Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

yarın cumartesi.
birkaç sokak altta pazarımız oluyor.
heryer yokuş oldugu için güzel yürüyüş oluyor bana cumartesi günleri.
hava güzel,tartıdaki rakam güzel,aynaya baktıgımda karşılaştıgım görüntü güzel ( gıdısız )
kim tutar beniiii

bir de az kalori alırsam değmeyin keyfimee...

kalorisepetimi güncelledim...
nisan 15 çok yakın bir hedef tarihiydi 73 kilo olmak için. geçen haftayı es geçtim çünki.
yeni hedefimi evlilik yıldönümümüz olan 21 Mayıs'a çektim. ve kilo hedefini 70 e düşürdüm.
günlük kalori bildirimimi buna göre yapıcam...
günlük kalori ve menü paylaşınca daha motive oldugumu anladım.
paylaşmaya devam o halde.

kalori bildirimi;

günlük alınması gereken kalori: 1413
bugünki kalori:614
artan kalori: 799 (1000 olsa daha süper olurdu )

güel bir cumatresi olması dileğiyle herkese günaydınlar.

tubissss benimlede yarış kız.. çok iddialıyım bu hafta..

buğün lahana çorbası diyeti yapacağım.. meyve serbest...

ve dün yazdığım üzere gün gün kilomu paylaşacağım..

cuma sabahı...........:58,3
1. gün..5 nisan........:57,6

günaydııın canlar

güzel bir gün olsun hepimiz için
tubi, ebru ve nel hepiniz benimle de yarışın ben bu hafta iddalı değilim çünkü ne zaman bu hafta idaalıyım desem + çıkıyorum ama yine de yarışırsam düzenli menü peylaşır ve yediklerime dikkat ederim inş
neyse bugün 64 lü rakamları gördüm sonundaa eşimle aramız iyi, oğluşum yanımda oyun oynuyo, güneş parıl parıl parlıyo, hava güzel, ben güzelim eee daha ne olsun hadi ben kaçtım iyi bakın kendinize öpüldünüz

Günaydın kızlar
Lolilo aramıza hoşgeldin.
Kevserim bundan sonra tam ga aramızda öle mi canım benim
Didemcim Allah kavuştursun
Kızlar ben dün akşam yemekte belki 20 tane sarma yedim 3 adet ıspanaklı gülbçreği bir adet karnıyarık makarna yedim
Sonra misafirle bir kıymalı börek nir peynirli poğaça bir küçük köstebek pasta 5 adetsarma yedim
Sabah kalktım tartıldım
Dün 63.2
Bugün 62.8

Hafşbakalımnedirbu allahaşkına

ooohhh ne güzel afiyet olsun valla ne güzel işte yiyip yiyip eksi çıkmak ama yinede dikkat et canım çok yeme acısı sonra çıkar bazen bi kaç gün sonra gösteriyor tartı bu fazla fazla yediklerimizi

lajoba tatlım tamam yarışırız seninlede...

papatyam dün ebnde neler yedim neler.. sabah ki -700 benide şaaşrıttı..

güzelim bizi yeyince kilo veriyoruz sanırım.. bende anlamadım valla

yarışalım nelsonummm
ama diymmm bende çok iddalıyımmmm
hepimiz birbirimizin rakibiyiz. bakalım galip kim olucak.
belki daha çok hırs yapar ve hepimiz çok güzel kilolar veririz

ooo lajobamm
yarışalım tatlım yaa...
hepimiz bu hafta birbirimize karşı yarışıoruz.
oh maşallah keyfin süperrr
gitsin kilocuklarrrrr

kızlaaaarrr bugün tam 1 saat yürüyüş yaptım.
eksiği yok fazlası var.
kalori alımım da dozunda. çok az yemedim yani...

