Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar, oğlan gecenin 3bucugunda kalktı. ağlamaktan harap oldu yavrum. büyük ihtimal dişden böyle oldu.
üst dişi cıkıcak cok zorluyor oğlişimi.
benimde sinirler gerildi , bağırdım çocuğuma. sonradan cok pişman oldum ama napim sinirlerim cok gerilmişti.
annemde yardımcı oldu ama uyumadı sabaha kadar. annemde sabah 7 gibi aldı oğlanı , salona gittii. 9 a kadar uyumuşum.
sağolsun. ama uyu uyan yapa yapa beynim ağrıyor. çok halsizim. şimdi uyuyor bebeğim. uyansında seviyim bebeğimi. vicdanım sızlıyor.

kiloya gelince de dün eczanede tartıldım. ayakkabı kot kalın ceketle 76 geldi. bir de tok karnınaydım. hashas tartı değildi.
canım cok sıkıldı ... o kadar yemelerime 75 oldum kesin. küsürünü bilmiorm amaa.
tartısız da hiçç tadı yok kii

tubiiii hayraaan kaldım sanaaa...
senden azimle bugun full dikkat ediceeem olmuyor boylee..
ahhahh bende bi zamanlar senin gibiydimmm yaa.. gr lar kilolar havada uçuşuyordu.

masummm, çinareeee harikasınız sizde kızlar..

mew, nel, ebruuu kızlarrr sıkmayın canınızııı...aşırı diyet yapmamızdan vücuda artık işlemiyor.
farklı takdikler uygulamamız gerekiyor. kendimizeee gelmemiz gerekiyor.

eliff, ne almışsın ne vermişsin o da güzel.

Son düzenleme:

anaaa benim ortide birinci olmuş oleeeeeeeeyyyy

ayşeeee, wuuhuuuuu süpersinnn. tubiyle yaktınız ortalığı walla.D

aynen öyle canım tarihe geçcez ortimle:)sende moralini bozma sakın bende bugün annemlerin yanına gitcem muhtemelen 2 gün sonra döndüğümde artıda çıkarım ama mühim değil boşver veremeyen arkadaşlar üzülmeyin verirsin eminim ben sabretmemiz lazım

Özledik tabi canım Annenle bol bol tadını çıkar zamının.Resimleri bekliyoruz.

bu koca göbek gidecek haydi spora
Çok geçmiş olsun canım.Büyük ihtimalle çikolata kistin patlamış..Benim eşimde öyleydi.Oglum olunca başladı yardımcı olmaya hafiften şimdi çalışıyorum die oluyor.Evdeyken evdesin zaten diyordu halbuki ev daha çok yoruyor insanı ama anlmaz bunlar.Zamanla erkekler oturuyor olgunlaşıyor.
Favorim tubimmmm bravo tubiimm bu hafta seninle yarışmak istiyorum hırs yaptım bak şimdi:13:
Canım öncelikle geçmiş olsun.Arkdaşlarında degii gibi ekmek çok tüketiyorsun.Bende öle bana bana yemeyi seviyorum ama bayadır kahvaltı dılında ekmek yemiyorum.100 bişi degil haftaya ve ondan sonraki haftalarda yaza kadar hedefimizde olucaz inş.
günaydın kızlar nasılsınızzzz aslında cuma günleir tartılmıyorum ama dayanaadım çıktım tartıya
69.4 uzun zman sonra 6 ları gördüm

herkes iyidir inşşşş öperim hepinizii
tebrik ederim canım.Görünmüosun ?
bence ilk gördügün rakam dogruBu kadar almış olamazsın hem.
geçen haftayla aynısın olsun korumuşsun.Keşke bende senin görüntünde olsam göbegim gitse kilom aynı kalsa
Tabii yapıcaksın canım.Çok haklısın ama inan bak 10 gündrü dondurma yiycem erteliyorum.Ama eskisi gibi bi süre hiç cıss yemsem verrim dogru söylüyorsun

haklısın:26:
olmuyor nelsonum ama olucak başaralım ve yaza güzel rahat girelim istedigimizi yiyelim rahat rahat:13:
korumakta bir başarı canım inan en aza indrimiş halim bu yoksa tatlıdan vazgeçemiyorum:26:

bu hafta birinci benim galibaaaaaaaaa;
geçen hafta cuma:69.2
bu cuma 67.7:)))))))))))))
giden 1500 gr:)
bravo ayşem.Senin bebek kaç aylıktı:44:

