- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.401
kizlar merhaba beni de aliiinn aranizaa:) ben 6 ay once dogum yaptim 23 yasindayim 1.75 boy ve 77 kilohamilelikten onceki kiloma 10 kilo var emzirmiyorum 1.5 aydir zaten sut olsun diye yedim yedim 7 kilo aldim smdi dogumdan cktgm zamanki kilomdayim yani bir hafta sonrasinin kilosuu ins iki ayda gtsn istyrum bu kilolaar
sehraaaaaanerdesin
zehra:özledim seni ve resimli menülerini
hamişler devkulehawar özge bebeişler iyi mi dogum ne zaman kaç kilo aldınız???
yeşilerik neden ugramıyosun
fenedo:bayadır sende yoksun canım
hadeka masum lajoba btlkra heyyyy çıtırlarrrrrrrr
yaz geldi düğünler yaklaştı herkesi bir telaş sardı
artık önümüzde daha somut hedefler var
ya düğünde göbekli olacağız ya da ince ve narin
tercih bizim :)
yemek yerken hayal edelim.
ben artık diyet modunda değilim.
yiyebildiklerim çok sınırlı ve az az yemem geekiyor.
o nedenle diyet bi kenarda tansiyonum çıkmasın şekerim düşmesin diye uğraşıyorum
tartılmayı bıraktım
yavaş yavaş vereceğime inanıyorum.
inşallah diyet listemin dışına çıkmamayı başarırım.
dün pasta yedim fenalaştım
ctesi ağır bi yemek yedim tansiyonum çıktı.
şeker benim en büyük düşmanım.
kızlar bnde aranıza katılmak istiyorum .. boy : 1.58 kilo : 55 hedef :50
hoşğeldiniz kızlarr.. umarım hedeflerinize en kısa sürede ulaşırsınız..kizlar merhaba beni de aliiinn aranizaa:) ben 6 ay once dogum yaptim 23 yasindayim 1.75 boy ve 77 kilohamilelikten onceki kiloma 10 kilo var emzirmiyorum 1.5 aydir zaten sut olsun diye yedim yedim 7 kilo aldim smdi dogumdan cktgm zamanki kilomdayim yani bir hafta sonrasinin kilosuu ins iki ayda gtsn istyrum bu kilolaar
tesekkurler ebru ve mevcan
Papatyam iyi yolculuklar canim
Nelson uzulme kuzum iki gunde o kadar kilo alinmaz sistir o
Ebrum ne guzel bi h.sonu gecirmisin biz uzun zamandir bi yere gitmiyoruz ins bu yil tatile gitmeye ikna ederim de kafa dagitiriz
Hadeka dikkat ettikten sonra kilocuklar gitcektir
Menum
Sabah 2 kabak 1yk yag ve 2 humurtayla kabak cirpma 1 batim bal 1 cayk.sarelle 2 dilom ekmek salatalik sekersiz cay
Ara 1 elma
Aksam 1 pors kuru fasulye 1 dilim ekmek ayran
Ara portakal
30 dk leeslie 50 mekik 50 ser bacak
900 kcal kaliyo
Selam iyiyiz simdilik bulanti kusma yogun yasiyorum kilo almadim sabah 57.400 gordum 7. Haftadayiz
Saglıgın için yeme öncelikle canım.Dikkat et kendine.Haklısın herşey bizim elimizde .yaz geldi düğünler yaklaştı herkesi bir telaş sardı
artık önümüzde daha somut hedefler var
ya düğünde göbekli olacağız ya da ince ve narin
tercih bizim :)
yemek yerken hayal edelim.
ben artık diyet modunda değilim.
yiyebildiklerim çok sınırlı ve az az yemem geekiyor.
o nedenle diyet bi kenarda tansiyonum çıkmasın şekerim düşmesin diye uğraşıyorum
tartılmayı bıraktım
yavaş yavaş vereceğime inanıyorum.
inşallah diyet listemin dışına çıkmamayı başarırım.
dün pasta yedim fenalaştım
ctesi ağır bi yemek yedim tansiyonum çıktı.
şeker benim en büyük düşmanım.