şu güzelim menüme ve sondaki kalori miktarına bakarmısınızzzzzz

tok karınla tartıda 75.0

çamlıca gazoz 1 250 ml 110
Bebek emzirmek 15 dak. 125
Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 60 dak. 371
Domates 2 ADET 28
SUSAMLI GALETA-UZUN 1 adet 45
Fanta (portakal) 0.50 100ml 25
Şeker (küp) 2 ADET 39
Çay 1 ADET 5
Kaşarlı Tost (yağsız) 1 ADET 267
Bebek emzirmek 15 dak. 125
Toplam : -102 kal.

tubiss harikasın güzelim yaa..

ve ben lahana zorbası diye güne başladım amam komşular durdurmadılar.. ama kalori sayımımm yinede iyi..

sabah: lahana çor.
öğle:2 kase lahana çorbası+1 portakal.
ikindi:yarım gözleme+1 dilim incirli tatlı+3tulumba
akşam:1 por etli patates yemeği
ara: türk kahvesi

toplamda:1045 kalori--kalan kalorilerim....663 kalori

sporlarım:45 dak yürüyüş+15 dak yürüyüş
5 dak ip atlama
5 dak mekik

Son düzenleme:
kızlar, kendime gelemiyorum bir türlü.
bugün az da olsa dikkat ettim .. kalabalıkla cok yeniliyormuş. düğün kına videomu izledik evdekilerle.
kınada ne göbek mide varmış , şoktayım yaaa. adanaya gider gitmez sıkı bir diyete giriyorum. fecii spor yapıcam.
kızlar ablamda hamile fotomu buldum bakınnn,

hoşuma gittii de sizinle paylaşmak istedim. kızlar, benim yaza kadar 65 olmam gerek. oofff offfff..
benim motiveye ihtiyacım warrrr

Son düzenleme:
eveeet kalori bildirimimi yapmaya geldiiim

çok aşırı yemedim ama sanki fazla yemişim gibi hissediyorum.
miğdemi çok doldurmuşum gibi.
çeşit fazla oldugu için heralde.
birde domatesi çok severim.
çok güzel cherry domatesler aldım.
aralarda domates yedim :)

kalori bildirimi:
günlük alınması gereken: 1440 kcal
bugünki aldıgım: 608 kcal
artan: 832 kcal

hikommm nerdesin kuzum yaa

özlediik

kilo bildirimi de yapmadın?

eski resimlerdeki zayıf haller motiveyi ve hırsı arttırıyor.
iyi olmuş izlemen

ayrıca hamile halin de çok tatlıymış :)

dön artık evineeeee dön topiğeeee

Bugunku menum
Sabah 3dilim ekmek 0.5 dlm kasar 1.5 yumurta (salatali)sekersiz cay 1/2yk bal 1/2yk tereyagi
Ogle yok
Aksam 1 pors domates soslu makarna 3 yk pirasa salata
Gun icinde 10 tane kurabiye
Bebek emzirme ve20 dk leslie dusunce 1312 kcal kaliyo yarin daha az olcak soz veriyorum kendime

Resim yuklemeyi ogrendim yubbi
Hikmeti kiskandim hamilelik fotomu bende yukledim
Yeni halimle eski halimi yarin yuklerim hepinize iyi geceler

Günaydın kızlar
Didemcim maşallah kızın çok tatlı. Hamilelik her insana yakışıyor. Hikmet im sana da çok yakışmış.
Ben dün çok saçma bir gün geçirdim aklımda olmayan misafirler geldi ne spor ne diyet.
Alışverişimi yaptım yanımda elma ( yemesi kolay diye) kuruyemiş veya leblebi biraz kurabiye galeta ve diyet bisküvi götüreceğim.
Spor olarak da zaten sabahtan akşama kadar yürüyeceğiz
Ayyyyy bi de ben kilo vermiş şekilde dönüyor muşum süper olurdu değilim
Herkese mutlu pazarlar

günaydın kızalr..

didemçiğim ve hikmetçiğim hamilelik sizlere çok yakışmş..

ben mayalı hamur gibi oluyorum. şişko tombiş.. tuhaf bir şekle bürünüyorum hamile ken..

papatyam inşallah kilo vererek dönersin.. ne güzel olur..

ben dünkü 45 dak yürüyüşümü yapamadım ama diğer sprları tamamlamıştım...kalorimide geçmedimama buna rağmen düne göre artıda uyandım...

anlamıyorum yeyince eksi gel,yorum..

neyse.. buğün lahan çorbası diyetimi yapamayacağım.. eltim bahçelerine davet ettti..
dikkat edeceğim.. kalorimi aşmaya çalışacağım...

biraz duygusalım buğün ...

iyi hafta sonları herkese..

