- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.221
haa simdi anladım biz yine orti olak o zaman başkası rakip olsun beneee:))bende diorum nerde bu tubi olsun canım burdan yaz sende:))selam canlarrr... toparlayamadım daha günüsabah tost nutella derken baya yedim. sürekli birşeyler atıştırdım bugün bi kalorisepetine ugrayayım bakalım napmışım. oohhh gazlar alınmışşş kaloriler düşürülmüşşş maşallah malşallahhh kız ebrum nie löp löp göbüşüm olcaamış heee yarışıoz ve sıkı rakipiz öylemi?? hadi bakalımmmmm artılardayım ama bugünü bu şekilde geçirip yarın sabah tam gaz diyete devam. bakalım hangimiz kazancazzzz oh maşallah ayşem. ben artıdayım maalesef.bu arada net paketim bitti whatsapp dan yazamiom kuzum orti değiliz biz rakip iz bakalım en çok hangimiz vercez derdindeyizzz
Canım menün güzel iyi bir dönüş ve başlangıç yaptınebrum lajoba canimm hikosss kizlar inanin ozledim sizi ben yokken neler oldu bakiim ebrum zehra yla intagramdan arkadasiz ordan soledi bana :) vee bugunki menum gelsin
sabah
2 dilim ekmek cavdar
2 kk peynir bol yesillik
ara
1 corba kasigi kuru uzum
oglen
4 izgara kofte
2 kucuk biber dolmasi
yagsiz salata
ara
3 kuru kayisi
1 light sut bol tarcinli
aksam
1 kase corba
8 yk pirasa
ara
1 armut
3 litre su
2 kupa yesil cay
1 kupa tarcin cayi :)
Kahve bende arada tüketiyorum.Tok tutuyor uykumu açıyor.kızlar kimler yarışa katıldı ne oldu ben anlamadım.. o yüzden de ebrulim guruplama yapamadım.. çözersen sen çözersin bu işi..
gegelim diyete.. diyet eşit değildir hafta sonları oldu resmmennnn hayatımda.. sabah artı çıktım.. 3 gündür tıkınıyorum.. hafta sonları bir türlü adapte olmamıyorum. bir de üzerine ev gezmeleri eklen,nce yedikçe yiyrum.. güya bir haftada 3-4 kilo diyetleri var onları uygulayacaktım.. bupğün baişarım yarın başlarım şunuda yeyim başlarım derken geriye kadı 3 gün.. aldıım kilolar veririsem yatıp kalkıp dua edeyim.. kos kosa yuh bana yuhh resmennnn
bu arada biri isveç diyetini sormuş..ben 3 gün bir uyguladım... 4 gün de başka süreçte.. hepsinde de kilo verdim.. hemde kaideye alınacak ölçülerde.. diyet sonrası yediğim için çok büyük kısmını geri aldım... hemen kilo veriyorsunuz ama bırakınca verdğinizizn büyük kısmını geri alıyorsunuz... acayip stres yapıyor.. aclıktan kime çatacağınızı bilmiyorsunuz.. 1. gün iyi ,,2, gün iyi ama 3, gün insanı çıldırtıyor..
güne kahve ile başlamak insanı açıktırmıyor ama akşam saatleri tam bir kabus gibi.. vucudu toplamak .. bir ik gün yeneyi abarttığınız zamanlarda toplarmamak için yapılabilir ama başka türlü kendi vucunuza zararr vermekten başa bir şey değil..
en güzel kilo verme 12000-1300 kalorilik bir diyet, günlük 1 saat yapılan sporla desteklenirse hem kalıcı kilo vermiş olursunz hemde verdiğinizi kiloları öyle cabucak almazsınız...
Yedigin için 61.6 yı görürsün canımMerhaba kızlar
Diyetkonusunda çok başarısız geçti bu hafta sonum
Sanki ömrümde hiç poğaça kurabiye görmemişim gibiydim ama ben ne yaptım durrrrff dedim yani diyeceğim yarından itibaren
Tartıda 61.6 yı görene kadar hiç kaçamak yapmıcam
Kübracım instagram hesap adını yazar mısın bana özelden
Ben de kullanıyorum instagram
Zehra'nın da iradesine hayran kaldım
Bu arada yarın yemediğim kar günü olsun mu
Yeme canım çekirdegievde herkes uyudu. nedense hiiiçç uykum yok. bende k.seyit şura dizisini izledim.
allahım cok etkileyici bir dizi gerçekten. dizi izlerkende cips yedim. hayatımda yememm. yiğenler yiynce bende yiyim dedim.
