Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kizceler, merhaba.
Sizden uzak feci midem agriyor. Sodada ictim tik yok.
Oglan 2gundur agitla uyumuyor. Suan misil misil uyuyor.
Bakalim bu gece nasil olacak. Midem rahatlasaydi uyuyacaktim.
Neyse, herkese mutlu hafta sonlari.. nisan13de adanaya dönüş yapacaktim.
3gun ileri attik tarihi.
İyi geceler, tatli ruyalar kizlar

Kizlar hepinize tesekkur ederim ins zamanla duzelir oyle umut ediyorum
Menum sabah 2 dlm ekmek 3-4 catal p.llkazartmasi az menemen sekersiz cay
Ara yarim elma 1isirik cocostar
Aksam 1 tabak makarna salata 2 y.k kabak yemegi
Ara 100 gr kadar (3dlm) baklava
Toplam 1367 kcal fena sayyilmaz

Canlar merhaba nasılsınız......anmemler arabadalar.15 dak.sonra burdalar in şa Allah. Çok heyecanlanyılım.kalbim tıp tıp..ağız tadım değişmişsizden başqa yazıcak paylaşıcak kimsem yok. Bende size yazdim.rahatlıyım biraz dedim

Çinareeeee, sabah olmamistir artik size.
Mutlulugunu bende paylasiyorum .
Doya doya günlerinizi gecirin insallah.

günaydın kalori kızlarıDün akşam arkadaşlarla sucuk yedim sonra wafflesonra sashilde yürüdük yoksa patlayacaktık.Bugünden de kendimden de ümitli degilim.Göbegimle yaşamaya alışsam iyi olucak

Ayy canım kıyamam sana .Bak şimdi ya uyuyor yada kahvalştı ediyorsunuzdur
Bende aynı hatayı yapıyorum.Hadi 1 tane yiyoruz nie 2-3 gerisini getiriyoruzOnun dışında menün iyi ama sen önceleri daha iyidin didemcim ya
İstanbul iyi geldi hikmetim galiba dönemek istemiyorsun
Ayşe ve ebru hangi siteydi kullandığınız
Ben de telefona indireyim
kalorisepeti canım
ben 2 gün yokum kurtrulduk die sevinebilirsiniz byyyy kendinize iiiiiiiiiiii bakınnn:))))))))))
Niye sevinelim ayşem ya yoklugun hissedilecek

Nelsonum yanlış anlama ama okurken benm migdem karıştı.Sen böyle karmaşık yemezdin.Bence şahsi fikrim moralin bozuk canın sıkkın ne bulursan yiyorusun gibi geldi banaKendinden başkasına yapıyorsun hem canını sıkıyorsun hem saglıksız besleniyosun kimin ruhu duyuyor acaba

Günaydın kızlar
Nazlma şu anda gelmiştir ailen çok sevindim senin adına kızların ne yaptı ilk defa gördüler değil mi birbirlerini
Hikmetcim geçmiş olsun
Nelson yeter artık kendime gel. Aaaaaaa gittiyse gitti senden değerli mi. Ben acayip arkadaş canlısı bir insanım aslında arkadaşlarımın başına en ufacık bişey gelse on kereararım ama bak ben bike böyle diyorum . Salla gitsin
Ayşexim sevinmeyiz gözlerimiz seni arar ancak
Ebrucum bu kadar umutsu olma
Ben yeni kalktım bir kahvaltı hazırlayayım
Tartılacağım biraDan çok büyük ihtimalle düne göre artıdayım herhalde

selam canlarrr

dün çok yoğun bir gündü gelemedim kusura bakmayın.
bildirimi yapıp kaçtım :)

güzel yorumlarınız için heeeepinize çokkk teşekkür ederim.
acaip mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca.

1,5 kg beni de çok mutlu etti.
tartıya çıkınca hala inanamıyorum :)

dün kaçamaklarım oldu.
kek,cips vs.
kaloride 900 ü geçmedim.

ama sabah tartıda gördüğüm rakam 75.7 yani -100
süper yaa

bu hafta yarış varmı kızlar??
ebrumm bennen yarışmak istiormuşsunnn
gel kapışak

hepinizi çook öpüyorum.
iyi haftasonlarııı

hadi yarışalım tubim beni hısrlandırdı.Tubiii en çok spor en az kalori alıp seni nakavt edicem ve çoktandır vermedigim kadar kilo vericem:13:

nelsonum ben bilmiyorum sen yapablirimisin yarış tablosunu?Kızlar kim ayrışmak istiyor başka parmak kaldırsın

ebru ve tubi sizi okuyunca bi hırslandım ben de varım yarışa ama az kalori alamam da spor yapcam boool bool oğluşu emzirecem sizi yenecem

nazlıma canım adın çınar mı hikmet sana hep öyle diyor:44: çok sevindim senin adına bende papatyam gibi kızlarının ilk tepkisini merak ettim ne güzel bir heyecan sizin için

