Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Tamam diyet yapsamda yapmasamda yazıcam o zaman.arada okuyamasamda yazcam inşallah.böylece işleri hsle yola koyarım belki

Aklımda kalanlar :
MEV: kızının keyifli olmasına sevindim.babandan Allah razı olsun bak adamcagız bir destek torununabende mutfaktan çıkamıyorum şöyle keyif yapmayı geçtim oturup Eşimle sohbet edemiyorum

Papatyam : Kıbrıs tatlısını yedim ve çok beğenmiştim tavsiye ederim. Buzluga benimde bişiler yapıp koymam gerekiyor

Ayşe: canım hepimizde ara ara oluyor öyle sırf yemek için yemek ki senin bebişin küçük acıkabişirsinde takma lütfen

Sehra : evet gelicem deyip hep kayboldun güvenemiyorum sana😔

Hawar Özgem bebişler iyi mi ? Dogum ne zaman? Kaç kilo aldınız?

Yeşil erik, fenedo, Zehra, ... Nerdesiniz ?

Zuzumm gelmişözledim seni bizi bırakırsan öyle alırsın gerçi ben bırakmayıp alıyorum az kalmış inş çok güzel geçer. Darısı bana

Nel : ne yazacaktım bak tel çaldı unuttum 😳

Gizli şekerim varmış. İnsülin direncim düşükmüş. Krizlerimin sebebini öğrendim. Sürekli halsizlik ve çarpıntım vardı

Hiper tansiyon olabilir mişim. Şimdi takibe aldık sabah akşam ölçeceğim.

Diyet verdi insülin direncimi güçlendirmek için.

Bi ara diyetimi de yazarım

geçmiş olsun canım.. en azından krizlerinin sebebini öğrenmişsin. dikkat et kendine.. ilacını ve diyetini aksatma inş yüksek tansiyon yoktur canım.. gelişmelerden haberdar et bizi de..

Hadeka geçmiş olsun canım. Dikkat edersin artık biliyorsun .

Tubiiiii rakibem nerdesin

Bilmiyor musun ebrum iyiyken hep yazıyordum,kızma bana küsmee... Ya da küs be napim senden başka kız mı yok bana )) ama senin yerin bir başka..sen benim ilk göz ağrımsın..papatyam, yoğun bi süreçti haftada bir gün psikologtaydım, oğlumun durumu ile başladık aslında ama abimin durumuyla bşrlikte benim durumum eski şeylerin iç dünyamda depreşmedşyle(rş durumu)beraber yeni bir boyut kazanınca bende koptu ipler.. Ama iyiyim şimdi sizi oyalamak ve ve güvensizlik oluşturmak istemiyorum o yüzden ben bi devamlı geleyim o zaman muhatap olun benle, aksi takdirde sizin güselliğinizi hakettiğimi düşünmüyorum ben, yine menümü yazim yarında kilomu paylaşcam inş,ama bir kaç kerede cevaplaya copy paste yapınca ekran kspandı bende yorulmuştum pes etmiştim sanırım cevapla sayfasındski reklam yoğunluğu fazla olunca oluyor öyle

buraya koyup oymamakla tedirgin oldum ama koyucam teyzoşları da görsün oğluşlarımı :)

teşekkürler kızlar
eczaneden tansiyon aletimi aldım

hala yüksek tansiyonum

diyetime de başladım

menü paylaşayım zamanla beslenme düzenimi oluşturacağıma inanıyorum

sabah öğlene doğru
2 su bardağı çay
iki kumru

ara
1 metro
1 su bardağı çay
(bunlar durumumu öğrenmeden önce kriz anında yediklerim)

ara 4 gün kurusu

akşam yemeği
4 köfte
1 dlm ekmek
salata
1 kaşık yoğurt

1 saat sonra doymadğmı fark ettim ve ara yaptım
4 kaşık yoğurt+1 gün kurusu+2 mürdüm eriği+1 çay kaşığı tarçın+ ceviz karışımını yedim
üstüne yeşi çay içtim

bugünlük bu kadar
menüm her gün aynı olacak birbuçuk ay boyunca 1250 cal olan bi diyet verdi.
tatlı asla yok
3 lt su var
yarın bismillah diyip başlayacağım bakalım neler olacak.
sehra sıkıntıların geçer inşallah
topik sessizleşti kızlar

