- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.321
nel ben başaracağına inanıyorum güzelim.kızlar böylede başaramıdım...
ben ğünlük diyetime dikkat edip ğünlük kilomu yazacağım.. önceki denediğim yöntemle.. yüzüm kalmadı size ama vaz ğeçmekde istemiyorum...illaki 55 olmak istiyorum...
kalori sepetine ğöre...
779 kalorilik bir diyet yapacağım.. 17 ğünüm var.. 21 nisana kadar bir kez daha kendime sanş veriyorum.. off kendime ğüvenim sıfırrr...günlük en az 200 gam vermem ğerekli
başlanğıçım :58,3
bakalım ne olacak.. offfff:26: :26:
nel ben başaracağına inanıyorum güzelim.
sık azıcık kendini.
görelim şu 55i
devkule Allah kolaylık versin
kız sen hala kılo bildirimimi yapıyorsun?
günaydın çıtırlarım
şükür kızım iyileşti
akşam kuaföre gittim,saçlarıma kat verdirdim,parlak kumrala boyattım
eşim bana hediye almış,uzun zamandır keyfin yoktu diye,krem rengi trençkot ve bir tane bluz ikisinide m almış
kiloma gelirsek tartımın pilini değiştiremedim daha:26:
sabah eşime sen tartıl dedim,çıktı her zamanki kilosunu gösterdi
sonra ben çıktım
61.5 gösterdi
3-4 sefer indim çıktım 200 gram fazla 200 gram eksik tarttı
geçen hafta 63.5 çıkmıştım sanırım ama o zamanda tartıda bir sorun olduğu belliydi,akşam tok karnına bile daha zayıf çıkmıştım
şu anki kilom doğrumu bilemiyorum ama 2 haftadır çok dikkatliyim umarım doğrudur,
haftaya cuma ne çıkacak bakalım
günaydın kızlar
çok kötü geçirilmiş bir haftanın sonucu olarak kilo almış olarak döndüm aranıza. ama biliyorum ki benj bunu topalarım. tatile gidip geleyim. ondan sonra toparlıcam.
başlangıç: 67,2
geçen hafta: 62,6
bu hafta: 63,2
gelen: 600 gram
giden: yok
toplam giden: 4 kilo
hedef: aslında 60 ama ben 62-63 arasında da kendimi iyi hissediyorum.
kilo vferen ve koruyabilen herkesi çok tebrik ediyorum....
canım benimkide ekim2011 dogumlu çok şükür öğrendik.ama ilk 5 gün hep altına yaptı 6. gün gidip kendi yapmaya başladı lazımlığa.Banyoda klozet yok malesef ama klozeti çok seviyor.Sadece geceleri kaçırıyor bazen.6. gün bide babannnesiyle dedesi falan gelmişti onlarda pohpohlayınca gerisi çorap söküğü gibi geldi.İlk 5 gün kafayı yiycektim inan,oğlunun sevdiği anneanne dede babaanne falan varsa ve sana yardımcı olabilecek biriyse bi kaç günlüğüne evinde misafir etmen kolaYLIK OLUR Die düşünüyorumHimmm hsklisin ben gelemiyorum perisan halledeyim bir haftadir gripim eee tam gaz artan asiri bulanti kusmallar var yorgunluk uyuklama istegi varrr eeee kucuk birde kuzum var disarda daha iyicene oldugum icin parkta takiliyoruz. Ac geziyorum yedigim migdede kalmiyorki kabizlik ta oluyor Ayse benim oglum kasim 2011 dogumlu 29 ayimiza girdik su tuvalet isini ogretmek zorundayim cunku migden ve burnum kaldirmiyor klozete oturuyor ama yapmiyor degerli kakasini ayyyy ne etcem ben yaa Kilo bildirimim gelince Gecen hafta 57.800 Bu hafta 58.00 Gelen 200 Kilo veren citirlari tebrik ederim.
keten tohumu sabah sabah midemi çok bulandırdı masumnelsonnnn
bu kadar umutsuz olma sen ayrcı süpersin , ha sen kendini daha mutlu hissedecegin kiloda ol tabiki
ama eminimki olursun cnmm :))) haydi yaz geldi , snein kaygılancak bri durumun yok gerçi
ebrucum, zor oluyor bir kaç topigi takip etmek ama okuyorum cnm sizleriii
hedeka, listedeki keten tohumu miktarı çok gibi geldi bana :26::26::26: yulaf ezmesi diyette çok iyidir aslında klfeks ve müsliden daha iyi
canım bu hafta evde olmuycam topiğe pek gelemem arada cepten yazarım ama varım yarışa:)lajoba tatlım çok kilo almamın.. bu da ğüzel bence,, hadeka ğüzelim diyetin ğüzel ama sabah o karışım nasıl içilecek... ebrulim evet tatlım bu hafta üzerimde vardı birşeyler.. haaaftaya daha ğüzel olacak inşallah.. ayşa kayracığım bu hafta varım kız yarışa.. sende varmısın.. masum ğüzelim iltifatların memnuniyetle kabul ediyorum.. işte ğönül 55 olmak istiyor.. biraz karınım var ama oda kapanmayacak şekilde değil.. alış verişlerimde 38 ler çok rahat oluyor. s ler bazı markalara xs lar bile çok rahat oluyor.. ama başarısızlık ğibi hissediyorum hedefime ulaşamadığımda... şükran ğüzelim seni aşağıda gördüm. ne alemdesin.. niye bizi ihmal ediyorsun.. ğel artık seni özledik... kevser sede yoksun.. kızlar iyimisiniz... yeşil eikler çıktı bizim yeşil erik kayboldu.. canlansın topigimiz artık ...
canım bu diyeti ne kadar uyguluyacaksın?keten tohumu sabah sabah midemi çok bulandırdı masum ne yapacağım bilmiyorum muhtemelen listeden çıkaracağım ıyyyyy sabah bulamaç gibi bişey oldu yediklerim zor tükettim Nelson öğreneceğim bu düzeni. yapacak bişey yok bugün yine kollarım uyuşuyor ve halsizim galiba tansiyon yine yüksek
diyeti 15 mayısa kadar uygulayıp tekrar tahlillerimi yaptıracağım.canım bu diyeti ne kadar uyguluyacaksın?
keten tohumu sabah sabah midemi çok bulandırdı masum
ne yapacağım bilmiyorum muhtemelen listeden çıkaracağım ıyyyyy
sabah bulamaç gibi bişey oldu yediklerim zor tükettim Nelson
öğreneceğim bu düzeni. yapacak bişey yok
bugün yine kollarım uyuşuyor ve halsizim galiba tansiyon yine yüksek
Merhaba canlar. .Nasilsiniz?Herkes iyidir in şa Allah. .annemler burda doye hiç gelemiyorum. .tahmin efersinizki kilo aldim. .ama çok diğil. O kadar yemeğle iyi bile....
Geçen hafta 52.0
Şimdi 52.2
Hedef 50:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?