Hoşgeldin canım.Kilon yok bence ama hedef senin hedefin inş. ulaşırsın hepbirliktekızlar bnde aranıza katılmak istiyorum .. boy : 1.58 kilo : 55 hedef :50
Hoşgeldin canım inş hedefine ulaşırsın Allahtan boyun var ben napayım 1.58 :84:kizlar merhaba beni de aliiinn aranizaa:) ben 6 ay once dogum yaptim 23 yasindayim 1.75 boy ve 77 kilohamilelikten onceki kiloma 10 kilo var emzirmiyorum 1.5 aydir zaten sut olsun diye yedim yedim 7 kilo aldim smdi dogumdan cktgm zamanki kilomdayim yani bir hafta sonrasinin kilosuu ins iki ayda gtsn istyrum bu kilolaar
Çok iyi geldi hepimize bu hafta sonu.iNŞ.sizde yazın kafa dagıtırsınız degişiklik olur çocuk içinde.Menünü çok begendim bu aradatesekkurler ebru ve mevcan
Papatyam iyi yolculuklar canim
Nelson uzulme kuzum iki gunde o kadar kilo alinmaz sistir o
Ebrum ne guzel bi h.sonu gecirmisin biz uzun zamandir bi yere gitmiyoruz ins bu yil tatile gitmeye ikna ederim de kafa dagitiriz
Hadeka dikkat ettikten sonra kilocuklar gitcektir
Menum
Sabah 2 kabak 1yk yag ve 2 humurtayla kabak cirpma 1 batim bal 1 cayk.sarelle 2 dilom ekmek salatalik sekersiz cay
Ara 1 elma
Aksam 1 pors kuru fasulye 1 dilim ekmek ayran
Ara portakal
30 dk leeslie 50 mekik 50 ser bacak
900 kcal kaliyo
Allah kolaylık versin..Selam iyiyiz simdilik bulanti kusma yogun yasiyorum kilo almadim sabah 57.400 gordum 7. Haftadayiz
sabah:1yumurta+1dilim kepekli+3zeytin
ara:2 kupa yeşil çay
öğle:1yk kısır+1,5 kase tarhana çorba+2dilim kepekli+1kase yoğurt
akşam:2 kase yogurt ve salata
araortakal
Canım menünü begendim bravo sanaHep böyle ol.Regl için hiç fikrim yok
30 dak yürüyüş
20 dak halk oyunu çalıştırdım..45 dak ama 20 dak aktiftimmm
akşama halim olursa:40 dak lesie yaaparım,, midem çok kötü.. ödem attırıcı ilaç almayı düşünüyorum eczaneden ve adet söktürücü...
kalan kalorilerim...851 kalori...lesie hariç...
sabah:1yumurta+1dilim kepekli+3zeytin
ara:2 kupa yeşil çay
öğle:1yk kısır+1,5 kase tarhana çorba+2dilim kepekli+1kase yoğurt
akşam:2 kase yogurt ve salata
araortakal
30 dak yürüyüş
20 dak halk oyunu çalıştırdım..45 dak ama 20 dak aktiftimmm
akşama halim olursa:40 dak lesie yaaparım,, midem çok kötü.. ödem attırıcı ilaç almayı düşünüyorum eczaneden ve adet söktürücü...
kalan kalorilerim...851 kalori...lesie hariç...
Masallah sana ne guzel gecirmissin.Tesekkurler elif
Nel biz biraz gec kalkiyoruz da oglene anca yiyoruz (kizla ) ara ara erken ara ara gec kalkiyo kucuk hanim bende onunla birlikte uyaniyorum:26:
Ins ebru inatciyi ikna edersem aslinda oda istiyoda abisinden cekiniyo bi laf eder diye ondan banada istemiyomus gibi gosteriyo
Devkule kolay gelsin canim zor olsa gerek kusmalar.... ben cok sukur kizimda hamile oldugumu bilemedim diye bilirim ne kusme ne bulanti ne tiksinme hicbiri olmadi... ilk aylar bende kilo almadim hatta 2.ayimda 2.5 kilo verdim orucumu tuttum ondan sanirim
Ins sende benim gibi 10 kilo alir 9.5 kunu dogumda verirsin ama sonrasinda almazsin..
Hikmet masallah
Kiz sen zayifmissin ya daha ne olcak tas gibi hatunsun
Cok hos gorunuyosun kilonu korusan bile yeter
kızlar, bu hafta içi çekildim. fotoyu yiğenim çekmişti.
biraz zayıf gözüktüm galiba yada zayıfım.
bugün kv ve kocişle telefonda görüntülü konuştuk. yüzümü gördükleri an zayıflamışsın dediler.
inanın ne olduğumu bilmiyorum. tartı yok olduğundan tabii.
Eki Görüntüle 1056207
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?