- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.181
Canlar merhaba nasılsınız......anmemler arabadalar.15 dak.sonra burdalar in şa Allah. Çok heyecanlanyılım.kalbim tıp tıp..ağız tadım değişmişsizden başqa yazıcak paylaşıcak kimsem yok. Bende size yazdim.rahatlıyım biraz dedim
Ayy canım kıyamam sana .Bak şimdi ya uyuyor yada kahvalştı ediyorsunuzdurCanlar merhaba nasılsınız......anmemler arabadalar.15 dak.sonra burdalar in şa Allah. Çok heyecanlanyılım.kalbim tıp tıp..ağız tadım değişmişsizden başqa yazıcak paylaşıcak kimsem yok. Bende size yazdim.rahatlıyım biraz dedim
Bende aynı hatayı yapıyorum.Hadi 1 tane yiyoruz nie 2-3 gerisini getiriyoruzKizlar hepinize tesekkur ederim ins zamanla duzelir oyle umut ediyorum
Menum sabah 2 dlm ekmek 3-4 catal p.llkazartmasi az menemen sekersiz cay
Ara yarim elma 1isirik cocostar
Aksam 1 tabak makarna salata 2 y.k kabak yemegi
Ara 100 gr kadar (3dlm) baklava
Toplam 1367 kcal fena sayyilmaz
İstanbul iyi geldi hikmetim galiba dönemek istemiyorsunkizceler, merhaba.
Sizden uzak feci midem agriyor. Sodada ictim tik yok.
Oglan 2gundur agitla uyumuyor. Suan misil misil uyuyor.
Bakalim bu gece nasil olacak. Midem rahatlasaydi uyuyacaktim.
Neyse, herkese mutlu hafta sonlari.. nisan13de adanaya dönüş yapacaktim.
3gun ileri attik tarihi.
İyi geceler, tatli ruyalar kizlar
kalorisepeti canımAyşe ve ebru hangi siteydi kullandığınız
Ben de telefona indireyim
Niye sevinelim ayşem ya yoklugun hissedilecekben 2 gün yokum kurtrulduk die sevinebilirsiniz byyyy kendinize iiiiiiiiiiii bakınnn:))))))))))
slm çıtırlarım ne güzelsohbet etmişsiniz..
ben moral olarak aha iyyim ama midem halen kötü
menum:
sabah:1halley+1elma+2zeytin+3-4 tane yulaflı bisküvi
öğle:tavuk sote+tarhana çorba+2 dilim ekmek+4yk ezme+yarım salatalık+elma
ara:1 soda+2 tane yulaflı bisküvi
ara:sallep+1dilim sütlü ekmek
akşam:yarım halley+çeyrek por tavuk sote+3-4 yk çorba
spor yapacak dermanım yok.. karnım şiş.. midem kötü...bir soda falan içerim.. aldığım mide ilaçları işe yaramadı..
30 dak kadar halk oyunları çalıştırdım ama kaloriden düşmeyeceğim..
toplam aldığım kalori:1272
tatlı krizine giren bayanlarr,200 ml yarım yağlı sütü sıcak olacak şekilde ısıtın,içine 10 gr kadar damla çikolatalar var ya kekin içine filan koyduğumuz bitter olan ondan koyun karıştırıp çikoyu eritin için kalorisi 100 ü biraz geçiyor ama tatlı isteğini felaket bastırıyor sarmazsa azcık daha çiko koyun ama fazla diiiillonu içince çikolata kelimesini duymak bile istemiyorum ben şahsen 5 paket çiko yemişim gibi oluyor tavsiye ederim:)))
bu tatlı krizlerim benimde çok oluyor deneyeceğim güzelim..kızlar albüme foto koydum 4 kg fark var bakın bi ben pek fark göremedim niyeyse
tatlım gözün aydın..allah kavuştursun...Canlar merhaba nasılsınız......anmemler arabadalar.15 dak.sonra burdalar in şa Allah. Çok heyecanlanyılım.kalbim tıp tıp..ağız tadım değişmişsizden başqa yazıcak paylaşıcak kimsem yok. Bende size yazdim.rahatlıyım biraz dedim
Ayy canım kıyamam sana .Bak şimdi ya uyuyor yada kahvalştı ediyorsunuzdur
Bende aynı hatayı yapıyorum.Hadi 1 tane yiyoruz nie 2-3 gerisini getiriyoruzOnun dışında menün iyi ama sen önceleri daha iyidin didemcim ya
İstanbul iyi geldi hikmetim galiba dönemek istemiyorsun
kalorisepeti canım
Niye sevinelim ayşem ya yoklugun hissedilecek
Nelsonum yanlış anlama ama okurken benm migdem karıştı.Sen böyle karmaşık yemezdin.Bence şahsi fikrim moralin bozuk canın sıkkın ne bulursan yiyorusun gibi geldi banaKendinden başkasına yapıyorsun hem canını sıkıyorsun hem saglıksız besleniyosun kimin ruhu duyuyor acaba
papatyam ve ebrulim doğru söyleyorsunuz.. evet haklısınız .. ben kendimi toparladım ama midem yavaş yvaşş kendine geliyor.. gidene eyvallah geleneden eyvallah..Günaydın kızlar
Nazlma şu anda gelmiştir ailen çok sevindim senin adına kızların ne yaptı ilk defa gördüler değil mi birbirlerini
Hikmetcim geçmiş olsun
Nelson yeter artık kendime gel. Aaaaaaa gittiyse gitti senden değerli mi. Ben acayip arkadaş canlısı bir insanım aslında arkadaşlarımın başına en ufacık bişey gelse on kereararım ama bak ben bike böyle diyorum . Salla gitsin
Ayşexim sevinmeyiz gözlerimiz seni arar ancak
Ebrucum bu kadar umutsu olma
Ben yeni kalktım bir kahvaltı hazırlayayım
Tartılacağım biraDan çok büyük ihtimalle düne göre artıdayım herhalde
nelsonum ben bilmiyorum sen yapablirimisin yarış tablosunu?Kızlar kim ayrışmak istiyor başka parmak kaldırsın
tatlı krizine giren bayanlarr,200 ml yarım yağlı sütü sıcak olacak şekilde ısıtın,içine 10 gr kadar damla çikolatalar var ya kekin içine filan koyduğumuz bitter olan ondan koyun karıştırıp çikoyu eritin için kalorisi 100 ü biraz geçiyor ama tatlı isteğini felaket bastırıyor sarmazsa azcık daha çiko koyun ama fazla diiiillonu içince çikolata kelimesini duymak bile istemiyorum ben şahsen 5 paket çiko yemişim gibi oluyor tavsiye ederim:)))
Selam....Aynen bende 2 haftadır veremiyorum eğer bişeyler bulursan bende bileyim.Aysecim merhaba az önce fotolarina baktim ogluslarin çok tatil maşallah Allah bagislasin.ne kadar suredir diyettesin su an bende tam 67 lerdeyim ve 6 kilo verdim yaklaşık 3 ay oldu iki haftadir kilo verememiyorum bana onerebilecigin bir seyler varmi bi de neler yaptigini kisaca anlatirmisin
Diğer kozlar su an sanirim bu duraklama donemi dedikleri donemdeyim neler yapmaliyim sizce
Selam....Aynen bende 2 haftadır veremiyorum eğer bişeyler bulursan bende bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?