- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.341
Kızlar motivasyon kötü görünüyor.Ben buraya başladıgımda hayır demesini ögrendim mamacıklara.Bugün diyemedim yedim o ayrıAma gün içinde ne kadar çok şeye hayır dersek o kadar kardayız.Misal bi cıss yedik aman gün gtti deyip devamı gelmesin.Ne kadar az cıss hatta hiç cıss o kadar iyi.Malum nisan ayına geldik haftalar aylar geçiyor yaz ve dügünler geliyor.
1:kalori geçilmeyecek.
2:Az yada çok herhangi bir spor yapılacak.
3:Bol su tüketilecek.
4:Hayır dediklerimiz yazılacak.
5uşta göbüşe popoya kese yapılacak.
6:Zayıflarken güzelleşmekte gerek salata elma kabukları kalve telvesi atılmayıp yüze pleeng ve nem içinde meyve kabukları konulacak.
7:Her gün 2 fincan yeşilçay yada form çayı içilecek
8:Hergün güne güzel mutlu pozitif ve eksiyle uyanıcaz.....
ya ebrum ne güzel yazmışsın:) bu kurallara bi kaç tane daha ekliyelim ve uygulamayanlara cezaaaaa verelimmKızlar motivasyon kötü görünüyor.Ben buraya başladıgımda hayır demesini ögrendim mamacıklara.Bugün diyemedim yedim o ayrıAma gün içinde ne kadar çok şeye hayır dersek o kadar kardayız.Misal bi cıss yedik aman gün gtti deyip devamı gelmesin.Ne kadar az cıss hatta hiç cıss o kadar iyi.Malum nisan ayına geldik haftalar aylar geçiyor yaz ve dügünler geliyor. 1:kalori geçilmeyecek. 2:Az yada çok herhangi bir spor yapılacak. 3:Bol su tüketilecek. 4:Hayır dediklerimiz yazılacak. 5 uşta göbüşe popoya kese yapılacak. 6:Zayıflarken güzelleşmekte gerek salata elma kabukları kalve telvesi atılmayıp yüze pleeng ve nem içinde meyve kabukları konulacak. 7:Her gün 2 fincan yeşilçay yada form çayı içilecek 8:Hergün güne güzel mutlu pozitif ve eksiyle uyanıcaz.....
kız senden kopya çekmişim gibi olmuş ebruya ne güzel yazmışsın dedik ya ama kopya çekmedim vallane güzel yazmışsın ebru kızebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvd sini denemek istiyorum ama bi başlayamadım hergün yapamam sıkılırım die korkuyorum :18: amaa dediklerini uygulamaya çalışacağım inş uyanınca tekrar tartıldım çünkü aç yatmıştım 65.1 çıktım yani geçen haftaya göre -200 bu işten pek bişey anlamadım ya + ya - 200 üm ama hayırlısı bakalım yarın bi daha tartılırım unutmazsam aöf sınavlarım yaklaşıyor sardı yine beni stres daha kitaplarımı bile almadım eşime çok kızgınım şu anda, hepsi sanki onun yüzünden miş gibi :26: böyle stres atasım var kum torbam olsaydı keşke
ebruuuu ne güzel diyon öyle kııııııı,benim büyük oğlumla aramda 19 yaş var oğlum 20 yaşına gelince ablanmı die sorsunlar dimi amaaaaaaaaaaSagolun kızlarSıra uygulamaya geldi:13:Önce güzel çıtır kadınlar olucaz kendimiz için ,sonra çocuklarımızın yanında sere serpe ablan mı diyecekleri çıtır anne,sonra eşlerimizin iltifatlara bogacakları çıtın hatunlar olmak ümidiyle Papatyam galate form ürünleri meyve ve tabisii yeşilçay alabilirsin. Lajoba eksi çıkmana sevindim canım.PLates iyi sıkılaştırıyor ama ben öyle yavaş konuşmalı şeylere gelemiyorum.Yeni gözdem slim in 6 Sehraaa Tubiyede sanada yeterim evelallah:92::90:
Kızlar motivasyon kötü görünüyor.Ben buraya başladıgımda hayır demesini ögrendim mamacıklara.Bugün diyemedim yedim o ayrıAma gün içinde ne kadar çok şeye hayır dersek o kadar kardayız.Misal bi cıss yedik aman gün gtti deyip devamı gelmesin.Ne kadar az cıss hatta hiç cıss o kadar iyi.Malum nisan ayına geldik haftalar aylar geçiyor yaz ve dügünler geliyor.
1:kalori geçilmeyecek.
2:Az yada çok herhangi bir spor yapılacak.
3:Bol su tüketilecek.
4:Hayır dediklerimiz yazılacak.
5uşta göbüşe popoya kese yapılacak.
