- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.201
merhaba canım ben doğum yapalı 2.5 ay oldu sayılır emziriyorum kalori sayıyorum bide 3 mil leslie yaoıyorum bunun dışında başka bişi yapamıyorum malesef toplamda 8 kg verdim ama haftasonu annemlerde olduğum için yedimde yedimAysecim merhaba az önce fotolarina baktim ogluslarin çok tatil maşallah Allah bagislasin.ne kadar suredir diyettesin su an bende tam 67 lerdeyim ve 6 kilo verdim yaklaşık 3 ay oldu iki haftadir kilo verememiyorum bana onerebilecigin bir seyler varmi bi de neler yaptigini kisaca anlatirmisin Diğer kozlar su an sanirim bu duraklama donemi dedikleri donemdeyim neler yapmaliyim sizce
ben istiyom nelsssssssssssssssss:))bu tatlı krizlerim benimde çok oluyor deneyeceğim güzelim.. tatlım arkadaş olarak ekledim onaylarsan fotolarına bakacağım.. tatlım gözün aydın..allah kavuştursun... papatyam ve ebrulim doğru söyleyorsunuz.. evet haklısınız .. ben kendimi toparladım ama midem yavaş yvaşş kendine geliyor.. gidene eyvallah geleneden eyvallah.. tatlım kimler yarış isitiyor.. yazsınlar bende ikili guruplayım.. ben-ebru-tubis-lajoba- .. eeee kızlar başka yarış isteyenler kimdiii...yaazzın guruplayımmmm
merhaba canım ben doğum yapalı 2.5 ay oldu sayılır emziriyorum kalori sayıyorum bide 3 mil leslie yaoıyorum bunun dışında başka bişi yapamıyorum malesef toplamda 8 kg verdim ama haftasonu annemlerde olduğum için yedimde yedim( bi kısmını geri almış olabilirim ama yarın tekrar dikkat edicem inş.Kilo vermem benimde durmuştu geçen hafta ama ben daha az kalori aldım sporu artırdım sonra duraklama bitti ,sakın veremiyorum die çikoya filan saldırma çok kötü olu tecrübeyle sabit:))Sen azimle devam et takır takır gider inşşş:))
Benide tubii hırslandırdıebru ve tubi sizi okuyunca bi hırslandım ben de varım yarışa ama az kalori alamam da spor yapcam boool bool oğluşu emzirecem sizi yenecem
nazlıma canım adın çınar mı hikmet sana hep öyle diyor:44: çok sevindim senin adına bende papatyam gibi kızlarının ilk tepkisini merak ettim ne güzel bir heyecan sizin için
sabah erkenden kalktım oğluşu kv ye bıraktık ilk defaçok özledim sıpacığımı ama böyle de pek bi rahat oluyormuş insan yaa eşimle pazara gittik yarın kv leri yemeğe çağıracağım sonra da eşim sürpriz yaptı seni bi yere götüreyim dedi bende bi sevindirik oldum böylee ama gide gide gittik ki etrafında ağaç bile olmayan bi baraj neyse çaktırmadım çok güzelmiş dedim şimdi eve geldik mutfağı topladım banyoyu faln yıkayıp yarına ön hazırlık yapcam bol sporlu az kalorili haftasonları olsun hepimize
valla ben tubimle yarışıyorum.Söyledim ama kimseden pek ses çıktmadı neslonumçıtırlarım yarışmak isteyenler yazın bana güzelim...
ki hemen ortağımızı bulup rakiplerimize karşı yarışalımmmmm
Okurken gözlerim dolduCanlarım iyi pazarlar sizlere...benim bir kaç yila göre geçirdim ikinci ennnn mutlu pazar (1 cisi kızımın doğduğu pazar).çok mutluyum. Bol bol hasret gideriyoruz...kızlarlm hiç yadirgamadılar..büyük kızım hep peşinde onlarin zaten. ...Allah bozmasın..ama inanırmiısınız hiç boş vakit yok..ne qaribse size yazmadan haber vermeden edemiyorum....sizi seviyorum.
Bu arada annem babam ve erkek kardeşim beni görüb kprkmuşlar..çok zayıflamışsın dediler..iltifatdan çok kızdılar3 kilo almalıymışım daha neler dedim. .kız kardeşim se böyle iyisin ama dahada zayıflama dedi...ama ben istediğim gibi değilimki...altdan altdan devam ediyorum.sabah kahvaltıda yediğim 1 dilim pastayı saymazssak aylardır yemiyordummm..bende n haberler böyle canlar. Ben kaçar hepinizi çok öpdüm
Nazarımız degdi sanırım.Sporu sakın bırakma devam et papatyam hi sonunun verdigi bi rahatlık olmuşutr.Kızlar içime birşey kaçtı sanki sürekli yiyorum
Elim ve ağzım hiç boş durmuyor
Tövbe tövbe ne oluyor bana anlamadım
Bügüm spor da yapmadım
Dün 3 mil yapmıştım bu akşam da yapmam gerek
Offfff yarından itibaren kendime çeki düzen vermem gerek
Yoksa saatlerce spor yapsam da yalamam bu yediklerimi
Nazlma çok seviniyorum senin adına mutluluğun daim olsun
Ayşem var tabiki 8 kilo az bi rakam degil.Sporu arttıır sıkılaşmaya bak yoksa benim gibi sadece diyetle etlerin löp löp sallanırkızlar yaaa yazılarımı mor yazamıyorum mesaj panelinin üstündeki alan gözükmüyo niye olabilirrr???:26:bi de fotolara bakan arkadaslar sizde bişi farketmemissiniz heralde ama fotoda belli degil gercekten gecen siyah elbisemi giyince farkettim hafif bol gelmeye başlamış:))
DİK DUR EĞİLMEE İNANANLAR SENİNLEE
diye koparak geldim kızlar...
