Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsonum üzülme lütfen. bak gerçekten arkadaşlık falan boş bu hayatta. mevcanın dediği gibi en önemli şey aile. tamam arkadaş gerekli ama silip atymak çok kolay. bir çırpıda siliyor insanlar...
Merhaba papatya bende su an 67 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hedeflerimiz ayni sen neler yaptinda 62 ileri gördün bende bi gorebilsem
canım merhaba
aslında ben çok kilo verebilen bir insandeğilim. ama çok yemek yemem. meyve sebze çok tüketirim. ama benim sırrım sporda. spor beni çok değiştirdi. kendimi seviyorum artık. özelde albümüm var. oradan bakabilirsin resimlerime.
bence o tartı bozuk. ne olursa olsun akşam ve sabah arasında fark olur ama bu fark eksi olmalı. artı olmaz. ben her akşam yatmadan önce mutlaka tartılıyorum ve sabah kalkınca. kesinlikle hergün eksi fark oluyor.
teşekkür ederim canım. ben memnunum halimden. spora devam. tartıda 62-63 rası göstersin yeter şimdilik benim için. eee tabi bir de61,6 yı görsem hiç fena olmazdı.
bu hafta birinci benim galibaaaaaaaaa;
geçen hafta cuma:69.2
bu cuma 67.7:)))))))))))))
giden 1500 gr:)
tebrik ediyorum...
canım senin göbeğin abarttığın kadar yok ki..
spor çok önemliymiş anladım artık bunu.
inşallah. 60 olsam daha iyi olacak ama olmuyor işte ne yapalım di mi ama...
didemcim eşine zaman tanı. 3 yıl çok az bir süre erkeklerin evliliği anlaması için.
benim eşim resmen evrimleşti,.

Valla super papatya belinsuper incelmiş özel bi şey yaptinmi belin iici

Valla super papatya belinsuper incelmiş özel bi şey yaptinmi belin iici

teşekkür ederim. canım ben genel olarak leslie yapıyorum. ama zamanıma göre canımın istemesine bağlı olarak bazen slim in six yapıyorum. bi on gün kadar jillian yaptım ama sarmadı beni. 10 dakikalık falan karın yan yağ hareketleri yapıyorum fakat ana sporum leslie.
farkettin mi bimiyorum fotoların altında tarihler var. mesela ekimde eklediğim fotoda popom daha büyükmüş. şubattakinde ise küçülmüş. belim için çok özel bir şey yapmöadım.

şu ana kadar 560 cal aldım

bakalım akşamı nasıl kapatacağım
yemeğe davetliyizzzz

Evet tarihlere baktim ek olarak yürüyüş yapiyormusun gerçekten iyi gorunuyorsun

Ayşem daha bebegin çok minikmişBen 8 ay öyle duba gibi durmuşum.8 aylıkken buraya başladım.Senin erken başlama ve emzirme en büyük avantajın canım.Bence 10 kiloyu anlamadan vericeksin

papatyam kamufule ediyorum çıplak koyabilseydimde görebilseydinde şaşaırsaydınBen düz bi karın hayal ediyorum hiç öyle olmadan.Hele sezeryan sonrası çatlak burşuk şekilsiz bir göbek olduGöbegimi saklamaktan sıkıldım.Pantolonlarımın katlanmasından beyaz badilerden pörtlemesinden denizde onu saklamdaktan bıktım.Bi zayıf bir kadın fotosu bikinili koyucam buz dolabına muftaga cıs yemege yada yemege otururken karşımda onu görüp yemem herhalde

inşallah dediğin gibi olur canım sonraya bırakınca benim kilo kalıcı oluyor ik bebekte tecrübe ettim bunu şimdi doğurur doğurmaz onun drdine düştüm iyikide düşmüşüm belki degil 8 kilo vermek üstüne bi 8 daha alırdım ben

Evet tarihlere baktim ek olarak yürüyüş yapiyormusun gerçekten iyi gorunuyorsun
yok canım ek olarak yürüyüş yapmıyorum. zaten leslie yapmaya anca vakit buluyorum. haftada 4 gün yapıyorum. çok kasmıyorum. mesela dün spor yapmadım. bu akşam yapacağım inşallah.

anladım ebrucum. düz bir karın benim de hep hayalim ama hiç öyle olduğunu hatırlamıyorum ben. benim hep göbeğim vardı.
ben ce sen önce oradaki yağları yakmalı sonra sıkılaşmalısın. araştıralım biraz netten hangi besinler yada neler karın bölgesindeki yağları yakıyormuş.

Hala senden eksiyim vaaaav bana 57.8 imm bu gidisle benim yerime sen kilo alacaksin.
Saka bir yana cok fenayim ogur bogurmekten ooooog geldi calori sayimi iptal zorla yiyorum cikariyorum su insanin migdesini kaldirimi yaaa agzin pasli demir tadinda greyfurt disi yemis gibiyim

tatlı krizine giren bayanlarr,200 ml yarım yağlı sütü sıcak olacak şekilde ısıtın,içine 10 gr kadar damla çikolatalar var ya kekin içine filan koyduğumuz bitter olan ondan koyun karıştırıp çikoyu eritin için kalorisi 100 ü biraz geçiyor ama tatlı isteğini felaket bastırıyor sarmazsa azcık daha çiko koyun ama fazla diiiillonu içince çikolata kelimesini duymak bile istemiyorum ben şahsen 5 paket çiko yemişim gibi oluyor tavsiye ederim:)))

Valla iyismis ya h
4 gün bende 5 gün yürüyüş yapiyorum bakalim ne olcak

1 haftadır kilo vermedigim için güzncellemem gerekiyormuş.Güncelledim 606 cal almanız gerek diyor.Hemde 1000 cal altı saglıksız diyorBende hedefimi 52 den 55 yaptım 1403 cal diyor anlamadım gitti.Neyse ne kadar az kalori alırsam kar benim için.Bu akşam kzılarla dışarıdyız:18:Yqarın akşam arkadaşlar lahmacun yapıcakmış çagırdılar

canım hedef tarihe göre matematiksel hesaplıyolar yani 7000 kcal=1 kg ya o vakte kadar istediğin kiloya inmen için 600 kalori diyor sen hedef tarihi ileri at bence, bende 1 temmuza 58 olmam için 1408 kcal diyor

Ayşe ve ebru hangi siteydi kullandığınız
Ben de telefona indireyim

slm çıtırlarım ne güzelsohbet etmişsiniz..

ben moral olarak aha iyyim ama midem halen kötü

menum:
sabah:1halley+1elma+2zeytin+3-4 tane yulaflı bisküvi
öğle:tavuk sote+tarhana çorba+2 dilim ekmek+4yk ezme+yarım salatalık+elma
ara:1 soda+2 tane yulaflı bisküvi
ara:sallep+1dilim sütlü ekmek
akşam:yarım halley+çeyrek por tavuk sote+3-4 yk çorba

spor yapacak dermanım yok.. karnım şiş.. midem kötü...bir soda falan içerim.. aldığım mide ilaçları işe yaramadı..

30 dak kadar halk oyunları çalıştırdım ama kaloriden düşmeyeceğim..

toplam aldığım kalori:1272

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…