Merhaba canlar. Nasılsınız bakalım. .ben geri döndüm..ama tam 1 kilo aldım.inanırmısınız o bir kiloyuda.göbek bölgeme aldım..malesefji.incevik kalmıştı belim göbüşüm..ama bu günden başlıyorum. .yarından sonra tam 1 hafta oruçlu olucam..in şa Allah. Ama dikkat eymeliyim..o kadar kötüki canlar ya..

Papatyam nelson tesekkurler kizlar defne benin herseyim
Bugun ku menum
Sabahh 1.5 yumurta 1.5yk tulum peyniri 1tutam maydonazla omlet (aslanda 2ser yaptim ama 4 e bolup 1parcasini kiza yedirdim) 2zeytin 1batim bal 1 dilim ekmek 1 dilim ispanakli borek sekersiz cay 1 tayli kasigi sareelle
Ara 1 portakal
Aksam 2 yk pirasa 1 kase kuru fasulye 1buyuk bardak ayran salata
Ara 1 elma 2 kurabiye 1348 kcal
Bugun mutfagin haliserini yikiycam yaz geldi artik kaldircam 1 saat surer ayaklarimi cogunlukla kullandigim icin yuruyus olarak girdim ve aksam 30 dk leslie yapcam 954 kcal kaliyo

merhaba kizlar,nasilsiniz. Tatile girmis gibi hissediyorum kendimi. İyice saldimmm ,maleseffffff. Adanada verdigim sozleri tutamadim. Galiba kilo aldim. Tartilamadigim icin hep yedim kocis orda kas yaparken ben göbek yaptim. Onumde bugunu saymazsak 9gun var. Aksam yuruyuse tekrar baslicam. Misaforler vardi yuruyis pek yapamadm. Oglan inanilmaz huysuz yalniz birakamiorum. Ablam safra kesesini aldirdi. Cok agrisi var. Dikislerini gordukce icim sizliyor. Kocis baya ozlemis. Pek cok bana soylemesede kayinvalideden ogreniyorum. Arkadas gibiyiz kv yle. Dozunu biliyoruz ama. Oncesinde bilmedgmz icin aramiz bozulmustu. Neyse iyiyiz sukur. Seviyorumm yani kv cigimi. Ozledm de yaza kadaar incecik olmam gerek. Yazlikta kovis kasli ben yagli olamammmmmmmmmmm , adanya doneyim eski hikoş gero gelecek emin olabilirsiniz. Kewo ve gulle beraber. Gülo akrabalarnn yanina gitti. Dönüşte gelirim dedi. Eski kadro tamamlanir ben gelenr kdr. Küboşu da goremiorm.

Didem sende fotodacok hoş cikmissin. Evlatciklarni da opuyormmm.
Nel bi ileri iki gero gordm seni. Bbu kiş bize hoccc iyi gelmedi. Dimi papatyaaa.
Ebruş ve diger kizceler sizler nasilsiniz. Yazamasamda arada okuyorummm. İnanin hepinizi ozledmm.
Tubiiii, sekerrr snaa 7li rakam coook yakismis tarti yok sekerimmm. Gcen 1hfta once kiyafetli spor ayakkabili 76gelmistim ,, ecAnede tartilmistim. O da hashas tarti degildi. Blmiorm malesef kilomuuuuii,,,opuyrmmm senii paşalarini.
Zuzu davetiyen super. Evlatlarnda oyle. Masallah. Allahm nazarlardan saklasin.
Mew, kizin naasil oldu. Baban hala sende galiba, sewindim.
Çinareeeeeeee, annenler sende mi hala. Aman boswer al kilo neolck snra verirsin, onlarla yedogom hersey sna haz veriordur. Mutluluk sizinle olsun.

Okuduklarmdan aklimda kalanlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…