En az kaloriyi kim alıcak.Grup olarak yarışalım ne dersiniz.Motivasyonu düşürmek yok.Spor mutlaka yapılmalı her gün.

moralimi bozmuyorum da tartı yok diye tuhafım.
19 kilo gitti geriside gider inşş

maşallah canım güzel vermişsin emeğinin karşılığını almışsın

bendensin

canım stres yapma midene kendine zarar veriyorsun. herşeyi oluruna bırak zamana bırak.

günaydın kızlar nasılsınızzzz aslında cuma günleir tartılmıyorum ama dayanaadım çıktım tartıya
69.4 uzun zman sonra 6 ları gördüm

herkes iyidir inşşşş öperim hepinizii
tebrikler canım pazara daha da eksi çıkacaksın gibi geliyor.

papatya sen sporla ciddi anlamda inceldin zaten bir de tartıda 60 görseydin tam olacaktı. inşallah o günler de tez zamanda gelir.

nazlım hem istikrarlısın hem de başarılı tebrikler canım darısı başımızaaaaa
gözün aydın diyeyim şimdiden

ekmek kadayıfı(ögle yemeginde)
benim o(kızlar verdi)

hayırlarım daha çok olucaksporlarımda öyle

çok güzel vermişsin canım tubi ve sen gurur kaynağımızsınız bu hafta.

bana gelince öncelikle alttaki kılo çizelgemi değiştireceğim.

geçen hafta 57 ya da 57.5
bu hafta 58.2

2 gündür dikkat etmeye başladım

tatlıyı hayatımdan çıkarmaya çalışıyorum çıkaramıyorum
dün kabak tatlısı yaptım. öğlen evdeydim. seçim görevinden dolayı okula gitmedik seminere gittik.

öğlen eve geldim bi yeşil çay içtim.
pek aç değildim
bakıcı ile oturduk karşılıklı
kabak tatlısı yedik. baktım kalorisi 194 ama öğle yemeği yerine yedim. akşama kadar bişey yemedim.
bu tatlı işini çözsem bi. sürekli tarçınlı su içiyorum bana mısın demiyor.

inşallah canım. ama zor değil. yeterki kararlı ol.
bende veremem sanıyordum. ama hamd olsun 76 ları gördüm.
aralık ta 95 kilo civarındaydım.
bekle 73 ben geliyorumm

ınş bende verırım.evde tam gaz spora basladım gecen hafta ama dunden berı grıp oldum.tam hırslanmışken kolumu kaldıramıyorum ustelık bebişimde var ınş gecmez

En az kaloriyi kim alıcak.Grup olarak yarışalım ne dersiniz.Motivasyonu düşürmek yok.Spor mutlaka yapılmalı her gün.

arkadaşla stres yapmamaya çalışıcağım.. kendime ve aileme zarar veriyorm ki aile daha önemli bence..

bu hafta yarışa varım.. iddialıyim.....

ayşe kayra ve tubisss 1500 gram ha.. tebrikler ğüzellerim.. darısı bana...ben 1500 verince 1 kilom kalacak hedefime ulaşmaya...o ğünleri ğörürüm inşallah...

Son düzenleme:
2.5 aylık teyzesi topiğe geldiğimde 1 ayını geçmişti o zaman tam 72.5 tum şimdi 67.7 arada 4800 gr varrrr:)))))

canım kilon az kaldığı için zor gidior dayannnnn az kaldı

canım kilon az kaldığı için zor gidior dayannnnn az kaldı

ayşeciğim ğidecek canım.. illaki ğidecek.. ben nelson ki kafaya koydgum her şeyi yapan ben...bunuda başaracağım..

inanıyorum kendime...ama sen muhteşem vermissin tebrikler canım...

ayşeciğim canım.. illaki ğidecek.. ben nelson ki kafaya koydgum her şeyi yapan ben...bunuda başaracağım..

inanıyorum kendime...ama sen muhteşem vermissin tebrikler canım...
sağol canım darısı hepinize:) bu arada 18 kilonun nerdeyse yarısına gelmişim 8 i gitti 10 u kaldı inşallah o 10 kiloda beni zorlamadan giderrrr:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…