- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.081
ttaalım kendimi çok kötü hissediyorum.. herşey anında olsun isterim aceleci beklemeyi sevmeyen bir yanım var.. hatalı oluyum yada olmayım o dostumuu kaybetmemek için elimden ğeleni yaptım.. o da yaptı .. ama ay ben artık adım atmak istemiyorum,, benden mesafe olarak çok uzakta ama o varsa hayat dolu oluyorum..ğerçi her an ilitişim kurmuyoruz ama hani bazı kişilerin varlığını hissetmek bile insana ğüç verirya.. o sanki orada dursa bile bir dağa yaslanmış ğibi kendimi ğüçlü ve ğüvende hissediyorum.. şimdi yok ya offfBen oğlan uyuduktan sonra yapacağım
Hiç üzülme çben eskiden arkadaşlarımiçin kendimi parçalandım o kadar çok kazık yedim ki şimdi beni arayanı arıyor aramayanı sallamıyorum bile.
Hayattaki en önemli şey aile bence . Gerisi dış kapınınmandalı
Hiç üzülme hayırlısı olsun
kızçelerrr ilk defa leslie yaptım :)
2 mil.
acep kaç kalori gitmiştirbir fikri olan varmıııı
tatlım gayet iyi.. beğendim..eveet gelelim günlük kalori bildirimineee...
bugün fazla yememişim yaa :)
kalorileri girince farkettim.
2 mil leslie yi yürüyüş olarak yazdım.
35 dakika yürüyüş olarak girdim.
artık yanlışmı doğrumu bilmiyorum.
günlük alınması gereken kalori: 1028 kal.
bugünki aldıgım: 459 kal
artan : 569 kal
Eki Görüntüle 1039125
Günaydın kızlar
A sonra kahvaltımı edip oğlanı okula bırakıp düşeceğim yollarA
Benim instagramda takip ettiğimizi var kilo vermek istiyor ve sürekli yediklerini koyuyor
Bugün yemediğiniKardır çalışması yapıyor basen
Ogün yemek üZere olduğu ama yemediği şeyleri kar sayıyor kendine
Bende 61.6 yı bu tartıda gören kasar ki en son me zaman bu rakamıgörsüğümü bilmiyorum yemediğiniKardır diyeceğim
Var mı katılan
Önümüze gelen ama yemediğimiz şeylerin listesini yazalım akşama
ebrulim olabilir...günaydın kızlar..Dün akşam anneme gitmem grekti ve kaloriyi aştımSadece nefis salata yiyicektim ama herkes yerken bana bana bende yedim pis bogazıma hakim olamadım Spor yaparım dedim ama iki gecedir oglum uyumasıdgı için onu uyuturken uyumuşum.Şuan göz kapaklarım kapanıyor.Kv saolsun geç yatırıyor ve akşam uyanıyormuş .Ne güzel 11 de uyumuş oluyordu.Kahvemi alayım kendime geleyim.
Kalorisini aşana ceza olarak spor ve 1 hafta kaloriyi aşmama cezası verilsin .Önce bana tabisii
kendine ğelmene sevindim canım.. iç sıkıntısı inbanı daraltıyor..günaydın
akşam görümcemi arayıp konuştuk biraz,cenazede olanları anlatmasını istedim,o da kızdı ne sorup duruyorsun diye,hönkür hönkür ağladım evde ne hikmettir ağlayınca bi rahatlama geldi içime
kızımı uyuttuktan sonra,eşimle biraz yürüyüşe gittik,ordan arkadaşlara gidip çay içtik,3-4 ufak kurabiye yedim,gece 1 de geldim eve uykusuz kaldım ama dertleşmek iyi geldi bana
kızlar haftasonu dikkat ettim,dün akşamı saymazsak saat 4 ten sonra ağzıma lokma sürmedim reglimde bitiyor ama tartıda halen + kilodayım 62.9 gösterdi sabah 2 hafta önce 62.3 kiloydum,o kadar dikkat edip aç yatmama rağman neden artıdayım anlamıyorum
Günaydinnn kızcelerr..
Oglis uyudu, annemle kahvalti yaptik.
Kendimi aşmadim. Abartarak yemedm. Yemicem de.
Çiko yemek yok bugun. Birazdan yürüyüsüme de giderim. Oglis uyanmadan.
