- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.281
Mevcanım inşallah kızı. Daha iyidir nasıl oldu şimdi
Hadeka bende aynen senin anlattığın gibiyim
Doktora gittim ama birşey çıkmadı
Bugün toplantım düşündüğümden daha kısa sürdü çok sevindim
Ihata sonu akşam arkadaşlar gelecek dondurucuda böreğim ve peynirli poğacam var yanına elmalı turta ve susamlı simit ve sarma yapayım diyorum ne dersiniz
ayşekayracığım kurabiyelerin süper.. afiyet olsun..ölme canım yaaaaaaaaaaa(((( bende çok üzüldüm poffffffffff (
Nell seni uyarıp cıss tatlı çiko yedim. Tartıdaki rakamla şımarıp bilgisayarımın çalışmamasıyla kalorimi aştım. Spor ve balık salata ile ucundan da olsa kalorimi azaltmak istiyorum
kurabiyeler peynirle güzel gidior tadı ekmek gibitatlım börek ve pugacanın yanına sarma güzel.. simitte olabilir... ama elmalı turta değilde kremalı.şerbetli bir tatlı yapabilirsin....bence.. ben buaralar kıbrıs tatlısına taktım...güzel oluyor öneririm.. ayşekayracığım kurabiyelerin süper.. afiyet olsun.. tatlım ben daha neler yedim neler.. birgörsen... şimdie salçalı ceizi harcı olan birhamur işi yapıyorum buğün onuda yiyeceğim... gitti giden kasmayacağım.. ve içimdeki canavar ye ye doymadım diyor buğün...ne yapayım...kendimi halsiz yorgun ve mutsuz hissediyorum sanırımm regl dönemmden kaynaklanıyor.... yarın inşallah güzel olacak...
kurabiyeler beni daha acıktırdı sankim 2 tane gofret ekmek tereyağı filan yedim bu gün içime kedi kaçtı sanki of yaaaa tatlı krizlerim var ama reglde yok ufukta anlamadım gitti neyseeee bugünlük ble oldu leslide yapmadım üşendim:tatlım börek ve pugacanın yanına sarma güzel.. simitte olabilir... ama elmalı turta değilde kremalı.şerbetli bir tatlı yapabilirsin....bence.. ben buaralar kıbrıs tatlısına taktım...güzel oluyor öneririm.. ayşekayracığım kurabiyelerin süper.. afiyet olsun.. tatlım ben daha neler yedim neler.. birgörsen... şimdie salçalı ceizi harcı olan birhamur işi yapıyorum buğün onuda yiyeceğim... gitti giden kasmayacağım.. ve içimdeki canavar ye ye doymadım diyor buğün...ne yapayım...kendimi halsiz yorgun ve mutsuz hissediyorum sanırımm regl dönemmden kaynaklanıyor.... yarın inşallah güzel olacak...
[1] Şeker (toz) 20 GRAM 80 [2] Tereyağ 10 GRAM 72 [3] ülker çikolatalı gofret 38gr 2 adet 416 [4] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220 [5] Ketçap 2 YEMEK KAŞIĞI 46 [6] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50 [7] makarna (haşlanmış) 1.5 100 gr 198 [8] Bebek emzirmek 60 dak. 500 [9] İrmik 40 GRAM 148 [10] Buğday Kepeği 25 GRAM 53 [11] Kurutulmuş Hindistan Cevizi 10 GRAM 66 [12] Kakao 10 GRAM 29 [13] Şeker (toz) 35 GRAM 140 [14] dost süt 1 200ml 59 [15] Çokoprens 1 PAKET(30GR) 153 [16] Beyaz Peynir 35 GRAM 88 [17] Domates 1 ADET 14 [18] dost süt 0.5 200ml 30 [19] yumurta 1 adet 80 [20] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 [21] Beyaz Peynir 40 GRAM 100 [22] Kuru kayısı 2 adet 36 [23] Ekmek 2 DİLİM 130 [24] Sucuk 40 GRAM 180 [25] Şeker (toz) 30 GRAM 120 [26] yumurta 2 adet 160 Toplam : 2236 kal. bu kadar arapsaçına dnmüş bi menü daha görmemiştim eleştirin beniiiiiiiiiiiiiiii((((((( 5:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?