Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

[1] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 15 dak. 50
[2] Ev Temizlemek 90 dak. 55
[3] Yürümek (Asfalt) 35 dak. 163
[4] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[5] makarna (haşlanmış) 1 100 gr 132
[6] Karnabahar Mücveri 5 ADET 225
[7] Crax Sade Çubuk Kraker 40 GRAM 146
[8] yesil cay 1 adet 0
[9] Çay 1 ADET 5
[10] Rosto Et (haşlanmış Patates ile) 0.5 PORSİYON 156
[11] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 69
[12] Nohutlu Pilav 0.5 PORSİYON 191
[13] Şeker (küp) 2 ADET 39
[14] TAMEK-fruit mix 200 ml 94
[15] Nescafe Gold 2 GRAM 4
[16] Domates 0.5 ADET 7
[17] Beyaz Peynir 15 GRAM 38
[18] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 968 kal.

günaydın kızlar.Dün akşam 1.5 saat temzilik 30 dk spor yapmama ragmen h içinden fazla çıktımAnlamıyorum bana ne kalori ne ayça kaya hiç biişi çare olmuyorPatır patır kilo vermeyi özledim

Başlangıç:59.8
geçen hafta:58.5
bu hafta:58.4

Hedef:26 nisanda 52 olmak

ya geçen hafta reglle aynıyım 100 gr mı verdim.1 kere kalorimi aştım.Offffkeyfim kaçtı

akşam mide ağrısı cektim.. akşam yemeğini istifra ettim.. ğeri birşeyler yedim onuda istifrar ettim...
dün sabah :56,9 ğelmiştim,,
ama sabah..
.bu midem beni mahvedecek..
streslenince sindinmiyor..ellerimde şişlik var hissediyoum...

aslında cumartesi sabah tartılıp o kilomu bildirimden saymak istedim ama size böyle demeye çekindim...

başlanğıç:60,6
ğeçen hafta:57,4
bu afta:57,5
ğidin--- yok
ğelen:100
hedef:55

kilo veen yada koruyan herkesi tebrki ediyorum.. benim ğisi veremeyenler haftaya veririrz inşallah...

Son düzenleme:
günaydın

berbat bi rakam gördüm

2 hafta önce 62.3

bu sabah 63.2

dün akşam koca bir gaz kütlesi ile tartıldığımda bile daha zayıftım,sabah tuvalete çıkmama rağmen daha fazla geldim anlamadım ben bu işi

ilk tartıya çıktığımda 61 kilo gösterdi,tekrar çıktım 63.2

bu hafta full dikkat ettim,spor yaptım her akşam deli gibii iş yaptım,haftasonu olmak üzere hep aç yattım

şu an karnım midem dümdüz ama kilom aşırı fazla

ya tartıda bir sorun var yada bende,reglimde bitti şişte deilim

akşam eşim olmazsa yeni pil alsın pzt tekrar tartılayım,

spora yavaştan başlamıştım asılsam iyi olacak,belkide boşa üzülüyorum tartı sorunlu bilemiyorum

günaydın kızlar nasılsınızzzz aslında cuma günleir tartılmıyorum ama dayanaadım çıktım tartıya
69.4 uzun zman sonra 6 ları gördüm

herkes iyidir inşşşş öperim hepinizii

nazlma gözün aydın canım. allah sağ salim kavuşturur inşallah.
tubiloss önce geçmiş olsun dicem... sonra da kocaman bir tebrik....maşallah.....
Nelson çok geçmiş olsun. arkadaşına mı stres yaptın. üzülme canım. merak etme bir iki güne ilkk günkü acı kalmayacak. sonra yavaş yavaş alışacaksın. ben bu konuda maalesef çok tecrübeliyim...
benim bildirim gelsin....
başlangıç: 67,2
geçen hafta: bilmiyorum bildirim yapmamıştım...
bu hafta: 62,6
toplam giden: 4,6 kilo
hedefim aslında 60 idi ama ben vazgeçtim artık...
ama dünya gözüyle şu tartıda 61,6 ı görmek istiyorum. gördüğüm en düşük rakam 61,8

