Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sende harikasın hikommm

göbekten bollaşmayan, yanlarda veya arkada pilesi olmayan kıyafetler giymek istiyorum artık

yarını iple çekiyorum hikoşummm

aynennnn bendee.. dün ilk kez aldığım kot pantalonu cuuuk diye oturdu.
hemde tereddütlü almıştım. şu 5 tl ye aldığım kot görsen harikaaa yaaa... dışardan alsam 60 70 den aşağı alamazdm.
şu midem de eriseee, yaglarııım yaz da geliorrrr, beyaz bluz giymek gerek. göbeksiz midesiizzz

Son düzenleme:
nelsonum
üzülme lütfen. benim de bir arkadaşım vardı. buralardan çok uzakta. hatta yazın onun yanına gittim eşimi oğlumu bırakıp. faceden anlarsın neresi olduğunu. sürekli telefonda görüşüyorduk sonra bir günlüğüne bir iş için buraya geldi. havalara uçtum gelecek diye. ama bana öyle bir şey yaptı ki o günden beri görüşmüyoruz. bazen düşündüğümde inanılmaz geliyor onunla küs olmak. ama sonrasında bir kere bile aramadı. sonrasında ben haklı olmama rapmen çok düşündüm arayayım diye. sonra vazgeçtim. öylece duruyor şimdi. ilk günler içim bomboştu. ama şimdi unuttum artık...biz de sürekli telefoında görüşürdük. birbirimizi yılda bir kere görsek şanslı sayardık kendimizi.
ben artık arkadaşlığın falan boş olduğunu düşünüyorum. kabuıl ediyorum arkadaş çok önemli ama tek kalemde silebiliyor insan arkadaşını.

bende incelmek istiyorummmmmm:84:Kısss hırs mı ettin ne Bende inş. akşam yemek yemiycem meyve yiycem:18:Utanma hakikat en çok senin kilonumerak ediyorum.
Anladım canım ne güzel valla bizede gelse keşke bi yegen
Gelince tartılırsın sende.Yada 500 600 düşersin kıyafeti.Bende müzikle tek yürümeyi özledim.

Hawarım:dogum oldu mu acaba?dur profiline bir bakayım.

Özgem:agırlaştın mı iyice canım bebek iyi mi?selin nasıl?Hazırlıklar ne durumda?

Sehra:küsüm ona ben kandırıyor hep:113:

Zehra:bayadır yoksun nerdesin canım?

Btlkbra:sende yoksun

fenedo:canım ugramıyosun artık

bende incelmek istiyorummmmmm:84:Kısss hırs mı ettin ne Bende inş. akşam yemek yemiycem meyve yiycem:18:Utanma hakikat en çok senin kilonumerak ediyorum.

bilmiyorum ebrum yaa hırs mı yaptım naptım
kalorisepetiyle mücadele içersindeyim sanki. o arttırdıkça ben düşürmeye çalışıyorum
237 kalorideyim şu an.
bebişim diş çıkarıyor. katı gıda istemiyor.
bol bol emiyor,e haliyle o da kalori düşürüyor.

akşam da sporumu yapayım.
yarın büyük gün kilo bildirimiiii
76.3 görürmüyüm aceba :26:

geçen cuma 77.3 düm

kzıalr yazdıklarını sonra okurum..

buğünkü menum

sabah:1 dilim tam buğday üzerine 2yk tulum+8zeytin+2ceviz
ara:3 ü bir arada kahve
öğle:1,5 dilim kaşar+3dilim tam buğday+acılı ezme+5-6 tane ceviz
ara: 3ü bir arada kahve+2dilim ekmek
ara:1 dilim etimek tatlısı...arkadaşa uğradım..ısrar ettiler..
akşam:un tarhanası1 kase+lahana+3yk markarna

toplam 1350 kalor----kalan kalorilerim...:1000

sprolarım:yapmadımm ama mutlaka yapacağım yarın tartı günü.. 56 lar beni bekliyorrrrrrr:18::18::18::18::18::18:
45 dak lesie
10 dak ip atlama--800 tane
5 dak mekik---200 tane

bukre kitabını çok sevdimbuğün oluyp biritirim zaten 30-40 sayfa birşeyimkaldı...

Son düzenleme:

canım ya ekmeği fazla kaçırıyorsun gibi geldi bana bence ekmeği az tüketmeye çalışsan daha çabuk verirsin galiba kilolarını ee spor da yapıyorsun daha ne olsun

canım ya ekmeği fazla kaçırıyorsun gibi geldi bana bence ekmeği az tüketmeye çalışsan daha çabuk verirsin galiba kilolarını ee spor da yapıyorsun daha ne olsun

Nelson canım bu konuda lajobaya katılıyorum çok ekmek yemişsin. Ekmeğin fazla olması dışında süper. Tatlıda var ama o kadarlık oluversin

Nelson canım bu konuda lajobaya katılıyorum çok ekmek yemişsin. Ekmeğin fazla olması dışında süper. Tatlıda var ama o kadarlık oluversin

kızlar haklısınız..ekmek fazla oldu.. buğün stresten 2 dilim ekmeği fazladan yedim o arada.. yanımda yiyecek başka şeyler yoktu.ekmekler attım ağzıma....... karbonhidratta dayandım..oo ekmekler iç,n ne yapsamki ek spor olarakkkk..

