- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.061
kızlar öğle yemeğini yiyeli daha ne kadar oldu ve ben açım
şimdiden yediklerim 875 cal oldu
akşama 285 cal kaldı
şimdi ben akşam ne yesem de o caloriyi tuttursam
hem kaloriyi geçmek istemiyorum hem de aç kalmak istemiyorum.
çok uykum var çok yorgunum.
ayşem çocugun kaç yaşında ?canım benim seni çok ii anlıyorum büyük oğlan akşam 6 da yatar 9 da kalkar ben i sinir eder tabi babası 9 da geliyo o ilgileniyo genelde bizimki yanına çağırmaz bizim yanımıza gelir şu tuvalet işinide tam oturtturamadık zaten gece kaldırmayınca yapıveriyor tabi bzim yatakta nasipleniyor bundan ne yazıkki27:
Kıyamam ya bende uykusuz ve yorgunum dinlemeye ihitaycım varkızlar öğle yemeğini yiyeli daha ne kadar oldu ve ben açım
şimdiden yediklerim 875 cal oldu
akşama 285 cal kaldı
şimdi ben akşam ne yesem de o caloriyi tuttursam
hem kaloriyi geçmek istemiyorum hem de aç kalmak istemiyorum.
çok uykum var çok yorgunum.
Kızlarr, sabah yigenimi okuluna bıraktım. Yokuşlu merdivenli yollardan geçtim
sonra ablamlarn ewinin orda pazar war. Ogliş uyuyunca oraya gittim. Kendime ayakkabı aldm. bluz , kot pantolon..
Kot pantolonu 5 Liraya aldımgercekteeeen )) we inanılmaz harika oldu.
ogluşa şort kısa kollu , ince uzun kol ceket aldım. yaza hazırlık)) kv lerin yazlığına gidicez bu yaz. Orda olucaz.
yani 1 saatte orda gezindimm. akşamda yigeni yine gidip alıcam.. coook yürümüş olucaam bugun.
bir de yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaparm..
ama amaaa sormayıınn çikooo yiyorummmm malesefff(((((
[/QUOT
rengarenk yazıların gözümü alıyor hikooohh yürüyüş yapıyon bol bol keşke ogluma baksalar ve yerim olsada bende yapsam Sosyete pazarına mı gittin kız
iyi fikir ayşem ama et daha tok tutmaz mı örnek köfte:44:ben ıspanak haşlıycam sarımsaklı yoğurtla yiycem sende haşlakabak haşla yoğurtla ama mutlaka bişi haşla yane:)))
ayşem çocugun kaç yaşında ?
Kıyamam ya bende uykusuz ve yorgunum dinlemeye ihitaycım varAyşenin dedigi gibi haşlamada olabilir ama örnegin beni köfte ve ayran çok tok tutan şeyler.3 köfte bir barak ayran olabilir
canım daha 29 aylık bu ay 2.5 biticek umarım düzelir zaten 2 ay olmadı wc eğitimine gündüz gidiyor yapıyor kendi lazımlığa ama gece kaldırmayınca uykuda bitiriyor işiniKızlarr, sabah yigenimi okuluna bıraktım. Yokuşlu merdivenli yollardan geçtim
sonra ablamlarn ewinin orda pazar war. Ogliş uyuyunca oraya gittim. Kendime ayakkabı aldm. bluz , kot pantolon..
ogluşa şort kısa kollu , ince uzun kol ceket aldım. yaza hazırlık)) kv lerin yazlığına gidicez bu yaz. Orda olucaz.
yani 1 saatte orda gezindimm. akşamda yigeni yine gidip alıcam.. coook yürümüş olucaam bugun.