Herkes iyi dimi.
nel, canım daha burdayım. nisan13de adanada olucam, akşama..
sen napıosn, ögrencilern ,, ewlatların nasıll..
bayağı kalacakmıyşın.. ne ğüzel.. ğez canım ya istanbula doyum olmaz.. bende bu yıl ğitmek isterdim ama fırsatım olur mu bilemem,,
ben iyiyim.. rutine bağladım hayatı.. sabah erkenden kalk-iş- ev-yemek-ödev-çoçuklar- diyet- spor --net-kitap-uyku..
herğün birbirinin aynısı ğibiii..
önceleri zamana yetişmek icin koşturuyordum.. şimdi kendimi bıraktım hayatın akışınaa,,
bugün biraz moralsizim ama ne fayda.. bazıları bir süre hayatımıza eşlik eder ve ğider.. şartlar bunu ğerektirir..hayatımızda kimse ölümümüze kadar bize eşlik etmek zorunda değil..bende güzel bir dostluğa veda arefesindeyim.. birbirini yoruyorsa ilişkiler uzatmamak lazım istesek de istemesek de...artık yorulmak için çok yaşlıyım.. hayata kendime zindan etmek için çok ğenç...yüreğimde bir uhte yoruyor --sıkıyor beni ,,ama bir kaç ğüne ğececek biliyorum...
tatlım gayet iyi.. beğendim..
canlar dün o kadar haşlama yiycem dedim ama yiyemedim aburcubura sardım biraz ama azar azar yidimmdünkü menüm kalorimi geçmedim bebişim sağolsunn:)))
istanbula doyum olmaz da oğlanla biryere gidemiyorum ki.
ablamlar calısıor. bitek oğlan uyuyucnca yürüyüş yapablıorm...
eskiden bekarken geldgmzde kadıköye gider , kitap alırdım. sahildekitap okurdum.
kadıkoy sokaklarını gezerdim. o kadar cok hoşuma giderdi kii. anlatamam..
dün gece abimn kız arkadaşnı ewine bırakmaya gittik. avrupada istinyede oturuormus.
nerdeyse 1bucuk saat sürdü sadece gitmemiz. köprüden gçtik
büyülü bir şehir.. ama yaşamak cok zor olur burda. adana da hayat bedavaymş diyorum, buraya göre.
sende moralini bozma. bu kadar etkilemesin seni arkadaşnla yaşadığın.
seni rahatsız ediorsa kesersn arkadaşlığını. bende oyleyaptım. 15 senelk arkadaşlgmı kestim.
aramıyor sormuyor, oğlumun doğum gününe gelmedi. kendisi bilir..
o yüzden kmse senden ve ailenden değerli değil. tatlı canını sıkmaa..
canım saol yemiş kadar oldum
Canım benim oglumda sütünü içiyor .Ama yatmadan 1-1.5 saat önce veriyorum ki wc gidip uyuyor.Gece alarm kurup yaptır.Oglumun kasları fazla saglam çıktı baya bi tutuyorcanım ilk başlarda iyiydi çişi gelince gece gündüz uykudayken ağlıyodu altına yapmıyodu sonra nolduysa birden oldu
gece kaldırıp yaptırsam sorun yok zaten ama ben uyanamıyorum saat kurucam olmazsa bide çok süt su içiyor malesef vermezsem ağlıyor abi olalı huyu berbat zaten iice bebek olduBu ara oyun oynarken sallanıyor oglum yapsana diyorum yok diyor oyunu bırakamıyor.Akşam kaçırdı wc ye giderken çok agladı anne ben bebek mi oldum abi degilmiyim artık gözyaşları dinmedi kuzumun ya.Bazen olabilir ama oyunu bırakıp wc yapıp tekrar oyuna dönebilirsin dedm.
En güzelini yapıyosun bende oglum uyanıyor gece yine uykusuz ve yorgunum.Bu akşam temizligimi nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum.Iyi akşamlar kızlar
Biliyorsunuz ben diyetten çok spora sardım artık
Diyetle vücudum incelemiyor bari sporla incelsin azıcık
Nelsonum ben de bugün spor yaparım ama belki slim in 6 start yaparım 35 dakija sürüyor ve daha çok ter attırıyor
Ben diyette olmadığım içln yediklerimi hesaplamıyorum ama mesela akşam barbunya be mantı yedim şu anda da Türk kahvesi içiyorum başka da birşey yemem artık
Wc eğitimi konusu geçmiş ben çok çektim bu durumdan oğluma normal zamanında öğretim ama gece işini çözemedi uzun zaman
Yatmadan önce birşey içirmedim gece saat kurdum kalktım doktora götürdüm ilaç kullandım ama hiç fayda etmedi sonra boşverdim tabi çok zor bir süreçti . Sonra birden bire düzeldi kendiliğinden kaçırmamaya başladı
Demem o ki kasmayın fazla herşey yoluna giriyor zamanla
Ebrucum bugün mekik çekicem inşallah
gEÇENDE kaç yıllık arkadaşım şakama alınıp(ki kendi daha agırlanırı yapar)bi sürü kırıcı şeyler söyledi.Konuşmadık 10 gün felan.Sonra belki başka bişeye kızıp benden çıkardı deyip son kez zeytin dalı uzattım.Konuşuyoruz ama eski neşemiz şakalaşmadan konuşmalarımız felan ne bilim tadı tuzu yok.Ve ben de ister aile ister arkadaş artık alttan almaktan yoruldum ve almıycam artık spnu ne olursa olsun.papatyam ben sporlarımı bitirdim..
