- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.261
tatlım yorma kendini .. bir süre oluruna bırak hayatı.. insan koşturmaktan yoruluyor... konumn ğereği bu çok zor biliyorum.. ama kendin icin keyif alacağın birşeyler yap ğüzelimmm..kıyamam sana.. şu tatil sana çok iyi ğelecekkk.. sabret birazzz
mecvcanım çok geçmiş olsun. benim de kuaför işim var. erteledim bu hafta hep. inşallah hafta sonu gideceğim.pzt gününden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı çekiyorum,kabızım sanırım ondan,ruh halimde kaç gündür iyi deil,
diet adına yaptığım tek şey akşam yememek
kafamı toparlamam lazım
bu akşam için kuaförden randevu aldım kaş bıyık
yarın akşam içinde başka bi yerden randevu aldım saçlarımı boyatıp bakım yaptırcam
haftasonu düğün var değişiklik belki mutlu eder beni
mevcan tatlım ğeçmiş olsun.. iş evden öncelikli olmak zorunda kalıyor.. ama baban var kızının yanında ne ğüzel.. topla kendini ğüezelim...kadınlar morali bozuk olunca kendini kuaföre atıyorlar.. bende yapıyorum.. çok da iyi ğeliyor canım...yenile kendini..
ah papatyam bende şimdi evde olup ayaklarımı uzata uzata yatmak icin neler vermizdim.. çok kötü ğörünüyorum.. yorgun uykulu.. birde vucudum şişmiş halde..
kübram kaçamaksız güzel saglıklı bir menühikosss aman diyim dikkat et orda kilo almadan grl :)
kizlar bugunki menum
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
bol yesillik
oglen
4 izgara kofte
2 biber dolmasi
ara
3 kuru kayisi
1 sıkma limonli soda
aksam
yarim kase corba
6 yk pirasa
ara
armut
3 litre su
Geçmiş olsun öncelikle canım .Tatlı krizin regldendir.Moralini bozma yoksa insanın dikkat edesi gelmiyor.
kızlar hepinize teşekkür ederim.. umarım eşim için hayırlı olur..
papatyam ve ebrulim ne ğüzel maşallh azminize hayranım..
ben tekrar başa sardım.. artı üzerine artı oldum. ama dün akşam adam akıllı bir yemek yedim.. uzuun süredir böyle ğüzel bir öğünn ğeçirmemiştim.. ğecede çikolatalı ekmekler yedim.. birde üstüne regl oldum,, akşam sırtımda felaket bir ağrı vardı..uzun süredir tutlma tarzı ağrım var.. ilaç kullundım ama ğeçmedi.... yeniden dr gitmem ğerekli.zamanım yok.fizik tedavi önerebilir artık.. erkenden uyudum..ğüya eşimle sohbet edeceğimiz iki önemli konu vardı.. unutmuşummm o ağrılardan..
.sabahda ğecen cumaya göre +1000 ğeldim.. ama ğelecek aftaya artı ile başlamak istemiyorum.. ğecen cuma ile aynı kiloda devam etsem çok iyi olur.. en azından moralım bozulmazzz.. bakalım belki toplarımm..
ay bilmiyorum kendimi çok yorgun hissediyorum..[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/I][/COLOR]
Yeme nellll yemeeeeeeeeeeeeeeçıtırlarım kalorilerim şimdiden 411 i buldu,,,,
Bende bu akşam yapıcam inş.slim.günaydın kızlar
evet dün gece hiç kimse uğramamış. ben de dün akşam slim in six yaptım. sabah tartılamadım. pili bitmişti.
ama kesin 63 lü birşeylerim herhalşde. 62 li rakamlartdan yukarı çıkmamalıyım.
Nelson çok geçmiş olsun canım. bir doktora görün istersen...
kızlar ruh halim çok kötü. bıktım usandım bu yoğun çalışma temposundan. iki dakka oh diyememekten, herşeyi dakika dakika hesaplamaktan, aylardır yapmak istediğim ama yapadığım şeylerden, üstümdeki idari görevlerden, master öğrencilerinden, saçma sapan toplantılardan......
nefes almak istiyorum artık....
