Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

haa simdi anladım biz yine orti olak o zaman başkası rakip olsun beneee:))bende diorum nerde bu tubi olsun canım burdan yaz sende:))

ebrum lajoba canimm hikosss kizlar inanin ozledim sizi ben yokken neler oldu bakiim ebrum zehra yla intagramdan arkadasiz ordan soledi bana :) vee bugunki menum gelsin
sabah
2 dilim ekmek cavdar
2 kk peynir bol yesillik
ara
1 corba kasigi kuru uzum
oglen
4 izgara kofte
2 kucuk biber dolmasi
yagsiz salata
ara
3 kuru kayisi
1 light sut bol tarcinli
aksam
1 kase corba
8 yk pirasa
ara
1 armut
3 litre su
2 kupa yesil cay
1 kupa tarcin cayi :)

kızlar kimler yarışa katıldı ne oldu ben anlamadım.. o yüzden de ebrulim guruplama yapamadım.. çözersen sen çözersin bu işi..

gegelim diyete.. diyet eşit değildir hafta sonları oldu resmmennnn hayatımda.. sabah artı çıktım.. 3 gündür tıkınıyorum.. hafta sonları bir türlü adapte olmamıyorum. bir de üzerine ev gezmeleri eklen,nce yedikçe yiyrum.. güya bir haftada 3-4 kilo diyetleri var onları uygulayacaktım.. bupğün baişarım yarın başlarım şunuda yeyim başlarım derken geriye kadı 3 gün.. aldıım kilolar veririsem yatıp kalkıp dua edeyim.. kos kosa yuh bana yuhh resmennnn

bu arada biri isveç diyetini sormuş..ben 3 gün bir uyguladım... 4 gün de başka süreçte.. hepsinde de kilo verdim.. hemde kaideye alınacak ölçülerde.. diyet sonrası yediğim için çok büyük kısmını geri aldım... hemen kilo veriyorsunuz ama bırakınca verdğinizizn büyük kısmını geri alıyorsunuz... acayip stres yapıyor.. aclıktan kime çatacağınızı bilmiyorsunuz.. 1. gün iyi ,,2, gün iyi ama 3, gün insanı çıldırtıyor..

güne kahve ile başlamak insanı açıktırmıyor ama akşam saatleri tam bir kabus gibi.. vucudu toplamak .. bir ik gün yeneyi abarttığınız zamanlarda toplarmamak için yapılabilir ama başka türlü kendi vucunuza zararr vermekten başa bir şey değil..
en güzel kilo verme 12000-1300 kalorilik bir diyet, günlük 1 saat yapılan sporla desteklenirse hem kalıcı kilo vermiş olursunz hemde verdiğinizi kiloları öyle cabucak almazsınız...

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Diyetkonusunda çok başarısız geçti bu hafta sonum
Sanki ömrümde hiç poğaça kurabiye görmemişim gibiydim ama ben ne yaptım durrrrff dedim yani diyeceğim yarından itibaren
Tartıda 61.6 yı görene kadar hiç kaçamak yapmıcam
Kübracım instagram hesap adını yazar mısın bana özelden
Ben de kullanıyorum instagram
Zehra'nın da iradesine hayran kaldım
Bu arada yarın yemediğim kar günü olsun mu

slim in 6 yaptımmmmmmmmmmmPpatyam diyeceksin ben hep yapıyorum görende ne yapmış sanar.Ama oglumu uyuturken dalmışken kalkıp yaptım.Ve bu zoru hep yapan seni ayakta alkışlıyorum arkadaşımBacaklarım kollarım en çok mahfoldu.Yarın nasıl telefonları kaldırırımAsıl spor buymuş.Her herim alıştı agrıdı yandı ve terledim

Bugün simit kek çucuk cıslarım oldu onun pişmanlıgıyla spora adıma attım dyelim.Minübüste bu akşam 2. kitabıma başladım.İş beni daha sosyal aktif ve oglumla kaliteli zaman geçiren bi anne yaptım.Evi süpürdüm banyo wc yıkadım.Sonra ogluşla her akşamki yaptıgımız montessori aktivitemizi (tuvalet rulosundan timsah)yaptık.Çok mutlu oldu onunla oynadık süt masal uyku.Gün içinde ne kadar çok kaliteli iyi şeyler yapıyorum artık ve bu beni mutlu ediyor.Az temizlik faydalı şeylerle daha çok zaman....

2014-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Ev Temizlemek 45 dak. 27
[2] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 30 dak. 143
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Cacık 1 PORSİYON 131
[5] Menemen 0.3 PORSİYON 54
[6] Susamlı Çubuk Kraker 40 GRAM 181
[7] Yürümek (Asfalt) 50 dak. 234
[8] Havuçlu Kek 50 GRAM 208
[9] Mekik 5 dak. 53
[10] Şeker (küp) 3 ADET 59
[11] Çay 2 ADET 10
[12] yesil cay 1 adet 0
[13] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 69
[14] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[15] Zeytinyağlı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 100
[16] Nescafe Gold 2 GRAM 4
[17] Simit 1 ADET 275
Toplam : 907 kal.