Hadeka çok geçmiş olsun canım. En azından sıkıntının ne olduğu bulunmuş. İnşallah daha iyi olursun
Sehracım Allah yardımcın olsun. Kendini toplamaya çalış. Buraya daha sık uğra güzelim. Özleniyorsun.
Zuzu ne güzel olmuş davetiye. Maşallah oğluşlara.
Benbu hafta hiç motive olamadım. Dün yorgunluktan spor yapamamıştım. Bugün de mutfaktan az önce çıktım pasta börek yaptım. Offff haftaya da gidiyorum inşallah oralarda kilo almam. Aman ya neden böyle oldum ben. Ya millet ne kilolar veriyor yok ben veremiyorum yarın artı kaç çıkacağım bakalım

selam canlaaarrrrr

yha bu haftam çoook yoğundu. kusura bakmayın gelemedim.
üstüne de minik oğluşun dişleri eklenince tam oldu.
üstten 2 diş daha çıkarttı.
çok huysuz ve sürekli ağlıyordu.

neyse inşallah artık sakinleşir.

bu arada bu hafta ne diyet,ne kalori sayımı,ne spor... hiçççbirşey yapmadım
77,5 bile gördüm tartıda.moralim bozuldu daha çok yedim.

tam anlamıyla motive olamadım.kafamı vermem gereken daha fazla şey vardı çünki.
neyse artık yeni haftaya bommmmmba gibi başlarım inşallahhh

Tubiiiii rakibem nerdesin

ebrum hakkını helal et kuzum yaaa...
okadar yoğundum ki. kalorisepetine giremedim,akşamları gelip rapor veremedim :26:
benim zaten 1 hafta iyiyse diğer hafta kötü geçiyor.

tartıldım ama kilo bildirimimi birkaç saate yapiciim
belki 100-200 gr daha düşer

bugün yine çokkk yoğun bir gün. size yazmak için erken geldim.
oğluşun yanagındaki geçmeyen büyük sivilceler için dr a gidicez az sonra.
oradan da diğer işlere.
akşama doğru ancak gelirim heralde eve.

akşam babamız şehir dışına çıkıyor.
hafta sonu tamm motiveeeeee

Dün:891 cal almışım şimdi hesaplaşın telden . Akşm yemek yemedim on onbeş çilek yedim. 1 saat oglum uyumadan 1 saat Uyuyunca toplam 2 saat heryeri çekip elle sildim. Bi tek salon kaldı oda eşim korkuttu gece gece çarpışarsın deyince bıraktım.

Kilo bildirimi : wc çıkamadım😳

Başlangıç:58.9
Geçen hafta:58.4
Bu hafta:57.9
Giden :500
Hedef :55 (26 Nisan &#128532

ğeçmiş olsun ğüzelim.. diyetine dikkat et.. umarı tez zamanda düzene girer sonuçların.. allah şifa versn...

buraya koyup oymamakla tedirgin oldum ama koyucam teyzoşları da görsün oğluşlarımı :)
Eki Görüntüle 1051058
maşallah.. allah düğünlerinde ğöstersin inşallah....

papatyam ğüzelim kilo vermek değildi hedefin.. çok yoğundun bu aralar ve iyice sıkıldında .. bence artıdada çıksan kendine sorun yapma.. yiyeceksen kafana takma.. yok kafana takacaksan yeme arkadaşım.. bence motivasyounu tatil sonrasına sakla.. bende bu aralar kıtlıktan ççıkmış ğibi yiyorum.. ama gördüğüm artı beni üzmedi.. hak ettim çünkü.. yyemeseydim kilo veremesemde artıda çıkmazdım.. rahat ol papatyamm..

çok iiyi ğüzelim tebrikler...

tubisim bu hafa daha iyi olacak inşalllah..

bu hafta diyet yapmadığım için mağlum sonuççççç
ve ben kilo bildirimim..