[/QUOT
rengarenk yazıların gözümü alıyor hikooohh yürüyüş yapıyon bol bol keşke ogluma baksalar ve yerim olsada bende yapsam Sosyete pazarına mı gittin kız
iyi fikir ayşem ama et daha tok tutmaz mı örnek köfte:44:
Kıyamam ya bende uykusuz ve yorgunum dinlemeye ihitaycım varAyşenin dedigi gibi haşlamada olabilir ama örnegin beni köfte ve ayran çok tok tutan şeyler.3 köfte bir barak ayran olabilir
[/QUOT
iyi fikir ayşem ama et daha tok tutmaz mı örnek köfte:44:
3 küftemiiiiiiiiiivışşşş dişimin koğununa gitmez vallah bol haşlama yirim ben banane yoğurtla en azından gözüm doyar:))))))))))
gız hiko ebrunun da dediği gibi. nasıl renkler kız onlar öyle?
seni kendi silahınla vurayım da gör
yürüyüşler yapılmışşş pazarlara çıkılmışşşş
maşallah sana :)
buranın pazarları genelde uygun oluyor.
gez bol bol tadını çıkar.
kalori yakayım derken dahada fazla kalori alma hee
fazla çiko yeme
70 ol da gel hadi
tatlım içini rahay tutu..birşeyler oku.. bırakma kendini...içim sıkılıyor diyeegünaydınnnn
gece hiç uyuyamadım,keyfim hiç yok,canım sıkkın
papatyam son halini koy bizde bakalım canım
hkmt düzene girmesine sevindim canım,bence sen ordan kilo vererek geliceksin
nelsonum bende lazer yaptırdım kurtuldum ama 1-2 seans daha gidip sarı tüyleri toparlatmam lazım
içimde bir sıkıntı,herşey üstüme üstüme geliyor sanki uğrarım gene hoşçakalın
tubi ne güzel ben de kalori saymaya başlasam iyi olacak
ben hem hasta hem yorgun pek iyi değilim şu an dökülüyorum resmen
ben de lazere başlayıp 2 seans sonra bıraktım o nedenle pek faydasını göremedim geri geldi tüylr
her teneffüs 1 bardak su içiyorum 1 bardak da nane limon
yemek ne kelime gece 3 sişe soda içitmde fayda vermedi..Kız ne çok yemişsin öyleyemek için yemişsin gibime geldi açlıktan bu kadar yenmez.Valla okurken karnıma agrı girdi sanki ben yemişim Dün bende kalorimi geçtim:26:
Klori sayıncada cısslar kaçınılmaz oluyorbende dün cıss yedim Bugün daha az kalori alırız inş.
Rabbim ailesine sabır versin kimseye evlat acısı vermesin(amin)
ohh ohh yürüyüşler yapılıyor alıştın iyice adanaya dönüğnce özliycen
Hadekam saldıkça gerii gidiyoruz biraz dişimizi sıksak ilerliycez ama nefsimiz işte.Tamam sözünü hatırlatırım yersen
Şimdi etkilendigin için için daralmıştır.İçinden la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim de bak için ferahlayacak.
ay canım şimdi lahana sarması çekti pekte severimOglumun dogum gününde obl bol yemiştim.
canım saol yemiş kadar oldumebruum yakın olsaydın keşke bi kaç tane de sana getirirdim kız madem seviyosunama ben ilk kez yapıyorum tadı nasıl oldu bilmiyorum inş iyi olmuştur ya yoksa hevesim kursağımda kalır zaten küçücük lahana almışım tadımlık yiycez artık
canım daha 29 aylık bu ay 2.5 biticek umarım düzelir zaten 2 ay olmadı wc eğitimine gündüz gidiyor yapıyor kendi lazımlığa ama gece kaldırmayınca uykuda bitiriyor işini
afiyet olsun sen haşlama yee o zamanayşem çocugun kaç yaşında ?
3 küftemiiiiiiiiiivışşşş dişimin koğununa gitmez vallah bol haşlama yirim ben banane yoğurtla en azından gözüm doyar:)))))))))) 29 ay tam zamanı gecede alıştır canım.Oglumu 26 aylıkken alıştırdım rahat edersin.Gündüz alıştıysa gece uykulu tut wc ye yapar.
gız hiko ebrunun da dediği gibi. nasıl renkler kız onlar öyle?
seni kendi silahınla vurayım da gör
yürüyüşler yapılmışşş pazarlara çıkılmışşşş
maşallah sana :)
buranın pazarları genelde uygun oluyor.
gez bol bol tadını çıkar.