Slim in 6 yı hafif egimli 30 dk diye ekledim.Aslında daha çok kaloridir.İlk kez diyemi kollarım özellikle bacaklarım agrıdı:26:

35 dk ama ben son 5 dk hafif ve yavaş diye sıkıp bıraktım.30 dk yapıcam artık hep inş.

evde herkes uyudu. nedense hiiiçç uykum yok. bende k.seyit şura dizisini izledim.
allahım cok etkileyici bir dizi gerçekten. dizi izlerkende cips yedim. hayatımda yememm. yiğenler yiynce bende yiyim dedim.
çocukluğumda bile cips yememişimdir. o kadar sevmem yani. burda havasından mıdır nedir iştahım açıldı.
yiyorummmm maleseffff.. aaa cips içinde kızın bana lütfen. bu diyet isteği kış geldiğinden bu yana güzel geçmiyor. su da pek içmiyorum..
oğlanda su içmiyor. biberonla istemiyor. kaşıkla veriorm. tatlı kasıgıyla 5 kasıgı geçmiyor içtiği. allahdan devam mamasında su var. ordan alıyor su yu.
uyuyor sıpaaam ... adanada anne diye peşimde dolanmazken, şimdi odadan çıkıyorum arkamdan ağlıyor. beni görünce emekleyerek yanıma geliyor.
canım benim yakışıklı oğlum ... çok hiperaktif hiç durmuyor yerinde. herşeye meraklı
ayyy yanımda bi kase çekirdek var ama yemicem dizi izlerken tırnağımı manikür yaptım ... tertemiz oldu. oje süremicem. cok koku yapıyor. bu saatte mahfeder. benden böyle işte kızlar.
bu arrada yarın lahana diyeti yapıcam. kapuska yapıp sadece kapuska yiceeem.
bayılırımmmmmmmmmmmm ,, şöleee acılı acılıııı hmmmmm süper olur.
neyse kimse de yok gibi burda, herkese tatlı rüyalar...

Günaydın kızçeler...Güne agrısız ama 6 da oglumun uyanmasıyla uyandık.Bomba gibiyim.Akşama anneme gidicem dayanama diye bugün azkalori almaya çalışıcam.geçmişe bakayım.

Canım menün güzel iyi bir dönüş ve başlangıç yaptınOff ben hariç herkes şu neti kullanıyor.Face tweet hiç biri yok bendeAma böyle herşey daha güzel daha gerçek
Kahve bende arada tüketiyorum.Tok tutuyor uykumu açıyor.Bencede normal beslenmek en dogrusuYarış için kimse bişi yazmayınca grup yapamadım canım.Herkes kopmuş durumda
Yedigin için 61.6 yı görürsün canımYememk sana yaramıyor asıl

Yeme canım çekirdegiAma ben cipsi çok severimŞimdi orda kalabalık sofra yegenlerin ıvır zıvır yemesi tartının olmaması hep bir etken hikom.Adanaya dönünce çok iyi olacagını biliyorum.

günaydın kızlar:
sabah tartıda bi rakam gördüm aman allahım korkunçtu. eee geçen haftadan beri kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. bu hafta düzene sokup veririm ben o kiloları.

ebrucum slim in 6 çok zor bir spor. ben hala zorlanıyorum. uzun zaman yapmazsam yapınca bacaklarım çok ağrıyor. leslie onun yanında çocuk oyuncağı aslına. ben slimin de faydasını gördüm. bir ara sürekli yapıyordum. şimdi canım isterse yapıyorum.
mutlu olmana çok sevindim. herşey yoluna girdi ne güzel.
ben de zamanımı kaliteli geçirebilmek için elimden geleni yapıyorum ama şu telefondan kurtulamadım hala. ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

mevcanımn ne oldu ki canım ya...dikat et kendine. bir de insanın üstünde bahar yorgunluğu oluyor. bak benim bugün full dersim var. ayaklarım geri geri gidiyor.
en kısa zamanda koyayım yeniden.

cannım en kısa zamanda ekleyeyim. biz nelsonla bazı sabahlar birbirimize faceden foto yolluyoruz.
benm kılda tüyden kurtuldum. belki yaz gelemeden bacak bikni ve koltuk altım için yeniden gitmem gerekebilir. ama müthiş rahatlık. çok memnunum ben.

günaydın kızlar

diyet miyet hak getire.
ben iyice saldım
motivasyonum çok düştü

seçim sonuçları beni çok üzdü

blunduğum ilçede kazanan partiye Türkiye geneline
offf offff

tabi hiç biri diyete engel değil ama moral sıfır olunca yemeğe saldırdım

günaydın çıtırlarım

dün yatana kadar baş ağrısı çektim,ilaç içtim banamısın demedi,

moralim halen bozuk,dünden beri dua ediyorum ülkemiz feraha çıksın diye,söylenecek çok şey var ama sadece susuyorum,insanlar çok yozlaşmış kend
ilerini kapatmışlar sadece şaşırıyorum,

kaç gündür dikkat etmek yalan oldu doğrusu

babam gitmişti rica ettim 1 hafta daha kızımaa bakması için saolsun geldi,haftaya gidicek

bu arada bahsetmiştim burda,yeni büyük iş aldık yoğunuz diye,patronum yeni işe çok önem verdiği için oraya ofis kurdurdu,büyük bir ihtimalle bende şantiyeye geçicem onunla,

ha şantiyeye geçersem maaşım çok çok iyi seviyeye gelicek ama burdan 15 dakikada eve geçiyordum araba ile

