- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.161
papatyam evet çok taktım kafaya.. biraz kırğınlık var.. boşa mıydı onca zaman diyorum.. hayatımızın sonuna kadar dost kalabilirdik ama.. şite..
masum ne ğüzel yazmışşın canım.. kalori hesabı konusunda yazdıkların çuok acıklayıcı..
mevcan tatlım tartının bozuk olma olasılığı var. yene pille tartıl birde.. kasların şişmişde olabilir.. bilememdim ki..
didemciğim ben 12 yıllık evliyim daha yeni yeni birşelere yardım ediyor.. ama devamı ğelecek inşallah.. sakin ol.. huyun değişmesi yıllarını alır.. birde erkekler 10 yıllık evlilikten sonra eşlerinin değerini daha iyi anlıyorlar.. sabırlı ol değişicekti..
nazlm hariasın ğüzelim.. tebrikler..
tubisim tebrikler canım..
ebrum diyete daha çok dikkat edersek bir aylık isimiz var...
nelsonum üzülme lütfen. bak gerçekten arkadaşlık falan boş bu hayatta. mevcanın dediği gibi en önemli şey aile. tamam arkadaş gerekli ama silip atymak çok kolay. bir çırpıda siliyor insanlar...
canım merhabaMerhaba papatya bende su an 67 kiloyum ve 60 olmak istiyorum hedeflerimiz ayni sen neler yaptinda 62 ileri gördün bende bi gorebilsem
aslında ben çok kilo verebilen bir insandeğilim. ama çok yemek yemem. meyve sebze çok tüketirim. ama benim sırrım sporda. spor beni çok değiştirdi. kendimi seviyorum artık. özelde albümüm var. oradan bakabilirsin resimlerime.
bence o tartı bozuk. ne olursa olsun akşam ve sabah arasında fark olur ama bu fark eksi olmalı. artı olmaz. ben her akşam yatmadan önce mutlaka tartılıyorum ve sabah kalkınca. kesinlikle hergün eksi fark oluyor.bilemedim ttalım ya tee geçen cumadan beri çok dikkat ettim,tee onun öncesi yediklerimmi kilo yaptı bana sanmam ya:44:
bak mesela akşam karnım kocaman,gaz dolu midem tartıda 62.5 geldim
sabah kalktım tuvalete çıktım,zaten aç yaptmıştım midem karnım dümdüzdü ama önce 61 sonra 63.2 geldim bi daha çıksam 68 gösterir diye korktum
eşime msj attım pil al diye,olmadı sabah bir daha tartılıyım bakalım,doğru isede yemeye başlıycam malum yerken kilo almıyorum ben
teşekkür ederim canım. ben memnunum halimden. spora devam. tartıda 62-63 rası göstersin yeter şimdilik benim için. eee tabi bir de61,6 yı görsem hiç fena olmazdı.günaydın kızlar
tubi maşallah canım süpersin emeğinin karşılığını alıyorsunsenin menüleri iyice bi inceleyim ben kızz ne yedin ne içtin merak ettim şimdi
nazlıma canım gözün aydın kavuşuyorsun sonunda ailene, keyfini çıkar bu mutlu günlerininkilo konusunda da mevcanın dediği gibi istikrarlısın süpersin
ebrucuum valla masum doğru söylemiş kalori hesaplamak da kafi değil illaki cısslardan uzak durmak gerek ama benim için namümkün bişey bu ne yapcaz böleee
nelson güzelim sende sıkma canını dostluklar kolay kurulmuyor ama çok kolay yıkılıyor şu genç yaşımda çok iyi öğrendim bunudüşünmemeye çalış kendine dikkat et sonuçta arkadaşın dostun da olsa senden çocuklarından ve ailenden daha önemli değil.. kiloyu da kafana takma haftaya inş daha çok verirsin telafi edersin..
