- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.121
Günaydın kızlar
Didemcim çok geçmiş olsun. Eşine de ne desem bilemedim. Kaç yıllık evlisini. Benim eşimde ilk 5 yıl hiç yardım etmezdi. Sürekli kavda olurdu evde bu yüzden ben temizlik yaparken bir koltuktan kalkar ötekine yatardı şimdi çok şükür herşeye yardım eder
Belki bira daha zaman geçince kendiliğinden yardım etmeye başlar
Erkeklerin kafası geç basıyor ne de olsa
Ama eşin çok ayıp etmiş bunun ifadesini bi almalısın
Çok şükür bugün cuma
Sabahtan yine toplantım var
Öhhh geldi artık bu toplantılardan
Herkese çok güzel bir güm dilerim
günaydın kızlar.Dün akşam 1.5 saat temzilik 30 dk spor yapmama ragmen h içinden fazla çıktımAnlamıyorum bana ne kalori ne ayça kaya hiç biişi çare olmuyor Patır patır kilo vermeyi özledim
Başlangıç:59.8
geçen hafta:58.5
bu hafta:58.4
Hedef:26 nisanda 52 olmak
ya geçen hafta reglle aynıyım 100 gr mı verdim.1 kere kalorimi aştım.Offffkeyfim kaçtı
Merhaba papatya bende su an 67 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hedeflerimiz ayni sen neler yaptinda 62 ileri gördün bende bi gorebilsemnazlma gözün aydın canım. allah sağ salim kavuşturur inşallah.
tubiloss önce geçmiş olsun dicem... sonra da kocaman bir tebrik....maşallah.....
Nelson çok geçmiş olsun. arkadaşına mı stres yaptın. üzülme canım. merak etme bir iki güne ilkk günkü acı kalmayacak. sonra yavaş yavaş alışacaksın. ben bu konuda maalesef çok tecrübeliyim...
benim bildirim gelsin....
başlangıç: 67,2
geçen hafta: bilmiyorum bildirim yapmamıştım...
bu hafta: 62,6
toplam giden: 4,6 kilo
hedefim aslında 60 idi ama ben vazgeçtim artık...
ama dünya gözüyle şu tartıda 61,6 ı görmek istiyorum. gördüğüm en düşük rakam 61,8
nzlama tebrik ediyorum şekerim,çok istikrarlısın
masumm tatlım aslında aynı şeyi bende düşündüm ama çok spor yapmadım,2 gün kısa yürüyüş yaptım ama evdeki durumları biliyorsun gece 11 e kadar hiç durmadan evin içinde koşturup durdum yani bilemiyorum belki tartı bozuk,belkide gerçekten kilo aldım,ha o kadar yiyip yiyip kilo almayıp,dikkat ettiğim hafta aldıysam gülerim buna ama
papatyam evet çok taktım kafaya.. biraz kırğınlık var.. boşa mıydı onca zaman diyorum.. hayatımızın sonuna kadar dost kalabilirdik ama.. şite..
masum ne ğüzel yazmışşın canım.. kalori hesabı konusunda yazdıkların çuok acıklayıcı..
mevcan tatlım tartının bozuk olma olasılığı var. yene pille tartıl birde.. kasların şişmişde olabilir.. bilememdim ki..
didemciğim ben 12 yıllık evliyim daha yeni yeni birşelere yardım ediyor.. ama devamı ğelecek inşallah.. sakin ol.. huyun değişmesi yıllarını alır.. birde erkekler 10 yıllık evlilikten sonra eşlerinin değerini daha iyi anlıyorlar.. sabırlı ol değişicekti..
nazlm hariasın ğüzelim.. tebrikler..
tubisim tebrikler canım..
ebrum diyete daha çok dikkat edersek bir aylık isimiz var...
yok o naısl oluyor biliyormusun yiyorsun yiyorsun aa almadım diyorusn tartı birdne çıkıveriyorr
tartıya sonra yansıyorr umarım böyle bir şey olmamıştır, evdeki hareketten diycem ama hep öyleyiz eve git yemek yap
ortalık topla filan öyle geçiyor günler sende öyleisn hep onunla alakalıd egilde ya şişme yaptı kaslar yada faturası sonradan çıktı yedikleirnin:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?