- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.101
tubiiiiiiiii harikasınnnnn ,)
sende harikasın hikommm
göbekten bollaşmayan, yanlarda veya arkada pilesi olmayan kıyafetler giymek istiyorum artık
yarını iple çekiyorum hikoşummm
bende incelmek istiyorummmmmm:84:Kısss hırs mı ettin neselam yafrileeerrrr
nasılsınız bakalım???
günlük güneşlik güzel bir gün hamd olsun...
yaz geliyor belli.
dün leslie sonrası birşey yemeden yattım.
eşim geç geldi eve. saat 3 de 4 tane hurma yedim yattım.
sabah yine fena olmayan bir rakam gördüm.
kıyafetli 76.9
kalın eşofman pantolonum vs. vardı üzerimde.
yarın kilo bildirimiiii...
şubat 24 de cm ölçülerimi kaydetmiştim.
bugün de ölçtüm, 4 er cm popo ve göbekten gitmiş
eşim umreden şık bir farace almıştı bana. kilo vereyim yazın giyerim dedim. bugün giydim baya bol oldu. yanlardan ince dikiş geçtim.
çok şık oldu yaa :) mutlu oluyorum inceldikçe.
DURMAK YOK! YOLA DEVAM!!seviyorum bu sloganı
Anladım canım ne güzel valla bizede gelse keşke bi yegeneprumm
kayınvalidem ameliyat olduğu için 2 haftadır babam bende canım,saolsun o bakıyor cmt günü gidicek babam eski rutine dönücez bizde,
haftasonlarıda yiğenim geliyor burda üniv.okuyor,cuma akşamı gelir pazar öğlen gider,geldiği haftalarda bizde eşimle akşamları dışarı çıkarız,yoksa çocuk uyurken çöp atmaya bile gitmiyoruz
Gelince tartılırsın sende.Yada 500 600 düşersin kıyafeti.Bende müzikle tek yürümeyi özledim.şekerim oğlan olmadan yürümeyi özlemişim. hızlı tempolu yürüyorum.
bide cikuuu yemesem, hoş bak bugun yemedim..
yaaaa bende tartılmak istiorummm.. eczaneden de gidip tartılmaya çekiniyorum.
bi de kıyafetlerle ccok artı cıkıcam
aynennnn bendee.. dün ilk kez aldığım kot pantalonu cuuuk diye oturdu.
hemde tereddütlü almıştım. şu 5 tl ye aldığım kotgörsen harikaaa yaaa... dışardan alsam 60 70 den aşağı alamazdm.
şu midem de eriseee, yaglarııımyaz da geliorrrr, beyaz bluz giymek gerek. göbeksiz midesiizzz
bende incelmek istiyorummmmmm:84:Kısss hırs mı ettin neBende inş. akşam yemek yemiycem meyve yiycem:18:Utanma hakikat en çok senin kilonumerak ediyorum.
kzıalr yazdıklarını sonra okurum..
buğünkü menum
sabah:1 dilim tam buğday üzerine 2yk tulum+8zeytin+2ceviz
ara:3 ü bir arada kahve
öğle:1,5 dilim kaşar+3dilim tam buğday+acılı ezme+5-6 tane ceviz
ara: 3ü bir arada kahve+2dilim ekmek
ara:1 dilim etimek tatlısı...arkadaşa uğradım..ısrar ettiler..
akşam:un tarhanası1 kase+lahana+3yk markarna
toplam 1350 kalor----kalan kalorilerim...:1000
sprolarım:yapmadımm ama mutlaka yapacağım yarın tartı günü.. 56 lar beni bekliyorrrrrrr:18::18::18::18::18::18:
45 dak lesie
10 dak ip atlama--800 tane
5 dak mekik---200 tane
bukre kitabını çok sevdimbuğün oluyp biritirim zaten 30-40 sayfa birşeyimkaldı...
canım ya ekmeği fazla kaçırıyorsun gibi geldi banabence ekmeği az tüketmeye çalışsan daha çabuk verirsin galiba kilolarını ee spor da yapıyorsun daha ne olsun
canım ya ekmeği fazla kaçırıyorsun gibi geldi banabence ekmeği az tüketmeye çalışsan daha çabuk verirsin galiba kilolarını ee spor da yapıyorsun daha ne olsun
Nelson canım bu konuda lajobaya katılıyorum çok ekmek yemişsin. Ekmeğin fazla olması dışında süper. Tatlıda var ama o kadarlık oluversin
bilmiyorum ebrum yaa hırs mı yaptım naptım
kalorisepetiyle mücadele içersindeyim sanki. o arttırdıkça ben düşürmeye çalışıyorum
237 kalorideyim şu an.
bebişim diş çıkarıyor. katı gıda istemiyor.
bol bol emiyor,e haliyle o da kalori düşürüyor.
akşam da sporumu yapayım.
yarın büyük günkilo bildirimiiii
76.3 görürmüyüm aceba :26:
geçen cuma 77.3 düm
ne guzel vermışsınız ya darısı basıma ınş
Ben geldim canlarım. Nasılsınız. Beni özledinizmiben sizi çok özledim. Bu ara çokkk yoğunum. Malum yarın annemler gelicek hazırlik filan.yaötıklarımın resmini atarım kızlar yoruyor beni.onlarla işlerimi yetiştiremiyorumki. kızkardeşime pasta yapıcam şimdi..sipariş verdi kuzum...ayyy rüya görüyorum bazen sanki... yarın in şa Allah kilo bildirimi için gelicem..
Neyse canlar ben kaçar işlerimi yapiyim.öptüm sizleri seviyorum
Iyi geceler kizlar yine yoktum kac gundur kacamak cok olunca yazmaya utandim
Beklenen adet 10 gun gecikmelide olsa dun oldum bugun sabahda cok kotu agrilarla uyandim adet sancisi degil dogum sancisi gibi cok kotuydu ilceye acile gittim saat 4.30 da cikolata kisti falan olabilir kadin doguma git dedi bi igne yapti raharltladim biraz
Kendi dr gittim dis gebelikten suphelendi cok sukur temiz cikti sonuc. Kist patlamasi olabilir dedi dier adet donemide bu kadar agrili olursa tekrar gel dedi
Su an bile baya sancim agri kesici daha fayda etmedi ins rahat uyurum
Suan tatli yiyorum ama napim esime cok sinir oldum karnim o kadar cok agriyodu ki kalkacak halim yoktu bi cay demle yanina da hazirlardan koyda yiyelim dedim kicini bile kaldirmadi ben yaptim kiza bak diyom ona da bakmiyo bide ukala ukala meyve getir de yiyim dedi getirdim yedi ama ben bi iyilesim ona napacagimi biliyorum simdi onla ugrasacak halim yok o gorur gununu
Esine yardim edin esleri tebrik ediyorum ellerinden öpüyorum valla elleri opulesiler onlar benimkiyle karsilastirinca valla cok sinir oldum ya
tubi dikkat et çok az kalori alıyorsun
ben de kalori saymaya başladım
1150 cal almam gerekiyor ve ben o caloriyi alınca doymamış oluyorum bugün 960 cal aldım 110 cal spor yaptım.
en dikkat ettiğim gündü :)
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?