- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.241
bana uyar canım ,inşallah işiniz size hayır getirir.bir sürü şel yazdım elektrkler gitti.. tabi yazdıklarımda.. özet ğeçeyim.. papatya dikkat et ğüzelmi hemen alıyor ama ğıdım ğıdım veriyoruzb.. hafta sonu bende abarttım am bir ğünlük detosk tarzı bir beslenme ile düzene ğireriz sanki.. ebrulim o spordan bende akşam yapacaıom bakalım nasıl olacak. ayşe kayracığım ben yarışayım diyeceğim ama haftanın bir kaç ğünü ğeçti yinede varım yarışa.. ne ğiderse kar.. ama esas yarışımız haftaya olsun ne dersin.. kıran kıana yarışalım... hikmetçigim o kabuskadan bende yaptım tüm ğün değil ama akşamları onu tüketirsem menümü denğelerim sanki.. mevcan ğüzelim yeni işin hayırlı olsun..... yürüyüşe bir şekilde evdede zaman ayırabilirsin.. olmadı lesie ile yürürsün... ve pazad ğığünkü olay benimde moralimi bozdu ama yaşamayınca anlamayacak hakımız.. umarım sonuçları ağır olmazz... hadekam topla kendini.... buğün eşim yeni işine saşladın uzun süredir istiyordu.. sonunda kavuştu.. umarım hayır ğetiri bize .. bereket ğetirir...
selam kızlar nasılsınız,,,
iyi ıolmakk mümkün degil gerçi bu ülkede amaa
al benden de o kadar. aklıma geldikçe sinir oluyorum. bundan sonra kimse için üzülmicem artık...
ebrucum bu çok iyi olmuş. ben okulun yemekhanesine pek gitmiyorum. genelde dışarda yiyorum yemeğimi. canım ne isterse onu sipariş veriyorum. ama tabi bazen pide lahmacun falan uçuyor havalarda.Nelsonum:işiniz hayırlı bereketli olsun canım.
Kızlar tablota geçtik ve ben küçük bölmelere alıyorum.Yogurt veya salata varsa onları büyük bölüme koyuyorum.Çok iyi oldu bu tablot ve küçük bölmelerr yarım porsiyon bile etmiyor
at gözlgü va rmilletteof neyseee konuşmayım daha fazlaaa
nasıl gidiyor spor papatya ben bri tülü devame demeidm şimdiide
düüg n telaşı çıktı
Nelson canım inşallah işiniz hayırlı uğurlu gelir, berekete getirir.
ben de dışlardan söyledim yemeğimi. m
tavuk salata yiyeceğim. belki yanında bir dilim ekmek yerim.
arada elma
akşam da taze fasülye yiyeceğim.
bu sabah gördüğüm rakamın düşmesi lazım azıcık.
geçen hafta herşeyi yedim pide çiğ köfte ekmek arası köfte
ne aklınıza gelirse artık...
bahar geldi herkesde bir rehavet başlamış
nel eşinin işi hayırlı olsun
mev sana da şantiyede kolay gelsin en azından maaşın iyi olacakmış
hiko seni tartı motive ediyormuş canım hemen yürüyüşe giderken al bir pil toparlan
eşin neler yapıyormuş bak
arkadaşlar çok doluyum ama siyasete girmek istemiyorum
çok dua edelim ne olur
Nelsonum:işiniz hayırlı bereketli olsun canım.
Kızlar tablota geçtik ve ben küçük bölmelere alıyorum.Yogurt veya salata varsa onları büyük bölüme koyuyorum.Çok iyi oldu bu tablot ve küçük bölmelerr yarım porsiyon bile etmiyor
Merhaba kızlar
Ipten gelince tartıldım sabah aç karnına çıktığım kilonun. Aynısı çıktım
Yarın sabaha eksi çıkacağım inşallah tabi bugüne göre
Anammm başlıgı göremedim kimse ugramamış anlaşılan.
musmutlu günaydın hepinize
Tartı bana gülümsediÇünkü dün browni intense akşam 1o da fanta ıslak kurabiye(çok severim) etimek tatlısına hayır dedim Ve leslie yaptım 1 de yattım Ama olsun herşeye deger.
Dünki kalorimi hesaplayayıp ekleyeyim.
TUBİİİİİİ rabikemmm sende cips yemişsindir inş. Tv izlerken bu akşamda ye çikoda ye
günaydın kızlar
evet dün gece hiç kimse uğramamış. ben de dün akşam slim in six yaptım. sabah tartılamadım. pili bitmişti.
ama kesin 63 lü birşeylerim herhalşde. 62 li rakamlartdan yukarı çıkmamalıyım.
Nelson çok geçmiş olsun canım. bir doktora görün istersen...
kızlar ruh halim çok kötü. bıktım usandım bu yoğun çalışma temposundan. iki dakka oh diyememekten, herşeyi dakika dakika hesaplamaktan, aylardır yapmak istediğim ama yapadığım şeylerden, üstümdeki idari görevlerden, master öğrencilerinden, saçma sapan toplantılardan......
nefes almak istiyorum artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?