Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aramiza hosgeldin kuzum aylik 5 kilo gitse iki ayda istedigin kiloda olursun azcikda sporla daha fit gotunursun

Selam iyiyiz simdilik bulanti kusma yogun yasiyorum kilo almadim sabah 57.400 gordum 7. Haftadayiz

tatlım dikkat et kendine.. evet aklımıa çıtır hallerimizi ğetirsek ve öyle motive etsek kendimizi daha etkili olur sanırım..

kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum .. boy : 1.58 kilo : 55 hedef :50

hoşğeldiniz kızlarr.. umarım hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız..

menün ğüzel ama öle yemedinmi ğüzelim...

Selam iyiyiz simdilik bulanti kusma yogun yasiyorum kilo almadim sabah 57.400 gordum 7. Haftadayiz

oofff allah kolaylık versin ğüzelim..

sabah:1yumurta+1dilim kepekli+3zeytin
ara:2 kupa yeşil çay
öğle:1yk kısır+1,5 kase tarhana çorba+2dilim kepekli+1kase yoğurt
akşam:2 kase yogurt ve salata
araortakal

30 dak yürüyüş
20 dak halk oyunu çalıştırdım..45 dak ama 20 dak aktiftimmm

akşama halim olursa:40 dak lesie yaaparım,, midem çok kötü.. ödem attırıcı ilaç almayı düşünüyorum eczaneden ve adet söktürücü...

kalan kalorilerim...851 kalori...lesie hariç...

Son düzenleme:
Saglıgın için yeme öncelikle canım.Dikkat et kendine.Haklısın herşey bizim elimizde .
kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum .. boy : 1.58 kilo : 55 hedef :50
Hoşgeldin canım.Kilon yok bence ama hedef senin hedefin inş. ulaşırsın hepbirlikte
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsın Allahtan boyun var ben napayım 1.58 :84:
Çok iyi geldi hepimize bu hafta sonu.iNŞ.sizde yazın kafa dagıtırsınız degişiklik olur çocuk içinde.Menünü çok begendim bu arada
Allah kolaylık versin..

selam kızlaaar

didem ve hiko hamiş fotolarınız çok hoş zaten hamişlik her kadına yakışır didem kızına bayıldım oyyy çok tatlı kız

ebruu haftasonunu ne güzel geçirmişsin ahh benim oğluşum da büyüse de bizde götürsek hayvanat bahçelerine çok heveslendim

paptya hayırlı yolculuklar güzel bi tatil olur umarım..

devkule canım ya Allah kolaylık versin dikkat et bebişe de kendine de

hadeka güzelim sağlığın için dikkat et artık yediklerine şekerden uzak dur

nelson sana ne diycem bilmiyorum umarım eczaneden aldıkların işe yarar ama bencede o kilo değil şişliktir takma kafana

gelelim banaa ben diyet modunda değilim ama güzel gidiyor şu anda herşeyi yiyorum ama abartmadan ve gece geç saatlerde de bişeyler tıkınmıyorum ama canım istemiyor desem yalan olur geçen haftaya göre - yim ama çoook da fazla değil olsuun yavaş yavaş az az gitsin yeterki gitsin de
ölçülerimi alıp karın çalışacağım bakalım ne kadar etkisi olacak merak ediyorum :44:

diğer kızlar hepinizi unuttuklarım kusura bakmasın yeni gelenler hoşgeldiniz

kızlar ikindi rasında 1 dilim ekmek üzerine 1yk sarelle +türk kahvesi
akşamda 4yk barbunya ilavem var. yoğurtta bir kase olarak azaltıldı...

30dak yürüyüşş daha ilave ettim..

860 kalorim kaldı

kızlar, bu hafta içi çekildim. fotoyu yiğenim çekmişti.
biraz zayıf gözüktüm galiba yada zayıfım.
bugün kv ve kocişle telefonda görüntülü konuştuk. yüzümü gördükleri an zayıflamışsın dediler.
inanın ne olduğumu bilmiyorum. tartı yok olduğundan tabii.

Son düzenleme:
tskrler arkadaslar hosbuldum :) 5 kiloyu aksam besten sonra yemeyerek verdim ins devam ettrcem.spor sart gercekten sklasmak laznn
ben bugun 4-5 catal yumurta yedim bi kup peynircik ccay sekersiz oglende bir kase yogurtlu seniz ve 4 kasik blgur onun haricinde iki fincan biberiye ve yesilcay ilac icmem gerektgnden cornflakes yicem 20 dk yurudum 100 kalori yaktm ama kac aldm bilmiyorum mobilden giriyorum bakanuorm ole cok sitelere (

