Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ben ıspanak haşlıycam sarımsaklı yoğurtla yiycem sende haşlakabak haşla yoğurtla ama mutlaka bişi haşla yane:)))

ayşem çocugun kaç yaşında ?
Kıyamam ya bende uykusuz ve yorgunum dinlemeye ihitaycım varAyşenin dedigi gibi haşlamada olabilir ama örnegin beni köfte ve ayran çok tok tutan şeyler.3 köfte bir barak ayran olabilir

ebruum yakın olsaydın keşke bi kaç tane de sana getirirdim kız madem seviyosun ama ben ilk kez yapıyorum tadı nasıl oldu bilmiyorum inş iyi olmuştur ya yoksa hevesim kursağımda kalır zaten küçücük lahana almışım tadımlık yiycez artık

gız hiko ebrunun da dediği gibi. nasıl renkler kız onlar öyle?
seni kendi silahınla vurayım da gör

yürüyüşler yapılmışşş pazarlara çıkılmışşşş
maşallah sana :)

buranın pazarları genelde uygun oluyor.
gez bol bol tadını çıkar.

kalori yakayım derken dahada fazla kalori alma hee
fazla çiko yeme
70 ol da gel hadi

ebruuuuu, ewet canim sosyete pazarina gittim.
İnanilmaz uygun seyler war. Her hafta kuruluyormuş.

Kizceler, aldiklarmin fofosunu ceker atarm, bakalim begenecekmisiniz.
Tubiii, haklisinnmm yapmamam gerekior. Laviva yedim biras once.
Annem kizdii ama engel olamadim. Bu saatten sonra sadce cay icerim. (
Bugun neredeyse 3saatten fazla yürüdüm. Ama cikooo olmadiiiiiii. Offff offfffff

tubiiiiii. Canimsinnnnn. Ya sadece 5/lira yi maviyle yazmak istedm ama olmadi.

tatlım içini rahay tutu..birşeyler oku.. bırakma kendini...içim sıkılıyor diyee

tatlım lazweri kesinlikle öneririm.. fırsdatın varsa bence devam et.. bir kadın için çok büyük rahatlık..

yemek ne kelime gece 3 sişe soda içitmde fayda vermedi..
bir gün önce 57,5 buğün sabah 58,5 geldim.. düşünsene ebruşu boğazım yüüzünden 56 lara ramak kala başa sardım.. ama buğün yemedim.. cuma 56 yı göreceğm taktım kafaya...

papatyam buğün spor yağacağım inşallah...

canimmm, canim skkin demissin hayirdr neyin var.
Ya yedigin cikolardan kilo alacak gibiyim. Yürüyüs de yapiorm ama bakalm.
Tarti da bozukmus. Kilom kac blmiorm.

kzıalr sabahtan beri koştırıyorum.. öğlen 12den bu yana hhiç durmadım resmen.. ama güzel bir gün geçti..

papatyam buğün çok yememdim.. ama kalorim yine 1000 e yaklaştı.. gündüz gezmelerimi yürümelerimi spordan düşmeyeceğim.. bana ders olsun dünkü yediklerim.. sabah yine 57,5 leri göreceğim..

sabah:1por ıspanaklı börek
ara:3ü bir arada kahve
13,00: türk kahvesi
akşam:2zeytin+bol salata+1yumurta

toplamda:1062 kalori

yapacağım sporlar:45 dak lesie ile yürüyüş
20 dak normal yürüyüş
5dak mekik
6dak ip atlama

kalan 650 kalori

canım saol yemiş kadar oldum

Iyi akşamlar kızlar
Biliyorsunuz ben diyetten çok spora sardım artık
Diyetle vücudum incelemiyor bari sporla incelsin azıcık
Nelsonum ben de bugün spor yaparım ama belki slim in 6 start yaparım 35 dakija sürüyor ve daha çok ter attırıyor
Ben diyette olmadığım içln yediklerimi hesaplamıyorum ama mesela akşam barbunya be mantı yedim şu anda da Türk kahvesi içiyorum başka da birşey yemem artık
Wc eğitimi konusu geçmiş ben çok çektim bu durumdan oğluma normal zamanında öğretim ama gece işini çözemedi uzun zaman
Yatmadan önce birşey içirmedim gece saat kurdum kalktım doktora götürdüm ilaç kullandım ama hiç fayda etmedi sonra boşverdim tabi çok zor bir süreçti . Sonra birden bire düzeldi kendiliğinden kaçırmamaya başladı
Demem o ki kasmayın fazla herşey yoluna giriyor zamanla
Ebrucum bugün mekik çekicem inşallah

papatyam ben sporlarımı bitirdim..

buğün az önceki olaya göre çok ama çok iyi geçti.. herşey yolunda geçti.. umduğumdan güzeldiherşey... ve mutlu oldum..

bir arkadaş ki değerverdiğim bir arkadaş moralimi bozdu.. bende resti çektim..bakalım yarın sonraki gün ne olacak. o kılını kıprtdatmazsa dostluğumuz için bende artık uğraşmayacağım...ki çok iyi bir arkadaşımdı...eskiden olsa zırır zırırı ağlardım.. ama buğün ağlamayacağım...

şimdi çay içip (allahtan çaylarımı şekersiz içiyorum) kitap okuyacağım....bukre beni bekliyorr..

..sabahki kilomu merak ediyorum...herkesee iyi akşamlar

Ben oğlan uyuduktan sonra yapacağım
Hiç üzülme çben eskiden arkadaşlarımiçin kendimi parçalandım o kadar çok kazık yedim ki şimdi beni arayanı arıyor aramayanı sallamıyorum bile.
Hayattaki en önemli şey aile bence . Gerisi dış kapınınmandalı
Hiç üzülme hayırlısı olsun

eveet gelelim günlük kalori bildirimineee...

bugün fazla yememişim yaa :)
kalorileri girince farkettim.

2 mil leslie yi yürüyüş olarak yazdım.
35 dakika yürüyüş olarak girdim.
artık yanlışmı doğrumu bilmiyorum.

günlük alınması gereken kalori: 1028 kal.
bugünki aldıgım: 459 kal
artan : 569 kal

Günaydın kızlar
A sonra kahvaltımı edip oğlanı okula bırakıp düşeceğim yollarA
Benim instagramda takip ettiğimizi var kilo vermek istiyor ve sürekli yediklerini koyuyor
Bugün yemediğiniKardır çalışması yapıyor basen
Ogün yemek üZere olduğu ama yemediği şeyleri kar sayıyor kendine
Bende 61.6 yı bu tartıda gören kasar ki en son me zaman bu rakamıgörsüğümü bilmiyorum yemediğiniKardır diyeceğim
Var mı katılan
Önümüze gelen ama yemediğimiz şeylerin listesini yazalım akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…