buğün az önceki olaya göre çok ama çok iyi geçti.. herşey yolunda geçti.. umduğumdan güzeldiherşey... ve mutlu oldum..
bir arkadaş ki değerverdiğim bir arkadaş moralimi bozdu.. bende resti çektim..bakalım yarın sonraki gün ne olacak. o kılını kıprtdatmazsa dostluğumuz için bende artık uğraşmayacağım...ki çok iyi bir arkadaşımdı...eskiden olsa zırır zırırı ağlardım.. ama buğün ağlamayacağım...
şimdi çay içip (allahtan çaylarımı şekersiz içiyorum) kitap okuyacağım....bukre beni bekliyorr..
..sabahki kilomu merak ediyorum...herkesee iyi akşamlar
haklısın canımBen oğlan uyuduktan sonra yapacağım
Hiç üzülme çben eskiden arkadaşlarımiçin kendimi parçalandım o kadar çok kazık yedim ki şimdi beni arayanı arıyor aramayanı sallamıyorum bile.
Hayattaki en önemli şey aile bence . Gerisi dış kapınınmandalı
Hiç üzülme hayırlısı olsun
kızçelerrr ilk defa leslie yaptım :)
2 mil.
acep kaç kalori gitmiştirbir fikri olan varmıııı anammmm tubimmm lesliee yapmış hım bende ender saraç ve leslie nasıl hesaptan düşecegimi bilmiyorum.Bilen var mı????:44:
bravoo tubimmmmmeveet gelelim günlük kalori bildirimineee...
bugün fazla yememişim yaa :)
kalorileri girince farkettim.
2 mil leslie yi yürüyüş olarak yazdım.
35 dakika yürüyüş olarak girdim.
artık yanlışmı doğrumu bilmiyorum.
günlük alınması gereken kalori: 1028 kal.
bugünki aldıgım: 459 kal
artan : 569 kal
Eki Görüntüle 1039125Bu hafta gözdem sensin
evet iyi fikirGünaydın kızlar
A sonra kahvaltımı edip oğlanı okula bırakıp düşeceğim yollarA
Benim instagramda takip ettiğimizi var kilo vermek istiyor ve sürekli yediklerini koyuyor
Bugün yemediğiniKardır çalışması yapıyor basen
Ogün yemek üZere olduğu ama yemediği şeyleri kar sayıyor kendine
Bende 61.6 yı bu tartıda gören kasar ki en son me zaman bu rakamıgörsüğümü bilmiyorum yemediğiniKardır diyeceğim
Var mı katılan
Önümüze gelen ama yemediğimiz şeylerin listesini yazalım akşama
Kafanı dagıtman iyi olmuş.Peki kızın uyuyunca kim bakıyor?Keşke benimde bakanım olsada gezsem yürüsem eşimle vakit geçirsem aşk tazelesekgünaydın
akşam görümcemi arayıp konuştuk biraz,cenazede olanları anlatmasını istedim,o da kızdı ne sorup duruyorsun diye,hönkür hönkür ağladım evde ne hikmettir ağlayınca bi rahatlama geldi içime
kızımı uyuttuktan sonra,eşimle biraz yürüyüşe gittik,ordan arkadaşlara gidip çay içtik,3-4 ufak kurabiye yedim,gece 1 de geldim eve uykusuz kaldım ama dertleşmek iyi geldi bana
kızlar haftasonu dikkat ettim,dün akşamı saymazsak saat 4 ten sonra ağzıma lokma sürmedim reglimde bitiyor ama tartıda halen + kilodayım 62.9 gösterdi sabah 2 hafta önce 62.3 kiloydum,o kadar dikkat edip aç yatmama rağman neden artıdayım anlamıyorum
Ayşem çok cıss yemişsin.[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"][1][/TD]
[TD="class: kgor2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: kgor3"]50 dak.[/TD]
[TD="class: kgor4"]274[/TD]
[TD="class: kgor5"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: kgor"]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [2][/TD]
[TD="class: kgor2"]ülker saklıköy kremelı[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.3 100 gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]148[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [3][/TD]
[TD="class: kgor2"]Gofret Vanilya Aromalı[/TD]
[TD="class: kgor3"]10 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]49[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [4][/TD]
[TD="class: kgor2"]Çikolatalı Sufle[/TD]
[TD="class: kgor3"]0.5 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]158[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [5][/TD]