ğecen hafta:57,5
bu hafta:58,3
ğelen:800 gram..

eee yersem... olacağı bu...

ve ben ğeri başa sardımmmmmmm

Son düzenleme:
diyetsiz haftamdan kilo bildirimiiiiiiii

başlangıç kilo:......93,5 (aralık)
geçen hafta:........75,8
bu hafta:.............75,4
bu hafta giden..:....400
toplamda giden:...18,1

boy: 1.78
hedef: önce 75 sonra 73

ebrummm diyet yapamadım ben bu hafta yeaa.
ama yine 400 gr gitmiş.
sen de 500 gr vermişsin maşallah.
bu da demek oluyor kiii kazanan sensiiinnn

yeni haftada bidaha ama tam kapışakmı??
hedef en az 1 kilo vermek olsunn

kızlar böylede başaramıdım...

ben ğünlük diyetime dikkat edip ğünlük kilomu yazacağım.. önceki denediğim yöntemle.. yüzüm kalmadı size ama vaz ğeçmekde istemiyorum...illaki 55 olmak istiyorum...

kalori sepetine ğöre...

779 kalorilik bir diyet yapacağım.. 17 ğünüm var.. 21 nisana kadar bir kez daha kendime sanş veriyorum.. off kendime ğüvenim sıfırrr...günlük en az 200 gam vermem ğerekli

başlanğıçım :58,3

bakalım ne olacak.. offfff:26::26:

günaydın kızlarrrr,,herkes iyidir umaırmc ee diyip kaçıyorum farkındayım ama yogun dönemler
iş yogun ev yogun, dügün telaşı birde 12 sinde dgünümüz var kıyafet ayakkabı çocuklar derken bi bitse rahatlıycaktım...

ebru gitmiş kilollar cnm tebrikler,

zuzum hayırlı ugurlu olsun allah damatlıklaırnıda göstersin inşşş

nelson, papatya, şükran kevser hikmett başka kim vardı:26::26::26: mevcanı zaten sürekli faceden dır dır kafasındayımm o nu biliyorum
herkesle riyidir inşşş benim diyetim çok iyi gidiyor kızlar 68.8 indim akşam 5 ten sonra bişiy yemiyorum
bu hafta daha çok kastım öbür haftada böyle olcak malum dügündeee güzel olmalıyımm

akşam 5 ten sonra yememe topigi var oraya takılıyorum çok sık motive oluyorum herke sbir diyet bir diyet çokta iyi kilollar veriyorlarr
bende öyle yapıyorum ama gün içinde herşeyi yemiyorum tabi hep dikkat pür dikkaat

kilo veren herkesi tebrik eidyorum kızlar
veremeyenlerde haftaya veririlerr inşşşş malum yaz geldi havalar ısındı kazaklar montlar çıktı
haydi kızlar spora

Himmm hsklisin ben gelemiyorum perisan halledeyim bir haftadir gripim eee tam gaz artan asiri bulanti kusmallar var yorgunluk uyuklama istegi varrr eeee kucuk birde kuzum var disarda daha iyicene oldugum icin parkta takiliyoruz. Ac geziyorum yedigim migdede kalmiyorki kabizlik ta oluyor
Ayse benim oglum kasim 2011 dogumlu 29 ayimiza girdik su tuvalet isini ogretmek zorundayim cunku migden ve burnum kaldirmiyor klozete oturuyor ama yapmiyor degerli kakasini ayyyy ne etcem ben yaa
Kilo bildirimim gelince
Gecen hafta 57.800
Bu hafta 58.00
Gelen 200
Kilo veren citirlari tebrik ederim.

tebrikler canım
bak gitmeye başlamışlar kılocuklar

tubi harikasın ye ye -400 çık maşallah

papatya bi kafa dağıt gel canım

masum canım ne güzel hedefin için sıkı diyete girmişsin.

zuzu oğluşlar çok tatlı maşallah.
inşallah en güzel şekilde geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…