Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hikmet im boşver çok düşünme bence kiloyu. Bu kilo işi gerçekten düşündükçe Arap saçı gibi dolanıyor
Ben geçen gün düşündüm de bu diyet işine başlamadan önce nasıl besleniyordum neler yiyordum diye. Hatırlayanadım ama bu kadar kıtlıktan çıkmış gibi yeme isteği duymuyordum
Nelsonum günün güzel geçer inşallah
Kızlar benim tartı sonunda kafayı yedi tabi günde on kere üstüne çıkarsan olacağı bu
Allahım beni bi 50 gösterdi bi 60 ( sonunda gördüm ama dimi) bi 68. Şimdi yeni tartı alacağım hiç uğraşmamam dolaşmakla
Hepsi burada dan alacağım dönünce. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz ne alayım sizce

Son düzenleme:
kızlar öldüm yorgunluktann.. güzel bir gün geçirdim

sabah:yarım gözleme+2yk ezme+8zeytin
öğle:1,5por. tavuklu güveç+bolca közlenmişpatlıcan salata+5dilim ekmek
ara:1 avuç çağla--ay çağlaya 120 kalori diyor.. olamaz yaa...
akşam:1por makarna+1kase lahana çorbası+1kase yoğurt

yakaşık:2-3 saat kadar bahçe illeri ile uğraştım..2,5 saat diye hesapladım.

kalan kalorilerim çağla hariç...1164.. çağlalarım ile birlikte....1284.

kızlar ben regl olamıyorum.. leke şeklinde oluyor ama bir türlü rutine dönemedi...anlamıyorum vucudumu...şişkinliğim halen var hissediyorum...

Son düzenleme:
sabah muhtemelen artı gelirim ama pes etmeyeceğim..

bu hafta 4 gün ayça kayanın haftada 3,5 kilo luk diyetini uygulayacağım...gün gün kilomu paylaşacağım...tabiki...

cuma sabahı...........:58,3
1. gün..5 nisan........:57,6
2, gün..6 nisan........:58,3
3, gün..7 nisan........:?

şimdi bana müsade.. biraz oturup kitap okuyum canlarr....

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr............................

Yorgunve uykusuzum ama herşeye deger.C.tesi akşamı eski iş arkadaşlarımızla birinin evinde toplandık.Hasret sohbet ve bol kahkaha tabikiiGeç yatıp pazar sabah 8 de kalktık.Maşıkiyede eşimin arkadaşı eşi ve ogluyla kahvaltı ettik.Ordan kartepe ve darıca hayvanat bahçesi.Oglum tam bir hayvan sevdalısı.Delirdi resmen hepsini inceledi sorlar sordu sevdi .Hem şaşkınlık ve hem mutluluk vardı gözlerinde.Oranda temiz havada koştu durdu.Hepimize bu dolu dolu h sonu çok iyi geldi.Ama kolumu kaldıracak halim kalmadı.Bol bol yürüdük.

Bugün tubim ve sehramı hatırlıyor ve pür dikkat diyorum.Geçmişe işlerimi halledince gelip yazıcam.

ebrulim ğüzel bir hafta sonu ğeçirmişşin ne ğüzel..

kizlar akşam yine kaçamaklarım oldu.. sabah ta bayağı bir artıda uyandım .. ama dünkü bahçe işleri beni yormuş.. vucudum felaket şiş.. ellerim kavuşmuyor resmen...güzel bir hafta olur inşallah...dünde yazdığım üzere bu 4 ğün ayşe kaya haftada 3,5 kiloluk diyetini yapacağım.. bazı öğünlerde ayşa kayanın ayda 8 kilo diyetinden çalıntılar yapacağım.. inşallah uygulayabilirim...

cuma sabahı...........:58,3
1. gün..5 nisan........:57,6
2, gün..6 nisan........:58,3
3, gün..7 nisan........:59,2,,,,, bu kadar kilo almam mümkün değil..vucudum felaket şiş

Son düzenleme:
günaydın kızlar:
ebrucum maşallah ne güzel olmuş. hafta sonu dolu dolu geçmiş...
nelsonum boşver yarına iner şişliğin....
kızlar ben artık gidiyorum...bir hafta yokum...hakkınızı helal edin. oralarda girebilir miyim nete bilmiyorum. otelde wi fi var ama anca akşam...
hoşcakalın kendinize iyi bakın...

güzelim yolun açık olsun.. güzel bir tatil olur inşallah senin için.. kafanı dağıt negatif enerjini at bomba gibi bekliyoruz seni...

günaydınn

haftasonu ablam geldi,düğünümüz vardı,çok yoruldum ama çok eğlendim

bu düğünde hedefim 58 olmaktı ama yalan oldu,siyah dar bi elbise giydim,yanların az pörtledi ama napalım,herkes inceciksin dedi:44:

bu hafta sonu yine bi düğünümüz var bu hafta dikkat edip,en azından pörtlek göbeğimi kamufle etmek istiyorum,

hafta sonu yedimde yedim,ablam kantin işletiyor şu an evde koli koli çiko var arada bi yiycem abartmadan

kilomu ne siz sorun ne ben söyleyim

eprumm ohh ne güzel gezmişsiniz,oğluşunda nasıl eğlenmiş

papatyam güle güle iyi eğlenceler

nelsonum çok efor sarfetmişsin vücudun ödem olmuş çok normal şekerimmm

hikoş,didem hamilelik her kadına yakışır yawww kızında çok şeker

günaydın canlarrrrrrrrr
hepimiz yoğun bir hafta sonu geçirmişiz.
ee havalar ısınıyor. evde durabilene aşkolsun :)

benim kalori sayımı güzel gidiyor.
dün kalori sınırına yaklaştım ama pazar günü diye kendime biraz izin verdim diyelim...
3 gündür wc ye çıkamıyorum
haliyle biraz artıda çıkıyorum.
sebebinin bu oldugunu bildiğimden dolayı takmıyorum kafama.