Tesekkurler elif
Nel biz biraz gec kalkiyoruz da oglene anca yiyoruz (kizla ) ara ara erken ara ara gec kalkiyo kucuk hanim bende onunla birlikte uyaniyorum:26:
Ins ebru inatciyi ikna edersem aslinda oda istiyoda abisinden cekiniyo bi laf eder diye ondan banada istemiyomus gibi gosteriyo
Devkule kolay gelsin canim zor olsa gerek kusmalar.... ben cok sukur kizimda hamile oldugumu bilemedim diye bilirim ne kusme ne bulanti ne tiksinme hicbiri olmadi... ilk aylar bende kilo almadim hatta 2.ayimda 2.5 kilo verdim orucumu tuttum ondan sanirim
Ins sende benim gibi 10 kilo alir 9.5 kunu dogumda verirsin ama sonrasinda almazsin..
Hikmet masallah
Kiz sen zayifmissin ya daha ne olcak tas gibi hatunsun
Cok hos gorunuyosun kilonu korusan bile yeter

Masallah sana ne guzel gecirmissin.
Cok zor canim coook ne cekiyorum bir ben biliyorum. Ilk hamileligimde 59 ile kalmistim ben de 10 kilo anca aldim 9 bile olabilir gectigimiz yaz 52 lere kadar dustum ama koruyamadim iste bunda 57.800 ile kaldim cok kilo almak istemiyorum kesinlikle. Vermesi cok zor ilk hamilelikte 9 ay suren bulanti kusma bu da boyle devam ederse ilkinden daha da agir kilo almak zor istah hic yok cunku.eee gebelik sekeri icin bundada diyet olacak illaki benim hamilelik zor kizlar rabbim isteyen herkese tattirsin.
Nelson lajoba ebruli ve diger citirlar tesekkur ederim.
Kilo vermede kolayliklar diliyorum doyumluk degil tadimlik yeyin caniniz ne istiyorsa.

tatlım evet bayağı incelmişşin.. harika görünüyorsun..muhteşem...

tebrikler..

ğelelim bana bugün dhaha iyiyim.. ödemim ğidiyor.. aldığım ilaçlar işe yaramaya başladı.

gece yarım ekmek arası çikolata sürüp yedim..buna rağmen..

cuma sabahı...........:58,3
1. gün..5 nisan........:57,6
2, gün..6 nisan........:58,3
3, gün..7 nisan........:59,2,,
4, ğün..8 nisan........:57.4....

buğün iş yerimde 30 dak değil 60 dak yürüyüşe tamamlayacağım...

kızlar bugün uğrayabilirmiyim bilmem ama öpüyorum hepinizi.. akşama menümü yazarım...

Son düzenleme:
güaydın kızlarrrr

nasılsınız bakalım?

2 gündür kalori paylaşmıyorum.
dün çok güzel gidiyorken eşim akşam şerbetli tatlı almış
e haliyle artıda çıktım sabah.
pff okadar da dikkat ediyordum.

neyse bakalım cuma ya kadar ne olucak.
ama 2 gün boyunca 1000 kcal üzeri aldım.
toparlamam lazımmm

hikmet incecik olmuşsun maşallah kuzuna da maşallah.

Nelson canım bak bi günde 2 kg gitmiş. bundan sonra daha iyi olacak gibi. ödemini atmışsın

tubi sen böyle yapmazdın uyma kocişine.

devkule Allah kolaylık versin 9 ay mide bulantısı yaşamazsın inşallah.

didem hamileliğinde çok az alıp hemen vermişsin maşallah.

şimdi kılon kaç didem?

Günaydın

Dün Akşm yemeğe oturmadım. 15:30 dan sonra yemedim. Oğlumdan kalan 3. Yk mantı yedim ve bi kaç fıstık tırtıkladım. Hastane İyareti market yürüdüm.Sabah çok kötü bir rakam giyinince eksiye düştüm anlamadım gitti. Neyse bırakmak pes etmek yok !bu Akşm arkadaşıma ugrıycam Ogluş inş erken uyursa bende slim in 6 yaparım.

slm kızlar

çok yoğunummmm

şu bahsettiğim şantiye işi vardıya,dün patronla konuştum,yurt dışı dönüşü gidicem ben şantiyeye,bugün arkadaşların bazıları gidiyor,

bende sık kullanmadığım evraklarımı hazırlıyorum göndericem,

çok işim var uğrayamam bugün,öğleden sonrada lazerim var,

yarın izinliyim kendinize iyi bakın muckkk

kizlar, guzel yorumlariniz icin tesekkur ederimm. Valla ya kottan ya da zayifladim , eve gidince tartimda belli olacak.
Merak icindeyimmmmm. Herkes iyi mi nasilsiniz, yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

kizceler, nerdesiniz. Ablam iyi, gecmis olsuna arkadaslari gelecek.
Onlari bekliyoruz. Oglusum uyuyor. Annesinin gülü gittikce büyüyor. Babasi asiri özlemiş. Kamerada grüstük , özledigi bakişlarindan belliydi.
Menulerimi adanaya gidince baslicam. Cunku yüzüm yok yazmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…