Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nel ben başaracağına inanıyorum güzelim.
sık azıcık kendini.
görelim şu 55i

devkule Allah kolaylık versin
kız sen hala kılo bildirimimi yapıyorsun?

günaydın çıtırlarım

şükür kızım iyileşti

akşam kuaföre gittim,saçlarıma kat verdirdim,parlak kumrala boyattım

eşim bana hediye almış,uzun zamandır keyfin yoktu diye,krem rengi trençkot ve bir tane bluz ikisinide m almış

kiloma gelirsek tartımın pilini değiştiremedim daha:26:

sabah eşime sen tartıl dedim,çıktı her zamanki kilosunu gösterdi

sonra ben çıktım

61.5 gösterdi

3-4 sefer indim çıktım 200 gram fazla 200 gram eksik tarttı

geçen hafta 63.5 çıkmıştım sanırım ama o zamanda tartıda bir sorun olduğu belliydi,akşam tok karnına bile daha zayıf çıkmıştım

şu anki kilom doğrumu bilemiyorum ama 2 haftadır çok dikkatliyim umarım doğrudur,

haftaya cuma ne çıkacak bakalım

kızlar kılomu bilmiyorum şu anda sabah tartılmayı unuttum.

sabah müslili bi kavaltı yaptım ama içim kalktı neredeyse istifra edecektim.

ben o menü ile zaten bi deri bi kemik kalırım.

keten tohumu vardı menüde. o midemi bulandırdı yarın koymayacağım.

metabolizma yaşım 30 çıktı zaten 30 yaşındayım
kas yağ oranım çok iyi çıktı 2 kılo fazlam varmış.
58.2 çıktım doktor 56.2 olmalısın dedi.
kılolu grupta değilsin dedi.
sadece şekerimi dengeleyecek bir diyet verdi.

günaydın kızlar
çok kötü geçirilmiş bir haftanın sonucu olarak kilo almış olarak döndüm aranıza. ama biliyorum ki benj bunu topalarım. tatile gidip geleyim. ondan sonra toparlıcam.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 63,2
gelen: 600 gram
giden: yok
toplam giden: 4 kilo
hedef: aslında 60 ama ben 62-63 arasında da kendimi iyi hissediyorum.

kilo vferen ve koruyabilen herkesi çok tebrik ediyorum....

nel ben başaracağına inanıyorum güzelim.
sık azıcık kendini.
görelim şu 55i

devkule Allah kolaylık versin
kız sen hala kılo bildirimimi yapıyorsun?

teşekkür ederim canım.. bana ğüvenen birilerinin olması çok iyi ğeldi bana..

oo tatlyım süper.. hediyelerin hayırlı olsun.. ğüle ğüle kullan..
ve tartının yanlış tarttığını düşünmüştüm ğeçen hafta.. artık şu pilini yenilede merakımız gitsin ğüzelim..

tatlım bir ğün dikkat etsek ve akşam yeme işini erkenden bitirsek inanıyorum ki o artılar 1-2 ğünde ğider ...ki ben senden daha çok kilo almışım.. takma kafana .. tatil sorası devam ederizzz.. kendini iyi hissetmen için vereceğin en çok 500 ğram..

masum tatlım kilolarının ğidiyor ne ğüzel.. akşam 5 ten sonra yememek ğüzelde nasıl dayanıyorsun canım.. ben ölürüm açlıktan ki ğece 12 ye kadar uyumuyorum çoğunlukla...:18::18:

günaydın kızlar
hemen kilo bildirimi yapayım kaçıyorum gece hiiiç uyumadım şimdi oğluş uyurken bende biraz uyuyayım

geçen hafta 65.3
bugün 65.5
gelen 200

ama çok inanmıyorum bu sonuca çünkü gece uyumayınca sürekli bişeyler atıştırdım neyse bana iyi uykular sizlere kolay gelsin

sabah kahvaltısı:
4 kaşık yulaf 2 kaşık keten tohumu
2 ceviz içi 1 elma rendesi 1 çay kaşığı tarçın
1 bardak liğht süt karıştırıp yiyorum.

ara activia 4 gün kurusu

öğle
6 kaşık kuru baklagillerden istediğim biri
haşlanmış olacak yemeği değil
bol salata
1 dilim uno light çavdar ekmeği

ara
1 elma 1 activia

ara
5 mürdüm eriği 4 badem 4 kaşık yoğurt

akşam
1 kepçe çorba ya da 1 dlm ekmek
et 300 gr ya da 6 kaşık sebze yemeği
6 kaşık yoğurt

ara 1 bardak süt 1 çay kaşığı tarçınla
1 elma(ya da listemdeki meyvelerden)

3 lt su
30 dk gün aşırı spor

Lajoba: iyi uykular canım.200 çok değil haftaya inş. Verirsin

MEV: kızçene çokkkkk sevindim .ohh saçlar değişim olmuş hediyeler alınmışbence geçen hafta yanlıştı bu hafta doğrudur yemiyorum diyodun çünkü tebrik ederim

Sehra: beni bırakıp başkalarını bulacakmış 😜inanıyorum tamam ağlamaoğlun nasıl iyi mi sen nasılsın?kendi kendinin psikologu ve bir kaç dostun oldu mu herşey iyi olur.

