Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba canım ben doğum yapalı 2.5 ay oldu sayılır emziriyorum kalori sayıyorum bide 3 mil leslie yaoıyorum bunun dışında başka bişi yapamıyorum malesef toplamda 8 kg verdim ama haftasonu annemlerde olduğum için yedimde yedim( bi kısmını geri almış olabilirim ama yarın tekrar dikkat edicem inş.Kilo vermem benimde durmuştu geçen hafta ama ben daha az kalori aldım sporu artırdım sonra duraklama bitti ,sakın veremiyorum die çikoya filan saldırma çok kötü olu tecrübeyle sabit:))Sen azimle devam et takır takır gider inşşş:))

ben istiyom nelsssssssssssssssss:))

kızlar yaaa yazılarımı mor yazamıyorum mesaj panelinin üstündeki alan gözükmüyo niye olabilirrr???:26:bi de fotolara bakan arkadaslar sizde bişi farketmemissiniz heralde ama fotoda belli degil gercekten gecen siyah elbisemi giyince farkettim hafif bol gelmeye başlamış:))

Ooo maşallah caninm ya 2,5 aylik oğlun var super o zaman sen 6 ay olmadaneski kolona donersin insallah benim de tekrar baslar tesekkurler paylastigin icin

DİK DUR EĞİLMEE İNANANLAR SENİNLEE
diye koparak geldim kızlar...

dilime takıldı şarkı engel olamıyorum

nasılsınız bakalım???

bir hafta sonu klasiği yine gerçekleşmiş oldu.
kalorisepeti.com a ugramadım. yüzüm yok
dondurma :131: ,cips,çikolata :125: ,fanta ooohhh daha ne olsun :84::84:
tartıda 75 değil 76 lı rakamlardayım.
ama toparlıcammmmm
yarın tam gaz devamm

2014-03-30 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Temizlemek 40 dak. 25
[2] nutella 0.2 100 gr 106
[3] Yürümek (Asfalt) 60 dak. 280
[4] patatesli yumurta 0.3 porsiyon 72
[5] yesil cay 1 adet 0
[6] Şeker (küp) 1 ADET 20
[7] Çay 2 ADET 10
[8] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[9] Taze Kaşar 1 DİLİM 49
[10] Sucuk 4 GRAM 18
[11] Yeşil Mercimek Yemeği 1 porsiyon 260
[12] Ekmek 1.5 DİLİM 98
[13] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
Toplam : 423 kal.

Kızlar o kadar mutluyum ki az kalori aldıgım içinUykum oldugu halde yazamadan edemedim.Bugün oglumu at çifligine götürdükmidilliye biindi çok mutlu oldu yavrrum.Bende yürüme fırsatı buldum.Orda hiç bişi yemedim akşam misafirlerimle çay bile medim kek yemedim yarın 1 dilim yiycem.Tubiii kızzz sayende gaza geldimGeçmişe yarın bakarım merak ediyorum ve özledim sizlerİ.iYİ GECELER SAATLERİNİZİ ALMAYI UNUTMAYIN

Iyi qeceler kizlar.. Bende yarin sıkı bi diete basliyorum isvec diyetine aranizda yapipta quzel sonuc alan varmi ?? Yada benimle beraber yarin bu diete baslamak isteyen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızçeler....Tartı 4 kez gülümsedi sonra çokkkk saçma bi rakam çıktı.EŞim tartıldı farklı farklı dedi ki pil al kaç senelik tartı pilleri zayıflamıştır.Akşama unutmazsam alıcam.Karnım boş aç inmiş uyandım.Şimdi geç kaldıgım için fırın simit aldım onu tırtıklıyorum.Geçmişe bir bakayım

günaydın kızlar...

çok uykusuz ve yorgunum..

bi o kadar da üzgün...

bir ankaralı olarak halen dün gece olanların şokunu yaşıyorum,

buraya gelip laylaylom msjlar yazıcak durumda deilim.affola

rabbim evletlarımızı,kindar , hırsız ve bizleri sen ben,onlar şeklinde bölen insanlardan korusun

diyecek bi şey bulamıyorum,

sonra uğrarım şimdilik byyy

Benide tubii hırslandırdıAma bu hafta beni kimse yenemezBırakmak kendine vakit ayrımak kısa bi süre için iyi geliyor ama bişiler eksik hissediyorsun ve özlemle bıraktıgın yerden alıyorsun .Bana böyle oluyor.Eşine çaktırmaman iyi olmuş düşünmüş en azından.Bu arada lajobam sen nerde yaşıyordun?
çıtırlarım yarışmak isteyenler yazın bana güzelim...

ki hemen ortağımızı bulup rakiplerimize karşı yarışalımmmmm
valla ben tubimle yarışıyorum.Söyledim ama kimseden pek ses çıktmadı neslonumBu arada gideni boşver gelene hoşgel diye biye bi şarkı hatırlıyorum geçmişten çok güzel ciddenn.....
Okurken gözlerim dolduİlk buluşma özlem yılların hasretligi off size zaman çabuk geçer şimdi Bende seni seviyorum ve diger kızçelriiii
Nazarımız degdi sanırım.Sporu sakın bırakma devam et papatyam hi sonunun verdigi bi rahatlık olmuşutr.
Ayşem var tabiki 8 kilo az bi rakam degil.Sporu arttıır sıkılaşmaya bak yoksa benim gibi sadece diyetle etlerin löp löp sallanırDaha ebbegin çok küçük hedefine ulaşıcaksın inanıyırum.Sıplarda çok tatlı Allah bagışlasın canım

