- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.301
Gizli şekerim varmış. İnsülin direncim düşükmüş. Krizlerimin sebebini öğrendim. Sürekli halsizlik ve çarpıntım vardı
Hiper tansiyon olabilir mişim. Şimdi takibe aldık sabah akşam ölçeceğim.
Diyet verdi insülin direncimi güçlendirmek için.
Bi ara diyetimi de yazarım
Tubiiiii rakibem nerdesin
Gizli şekerim varmış. İnsülin direncim düşükmüş. Krizlerimin sebebini öğrendim. Sürekli halsizlik ve çarpıntım vardı
Hiper tansiyon olabilir mişim. Şimdi takibe aldık sabah akşam ölçeceğim.
Diyet verdi insülin direncimi güçlendirmek için.
Bi ara diyetimi de yazarım
maşallah.. allah düğünlerinde ğöstersin inşallah....buraya koyup oymamakla tedirgin oldum ama koyucam teyzoşları da görsün oğluşlarımı :)
Eki Görüntüle 1051058
Hadeka çok geçmiş olsun canım. En azından sıkıntının ne olduğu bulunmuş. İnşallah daha iyi olursun
Sehracım Allah yardımcın olsun. Kendini toplamaya çalış. Buraya daha sık uğra güzelim. Özleniyorsun.
Zuzu ne güzel olmuş davetiye. Maşallah oğluşlara.
Benbu hafta hiç motive olamadım. Dün yorgunluktan spor yapamamıştım. Bugün de mutfaktan az önce çıktım pasta börek yaptım. Offff haftaya da gidiyorum inşallah oralarda kilo almam. Aman ya neden böyle oldum ben. Ya millet ne kilolar veriyor yok ben veremiyorum yarın artı kaç çıkacağım bakalım
çok iiyi ğüzelim tebrikler...Dün:891 cal almışım şimdi hesaplaşın telden . Akşm yemek yemedim on onbeş çilek yedim. 1 saat oglum uyumadan 1 saat Uyuyunca toplam 2 saat heryeri çekip elle sildim. Bi tek salon kaldı oda eşim korkuttu gece gece çarpışarsın deyince bıraktım.
Kilo bildirimi : wc çıkamadım��
Başlangıç:58.9
Geçen hafta:58.4
Bu hafta:57.9
Giden :500
Hedef :55 (26 Nisan ��
Dün:891 cal almışım şimdi hesaplaşın telden . Akşm yemek yemedim on onbeş çilek yedim. 1 saat oglum uyumadan 1 saat Uyuyunca toplam 2 saat heryeri çekip elle sildim. Bi tek salon kaldı oda eşim korkuttu gece gece çarpışarsın deyince bıraktım.
Kilo bildirimi : wc çıkamadım😳
Hedef :55 (26 Nisan 😔
tubisim bu hafa daha iyi olacak inşalllah..
inşallah nelsonumm...
ilk hedefime 400 gr kaldı. sonra da hedef 73 e geççem inşallah
Günaydın kızlar
Nelson çok teşekkür ederim tarif için
Ben hala cumaya göre artıdayım
2 gün yiyorum onu vercem diye 2 hafta uğraşıyorum
Kızlar topik bu aralar çok sessiz
Şükran Kevser az uğruyor
Hamileler hiç gelmiyor artık
Yeşil erik yok
Başka şu anda aklıma gelenler bunlar
tebrikler canımDün:891 cal almışım şimdi hesaplaşın telden . Akşm yemek yemedim on onbeş çilek yedim. 1 saat oglum uyumadan 1 saat Uyuyunca toplam 2 saat heryeri çekip elle sildim. Bi tek salon kaldı oda eşim korkuttu gece gece çarpışarsın deyince bıraktım.
Kilo bildirimi : wc çıkamadım😳
Hedef :55 (26 Nisan 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?