şantiyeden ise otobüsle en az 1 saat

haftaya doğumgünüm kendime söz vermiştim 58 olucam diye ama nerde

şantiyeye gidersem yürümekte yalan olucak offff

hadekam canım,bende çok üzgünüm çok,hele bir ankaralı olarak dahada üzgünüm

ben istiyorum yarış yok mu bana rakip olacak kendine güvenen bi hatun çıksın kapışalım er meydanında

evet leslie çocuk oyuncagı kalıyor.Ama ben böyle terledim ve her yeri çalıştırıyor zevkli geldi banaEvet bir tek watsap kullanıyorum o bile çok oyalıyor beni
Akıllandukça milletimiz sonuç böyle olucak.Off söylenecek çok şey var ama
Geçmiş olsun canım.Sonumuz hayır olsun gidişat kötü.Barış huzr olsun ülkemizde
haftaya doğumgünüm kendime söz vermiştim 58 olucam diye ama nerde

şantiyeye gidersem yürümekte yalan olucak offff

hadekam canım,bende çok üzgünüm çok,hele bir ankaralı olarak dahada üzgünüm

iŞ için hakkında hayırlısı diyelim canım

bir sürü şel yazdım elektrkler gitti.. tabi yazdıklarımda..

özet ğeçeyim..

papatya dikkat et ğüzelmi hemen alıyor ama ğıdım ğıdım veriyoruzb.. hafta sonu bende abarttım am bir ğünlük detosk tarzı bir beslenme ile düzene ğireriz sanki..

ebrulim o spordan bende akşam yapacaıom bakalım nasıl olacak.

ayşe kayracığım ben yarışayım diyeceğim ama haftanın bir kaç ğünü ğeçti yinede varım yarışa.. ne ğiderse kar.. ama esas yarışımız haftaya olsun ne dersin.. kıran kıana yarışalım...

hikmetçigim o kabuskadan bende yaptım tüm ğün değil ama akşamları onu tüketirsem menümü denğelerim sanki..

mevcan ğüzelim yeni işin hayırlı olsun..... yürüyüşe bir şekilde evdede zaman ayırabilirsin.. olmadı lesie ile yürürsün...

ve pazad ğığünkü olay benimde moralimi bozdu ama yaşamayınca anlamayacak hakımız.. umarım sonuçları ağır olmazz...

hadekam topla kendini....

buğün eşim yeni işine saşladın uzun süredir istiyordu.. sonunda kavuştu.. umarım hayır ğetiri bize .. bereket ğetirir...

güne oğlişin gülücüğüyle uyandım. gece pek uyanmadı ama ben üstünü örtmek için uyandım.
annemle güzel bir kahvaltıdan sonra, yürüyüşe çıktım. 30 dk tempolu yürüdüm. Kol da çalıştım. bu böyle olmayacak kızlar.
kociş adanada fitness salonunda kas yaparken ben burda göbek büyütemem. adanaya 16sında gidicem. önümde2 hafta var. hatırlıyorum da eskideeen bakın eskiden diyorum. haftada 1 kilo gidiyorduu. ama şimdi nasılım bilmiyorum. canım sıkılıyooor. aburcubur yiyiorum. özellikle çikolata.. bugun kapuska yapıcam. ögle akşam onu yicem. bende ödemde var diye düşünüorum. şişimmm çünkü. annem oğlana bakıyorken işde pek yapmıyorken spora adamam gerek kendimi.. yürüdüğüm yürüyüş yolunu görseniz, koru gibi. heryer çam agacıı .. cok güzel yürüyüş için.
o yüzden hergün sabah 1 saat, akşam 1 saat yürücem. leslie yapıcam. yaaa adanada oğlan uyanıkken bile leslie yapıyordum. şimdi fırsatım daha fazlaa ama yapmıyorum. buu nedir yaaa ( kendimee kızıoreeem ) sonracımaaaa, çikuu yemicem. çekirdek de yemiceeem.
kociş beni ilkgördügünde farklılık sezmesi gereek yaaa. gitmeden dipboyamı da yaptırıcaaam. yeni cicilerimi giyip giderimm.. ayyy nasıl özledim anlatamam ama kocişee söylemek yoook dimii
benden buu kadar şekerler..
ebruu aynen canım adanaya gdince daha iyi olurum amaaa gitmeden de daha iyi olabilir.. eniştme söyleyimde tartıya pil alsın yaa kilom nebilmiormm , ne kötü bişeymiş ..
nel, canım o isteksizlk bende de var malesefff.. kendimize gelmemiz gerekk..
hadekaaa, mew inan benim canım da cok sıkkın, nasıl bir ülkede yaşıyoruz. daha ne kadar ülkeyi mahfedecekler .. daha ne kadar insanın ekmeğini çalacaklar. neyse banlanmadan susim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…