kalori yakayım derken dahada fazla kalori alma hee
fazla çiko yeme
70 ol da gel hadi
tatlım içini rahay tutu..birşeyler oku.. bırakma kendini...içim sıkılıyor diyee
tatlım lazweri kesinlikle öneririm.. fırsdatın varsa bence devam et.. bir kadın için çok büyük rahatlık..
yemek ne kelime gece 3 sişe soda içitmde fayda vermedi..
bir gün önce 57,5 buğün sabah 58,5 geldim.. düşünsene ebruşu boğazım yüüzünden 56 lara ramak kala başa sardım.. ama buğün yemedim.. cuma 56 yı göreceğm taktım kafaya...
papatyam buğün spor yağacağım inşallah...
kzıalr sabahtan beri koştırıyorum.. öğlen 12den bu yana hhiç durmadım resmen.. ama güzel bir gün geçti..
papatyam buğün çok yememdim.. ama kalorim yine 1000 e yaklaştı.. gündüz gezmelerimi yürümelerimi spordan düşmeyeceğim.. bana ders olsun dünkü yediklerim.. sabah yine 57,5 leri göreceğim..
sabah:1por ıspanaklı börek
ara:3ü bir arada kahve
13,00: türk kahvesi
akşam:2zeytin+bol salata+1yumurta
toplamda:1062 kalori
yapacağım sporlar:45 dak lesie ile yürüyüş
20 dak normal yürüyüş
5dak mekik
6dak ip atlama
kalan 650 kaloriçok iyi canım
canım saol yemiş kadar oldum
afiyet olsun sen haşlama yee o zaman29 ay tam zamanı gecede alıştır canım.Oglumu 26 aylıkken alıştırdım rahat edersin.Gündüz alıştıysa gece uykulu tut wc ye yapar.
ece ben kaldırsa
çok iyi canım
canım ilk başlarda iyiydi çişi gelince gece gündüz uykudayken ağlıyodu altına yapmıyodu sonra nolduysa birden oldu
gece kaldırıp yaptırsam sorun yok zaten ama ben uyanamıyorum saat kurucam olmazsa bide çok süt su içiyor malesef vermezsem ağlıyor abi olalı huyu berbat zaten iice bebek oldu
Iyi akşamlar kızlar
Biliyorsunuz ben diyetten çok spora sardım artık
Diyetle vücudum incelemiyor bari sporla incelsin azıcık
Nelsonum ben de bugün spor yaparım ama belki slim in 6 start yaparım 35 dakija sürüyor ve daha çok ter attırıyor
Ben diyette olmadığım içln yediklerimi hesaplamıyorum ama mesela akşam barbunya be mantı yedim şu anda da Türk kahvesi içiyorum başka da birşey yemem artık
Wc eğitimi konusu geçmiş ben çok çektim bu durumdan oğluma normal zamanında öğretim ama gece işini çözemedi uzun zaman
Yatmadan önce birşey içirmedim gece saat kurdum kalktım doktora götürdüm ilaç kullandım ama hiç fayda etmedi sonra boşverdim tabi çok zor bir süreçti . Sonra birden bire düzeldi kendiliğinden kaçırmamaya başladı
Demem o ki kasmayın fazla herşey yoluna giriyor zamanla
Ebrucum bugün mekik çekicem inşallah
papatyam ben sporlarımı bitirdim..
buğün az önceki olaya göre çok ama çok iyi geçti.. herşey yolunda geçti.. umduğumdan güzeldiherşey... ve mutlu oldum..
bir arkadaş ki değerverdiğim bir arkadaş moralimi bozdu.. bende resti çektim..bakalım yarın sonraki gün ne olacak. o kılını kıprtdatmazsa dostluğumuz için bende artık uğraşmayacağım...ki çok iyi bir arkadaşımdı...eskiden olsa zırır zırırı ağlardım.. ama buğün ağlamayacağım...
şimdi çay içip (allahtan çaylarımı şekersiz içiyorum) kitap okuyacağım....bukre beni bekliyorr..
..sabahki kilomu merak ediyorum...herkesee iyi akşamlar
tubiiiiii. Canimsinnnnn. Ya sadece 5/lira yi maviyle yazmak istedm ama olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?