sabah erkenden kalktım oğluşu kv ye bıraktık ilk defa çok özledim sıpacığımı ama böyle de pek bi rahat oluyormuş insan yaa eşimle pazara gittik yarın kv leri yemeğe çağıracağım sonra da eşim sürpriz yaptı seni bi yere götüreyim dedi bende bi sevindirik oldum böylee ama gide gide gittik ki etrafında ağaç bile olmayan bi baraj neyse çaktırmadım çok güzelmiş dedim şimdi eve geldik mutfağı topladım banyoyu faln yıkayıp yarına ön hazırlık yapcam bol sporlu az kalorili haftasonları olsun hepimize

kızlar albüme foto koydum 4 kg fark var bakın bi ben pek fark göremedim niyeyse
bu tatlı krizlerim benimde çok oluyor deneyeceğim güzelim..

tatlım arkadaş olarak ekledim onaylarsan fotolarına bakacağım..

tatlım gözün aydın..allah kavuştursun...

papatyam ve ebrulim doğru söyleyorsunuz.. evet haklısınız .. ben kendimi toparladım ama midem yavaş yvaşş kendine geliyor.. gidene eyvallah geleneden eyvallah..

nelsonum ben bilmiyorum sen yapablirimisin yarış tablosunu?Kızlar kim ayrışmak istiyor başka parmak kaldırsın

tatlım kimler yarış isitiyor.. yazsınlar bende ikili guruplayım..

ben-ebru-tubis-lajoba-

.. eeee kızlar başka yarış isteyenler kimdiii...yaazzın guruplayımmmm

çıtırlarım yarışmak isteyenler yazın bana güzelim...

ki hemen ortağımızı bulup rakiplerimize karşı yarışalımmmmm

Aysecim merhaba az önce fotolarina baktim ogluslarin çok tatil maşallah Allah bagislasin.ne kadar suredir diyettesin su an bende tam 67 lerdeyim ve 6 kilo verdim yaklaşık 3 ay oldu iki haftadir kilo verememiyorum bana onerebilecigin bir seyler varmi bi de neler yaptigini kisaca anlatirmisin
Diğer kozlar su an sanirim bu duraklama donemi dedikleri donemdeyim neler yapmaliyim sizce

Canlarım iyi pazarlar sizlere...benim bir kaç yila göre geçirdim ikinci ennnn mutlu pazar (1 cisi kızımın doğduğu pazar).çok mutluyum. Bol bol hasret gideriyoruz...kızlarlm hiç yadirgamadılar..büyük kızım hep peşinde onlarin zaten. ...Allah bozmasın..ama inanırmiısınız hiç boş vakit yok..ne qaribse size yazmadan haber vermeden edemiyorum....sizi seviyorum.
Bu arada annem babam ve erkek kardeşim beni görüb kprkmuşlar..çok zayıflamışsın dediler..iltifatdan çok kızdılar3 kilo almalıymışımdaha neler dedim. .kız kardeşim se böyle iyisin ama dahada zayıflama dedi...ama ben istediğim gibi değilimki...altdan altdan devam ediyorum.sabah kahvaltıda yediğim 1 dilim pastayı saymazssakaylardır yemiyordummm..bende n haberler böyle canlar. Ben kaçar hepinizi çok öpdüm

Slm kizlar oyumuzu kullandik geldik hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun
Dun menu paylasmamistim ama kolori sepetine ekladim 1236 kcal aldim
Bugun kahvalti yapmadim 2 elmali kurabiye yedim 1 bardak cayla
Simdi mercimek corbasi icerim aksama da bilmiyorum buyuk kayinin evinde oluruz ne olursa artik az az yerim
Oda 2.siradan encumendi sonucunu orda bekleriz

kizlar, merhabaaaa.
Ablamlarla sabah guzel bir kahvalti yaptik. Kalorili degildi.
Caya seker atmamaya dewam simdide oglani uyutuyorum.
İnanilmaz hiperaktif yerinde durmuyor. Uykusu geldiginde daha da aktiflesiyor.
Suan ayagimda, uyudu. Gidimde yürüyüs yapim, ablamlarn burasi cok esiyor. İnsallah üşutmem. Herkese mutlu pazarlar.
Çinareeee harikasin, mutlu gunlern hiccc bitmesin.
Sizi sewiyorummm.

Selam....Aynen bende 2 haftadır veremiyorum eğer bişeyler bulursan bende bileyim.

Kızlar içime birşey kaçtı sanki sürekli yiyorum
Elim ve ağzım hiç boş durmuyor
Tövbe tövbe ne oluyor bana anlamadım
Bügüm spor da yapmadım
Dün 3 mil yapmıştım bu akşam da yapmam gerek
Offfff yarından itibaren kendime çeki düzen vermem gerek
Yoksa saatlerce spor yapsam da yalamam bu yediklerimi

Nazlma çok seviniyorum senin adına mutluluğun daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…