. Kendime ayakkabı aldm. bluz , kot pantolon..
Kot pantolonu 5 Liraya aldım gercekteeeen )) we inanılmaz harika oldu.
ogluşa şort kısa kollu , ince uzun kol ceket aldım. yaza hazırlık )) kv lerin yazlığına gidicez bu yaz. Orda olucaz.
yani 1 saatte orda gezindimm. akşamda yigeni yine gidip alıcam.. coook yürümüş olucaam bugun.
bir de yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaparm..
ama amaaa sormayıınn çikooo yiyorummmm malesefff (((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…