6:Zayıflarken güzelleşmekte gerek salata elma kabukları kalve telvesi atılmayıp yüze pleeng ve nem içinde meyve kabukları konulacak.
7:Her gün 2 fincan yeşilçay yada form çayı içilecek
8:Hergün güne güzel mutlu pozitif ve eksiyle uyanıcaz.....
ne güzel yazmışsın ebru kızebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvd sini denemek istiyorum ama bi başlayamadım hergün yapamam sıkılırım die korkuyorum :18: amaa dediklerini uygulamaya çalışacağım inş
uyanınca tekrar tartıldım çünkü aç yatmıştım 65.1 çıktım yani geçen haftaya göre -200bu işten pek bişey anlamadım ya + ya - 200 üm ama hayırlısı bakalım yarın bi daha tartılırım unutmazsam
aöf sınavlarım yaklaşıyor sardı yine beni stresdaha kitaplarımı bile almadım eşime çok kızgınım şu anda, hepsi sanki onun yüzünden miş gibi :26: böyle stres atasım var kum torbam olsaydı keşke
ya ebrum ne güzel yazmışsın:) bu kurallara bi kaç tane daha ekliyelim ve uygulamayanlara cezaaaaa verelimmönce bana tabi
60.3bugün izin günüm))ve yarın yeşil sahalarda forvetteyimm eprumla kapışcamm kilo veren herkesi yürekten kutluyorum
Sagolun kızlarSıra uygulamaya geldi:13:Önce güzel çıtır kadınlar olucaz kendimiz için ,sonra çocuklarımızın yanında sere serpe ablan mı diyecekleri çıtır anne,sonra eşlerimizin iltifatlara bogacakları çıtın hatunlar olmak ümidiyle
Papatyam galate form ürünleri meyve ve tabisii yeşilçay alabilirsin.
Lajoba eksi çıkmana sevindim canım.PLates iyi sıkılaştırıyor ama ben öyle yavaş konuşmalı şeylere gelemiyorum.Yeni gözdem slim in 6
SehraaaTubiyede sanada yeterim evelallah:92::90:
Merhaba kızlar
Akşama misafirlerim var. Tam gaz çalışıyorum evde.
Ebrucum ne güzel şeyler yazmışsın. Ben haftaya burda değilim o nedenle 14 Nisan da tam gaz aranızda olacağım. Benim vücudum kilo almaya çok müsait azıcık yiyince hemen alıyorum. Sporla ancak toparlıyorum.
Kızlar kendimize gelelim artık.
Ben de giderken yanımda kuru meyve alsam. Galeta falan. Öğleni daha az kalori ile atlatırım diye düşünüyorum
Ne dersiniz meyve de götüreceğim yanımda
kızlar ben de size katılmak istiyorum ... mümkün mü????
Nelson kim tutar seni
Bir gün onceden akşam çok yediysem ve sabah kıyafetim olmadıysa çok pişman oluyorum. O zaman söz veriyorum kendime sonra unutuyorum
Ben yarın biraz alışveriş yapıp oraya götüreyim bari
Kızlar sayımız çok azaldı
Şükran ve Kevser hiç yazmıyor mu ben mi kaçırıyorum
kızlar ben de size katılmak istiyorum ... mümkün mü????
ne güzel cnm... kilolo almamışsın.. ve yeni hdeflerimiz ile toğik canlanıyor yaşasın...Bugun esimi yolcu ettim artik kaldigim yerden devam edebilirim
Bugun tartilmadim ama dun sabah 59.2 geldim (kiyafetsiz) gecen hafta 60.4 idim galiba bu hafta gitmis ama az gecen hafta taytla tartilmistim
Yarindan itibaren menu paylasicam hedefim 1mayisa kadar 57 olmak olcamda insalllah
Bende bikac karar aldim hergun 30 dk spor 1500 kcal gecilmiycek ve kizimla daha iyi gecincem (arada bagiriyorum ) ve herseyi sorun yapmiycam
Gel vatandaş geell kendini tanıt bakalım bize ben de gelcem artıkın yetti gari
Merrhablrrrre nasilsiniz kizlarr ben geldim ama kilo almis olarak sonunda regl oldum .
kilo aldim bi turlu toplayamiyorum
Kalcam kucuk basen gobek yanlarim ciktiii spor yapmayi ozledim malum yotube de kapali
Insallah bir an once kendimi toplarim sizlerle yazismayi ozledim
tubi harikasın ye ye -400 çık maşallah
Tubiii rakibem: çok gaza gelmiştim ama senin gelmeyişinle saldım kendimi belki 1 bile giderdi kim bilir. Sende dikkat etmemene rağmen vermişsin bak :)Saol canım dostluk kazansıngeçmiş olsun minik paşaya dişlerdendir. Bu hafta seni yenicemmmmmmm hazırlıklı ol
SehraaaTubiyede sanada yeterim evelallah:92::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?