dilime takıldı şarkı engel olamıyorum
nasılsınız bakalım???
bir hafta sonu klasiği yine gerçekleşmiş oldu.
kalorisepeti.com a ugramadım. yüzüm yok
dondurma :131: ,cips,çikolata :125: ,fanta ooohhh daha ne olsun :84::84:
tartıda 75 değil 76 lı rakamlardayım.
ama toparlıcammmmm
yarın tam gaz devamm
günaydın kızlar...
çok uykusuz ve yorgunum..
bi o kadar da üzgün...
bir ankaralı olarak halen dün gece olanların şokunu yaşıyorum,
buraya gelip laylaylom msjlar yazıcak durumda deilim.affola
rabbim evletlarımızı,kindar , hırsız ve bizleri sen ben,onlar şeklinde bölen insanlardan korusun
diyecek bi şey bulamıyorum,
sonra uğrarım şimdilik byyy
kübrammmmmgunaydin kizlar nasilsiniz ne zamandir gelemiyorum yani gelmiyorum cunku surekli ayni kilodaydim ve bu durumdan sıkildim ama artik aranizdayim vee 75 kilo olarak dondum araniza bu arada zehra abladan haber getirdim size esiyle girdigi idaayi kazanmis ve 7 kilo vermis :) kk sifresini unutmus halledip en kisa zamanda gelcek aramiza :)
Kıslarr haftasonu sırf yemek için yediğim halde bu sabah gramajı gramajına aynı kilodayım 67.7:)
1 kiloyu eritirsin cumya kadargünaydın kızlaar
tartı cumartesi ve pazar gününe göre +1000 gösteriyorofff oofff dün gece kardeşim geldi annem su böreği yapıp yollamış yemeyim dedim ama gece gece tv karşısında sıkıntıdan yedim valla hem de kaç dilim bilmiyorum bu gün dün gecenin telafisini yapayım diycem ama o börekler bitmeden bana rahat yok napalım anne böreği karşı konulamaz
ebrum bu hafta bende çok hırslı azimliydim hatta cumaya göre -1000 bile gördüm tartıda ama dün gece beni hahvettineyse cumaya kadar bırakmıycam gözüm üzerinizde konyada yaşıyorum canım evet belli etmemem iyi oldu yoksa yine dırdır ediyosun hiç bişey beğenmiyosun der bi daha da bi yere götürmek istemezdi
kübram gelmiş hoşgelmişnerelerdeydin kız valla sürekli aramaya niyetlendim ama çekindim.. gelmene sevindim hele de 75 olarak dönmene sevindim tatlı kızın nasıl sen nasılsın??
nazlıma canım bizde seni seviyoruz ne güzel bizimle de paylaşıyorsun mutluluğunumutluluklar paylaştıkça çoğalır derler ya gerçekten öyle
Günaydın kızlar
Oğlanın okul tatil olunca ben de kendime izin verdim işe gitmedim bugün.
Mevcanım benim de canım çok sıkkın.
Gerçekten hayret ediyorum
CANIM yarış istiyom ben bi de orti bnim ortiyi sana tayin etmişler heraldekübrammmmmnerdeydin canım sordum seni ve zehrayı merak ettim.Çok sevindim zehra adına bravo ona Peki sen enrden haber aldın ki:44: 1 kiloyu eritirsin cumya kadar İnsan kıyamıyor annesinin sunduguna ohh anne ogul tatil keyfini çıkarın
Kızlar o kadar mutluyum ki az kalori aldıgım içinUykum oldugu halde yazamadan edemedim. Bugün oglumu at çifligine götürdük midilliye biindi çok mutlu oldu yavrrum.Bende yürüme fırsatı buldum.Orda hiç bişi yemedim akşam misafirlerimle çay bile medim kek yemedim yarın 1 dilim yiycem.Tubiii kızzz sayende gaza geldim Geçmişe yarın bakarım merak ediyorum ve özledim sizlerİ.iYİ GECELER SAATLERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN
valla ben tubimle yarışıyorum.Söyledim ama kimseden pek ses çıktmadı neslonumBu arada gideni boşver gelene hoşgel diye biye bi şarkı hatırlıyorum geçmişten çok güzel ciddenn.....
Sloganını hiç sevmedimyediklerini hiç sevmedim ama seni çok sevdim
ye tubiim yee yag olsun löp löp göbüş olsun benim göbüşte küçülsün
Kıslarr haftasonu sırf yemek için yediğim halde bu sabah gramajı gramajına aynı kilodayım 67.7:)
CANIM yarış istiyom ben bi de orti bnim ortiyi sana tayin etmişler heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?