çocukluğumda bile cips yememişimdir. o kadar sevmem yani. burda havasından mıdır nedir iştahım açıldı.
yiyorummmm maleseffff.. aaa cips içinde kızın bana lütfen. bu diyet isteği kış geldiğinden bu yana güzel geçmiyor. su da pek içmiyorum..
oğlanda su içmiyor. biberonla istemiyor. kaşıkla veriorm. tatlı kasıgıyla 5 kasıgı geçmiyor içtiği. allahdan devam mamasında su var. ordan alıyor su yu.
uyuyor sıpaaam ... adanada anne diye peşimde dolanmazken, şimdi odadan çıkıyorum arkamdan ağlıyor. beni görünce emekleyerek yanıma geliyor.
canım benim yakışıklı oğlum ... çok hiperaktif hiç durmuyor yerinde. herşeye meraklı
ayyy yanımda bi kase çekirdek var ama yemicemdizi izlerken tırnağımı manikür yaptım ... tertemiz oldu. oje süremicem. cok koku yapıyor. bu saatte mahfeder. benden böyle işte kızlar.
bu arrada yarın lahana diyeti yapıcam. kapuska yapıp sadece kapuska yiceeem.
bayılırımmmmmmmmmmmm ,, şöleee acılı acılıııı hmmmmm süper olur.
neyse kimse de yok gibi burda, herkese tatlı rüyalar...
slim in 6 yaptımmmmmmmmmmmPpatyam diyeceksin ben hep yapıyorum görende ne yapmış sanar.Ama oglumu uyuturken dalmışken kalkıp yaptım.Ve bu zoru hep yapan seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım Bacaklarım kollarım en çok mahfoldu.Yarın nasıl telefonları kaldırırım Asıl spor buymuş.Her herim alıştı agrıdı yandı ve terledim
Bugün simit kek çucuk cıslarım oldu onun pişmanlıgıyla spora adıma attım dyelim.Minübüste bu akşam 2. kitabıma başladım.İş beni daha sosyal aktif ve oglumla kaliteli zaman geçiren bi anne yaptım.Evi süpürdüm banyo wc yıkadım.Sonra ogluşla her akşamki yaptıgımız montessori aktivitemizi (tuvalet rulosundan timsah)yaptık.Çok mutlu oldu onunla oynadık süt masal uyku.Gün içinde ne kadar çok kaliteli iyi şeyler yapıyorum artık ve bu beni mutlu ediyor.Az temizlik faydalı şeylerle daha çok zaman....
mevcanımn ne oldu ki canım ya...dikat et kendine. bir de insanın üstünde bahar yorgunluğu oluyor. bak benim bugün full dersim var. ayaklarım geri geri gidiyor.günaydınnnn
gece hiç uyuyamadım,keyfim hiç yok,canım sıkkın
papatyam son halini koy bizde bakalım canım
hkmt düzene girmesine sevindim canım,bence sen ordan kilo vererek geliceksin
nelsonum bende lazer yaptırdım kurtuldum ama 1-2 seans daha gidip sarı tüyleri toparlatmam lazım
içimde bir sıkıntı,herşey üstüme üstüme geliyor sanki uğrarım gene hoşçakalın
canım derin derin nefes al neden sıkıldın ki?
uykusuzluk da etkilemiştir.
bize de gönder papatya
siz papatya ile eş mi oldunuz?
