Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Mevcanım inşallah kızı. Daha iyidir nasıl oldu şimdi
Hadeka bende aynen senin anlattığın gibiyim
Doktora gittim ama birşey çıkmadı
Bugün toplantım düşündüğümden daha kısa sürdü çok sevindim
Ihata sonu akşam arkadaşlar gelecek dondurucuda böreğim ve peynirli poğacam var yanına elmalı turta ve susamlı simit ve sarma yapayım diyorum ne dersiniz

tatlım börek ve pugacanın yanına sarma güzel.. simitte olabilir... ama elmalı turta değilde kremalı.şerbetli bir tatlı yapabilirsin....bence.. ben buaralar kıbrıs tatlısına taktım...güzel oluyor öneririm..

ölme canım yaaaaaaaaaaa(((( bende çok üzüldüm poffffffffff(
ayşekayracığım kurabiyelerin süper.. afiyet olsun..

Nell seni uyarıp cıss tatlı çiko yedim. Tartıdaki rakamla şımarıp bilgisayarımın çalışmamasıyla kalorimi aştım. Spor ve balık salata ile ucundan da olsa kalorimi azaltmak istiyorum

tatlım ben daha neler yedim neler.. birgörsen... şimdie salçalı ceizi harcı olan birhamur işi yapıyorum buğün onuda yiyeceğim... gitti giden kasmayacağım.. ve içimdeki canavar ye ye doymadım diyor buğün...ne yapayım...kendimi halsiz yorgun ve mutsuz hissediyorum sanırımm regl dönemmden kaynaklanıyor.... yarın inşallah güzel olacak...

Son düzenleme:
slm herkese ben varım ama yokum :)
kızlar çocukların düğün günü yaklaşıyo 25 gün kaldı pur hazırlıklar devam her allahın günü çarşıdayım ne zaman bitcek bu telaş ve ben stresten almışım maalesef 65.500 olmuşum ama üzülmüycem olsun şu tatlı telaşemi bi atlatayım da başka bişey istemiyorum evi badana falan yapıyoruz ok teleşem var ve çok yorgunum

Yazadıklarım kaç kez silindi bende bi daha yazarsam dedim kk çok kızdım ama şimdi problem yok anlamadım ben bu iştem bişey, ebru kim bilir bana ne çok alınmıştır, ben şöyle üsüste 1hafra yazınca kendi kendime kendimi ispatlamış olcam sanırım zaten yüzüm yok gelmeye, arada face de takılıyorum o kadar çok mutsuzum

kurabiyeler peynirle güzel gidior tadı ekmek gibi

kurabiyeler beni daha acıktırdı sankim 2 tane gofret ekmek tereyağı filan yedim bu gün içime kedi kaçtı sanki of yaaaa tatlı krizlerim var ama reglde yok ufukta anlamadım gitti neyseeee bugünlük ble oldu leslide yapmadım üşendim:((((

[1] Şeker (toz) 20 GRAM 80 [2] Tereyağ 10 GRAM 72 [3] ülker çikolatalı gofret 38gr 2 adet 416 [4] Çavdarlı Ekmek 4 DİLİM 220 [5] Ketçap 2 YEMEK KAŞIĞI 46 [6] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50 [7] makarna (haşlanmış) 1.5 100 gr 198 [8] Bebek emzirmek 60 dak. 500 [9] İrmik 40 GRAM 148 [10] Buğday Kepeği 25 GRAM 53 [11] Kurutulmuş Hindistan Cevizi 10 GRAM 66 [12] Kakao 10 GRAM 29 [13] Şeker (toz) 35 GRAM 140 [14] dost süt 1 200ml 59 [15] Çokoprens 1 PAKET(30GR) 153 [16] Beyaz Peynir 35 GRAM 88 [17] Domates 1 ADET 14 [18] dost süt 0.5 200ml 30 [19] yumurta 1 adet 80 [20] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68 [21] Beyaz Peynir 40 GRAM 100 [22] Kuru kayısı 2 adet 36 [23] Ekmek 2 DİLİM 130 [24] Sucuk 40 GRAM 180 [25] Şeker (toz) 30 GRAM 120 [26] yumurta 2 adet 160 Toplam : 2236 kal. bu kadar arapsaçına dnmüş bi menü daha görmemiştim eleştirin beniiiiiiiiiiiiiiii(((((((5:

ayşem sen ne yapmışsın öyle yaaa 6 dilim ekmek, makarna, çokoprens, gofret :44: cıksss olmamış bunlar hemen derhal kendinize bi çeki düzen verin kızlar yaa herkes tatlı krizinde salmış kendini çok kötü örnek oluyorsunuz bana hmmmm kızarım ona göree