[TD="class: kgor2"]ülker çikolatalı gofret 38gr[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]208[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [6][/TD]
[TD="class: kgor2"]Susamlı Çubuk Kraker[/TD]
[TD="class: kgor3"]15 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]68[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [7][/TD]
[TD="class: kgor2"]Bebek emzirmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]60 dak.[/TD]
[TD="class: kgor4"]500[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [8][/TD]
[TD="class: kgor2"]Pizza[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: kgor4"]584[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [9][/TD]
[TD="class: kgor2"]Dondurma[/TD]
[TD="class: kgor3"]25 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]48[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [10][/TD]
[TD="class: kgor2"]Muz[/TD]
[TD="class: kgor4"]100[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [11][/TD]
[TD="class: kgor2"]Şeker (toz)[/TD]
[TD="class: kgor3"]30 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]120[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [12][/TD]
[TD="class: kgor2"]Kuru kayısı[/TD]
[TD="class: kgor3"]2 adet[/TD]
[TD="class: kgor4"]36[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [13][/TD]
[TD="class: kgor2"]Domates[/TD]
[TD="class: kgor4"]14[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [14][/TD]
[TD="class: kgor2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: kgor3"]35 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]88[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [15][/TD]
[TD="class: kgor2"]Sucuk[/TD]
[TD="class: kgor3"]10 GRAM[/TD]
[TD="class: kgor4"]45[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"] [16][/TD]
[TD="class: kgor2"]ekmecik kepekli ekmek[/TD]
[TD="class: kgor3"]1 100gr[/TD]
[TD="class: kgor4"]199[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="class: kgor1"][/TD]
[TD="class: kgor2"][/TD]
[TD="class: kgor3, align: right"]Toplam : [/TD]
[TD="class: kgor4"]1091 kal.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canlar dün o kadar haşlama yiycem dedim ama yiyemedim aburcubura sardım biraz ama azar azar yidimmdünkü menüm kalorimi geçmedim bebişim sağolsunn:)))
Her ne kdar emzirmek kalori yaksada kalori az diye cıss azalmya çalış canım
sen yürüdüm dedikçe bende yürümek istiyorum:84:Günaydinnn kızcelerr..
Oglis uyudu, annemle kahvalti yaptik.
Kendimi aşmadim. Abartarak yemedm. Yemicem de.
Çiko yemek yok bugun. Birazdan yürüyüsüme de giderim. Oglis uyanmadan.
Herkes iyi dimi.
anammmm tubimmm lesliee yapmış hım bende ender saraç ve leslie nasıl hesaptan düşecegimi bilmiyorum.Bilen var mı????:44:
bravoo tubimmmmmBu hafta gözdem sensin
İstanbul çok güzel evet hikom ama kalabalık ve bir yerden bir yere giderken o trafiği çekmek insanı deli ediyor.
ben de Avrupa yakasında oturuyorum.
yaz gelse de kendimizi Konya'ya atsak diye düşünüyoruz.
ferah,geniş,yeşil,temiz hava
çocukların koşup oynayacagı yerler yok bizim burada.
parka gitmek için baya yürümek lazım.
parklı,yeşillikli yer yakın olsun diosan da site içinde oturman lazım
dediğin gibi hayat çok pahalı İstanbul da.
düşün annemlerin konya da bahçeleri var, bahçeyi suluolar, merdivenleri yıkıyolar, bahçeye sürekli su akar yani.
evde bol bol kullanıyor.
35 tl su faturası geliyor.
bizim ne bahçemiz var ne birşey.
abdest,duş ve çocukları yıkama dışında çok bi su harcamıyorum.
bana da 85 tl geliyor
her yönden pahalı bir şehir.
ama seviyorum yinede
kızlarr şimdiye kadar aldıgım kalori 144
düşürülmüş hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?