Geçmiş olsun prensese.Onlara bişi olunca biz hayattan kopuyoruz. İnş. ateşi çıkmz.Hep aynı canım herkes öyle napalım sil süpür yemek bulaşık zor ama saglık olsunda hepsi hallolur.Gerçi ben saldım iyice kendimi temizlik konusundagünaydın çıtırlar,keyifsizmiyim evet,işin belirsizliğide yoruyor beni,çok yoğunuz bi yandan
evde babam kızım ,
işler hiç bitmiyor..
kızım dün gece atak geçirdi,hafif atlatıyor neyseki,bu teşhisten sonraki 2. atağı,sabaha kadar ne o uyudu ne ben,yattığımda saat 5 ti,anne iizn al işe gitme dedi ama mecburdum geldim,babamla konuştum ateşi pek yok ama keyifsiz yatıyor şimdi dedi,aklım evde canım sıkkın
nelsonum geçmiş olsun canım,bende son 1 senedir regliyi çok şiddetli yaşıyorum,yaş ilerliyor ondanmı diycem ama bilemiyorum
papatyam işin çok yoğun anladığım kadarıyla,allah kolaylık versin tatil planınız ne zamandı
Degişiklik iyi gelicektir bende kat attırayım bakım yapayım akşamları maske felan diyorum.İyi geliyor biz kadınlara.pzt gününden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı çekiyorum,kabızım sanırım ondan,ruh halimde kaç gündür iyi deil,
diet adına yaptığım tek şey akşam yememek
kafamı toparlamam lazım
bu akşam için kuaförden randevu aldım kaş bıyık
yarın akşam içinde başka bi yerden randevu aldım saçlarımı boyatıp bakım yaptırcam
haftasonu düğün var değişiklik belki mutlu eder beni
off aynen böyle zamanlarda çalışmamak istiyorumsaolun kızlar,herşey üst üste geliyor
şimdi yine aradım,sesi çok kötü,anne başım ağrıyor diyor,
babam ateşi çok yine dedi,soyundurcam kızım ama çıkartamıyorum üstünü dedi.( kızım anne dedem kutumu görür soyunmuycam diye ağlıyor) bende ısrar etmedim,üstünü örtme baba dedim,
şurup vercem kahvaltı yapmıyor diyor,72 yaşında adam çocuk gibi arkasında gezemez ya
daraldım iyice
burasıda çok kalabalık öğleden sonra kaçmaya çalışıcam
böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum
saolun kızlar,herşey üst üste geliyor
şimdi yine aradım,sesi çok kötü,anne başım ağrıyor diyor,
babam ateşi çok yine dedi,soyundurcam kızım ama çıkartamıyorum üstünü dedi.( kızım anne dedem kutumu görür soyunmuycam diye ağlıyor) bende ısrar etmedim,üstünü örtme baba dedim,
şurup vercem kahvaltı yapmıyor diyor,72 yaşında adam çocuk gibi arkasında gezemez ya
daraldım iyice
burasıda çok kalabalık öğleden sonra kaçmaya çalışıcam
böyle durumlarda çalışmaktan nefret ediyorum
doğru söylüyosun canım ama ben yinede ikisinden hesaplamaya dewam ediyim sıkı tutuyum yani:)mevcan geçmiş olsun ayşe canım ben de fittingo kullanıyordum uzun zamandır. sizin tavsiyeniz üzerine kalori sepetinde hesaplatınca daha az kalori çıktı haklısın bi sitedeki diğerini tutmuyor ama yakın rakamlar yine de. önemli olan dikkat edebilmek sonuçta o siteler bizi frenlemek için.
2014-04-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Sigara Böreği (peynirli) 1 ADET 180
[2] Portakal 1 ADET 50
[3] Fırında Patates 0.5 PORSİYON 132
[4] Tepsi Köfte 0.25 PORSİYON 88
[5] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183
[6] Lahana Sarması 0.5 PORSİYON 116
[7] Nescafe 3`ü 1 arada 1 PAKET 78
[8] Ekmek 1 DİLİM 65
[9] Yeşil Zeytin 2 adet 14
[10] Sarelle 40 gr 96
[11] Tulum Peyniri 40 GRAM 103
[12] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
Toplam : 1160 kal.
tattlım daha akşam yemeğim yok.. ben ne yapacağım yaa...
Nelllll nettin yaw��akşam ayran yada cacık yada köfte hem tok tutar yada karnıbAhar haşlayıp yoğurtla ye.ama kalori yine artışta olucak haliyle . O yüzden 3 mil lesli kurtarıcın olur yani sporla düşürmeye çalış canımmmm
ölme canım yaaaaaaaaaaaay bennnn ayy ben diğer sitede hasaplattım 1500 kalori... kalori sepetinde 1160 kalori.. ayy ölceğim ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?