Nelsonum ben şerbeti tatlıları pek beceremem. Islak Ke yapabilirim ancak. Yada sen şu tarifi bi verebilir misin
Zuzu kolay gelsin tatlım
Sehracım evet bi uğruyorsun bi kayboluuorsun
Neden mutsuzsun canım ya
Ayşecim sen ne yaptın ya ama benim de oluyor bazen öyle günlerim
Ben de işler idare eder
Bugün spor yapmadım yarın yaparım artık

papatyam bunlar hem çok güzel.. hemede tutmama şansı yok.. illaki güzel oluyor...

Kesinlikle bu iki tarifde çok beğeniliyor.. yemişindir belkide…

Kıbrıs tatlısı
4 yumurta
1su bar. Şeker
1su bar. Sıvıyağ
1,5 su bar. Galeta unu ( evdeki bayatlamış emekleri fırınlayıp robattanda geçebilirsin)
0,5 su bar. Hindistan cevizi
1 su bar. Fındıkyada ceviz (küçük küçük parçala ama un haline gelmesin…çok küçük olmasın)
Vanilya
2 paket kabartma tozu
1,5 yemek kaşığı un
Şeker ve ynurtayı çırpüzerine diğer malzemeleri ekle.karışıtr.. keketen biraz koyu bir kıvamı olacak.. dikdörtgen borcama dök .. pişir..

Şerbeti: 1,5 su bar. Şeker+2su bar. Su= kaynat.. kekikn fırından çıkınca 5 dak sonra üzerine dök

Üzerine: 1paket krem şanti hazırla.. üzerine sür+üzererini Hindistan cevizi ile süsle.dinlenince servis yap…

İncirli ıslak kek

10 tane kuru incir=küçükküçük doğra ılık suda ısla
1 su bar ceviz içi..=küçük parçalara ayır…un gbi olmasın
1su bar. Toz şeker
1su bar. Un
1 paket kabartma tozu

Şeker ve yumurtayı çırp diğer malzemeleri kat karıştır.. dikdörtgen borcama dök pişir.

Şerbeti için:
1,5 su barda su+1 yemek kaşığı neskafe+yarın su bardağı şeker=soğuk suda şekeri ve kahveyi erit. Kaynatılmayacak.. pişen sıcak kekin üzerine dök.

Muhallebisi için:
2 yemek kaşığı nişaşta+2ymek . kaşığı un+1 litre süt+5 ymek kaşığı şeker

Hepsini karıştır..karışıtra karıştıra puding kıvamında pişir…inmeye yakın 50 gram margarin yada tereyağını kat.. piştikten sonra 1 paket krem şantiyi ekle.. karışıtr.. kekin üzerine dök…üzerni Hindistan cevizi ile süsle.. soğuyunca servis yap..

Son düzenleme:
sehram neyin var tatlım.. ne seni mutsuz eden.. buraya daha sık uğra.. diyet ver kendini.. biraz kafan dağılır... çoğu zaman ebnim içinde bu topik bir sığınak oluyor...

tatlımben kalori hesabına cesaretbile edemedim... 5000 kaloriyi bulmuştur kesin...midem tıka basa dolu ama ben daha birşeyler yemek istiyorum....patlayacağım resmen....

kızlar akşam topiği ben kapatmışım sabah da ben açıyorum..

ğüzel bir ğeçirmeniz dileğiyle.. ğünaydınlarrrr

Günaydın kızlar
Nelson çok teşekkür ederim tarif için
Ben hala cumaya göre artıdayım
2 gün yiyorum onu vercem diye 2 hafta uğraşıyorum
Kızlar topik bu aralar çok sessiz
Şükran Kevser az uğruyor
Hamileler hiç gelmiyor artık
Yeşil erik yok
Başka şu anda aklıma gelenler bunlar

günaydın kızlar,

dün öyle bir yoğunluk vardı ki,erken çıkamadım

kızım bugün daha iyi,halsiz ama okula yolladım çünkü evde ağzına lokma sürmüyor ve iyice halsiz düşüyor,babama bi şey deme hakkım yok 72 yaşında adam çocuğun ardında nasıl koşsun

sabah güzel bi kahvaltı yaptırıp şurubunu verdim,keyifliydi umarım okulda rahatsızlanmaz,

