Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

öncelikle teşekkür ederim özge.hoşbulduk canım. sporuma iki gündür yapmaya başladm ama eskisi gibi değil. umarım pazartesi menümüde düzelteceğim.. buğünkü menimde hiç iç acıcı değil... bende herkese düzenli olarak cevap yazamıyorum. iş güç gezme çocuk gibi sebepeden. ama bu topiği son günlerde daha çok benimsedim.kendimi buraya ait hissediyorum. tüm arkadaşlar çok içten geliyor.umarım birbirimizer destekle kilolarımızdan kurtulacağız..

buğünkü berbart menümüde yazayım.. umarım son kötü men,m olur

sabah: 2 krep, yumurtalı mantar sote,6 adet kuru incir(ben evdeki kuru incirleri bitirene kadar yiyeceğim sanırım. ama az kaldı), bir bardak süt
ara: tarçınlı ballı çaydan bir bardak içtim
öğleden sonra:1,5 porsiyon başamel soslu fırında karınıbahar,1 tane haşlanmış patatesi fırınladım üzerine de tereyağla kaşar ekledim..

ara: sabah çay içmemiştim. oturup 5-6 bardak şekersiz siyah çay içtim

akşam: 3 lokma fındıklı çikolata, birde içi gofrete benzer beyaz çikolata kaplı birşey yedim ama nebilmiyorum(yurt dışından hediye gelmişti)

şimdide sarımsaklı çayı yaptım içeceğim..

toplam yediklerim :1385 kalori-----
sporlarım 35 dak lesie ile yürüyüş, 40 dakika ebru ile pilates, 5 dakika ip atlama, 5 dakika mekik(200 tane)

sporları çıkınca kalan kalorim: 958 ..

umarım gece bir şeyler yemem

merhaba kızlar;
okuyorum sizi hep. ama neden bilmem bu aralar üzerimde bir uyuşukluk var.
sanırım inancımı yitirdim. yine de birşeyler yapmaya çalışıyorum ama kendime çok kızıyorum. insan neredeyse 1 yıldır 3-4 kiloyu veremez mi?
bu nasıl bir iradesizliktir...nasıl bir durumdur ben anlamadım gitti....
bugün ki menümü yazayım hemen ben beğenmedim...
10:30 bir dilim tam buğday, bir adet milföy börek, domatesi salatalık, 2-3 dilim sucuk, yarım kk peynir, 2 adet ceviz
12:00 yarım elma, bir portakal
15:00 bimde satılan ilkler kurabiye varya onlardan 4 adet
17:30 2 kepçe tarhana, yarım balık, 1 tabak kısır, 1 porsiyon patlıcan salata,
az sonra kivi yiyeceğim...
spor: 3 mil leslie, 6 dakika iç bacak hareketleri,
bu yazyı bitirince hemen sopa hareketi ve mekik yapıcam...

Geçmiş olsun canım
Amaninnnn deme öyle kızzz üç yaşında hala düzelmedi demek
Canım bugün eşim biraz aldı kızımı sabah 2-3saat uyudum şükür
Evi karıncalar basmış yaz geldi sanıyorlar garipler ev sıcak ya
Sonra o güçle evi süpürdüm temizlik yaptım yemek bulaşık derken
şimdi çayımı içeyim çamaşırları katlicam toz alıcam
Kızım uyanınca ona pirinç unuyla muhallebi yapıcam sonra banyo yaptırıcaz
Kısmet olursa ardından ben de banyo yapıp yatıcam inşallah
Yarebbim kadınların işi hiç bitmiyor ya
Bu kadar işin içinde kremlerimi neyin de sürdüm

Erken cornflex
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta iki bar çay bir dilim ekmek üç çatal vişne reçeli az b peynir az tulım peyniri üç zeytin az zeytin yağı
Biber yeşil soğan
Öğleyin bir mini browni bir intense bir muz
Akşam bir tabak kısır biber turşusu çay marul

Bugün spora halim kalmadı zaten temizlik yaptım
Kısırı çok yemedim

Kız şu intenseleri yeme çok kaloriliSen nie bisküvili pasta yedin de bana de diyebilirsin kızabilrsin

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
11:00=2dl. kızarmış çavdar, kk peynir,3 zeytin,1 çeri domates,çay,6 rondo bisküvi
12:15=türk kahvesi
15:00=1 elma,3 kandil simiti,yeşilçay
17:30=1 kepçe kuru fasulye,3 kaşık pilav,kıvırcık salata,2 kaşık yogurt
20:30=yarım dl. bisküvili pasta(kv yapmış tattım),yeşilçay

Spor:
10dk. pilates
200 mekik
2.5 saat avmde yürüyüş

Çok yoruldum kızlar.Yürümekten mi platesten mi bacaklarım agrıyor.Çok açım şuanda gidip uyuyayım en iyisi.
1277.51 cal sporu düşünce:597.79 cal
En iyi ve heryeri çalıştıran ve en büyük cal harcayan yürümek!

Canım ben de onun için herkese yürüyüşü tavsiye ediyorum her yer çalışıyor
Canım sen bugün bisküvlere vermişsin kendini
Bi de aç kalmamalısın yoksa sabah doyurulamaz bi açlık oluyor
En iyisi iyi kalori almak o zaman vücuduna yağ da yapmaz hemen
Ben bu mini intenseleri çok seviyorum bugün bitti neyseki
Bir tanesi 76 kalori diye hatırlıyorum
Eşime dedim arabada bırak eve getirme diye

günaydın kızlar;
en ço neye sinir oluyorum biliyor musnuz. Nasıl kilo verileceğini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. ne yenmeli, ne yenmemeli. sporun faydasını, neyin kaç kalori old. ama başaramıyorum. bu nasıl bir kısır döngüdür. hırs yaptıkça yiyecekler sanki üstüme üstüme geliyor beni ye beni ye diye....