tatlıyıda yemesem iyiydi ama üniv .den arkadaşıma gittim.. annesi ikram edince kırılmasınlar diye yedim.. çay falan içmeyince tatlıyı ye dediler..

az öncede kkomşum çöp şiş getirdi.. 1 tanede onu yedim az salata ilee... arttımı kalorilerim...off offff

Son düzenleme:

ne guzel vermışsınız ya darısı basıma ınş

Ben geldim canlarım. Nasılsınız. Beni özledinizmiben sizi çok özledim. Bu ara çokkk yoğunum. Malum yarın annemler gelicek hazırlik filan.yaötıklarımın resmini atarımkızlar yoruyor beni.onlarla işlerimi yetiştiremiyorumki.kızkardeşime pasta yapıcam şimdi..sipariş verdi kuzum...ayyy rüya görüyorum bazen sanki...yarın in şa Allah kilo bildirimi için gelicem..
Neyse canlar ben kaçar işlerimi yapiyim.öptüm sizleri seviyorum

iyi akşamlar canlarrr...

eşim akşam yemege gelmediği için yemek yapmadım. kızartma istedi Kenan
bende yemiş bulundum maalesef.
neyse artık sporla leslie ile yakmaya çalışcam.

bu saatten sonra birşey yemem.

günlük kalori bildirimimi yapayımmm

günlük alınması gereken: 1020 kalori
bugünkü aldıgım: 461 kalori
artan: 559 kalori :118:

oyyy kimler gelmiiişşş

nasılsın nazlma cım?
özlemez olurmuyuzzz çok özlediiikkk
annenler geliyor demek ha. maşallah ne güzel. hasret giderin bol bol
yarın gel kilonu bildir tamam mı
ara ara gel özletme kendini

yaptıklarının resimlerini bekliyorum merakla.

tubi dikkat et çok az kalori alıyorsun
ben de kalori saymaya başladım
1150 cal almam gerekiyor ve ben o caloriyi alınca doymamış oluyorum bugün 960 cal aldım 110 cal spor yaptım.
en dikkat ettiğim gündü :)

yarından ümitli değilim
koca bir göbeğim var
arkadaşlarım bile fark etti göbek yapmışsın dediler.

inşallah bundan sonra toparlarım.

Iyi geceler kizlar yine yoktum kac gundur kacamak cok olunca yazmaya utandim
Beklenen adet 10 gun gecikmelide olsa dun oldum bugun sabahda cok kotu agrilarla uyandim adet sancisi degil dogum sancisi gibi cok kotuydu ilceye acile gittim saat 4.30 da cikolata kisti falan olabilir kadin doguma git dedi bi igne yapti raharltladim biraz
Kendi dr gittim dis gebelikten suphelendi cok sukur temiz cikti sonuc. Kist patlamasi olabilir dedi dier adet donemide bu kadar agrili olursa tekrar gel dedi
Su an bile baya sancim agri kesici daha fayda etmedi ins rahat uyurum
Suan tatli yiyorum ama napim esime cok sinir oldum karnim o kadar cok agriyodu ki kalkacak halim yoktu bi cay demle yanina da hazirlardan koyda yiyelim dedim kicini bile kaldirmadi ben yaptim kiza bak diyom ona da bakmiyo bide ukala ukala meyve getir de yiyim dedi getirdim yedi ama ben bi iyilesim ona napacagimi biliyorum simdi onla ugrasacak halim yok o gorur gununu
Esine yardim edin esleri tebrik ediyorum ellerinden öpüyorum valla elleri opulesiler onlar benimkiyle karsilastirinca valla cok sinir oldum ya

Günaydın kızlar
Didemcim çok geçmiş olsun. Eşine de ne desem bilemedim. Kaç yıllık evlisini. Benim eşimde ilk 5 yıl hiç yardım etmezdi. Sürekli kavda olurdu evde bu yüzden ben temizlik yaparken bir koltuktan kalkar ötekine yatardı şimdi çok şükür herşeye yardım eder
Belki bira daha zaman geçince kendiliğinden yardım etmeye başlar
Erkeklerin kafası geç basıyor ne de olsa
Ama eşin çok ayıp etmiş bunun ifadesini bi almalısın

Çok şükür bugün cuma
Sabahtan yine toplantım var
Öhhh geldi artık bu toplantılardan
Herkese çok güzel bir güm dilerim

ben dün toplamda 779 kalori almışım canım.
emzirme ve sporla düşürdüm.
çok mu az ki?
ama hiç aç kalmadım ki? :26:

günaydın canlarrr

bu sabah boğazım biraz agrıyarak ve hapşuruklarla uyandım.
ya saman nezlem başlıyor yada soğuk almışım. ki havalar da güzel. anlam veremedim

ve bugün kilo bildirim günü
ilk bildiri benden gelsiiiinnnnnnnn
tartı bana gülümsediii

başlangıç kilo:......93,5 (aralık)
geçen hafta:........77,3
bu hafta:.............75,8
bu hafta giden..:....1,5
toplamda giden:...17,7

boy: 1.78
hedef: önce 75 sonra 73

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…