bugün hurma yicem bol bol.
bagırsakları çalıştırıyor ve güzel tok tutuyor.

hadi kızlarrr yarış tam gaz devammmm gitsin kilocuklarrrr
bakalım kim kazanıcakkk
tabiiki de benn

ebrummm ne güzel gezmişiniz maşallah...

yarış devammmm

papatyam:hayırlı yoculuklar canım.Bol bol gez dinlen eglen tadını çıkar.

Mev:canım inş benim 26 sında ki dügün de yalan olmaz:18örtlüyor yanlarım göbüşümOhh döktürmüşsün dügünde eglenmişsin ne güzel.Ablanın çikolarından uzak durrr

Didem ve hİKO:ne güzel hamişlik ya her kadına güzellik katıyor bence.Ve didem kızın çok sevimli yaw yirim onu yirim

Tubi:evet ye tubiii hurma iyi gelir kalorinde yükselir hem birazBaya az kalori alıp beni telaşlandırma

Nelson:şişkinlik olmuştur canım ya takılma ama menülerin çok yogun artık 5 dl ekmek 1 por. makarna gibi.5 çatal makarna yeterli bizler için tadımık yiycez doyumluk degil

sehraaaaaa nerdesin

zehra:özledim seni ve resimli menülerini

hamişler devkule hawar özge bebeişler iyi mi dogum ne zaman kaç kilo aldınız???

yeşilerik neden ugramıyosun

fenedo:bayadır sende yoksun canım

hadeka masum lajoba btlkra heyyyy çıtırlarrrrrrrr

mevcan ğüzelim bu hafta dikkat etsen hemencik iner ğöbeğin... son bir ğayret ğösterde bu hafta sonu biraz toparlanmış ol düğünde..

ebrulim haklısın canım.. iliklerime kadar aç hissediyoum kendimi yedikçe yiyorum.. azaltmalıyım ekmeği ve makarnayı,,

tubisim harika ğidiyorsun ğüzelim.. ben afta sonu öyle çok çok dikkat edemedim..

şimdi midem acayip şiş.. akşama içime yine bir öküz oturmaz inşallah...

regl çok az oluyor hatta olmakla olmamak arasnda.. bildiğiniz bir çare ilaç bitki varmı.. öleceğim şişkinliken...

Nelson bildiğim bi çare yok
ebru ben buralardayım
menü paylaşmıyorum hergün sabit çünkü.
papatya hayırlı yolculuk bol eğlenceli az kalorili bir gezi olsun

ebrucum çok güzel kararlar almışsın inşallah hep beraber uygularız.

yaz geldi düğünler yaklaştı herkesi bir telaş sardı
artık önümüzde daha somut hedefler var
ya düğünde göbekli olacağız ya da ince ve narin

tercih bizim :)

yemek yerken hayal edelim.

ben artık diyet modunda değilim.
yiyebildiklerim çok sınırlı ve az az yemem geekiyor.
o nedenle diyet bi kenarda tansiyonum çıkmasın şekerim düşmesin diye uğraşıyorum
tartılmayı bıraktım
yavaş yavaş vereceğime inanıyorum.
inşallah diyet listemin dışına çıkmamayı başarırım.
dün pasta yedim fenalaştım
ctesi ağır bi yemek yedim tansiyonum çıktı.
şeker benim en büyük düşmanım.

kizlar merhaba beni de aliiinn aranizaa:) ben 6 ay once dogum yaptim 23 yasindayim 1.75 boy ve 77 kilo hamilelikten onceki kiloma 10 kilo var emzirmiyorum 1.5 aydir zaten sut olsun diye yedim yedim 7 kilo aldim smdi dogumdan cktgm zamanki kilomdayim yani bir hafta sonrasinin kilosuu ins iki ayda gtsn istyrum bu kilolaar

tesekkurler ebru ve mevcan
Papatyam iyi yolculuklar canim
Nelson uzulme kuzum iki gunde o kadar kilo alinmaz sistir o
Ebrum ne guzel bi h.sonu gecirmisin biz uzun zamandir bi yere gitmiyoruz ins bu yil tatile gitmeye ikna ederim de kafa dagitiriz
Hadeka dikkat ettikten sonra kilocuklar gitcektir
Menum
Sabah 2 kabak 1yk yag ve 2 humurtayla kabak cirpma 1 batim bal 1 cayk.sarelle 2 dilom ekmek salatalik sekersiz cay
Ara 1 elma
Aksam 1 pors kuru fasulye 1 dilim ekmek ayran
Ara portakal
30 dk leeslie 50 mekik 50 ser bacak
900 kcal kaliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…