papatyam senin zaten tartıda da pek fazlan yok ki kafana takasın yani hedefe 1-2 kilon kalmış ama vücudun sıkılaştığı için bence sen hedefinden de zayıf görünüyorsun bu sıkılaşmanın darısı da bizee
mevcan tartında bi sorun olabilir canım takılma fazla yarın sabah bi daha tartılırsın daha doğru bi sonuç alırsın olmadı bi damacana su tart bakalım tartında bi sorun mu var..
didemdefne canım ya geçmiş olsun eşin içinde ne desem ki ben bile burdan sinir oldum valla ama değişir inş canım zamanla.. benim eşim sağolsun çok yardımcı olur hastayken ama herkes bir değil işte..
masum gözün aydın canım 6 ları görmüşsün darısı 5 lere inş
daha da unuttuğum kızlar varsa kusura bakmayın kilo verenleri tebrik ederim kilo veremeyenler de üzülmesin önümüzdeki haftala bakcaz artık
şimddiii sıra bende
geçen hafta 65.3
bugün 65.3
ne gelen vaaar ne giden
tebrik ediyorum...bu hafta birinci benim galibaaaaaaaaa;
geçen hafta cuma:69.2
bu cuma 67.7:)))))))))))))
giden 1500 gr:)
canım senin göbeğin abarttığın kadar yok ki..Özledik tabi canımAnnenle bol bol tadını çıkar zamının.Resimleri bekliyoruz.
bu koca göbek gidecek haydi spora
Çok geçmiş olsun canım.Büyük ihtimalle çikolata kistin patlamış..Benim eşimde öyleydi.Oglum olunca başladı yardımcı olmaya hafiften şimdi çalışıyorum die oluyor.Evdeyken evdesin zaten diyordu halbuki ev daha çok yoruyor insanı ama anlmaz bunlar.Zamanla erkekler oturuyor olgunlaşıyor.
Favorim tubimmmmbravo tubiimm bu hafta seninle yarışmak istiyorum hırs yaptım bak şimdi :13:
Canım öncelikle geçmiş olsun.Arkdaşlarında degii gibi ekmek çok tüketiyorsun.Bende öle bana bana yemeyi seviyorum ama bayadır kahvaltı dılında ekmek yemiyorum.100 bişi degil haftaya ve ondan sonraki haftalarda yaza kadar hedefimizde olucaz inş.
tebrik ederim canım.Görünmüosun ?
bence ilk gördügün rakam dogruBu kadar almış olamazsın hem.
geçen haftayla aynısın olsun korumuşsun.Keşke bende senin görüntünde olsam göbegim gitse kilom aynı kalsa
Tabii yapıcaksın canım.Çok haklısın ama inan bak 10 gündrü dondurma yiycem erteliyorum.Ama eskisi gibi bi süre hiç cıss yemsem verrim dogru söylüyorsun
haklısın:26:
olmuyor nelsonum ama olucak başaralım ve yaza güzel rahat girelim istedigimizi yiyelim rahat rahat:13:
korumakta bir başarı canım inan en aza indrimiş halim bu yoksa tatlıdan vazgeçemiyorum:26:
bravo ayşem.Senin bebek kaç aylıktı:44:
spor çok önemliymiş anladım artık bunu.
inşallah. 60 olsam daha iyi olacak ama olmuyor işte ne yapalım di mi ama...maşallah canım güzel vermişsin emeğinin karşılığını almışsın
bendensin
canım stres yapma midene kendine zarar veriyorsun. herşeyi oluruna bırak zamana bırak.
tebrikler canım pazara daha da eksi çıkacaksın gibi geliyor.
papatya sen sporla ciddi anlamda inceldin zaten bir de tartıda 60 görseydin tam olacaktı. inşallah o günler de tez zamanda gelir.
nazlım hem istikrarlısın hem de başarılı tebrikler canım darısı başımızaaaaa
gözün aydın diyeyim şimdiden
didemcim eşine zaman tanı. 3 yıl çok az bir süre erkeklerin evliliği anlaması için.
benim eşim resmen evrimleşti,.