dün kayınvalidemi aradım,pzt kızı gönderiyimmi anne sana diye,baban 1 hafta daha kalsın kızım ben bi 10 gün daha yatsam toparlanırım,şimdi kızı ihmal ederim dedi,kadın haklı elbette

babama dedim gitme baba diye,saolsun kalırım dedi,babam küçük abimle oturuyor evde geliniiz olduğu için pek rahat deil,yazı köyde geçiriyor evimiz var olmadı burdan direk köye giderim dedi,babam bende olduğu içim çok rahat ama çok yoruluyorum 11 de anca oturmuş oluyorum

eşimde akşam biraz bozulur gibi oldu,babam kalıcak diyemi surat astın dedim,yok hayır babanı çok severim kızımız için daha iyi ama çok yoruluyorsun,hiç yanımda oturmuyorsun uzanıp tv izlemez olduk dedi,dünde eşim geç geldi yemek yerken nolur yanımda otur seni özledim dedi.

babam bi yanımda,eşim bir yanımda böyle durumlarda çalıştığıma lanet ediyorum,senelik iznim var ama tatil planımız var şimdi izne çıkıp evde oturmakta aptallık

nelsonum verdiğin tarifler hakikaten çok güzel lezzetler

papatyam özellikle kıbrıs tatlısını şiddetle tavsiye ederim,yiyipte tarifini istemeyen yok benden

ve hakikaten kızlar nerde şüko,kevser,hamişler,erik nerde bunlar

ayşe,lajoba haklı nasıl karmaşık bir menü

diet topiğinden ziyade kilo alma topiğine dönmüş

bi çekin düzen vermeliyiz kendimize

mevcanım çok geçmiş olsun yeniden. allah babandan razi olsun. ama ne güzel bak aklıyor yanında. zor gününde destek oluyor. maşallah ona....
Kıbrıs tatlısını ben de tuttum ve sanırım bir yerde yedim. bakalım akşma cesaret edebilirsem onu yaparım olmazsa başka zaman evde kendim bi denerim. sonra misafire yaparım...
ben hala artıdayım. zaten 60 hedefinden vazgeçtim. olsa fena olmaz tabi ama 62-63 arası gezmem gerek bir süre.
haftaya hem hiç tartılamayacağım hem de oralarda ne yeriz bilmiyorum. çok büyük ihtimal mc donalds da yeriz hep. yada pizza ve makarna. malum meşhur ya.
kilo almadan dönsem bari....

Kızlar herkes salmış kendini . Azimliydim ama tubim bu hafta uğramadı pek o yüzden dün cıss yedim.Akşam balık salata yedim ama spor yapamadım😔çünkü Anca 9:40 gibi oturuyorum Oglumla oynuyorum . Oda alarm kurdum çalınaca Oglumla oynuyorum.uyuyuncada dağıttıklarını topluyorum Anca

Slm kızlar hastanedeyim. Tahlillerimi yaptırdım sonuç için bekliyorım. Daha bir saatim var. Dahiliye ve diyetisyene gittim. Bi ton tahlil istediler hepsini verdim. Ultrason çekilecekti ama aç olmam lazımdı. 12 ye kadar aç bekleyemedim fenalaştım. Ultrasonu iptal ettirdim koşa koşa gidip yemek yedim. Hala kollarım uyuşuk ve halsizim. Açlıktan baygınlık geçirdim. Seçim günü de görevliydim aynı şeyi yaşamıştım.

Tansiyonum 15-12 çıktı kızkar doktor yüksek dedi. Birazdan bir daha ölçtüreceğim.

Ya şeker ya tansiyon
Bi sorun var galiba.

Diyetisyemde de kılom ve yaşım vazal metabolizmam hepsi normal çıktı. Tahlil sonucuna göre bişey söyleyecek herhalde.
Hiç iyi hissetmiyorum.

Aabahtan tahlil yaptırır okula yetişirim sandım ama yetişemedim. Öğrencilerim öğretmensiz kaldı. Bu da canımı. Sıktı açıkçası. Evdeki hesap çarşuya uymuyor.

Kızlar tarifler havada uçuyor herkese kolay gelsin. Kılo alma topiği olmayalım da.

Mev canım tekrar Allah yardımcın olsun.
Zuzu ne güzel telaşlar bunlar darısı başıma.

Sehra kesin dönüş yağacağın günleri bekliyoruz. Gel dertlrşelim. Burda sadece.menümüzü değil dertlerimizi de paylaşıypruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…