Sloganını hiç sevmedim yediklerini hiç sevmedim ama seni çok sevdim

ye tubiim yee yag olsun löp löp göbüş olsun benim göbüşte küçülsün

Hem ankara hem istanbul için umutluydum ama elektrikler kesikti napalım

gunaydin kizlar nasilsiniz ne zamandir gelemiyorum yani gelmiyorum cunku surekli ayni kilodaydim ve bu durumdan sıkildim ama artik aranizdayim vee 75 kilo olarak dondum araniza bu arada zehra abladan haber getirdim size esiyle girdigi idaayi kazanmis ve 7 kilo vermis :) kk sifresini unutmus halledip en kisa zamanda gelcek aramiza :)

Günaydın kızlar
Oğlanın okul tatil olunca ben de kendime izin verdim işe gitmedim bugün.
Mevcanım benim de canım çok sıkkın.
Gerçekten hayret ediyorum

günaydın kızlaar
tartı cumartesi ve pazar gününe göre +1000 gösteriyor offf oofff dün gece kardeşim geldi annem su böreği yapıp yollamış yemeyim dedim ama gece gece tv karşısında sıkıntıdan yedim valla hem de kaç dilim bilmiyorum bu gün dün gecenin telafisini yapayım diycem ama o börekler bitmeden bana rahat yok napalım anne böreği karşı konulamaz

ebrum bu hafta bende çok hırslı azimliydim hatta cumaya göre -1000 bile gördüm tartıda ama dün gece beni hahvetti neyse cumaya kadar bırakmıycam gözüm üzerinizde konyada yaşıyorum canım evet belli etmemem iyi oldu yoksa yine dırdır ediyosun hiç bişey beğenmiyosun der bi daha da bi yere götürmek istemezdi

kübram gelmiş hoşgelmiş nerelerdeydin kız valla sürekli aramaya niyetlendim ama çekindim.. gelmene sevindim hele de 75 olarak dönmene sevindim tatlı kızın nasıl sen nasılsın??

nazlıma canım bizde seni seviyoruz ne güzel bizimle de paylaşıyorsun mutluluğunu mutluluklar paylaştıkça çoğalır derler ya gerçekten öyle

kübrammmmmnerdeydin canım sordum seni ve zehrayı merak ettim.Çok sevindim zehra adına bravo onaPeki sen enrden haber aldın ki:44:
Kıslarr haftasonu sırf yemek için yediğim halde bu sabah gramajı gramajına aynı kilodayım 67.7:)

1 kiloyu eritirsin cumya kadarİnsan kıyamıyor annesinin sunduguna
Günaydın kızlar
Oğlanın okul tatil olunca ben de kendime izin verdim işe gitmedim bugün.
Mevcanım benim de canım çok sıkkın.
Gerçekten hayret ediyorum

ohh anne ogul tatil keyfini çıkarın

canlar, başım ağrıyor. neden mi dersiniz dün akşam oğlanı uyuttum bende uyudum.
saat20:00 gösteriordu. sonra sürekli uyu uyan yaptım. beynim kazan gibi. seçimlere de kafam bozuldu.
konuyu açmiyim banlanmiyim şimdi.
rejime gelirsek idare eder. sabah yigenimle yürüdük 30 dk. 15 dk şu parklarda spor aletleri varya orda çalıştım.
akşam yemeği yememeye çalışıyorum. ama tartı olmayınca rejimin bir anlamı yokmuş onu anladım.
bir de eniştemin gömleklerini ütüledim. nerdeyse 1 saat sürdü. akşama da yürüyüşe çıkarım.
hıııııı bide ablamın salon camlarını da sildim
küboş gelmişşşş , şekerim hoşgelmiş.yollarını gözledik.
zehradan da haber geldi oohh sevindim. yoksa bizi bırakmazdı zehraa ayrıca yarışı kazanmasına da sevindim. iş koşuşturmasından kilolar gitmiş süper.
diğer kızceler sizlerle de yazışmayı özledim. ama günler o kadar hızlı geçiyor ki burda, sormayın
güzel günler sizlerle olsun. öpüldünüz.

CANIM yarış istiyom ben bi de orti bnim ortiyi sana tayin etmişler heralde

selam canlarrr...

toparlayamadım daha günü
sabah tost nutella derken baya yedim.
sürekli birşeyler atıştırdım bugün
bi kalorisepetine ugrayayım bakalım napmışım.

oohhh gazlar alınmışşş
kaloriler düşürülmüşşş
maşallah malşallahhh

kız ebrum nie löp löp göbüşüm olcaamış heee
yarışıoz ve sıkı rakipiz öylemi??

hadi bakalımmmmm

artılardayım ama bugünü bu şekilde geçirip yarın sabah tam gaz diyete devam.
bakalım hangimiz kazancazzzz

Kıslarr haftasonu sırf yemek için yediğim halde bu sabah gramajı gramajına aynı kilodayım 67.7:)

oh maşallah ayşem. ben artıdayım maalesef.bu arada net paketim bitti whatsapp dan yazamiom kuzum

CANIM yarış istiyom ben bi de orti bnim ortiyi sana tayin etmişler heralde

orti değiliz biz rakip iz
bakalım en çok hangimiz vercez derdindeyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…