3 yillik evliyim canim ins duzeliir benimkide ayni biyeeden kalkkar baaka yere oturur
Suan hic yardimci olmuyo ve u aralar herseye tartisiyoruz

ebrucumm haddim olmayarak bir yorumd abulunmak istiyorum
şimdi kalorisi hesabı yapıyorsun ama hep cısslar var menünde en son menünü baz alarak konuşuyorum
daha öncede demiştim bir kez kalori hesabı evet iyi ama bunda herşeyi yiyebilirisn manasında degil aslında
atıyorum 500 cal bir tatlı ile 500 cal tavuk salatayı aynı kefeye koyamayız. biri protein yaglarımızı eritip tok tutarken
digeri şeker kan şekeirmizi yükselterek kilo vermemizi yavaşlatır
yine kalori hesabı yap ama cısları çıkart hayatından yani kalorisini hesaplayıp hergün çikolata yemek zayıflaayacagımız anlamına gelmiyor
1500 caloriik saglıklı bir diyet listesi ile zayıflarsın ama 1000 cal cıslarla dolu bir liste ile zayıflamak mümkünd egil

bende 2 haftdır yeidkleirmi kaba taslak hesaplıyorum ama şuna dikkat eidyorum günlük protein ve kh alımımı dengede tutmaya çalışıyorum
benim günlük 2 dlm ekmek hakkım var kendi bünyem çözdüm fazlasını tüketirsme yaramıyor bunu bazen öglene kaydırıp diyet bsükivi yiyorum
bazende akşama müsli yiyorum süt ile brilikte

yani sanada demek istediigm evet kalorisi hesaplıyorsun ama menünde cıslarda oldugu için kilo verme hızın düşük olabilir
hoş bana göre gayet iyi ve ideal bir kilodasın ama sen zayıflamak istediign için yorum yaptım yoksa hiç gerek bile yok bence cnm

Çıtırlar ım günaydin.nasılsınız.geçmişi okuyamadımm.çok yoğunum.kilo veren ve koruyan her kesi tebrik ederim. .tartida fazla çıkanlar üzülmeyin.kararlı oldukdan sonra gitmiyib ne yapıcak kilocuklar...bildrim
Başlanğıc.68.1
Geçen hafta.52.8
Şimdi 52
Giden 800 qr.
Toplam giden 16.100
Hedef 50
Boy 164
Öpdüm sizler i koca man

tubim,masumm tebrik ederim çıtırlarım

eprum,masumun msjı çok doğru geldi bana,bu topiğe geldiğimde patır patır kilo veriyordun ama dietini hiç ihmal etmiyordun canım

papatyam bende inat ettim 58-56 arası olucam diye,aslında derdim benimde incelmek umarım sporla beraber hemen sıkılaşırım

nelsonum vücudumuz tuhaf oyunlar oynuyor bize,yada cuma stresimi bilemiyorum,dediğim gibi akşam koca bir gaz kütlesi ile tartıldığımda çok daha zayıftım,sabah tuvalete çıkmama rağmen aylardır görmediğim bir rakam gördüm,umarım tartım bozuktur

nzlama tebrik ediyorum şekerim,çok istikrarlısın

masumm tatlım aslında aynı şeyi bende düşündüm ama çok spor yapmadım,2 gün kısa yürüyüş yaptım ama evdeki durumları biliyorsun gece 11 e kadar hiç durmadan evin içinde koşturup durdum yani bilemiyorum belki tartı bozuk,belkide gerçekten kilo aldım,ha o kadar yiyip yiyip kilo almayıp,dikkat ettiğim hafta aldıysam gülerim buna ama

papatyam evet çok taktım kafaya.. biraz kırğınlık var.. boşa mıydı onca zaman diyorum.. hayatımızın sonuna kadar dost kalabilirdik ama.. şite..

masum ne ğüzel yazmışşın canım.. kalori hesabı konusunda yazdıkların çuok acıklayıcı..

mevcan tatlım tartının bozuk olma olasılığı var. yene pille tartıl birde.. kasların şişmişde olabilir.. bilememdim ki..

didemciğim ben 12 yıllık evliyim daha yeni yeni birşelere yardım ediyor.. ama devamı ğelecek inşallah.. sakin ol.. huyun değişmesi yıllarını alır.. birde erkekler 10 yıllık evlilikten sonra eşlerinin değerini daha iyi anlıyorlar.. sabırlı ol değişicekti..

nazlm hariasın ğüzelim.. tebrikler..

tubisim tebrikler canım..

ebrum diyete daha çok dikkat edersek bir aylık isimiz var...

nelsonum boşver canım kimseyi kafaya takıp üzülmene değmez,tek gerçek var oda aile canım,işin içine çıkar ilişkisi girdimi arkadaşlar dostlar bir bir yok oluyor etraftan

didem eşinin huyu buysa değişmesi biraz zor canım ama evlilik yıllandıkça bi şeylerin ucundan tutmaya başlıyor erkekler,tatlı dille beynine yavaş yavaş kazı birşeyleri ,zamanı gelince meyvesini toplarsın