şıkır şıkır giyinmişsin ne güzel bakımlı olmak şık giyinmek iyi hissettirir.
tubi sen nasılsın canım
kılo vermen nasıl gidiyor
en güzelini sen yapıyorsun
oğlun hasta mıydı?
ben istiyorum yarış yok mu bana rakip olacak kendine güvenen bi hatunkızlar kimler yarışa katıldı ne oldu ben anlamadım.. o yüzden de ebrulim guruplama yapamadım.. çözersen sen çözersin bu işi.. gegelim diyete.. diyet eşit değildir hafta sonları oldu resmmennnn hayatımda.. sabah artı çıktım.. 3 gündür tıkınıyorum.. hafta sonları bir türlü adapte olmamıyorum. bir de üzerine ev gezmeleri eklen,nce yedikçe yiyrum.. güya bir haftada 3-4 kilo diyetleri var onları uygulayacaktım.. bupğün baişarım yarın başlarım şunuda yeyim başlarım derken geriye kadı 3 gün.. aldıım kilolar veririsem yatıp kalkıp dua edeyim.. kos kosa yuh bana yuhh resmennnn bu arada biri isveç diyetini sormuş..ben 3 gün bir uyguladım... 4 gün de başka süreçte.. hepsinde de kilo verdim.. hemde kaideye alınacak ölçülerde.. diyet sonrası yediğim için çok büyük kısmını geri aldım... hemen kilo veriyorsunuz ama bırakınca verdğinizizn büyük kısmını geri alıyorsunuz... acayip stres yapıyor.. aclıktan kime çatacağınızı bilmiyorsunuz.. 1. gün iyi ,,2, gün iyi ama 3, gün insanı çıldırtıyor.. güne kahve ile başlamak insanı açıktırmıyor ama akşam saatleri tam bir kabus gibi.. vucudu toplamak .. bir ik gün yeneyi abarttığınız zamanlarda toplarmamak için yapılabilir ama başka türlü kendi vucunuza zararr vermekten başa bir şey değil.. en güzel kilo verme 12000-1300 kalorilik bir diyet, günlük 1 saat yapılan sporla desteklenirse hem kalıcı kilo vermiş olursunz hemde verdiğinizi kiloları öyle cabucak almazsınız...
evet leslie çocuk oyuncagı kalıyor.Ama ben böyle terledim ve her yeri çalıştırıyor zevkli geldi banagünaydın kızlar:
sabah tartıda bi rakam gördüm aman allahım korkunçtu. eee geçen haftadan beri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. bu hafta düzene sokup veririm ben o kiloları.
ebrucum slim in 6 çok zor bir spor. ben hala zorlanıyorum. uzun zaman yapmazsam yapınca bacaklarım çok ağrıyor. leslie onun yanında çocuk oyuncağı aslına. ben slimin de faydasını gördüm. bir ara sürekli yapıyordum. şimdi canım isterse yapıyorum.
mutlu olmana çok sevindim. herşey yoluna girdi ne güzel.
ben de zamanımı kaliteli geçirebilmek için elimden geleni yapıyorum ama şu telefondan kurtulamadım hala. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.
Akıllandukça milletimiz sonuç böyle olucak.günaydın kızlar
diyet miyet hak getire.
ben iyice saldım
motivasyonum çok düştü
seçim sonuçları beni çok üzdü
blunduğum ilçede kazanan partiye Türkiye geneline
offf offff
tabi hiç biri diyete engel değil ama moral sıfır olunca yemeğe saldırdım
Geçmiş olsun canım.Sonumuz hayır olsun gidişat kötü.Barış huzr olsun ülkemizdegünaydın çıtırlarım
dün yatana kadar baş ağrısı çektim,ilaç içtim banamısın demedi,
moralim halen bozuk,dünden beri dua ediyorum ülkemiz feraha çıksın diye,söylenecek çok şey var ama sadece susuyorum,insanlar çok yozlaşmış kend
ilerini kapatmışlar sadece şaşırıyorum,
kaç gündür dikkat etmek yalan oldu doğrusu
babam gitmişti rica ettim 1 hafta daha kızımaa bakması için saolsun geldi,haftaya gidicek
bu arada bahsetmiştim burda,yeni büyük iş aldık yoğunuz diye,patronum yeni işe çok önem verdiği için oraya ofis kurdurdu,büyük bir ihtimalle bende şantiyeye geçicem onunla,
ha şantiyeye geçersem maaşım çok çok iyi seviyeye gelicek ama burdan 15 dakikada eve geçiyordum araba ile
şantiyeden ise otobüsle en az 1 saat
haftaya doğumgünüm kendime söz vermiştim 58 olucam diye ama nerde
şantiyeye gidersem yürümekte yalan olucak offff
hadekam canım,bende çok üzgünüm çok,hele bir ankaralı olarak dahada üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?