Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

pzt gününden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı çekiyorum,kabızım sanırım ondan,ruh halimde kaç gündür iyi deil,

diet adına yaptığım tek şey akşam yememek

kafamı toparlamam lazım

bu akşam için kuaförden randevu aldım kaş bıyık

yarın akşam içinde başka bi yerden randevu aldım saçlarımı boyatıp bakım yaptırcam

haftasonu düğün var değişiklik belki mutlu eder beni

çok teşekkür ederim...canım mümkün olmuyor işte. telefon çalacak diye panik atak oldum resmen. orda toplantı burada etkinlik. ayyyy isyanlardayım artık...
ben de dört gözle bekliyorum. inşallah allah nasip ederse haftaya gidiyorum...

mevcan tatlım ğeçmiş olsun.. iş evden öncelikli olmak zorunda kalıyor.. ama baban var kızının yanında ne ğüzel.. topla kendini ğüezelim...kadınlar morali bozuk olunca kendini kuaföre atıyorlar.. bende yapıyorum.. çok da iyi ğeliyor canım...yenile kendini..

ah papatyam bende şimdi evde olup ayaklarımı uzata uzata yatmak icin neler vermizdim.. çok kötü ğörünüyorum.. yorgun uykulu.. birde vucudum şişmiş halde..

Son düzenleme:
mecvcanım çok geçmiş olsun. benim de kuaför işim var. erteledim bu hafta hep. inşallah hafta sonu gideceğim.

canım benim işimin en kötü tarafı nereye gidersen git aklında zihninde hep işle ilgili birşeyin olması. allahım fırlatıcam bir gün şu telefonu. telefon çaldığı an vücudum geriliyor resmen. ben de evde olmak isterdim şu anda.

saolun kızlar,herşey üst üste geliyor

şimdi yine aradım,sesi çok kötü,anne başım ağrıyor diyor,

babam ateşi çok yine dedi,soyundurcam kızım ama çıkartamıyorum üstünü dedi.( kızım anne dedem kutumu görür soyunmuycam diye ağlıyor) bende ısrar etmedim,üstünü örtme baba dedim,

şurup vercem kahvaltı yapmıyor diyor,72 yaşında adam çocuk gibi arkasında gezemez ya

daraldım iyice

burasıda çok kalabalık öğleden sonra kaçmaya çalışıcam

böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum

kübram kaçamaksız güzel saglıklı bir menü
Geçmiş olsun öncelikle canım .Tatlı krizin regldendir.Moralini bozma yoksa insanın dikkat edesi gelmiyor.
çıtırlarım kalorilerim şimdiden 411 i buldu,,,,
Yeme nellll yemeeeeeeeeeeeeeeGerçi bugün şekerpare var ve ben 2 tane yiycem yemek az yiycemAma akşama slim yapıcam
Bende bu akşam yapıcam inş.slim.Tatili düşün az kalmış haftya kafa dinleyip bol bol dinleneceksin canım
Geçmiş olsun prensese.Onlara bişi olunca biz hayattan kopuyoruz. İnş. ateşi çıkmz.Hep aynı canım herkes öyle napalım sil süpür yemek bulaşık zor ama saglık olsunda hepsi hallolur.Gerçi ben saldım iyice kendimi temizlik konusundaOglumla vakit geçirmeye çalışıyorum.
Degişiklik iyi gelicektir bende kat attırayım bakım yapayım akşamları maske felan diyorum.İyi geliyor biz kadınlara.

off aynen böyle zamanlarda çalışmamak istiyorum İizin al canım babanın yaşı varmış .Ateş korkutuyor beni.

2014-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sigara Böreği (peynirli) 1 ADET 180
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Fırında Patates 0.5 PORSİYON 132
[4] Tepsi Köfte 0.25 PORSİYON 88
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Lahana Sarması 0.5 PORSİYON 116
[7] Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET 78
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[10] Sarelle 40 gr 96
[11] Tulum Peyniri 40 GRAM 103
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1160 kal.

tattlım daha akşam yemeğim yok.. ben ne yapacağım yaa...

ğüzelim aklın evde.. ateş tehlikeli.. izin ayarlayabilirsen hemen ğit canım yaaa. çocuklarımız keşke hiç hasta olmasa ama oluyorlar iştee..tekrar ğeçmiş olsun mevcanımm..

Son düzenleme:
günaydın kızlar kalorisepeti az hesaplıyor diyolardı doğru galiba ben fitingo diye bi yer buldum ordan hesapladım arada fark var bu site benim kahvaltıya 811 diyo kalori sepeti 726 diyo napcem ben yaaaa((((((((((((

mevcan geçmiş olsun
ayşe canım ben de fittingo kullanıyordum uzun zamandır.
sizin tavsiyeniz üzerine kalori sepetinde hesaplatınca daha az kalori çıktı haklısın
bi sitedeki diğerini tutmuyor ama yakın rakamlar yine de.

önemli olan dikkat edebilmek
sonuçta o siteler bizi frenlemek için.

kızlar 58 kılo ile kaldım yerimde bende hiç iyi bir gelişme yok
motivasyonum da yok
yürüyüşe başlayacağız belki o zaman toparlarım

bu arada Allah nasip ederse yarın kesin doktora gideceğim
şeker yüklemesi ve kan tahlilleri yaptıracağım

pazar günü seçim görevinde bi anda fenalaştım açlıktan

uzun süre aç kalmıyorum ama bi anda açlıktan istifra edesim geliyor fenalaşıyorm
elim ayağım titriyor
gözüm dönüyor herşeyi yiyorum

doğru söylüyosun canım ama ben yinede ikisinden hesaplamaya dewam ediyim sıkı tutuyum yani:)

Nelllll nettin yaw😩akşam ayran yada cacık yada köfte hem tok tutar yada karnıbAhar haşlayıp yoğurtla ye.ama kalori yine artışta olucak haliyle . O yüzden 3 mil lesli kurtarıcın olur yani sporla düşürmeye çalış canımmmm

Ayşem ne diyon kız 😰😳

Hadekam geçmiş olsun canım havalar düzelsin bende dahililere gidip tiroid alerji vs bi sürü taramadan geçicem

ay bennnn ayy ben diğer sitede hasaplattım 1500 kalori... kalori sepetinde 1160 kalori.. ayy ölceğim ben yaaa

Son düzenleme:
kızlar kurabiye yaptım ama bildiğimiz kurabiyelerden deil toplamda 22 tane çıktı ve 350 kalori ediyo hiç un yok 100 gram ince kepek(buğday) 1yumurta 1çb süt ve azcık kabartma tozu birazcıkta tuz.Tuz katmasam saman gibi olur die kattım birazda naneyle pulbiber kattım.malzemeleri karıştırıp yuvarladım,kaç adet çıktıysa 350 ye böldüm yani 10 tane büyük yapmışsanız tanesi 35 kalori eder ama benimkiler normal boyutta 17 kalori ediyor.Ara öğünlerde yenebilir ama öyle çok güzel olmadı , ben 5 tanenin yanına 1 kk peynir ve 1 domatesle yiycem peynirle güzel olur bence.Hatta peyniride içine ekleyebilirsiniz ama kalorisini göz ardı etmeyin bir kk peynir eklerseniz içine 450 kalori olur ve kurabiye sayısını buna bölersiniz.Ayrıntılı ve uzun oldu biraz ama telefonum şarj olsun resim eklerim:)

Nell seni uyarıp cıss tatlı çiko yedim. Tartıdaki rakamla şımarıp bilgisayarımın çalışmamasıyla kalorimi aştım. Spor ve balık salata ile ucundan da olsa kalorimi azaltmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…