Merhaba papatya bende su an 67 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hedeflerimiz ayni sen neler yaptinda 62 ileri gördün bende bi gorebilsem

yok o naısl oluyor biliyormusun yiyorsun yiyorsun aa almadım diyorusn tartı birdne çıkıveriyorr
tartıya sonra yansıyorr umarım böyle bir şey olmamıştır, evdeki hareketten diycem ama hep öyleyiz eve git yemek yap
ortalık topla filan öyle geçiyor günler sende öyleisn hep onunla alakalıd egilde ya şişme yaptı kaslar yada faturası sonradan çıktı yedikleirnin:26::26::26:

saol cnmm valla şu son 4 yılda diyetisyen gibi oldum kitap çıkarsam yeridir yani
paylaşmak hoşuma gidiyor bildiklerimiii

bilemedim ttalım ya tee geçen cumadan beri çok dikkat ettim,tee onun öncesi yediklerimmi kilo yaptı bana sanmam ya:44:

bak mesela akşam karnım kocaman,gaz dolu midem tartıda 62.5 geldim

sabah kalktım tuvalete çıktım,zaten aç yaptmıştım midem karnım dümdüzdü ama önce 61 sonra 63.2 geldim bi daha çıksam 68 gösterir diye korktum

eşime msj attım pil al diye,olmadı sabah bir daha tartılıyım bakalım,doğru isede yemeye başlıycam malum yerken kilo almıyorum ben

günaydın kızlar

tubi maşallah canım süpersin emeğinin karşılığını alıyorsun senin menüleri iyice bi inceleyim ben kızz ne yedin ne içtin merak ettim şimdi

nazlıma canım gözün aydın kavuşuyorsun sonunda ailene, keyfini çıkar bu mutlu günlerinin kilo konusunda da mevcanın dediği gibi istikrarlısın süpersin

ebrucuum valla masum doğru söylemiş kalori hesaplamak da kafi değil illaki cısslardan uzak durmak gerek ama benim için namümkün bişey bu ne yapcaz böleee

nelson güzelim sende sıkma canını dostluklar kolay kurulmuyor ama çok kolay yıkılıyor şu genç yaşımda çok iyi öğrendim bunu düşünmemeye çalış kendine dikkat et sonuçta arkadaşın dostun da olsa senden çocuklarından ve ailenden daha önemli değil.. kiloyu da kafana takma haftaya inş daha çok verirsin telafi edersin..

papatyam senin zaten tartıda da pek fazlan yok ki kafana takasın yani hedefe 1-2 kilon kalmış ama vücudun sıkılaştığı için bence sen hedefinden de zayıf görünüyorsun bu sıkılaşmanın darısı da bizee

mevcan tartında bi sorun olabilir canım takılma fazla yarın sabah bi daha tartılırsın daha doğru bi sonuç alırsın olmadı bi damacana su tart bakalım tartında bi sorun mu var..

didemdefne canım ya geçmiş olsun eşin içinde ne desem ki ben bile burdan sinir oldum valla ama değişir inş canım zamanla.. benim eşim sağolsun çok yardımcı olur hastayken ama herkes bir değil işte..

masum gözün aydın canım 6 ları görmüşsün darısı 5 lere inş

daha da unuttuğum kızlar varsa kusura bakmayın kilo verenleri tebrik ederim kilo veremeyenler de üzülmesin önümüzdeki haftala bakcaz artık

şimddiii sıra bende

geçen hafta 65.3
bugün 65.3
ne gelen vaaar ne giden

mevcan evet şu vucudmuzu anlamıyorum bazen ne yaptığı belli değil.. bence pilden sonra kilo bildiimini paylaş.. içimden bir se bu hafta kilo verdin diyor,,

arkadaş konusunda üzülmemeye çalışıcağım.. dün o stres kızıma yansıdı.. hak ekmemişti o kadar tepkimi..

beni anlayan dostlugunu bitirmek icin bahane aramaz değilmi..

masum valla tatlım diyetisyen ğibi kadınsın.. bundan sonra büğün hariç tabi menülerimi yorumlar mısın tatlım..

lajoba ğüzelim haklısın ,ama işte etkilendim.. stresde mideme vuruyor hemen..
yıllar öncesindne tanırdım bu arkadaşı.. son 3 yılda sanki yanımda ğibi çok iyi bir dostluk kurduk.. çok kötü anlarımda varlığını hissettim... çok değer verdim.. bahiplendim.. ömür boyu devam edecek sandım ki büğün sıkıntım olsa büyük bir samimiyetle dinler beni ve elinden ğeleni yapar bilirim.. ama yormaya başladım birbirimizi.. en iyisi bir süre nefes almak lazım.. kırğınım oda kırğındır eminim.. ki kimse suçlu değil olayların bu noktaya ğelmesinde.. bir süre dinleyelim kendimizi bakalım..
.. ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…