Canım guatır hormon testi felan yaptırsan.Belki yavaş çalıştıgı için veremiyosundur:44:Başkada bi neden bulamıyorum yok yok hayret ediyorummm

Starı melegi açtım.Ordaki adam tamda kalori hesabı yapmayı çok yanlış buldugunu ve hiçbir hastasına önermedigini söyledi:44:İzlemeye deavm edeyim bakalım neler diycek.

mrb kızlar nasılsınız ben bugun biraz daha iyiyim ağrılarım azaldı benim neyimeymiş başka spor pilatesime dönüş yaptım acımasına rağmen 30 dk pilaste yaptım ardındanda 100 ip atladım ama iyi oldu vücudum açıldı
kızım benden kek istemişti kaç zamandır yapmıyodum yemiyim diye yaptım yarım kek yedim sabah artık böyle klasik yemek için kendimi zorlamıycam sabah yenen yr kekten hiç bi zarar gelmez bence

sabah: tarçınlı ballı çayım,1 dilim ekmek, bir yağsiz sahanda yumurta, 4 zeytin
ara: portakal. 2 dilim ekmek
öğle:1,5 porsiyon kuru fasulye, yarım porsiyondan biraz fazla pirinç pilavı. turşu
ara: fındıklı çikolata (528 kalori günümün hatasi)
akşam: 2 küçük zeytinyağlı biber dolma

sporlarım . 30 dakika yürüyüş yaptım(sabah işe giderken yürüdüm)---147 kalori

akşam yapacağım sporlarıda yazayımda gönlümü rahatlatayım:

40 dakika pilates--147 kalori
20 dak ip atlama---217 kalori
5 dakika mekik---53 kalori

yediklerim toplam: 1761 kalori--- sporlarımı düşünce kalan kalorilerim = 1195

Ebruuu msj kutun doluuu tarif vereceydimmm
Ayy hemen sileyim yolla canım
Geçmiş olsun elffcim zorlama kendini.Herşeyin tadını unutucaz diye bişi yok.Ama yarım yada 1 tane yiycez oturup 5-6 tane yemiyoruz

tatlım ne önerdi ..izledinmi proğramı.. merakla yazacaklarını bekliyorum
Misafirler geldi evi temizledim izleyeemdim ama her sabah çıkıcakmış canım Selahttin Dönmez di yanlış hatırlamıyorsam.

off ya bana ne oldu yaaa..

akşam yemeğine ilavem var
haşlanmış et, bir bardak kola, 2 dilim ekmek..

kalorilerrmi hesaplamakta zorluk çekiyorum artıkkkkk..

kendimden utanıyorum. buraya yediklerimi yazmazsam size yalan söylemiş oluyorum ve bundan dolayı utana utana ilavelerimi yazdım.. eğer eşim kabul ederse yürüyüşe gideceğimmm ama gecenin bir körü bu soğuk havada zorr...

vicdan azabım beni mahvettiiiiii.. kendimi çok kötü işe yaramaz beceriksiz hissediyorummm.. kaç gündür akşamları ilaveten birşeyler yiyorum...
şimdi platesimi yapayım.sonra inşallah yürüyüş yaparsam vicdanen rahatlayacağım..

merhaba kızlarrr
umarım iyisinizdirrr ben berbat bir durumdayımm, dün bütün gün elektirikler yoktu gece 11 de geldi, havada yağmurluydy eşimde bir sürü aburcubur almıltı onları yedik durduk, bide gece gece kalktıkk kokoreç yemeye gittik
bu günde aslında güzeldi ama taki okulda kadayıf gelinceye kadar ben çok severim, tabi yedim, yani anlayacağınız bend ebayağı çozuttummm

sabah 2 dilim ekmek, 9 zeytin, 1 yk pekmez, 1,5 kk köy peyniri
ara 1 armut
3yk patlıcan musakka 2 yk yoğut, yarım sahanda yumurta, yarım bardak şekersiz komposto
ara 1 porsiyon fıstıklı burma kadayıs
akşam 1 kase şehriye çorbası, salata,
ara 1 avuç kuru üzüm, 3 yulaflı form bisküvi

1,54 lt su, 2 fincan yeşil çay, bolca şekersiz çay
15dk yürrüyüş, 5 dk koşu, 40dk plates, ama kalori olayını çok ama çok aştımmm

bu günde güme gitti, ipin ucu kaçtımı toparlamak çok zor oluyor

arkadaşlar hava yağmurlu idi yürüyüş yapamadık ama 45 dak. arebik yaptım.200 mekik, 1200 ip atlama tamam. ama pilatesi yapamadım.. son verilerle ve kalori sepetine göre kalan kalorilerimmm 1610 kalori

öldüm öldüm...
daha da spor yapamayacağım

tatlım gece yediklerine göre yine iyi dikkat etmişsin.. ben mahvettim ortalığı, çok yedim çokkk buğün.. ama moral bozmak yok elimizden gelen sporu yaptık..yediklerimize dikkat etmeye devammm.. başaracağız ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…