Devkule: migde bulantıları başladı demek Allah yardımcın olsun. Ogluşa wc eğitime başlaki rahat ederdin. Çok değerli onlar için hadi topumuzu yapalım deyip 1 top 1 bonibon veriyordum. Abi olucaksub kardeş altına yapar sen büyüdün gibi wc de saatlerce konuşman gerekecek . Sabır kızmak yok izah ediceksin inatlaşmıycaksın.

Tubiii rakibem: çok gaza gelmiştim ama senin gelmeyişinle saldım kendimi belki 1 bile giderdi kim bilir. Sende dikkat etmemene rağmen vermişsin bak :)Saol canım dostluk kazansıngeçmiş olsun minik paşaya dişlerdendir. Bu hafta seni yenicemmmmmmm hazırlıklı ol

Hadekam: bu diyetle tatlısız verirsin canım tabi önce saglıgın için.

Masum: cee deyip başka topigemi gittin bıraktın mı bizlerişaka tabisi sen nerde mutluysan nerde motive olup kilo veriyorsan orda ol canım

Nelll: sıkma canını sorunlar oldu bu hafta gergibdin üzgündün. Bu hafta inanarak güzel başla güne

Son düzenleme:
Hadeka: menün güzel canım saglıgın için uygulamaya çalış . Tarçın şekeri dengelemek için sanırım

bu hafta gelen giden yok geçen cuma :67.7 bu cuma yine:67.7 ama çarşamba günü 67.3 idim 2 gündür akşamları içime kara kedi kaçıyor ve biraz wc problemim var. BU HAFTA GÜZEL OLUR İNŞ HERŞEYY

nelsonnnn
bu kadar umutsuz olma sen ayrcı süpersin , ha sen kendini daha mutlu hissedecegin kiloda ol tabiki
ama eminimki olursun cnmm :))) haydi yaz geldi , snein kaygılancak bri durumun yok gerçi

ebrucum, zor oluyor bir kaç topigi takip etmek ama okuyorum cnm sizleriii

hedeka, listedeki keten tohumu miktarı çok gibi geldi bana :26::26::26: yulaf ezmesi diyette çok iyidir aslında klfeks ve müsliden daha iyi

canım benimkide ekim2011 dogumlu çok şükür öğrendik.ama ilk 5 gün hep altına yaptı 6. gün gidip kendi yapmaya başladı lazımlığa.Banyoda klozet yok malesef ama klozeti çok seviyor.Sadece geceleri kaçırıyor bazen.6. gün bide babannnesiyle dedesi falan gelmişti onlarda pohpohlayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi.İlk 5 gün kafayı yiycektim inan,oğlunun sevdiği anneanne dede babaanne falan varsa ve sana yardımcı olabilecek biriyse bi kaç günlüğüne evinde misafir etmen kolaYLIK OLUR Die düşünüyorum

lajoba tatlım çok kilo almamın.. bu da ğüzel bence,,

hadeka ğüzelim diyetin ğüzel ama sabah o karışım nasıl içilecek...

ebrulim evet tatlım bu hafta üzerimde vardı birşeyler.. haaaftaya daha ğüzel olacak inşallah..

ayşa kayracığım bu hafta varım kız yarışa.. sende varmısın..

masum ğüzelim iltifatların memnuniyetle kabul ediyorum.. işte ğönül 55 olmak istiyor.. biraz karınım var ama oda kapanmayacak şekilde değil.. alış verişlerimde 38 ler çok rahat oluyor. s ler bazı markalara xs lar bile çok rahat oluyor.. ama başarısızlık ğibi hissediyorum hedefime ulaşamadığımda...

şükran ğüzelim seni aşağıda gördüm. ne alemdesin.. niye bizi ihmal ediyorsun.. ğel artık seni özledik...

kevser sede yoksun.. kızlar iyimisiniz...

yeşil eikler çıktı bizim yeşil erik kayboldu.. canlansın topigimiz artık ...

keten tohumu sabah sabah midemi çok bulandırdı masum
ne yapacağım bilmiyorum muhtemelen listeden çıkaracağım ıyyyyy

sabah bulamaç gibi bişey oldu yediklerim zor tükettim Nelson
öğreneceğim bu düzeni. yapacak bişey yok
bugün yine kollarım uyuşuyor ve halsizim galiba tansiyon yine yüksek

canım bu hafta evde olmuycam topiğe pek gelemem arada cepten yazarım ama varım yarışa:)

canım bu diyeti ne kadar uyguluyacaksın?

Merhaba canlar. .Nasilsiniz?Herkes iyidir in şa Allah. .annemler burda doye hiç gelemiyorum. .tahmin efersinizki kilo aldim. .ama çok diğil. O kadar yemeğle iyi bile....
Geçen hafta 52.0
Şimdi 52.2
Hedef 50:18:

keten tohumunu bende dönem dönem yerim ama 1 tk filan sneinki baya bi çok olmuşş
:26::26::26:

Merhaba canlar. .Nasilsiniz?Herkes iyidir in şa Allah. .annemler burda doye hiç gelemiyorum. .tahmin efersinizki kilo aldim. .ama çok diğil. O kadar yemeğle iyi bile....
Geçen hafta 52.0
Şimdi 52.2
Hedef 50:18:

Canım sen annenlerle ol doya doya gerçi doyulmaz anneyeDevam edersin sonra hem yemene ragemn bende çok bişi aldın sandım 200 gr bişi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…