Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

sehraaa hani 60 gün geri sayım yapacaktın ve bende sana katıacaktım .. nerdesin kız. hadi gelde kurtar beni..

sabah
yeşil çay
yr kek
öğlen
balık
t.tahıllı ekmek
kornişon turşu
ara
greyfurt 1 tane
akşam
1 kase yoğurt
3 kaşık müsli
spor
200 ip
30 dk pilates
2 mil lesli

Elff canım menün harika
Nelsonnn stres yapma canım daha fena oluyor madem yedin paniklemeden paşa paşa yap sporunu korkuya mahal yok
Hawar ben de elektrik gidince br şeyler yiyip sohbet etmeyi pek severim

Benim mönü
Kahvaltı bir buçuk yumurta iki bar çay bir dilim k ekmeği az b peynir az tulum peyniri iki çatal vişne reçeli beş zeytin iki çeri
Sonra kızımı uyutup onun uyanması bekledim ardından aşıya gittik eve gelip tekrar kızımı uyuttum derken uzunca bi zaman aç kaldım
Çok acıktım komşudan gelen küçük bi tabak kısırı yedim
Akşam yemekten önce bir portalal yedim
Akşam da bir dilim ekmekle bir büyük kase buğday (biz döğme deriz:)) çorbası içtim
Çay bardağıyla neskafe bir küçük kase çekirdek yedim
Çekirdek yemeye yemeye birden yiyince midem bulandı

ben geldim kızlar şimdi geçmişi okuyacağım dün saat 9buçukta eve geldim sabah iş başı yaptım sabahtan beri iş güç peşindeyim yardımcıyla beraber anca bitti duşumu aldım geçtim pc karşısınına

geri sayım başlasınnnn 60 gündü 100e çıkarıyorum bu gün sayısını.yani 3ay 10 gün toplamda..ve 20günde bir tarılcam ısrarlara dayanamazsam her hafta değil ama iki haftada bir diyebilrim kilomu veya dayanamam her hafta derim ama pür dikkat başaldım bugünnn şimdi az biraz geçmişe bakim tatilde hep okudum sizi merak etmeyin arada laf attım belkim görmüşsünüzdür sisi seviyorum

hedeflerimi izleyeceğim yolu oyunumu herbişeyimi anltacam size ama az son yazılanları okuyum hemi.bide yazmışken menümü yazıyım.papatyaaa nasılsınn epruuu törpünü yaptınmı kızz emir nasıl nelson yettim yiğidim geldim bak..hawarım iyimisin misafirler gittimi:)zuzuzucum gamzelerine et dolmadı demi
elff nasıl gidiyor yine gıcık menüler çıkartıyormusun güveniyorum sana
menüm
sabah uyanınca bir ceviz iki kuru üzüm su
9da 1yum 1kk pey 1çavdar 5zeytin salataık çay
yara arım körtopal
12de yarım muz
3buçukta bir porisyon hamsi soğan 1dilim ekmek
ara yarım elma
akşam yarım el kadar et
ev işi yapıldı bugün dediğim gibi ama spora başlıcam hoca ile anlatırım hepsini

Son düzenleme:
Bende geldim ....:))) ama bana kaç kilosun diye sormayın ne olur...
disciden geldim kanal tedavisi yapılıyor... Bütün gün karnım ağrıdı ... Ara ara hala gidip geliyor
umuyorum ciddi bisi yoktur... Hamileliğim de kırılan dişimde çekilecekmiş ... O da implant olacak mecbur...
oyyy oyyy derdim cohtur hangisine yanayım

Canım geçmiş olsun en önemlisi sağlık
Bak ondan sormuyorum kilo falan yoksaaa

Canım geçmiş olsun en önemlisi sağlık
Bak ondan sormuyorum kilo falan yoksaaa
)) sagol canım
Senin deyiminle mönüm
sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta 1 dilim peynir 2 çeri domates
ara yarım galeta (ya küçük bisi daha yedim ama hatirlayamadim)
aksam üzeri 1 kase tarhana 1 dilim ekmek
aksam 7-8 kasık pirasa

Canım üniversitede bi hocamız bizi düzeltir dururdu ordan alışkanlık kaldı
Bize doğrusu aslında mönü derdi:)))))

Canım guatır hormon testi felan yaptırsan.Belki yavaş çalıştıgı için veremiyosundur:44:Başkada bi neden bulamıyorum yok yok hayret ediyorummm
canım ya birkaç hafta daha dikkat etmeye çalışayım. hala kilo veremezsem hastane yolları görünür bana...
sehraaaa hoşgeldin....
kız niye 100 gün yapıyon. olsun işte 60 gün...100 günde biz gene cıvıtırız...
elifcim menünü beğendim tatlım...
zor isim buldum kısır öğlen yenmiş..problem yapmaz bence...
nelson canım kırılmaca yok yeme konusunda çoşmuşsun bugün ama maşallah çok iyi spor yapmışsın
hawar kadayıf dışında

hıhhhh şimdi de benim menüm gelsin bakalım...
ben kötünün iyisi siyorum bakalım siz ne diyeceksiniz....
07:30 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim tam tahıllı, 2 ceviz, yeşilçay
10:00 fındık kadar baklava
10:30 yeşilçay
11:00 elma
12:00 bir kepçe tarhana çorbası, yarım porsiyon tas kebab, 2 çatal pilav, bir kase cacık
15:30 portakal
17:00 2 kuru kayısı
18:00 4 yk kuru fasülye, 3 yk pilav, salata,
20:00 bir kivi

4 mil leslie yaptım bugün ilk defa. hep 3 yapıyordum. ilk defa yapınca bir tuhafıma gitti. pek sevmedim de...
bundan sonra haftada 3-4 gün spor yapıcam. hergün yapmaya kalkınca bıkkınlık veriyor. belli bir zamandan sonra canım istemiyor. daha önce yaşadım. yükleniyorum kendime. 2 hafta geçmeden bırakıyorum....

Canım üniversitede bi hocamız bizi düzeltir dururdu ordan alışkanlık kaldı
Bize doğrusu aslında mönü derdi:)))))
Tahmin ettim :) türkce öğretmeni olduğn icin :)))
Galat-ı meşhur, lügat-i fasihten evladır. Derim bende
mönü zor be ya
menu desek olmaz miymiş

Kötü Menüm:Aç karınla 2 bardak ılık su,1 kaşık bal
10:30=2dl. kızarmış çavdar,1 dl.peynir,6 zeytin,2 çeri domates,1 biber,ıhlamur
11:45=türk kahvesi
14:45=3 minik farklı poça,1 küçük kase yogurtlu şehriye salatası,çay(kek yemedim)
20:30=2 avuç patlamış mısır yeşilçay

Spor:
ev temizligi
10 dk pilates

Çokkkk açım kızlar.Öglen yedim diye yemiycem dedim ama keşke 7 gibi hafif bişiler yeseydim.Misafirlerle mısır yedim.1 ayva yesemmi acaba?Yada 2-3 kaşık yogurt:44:Hala misafirler bende ama menümü yazayım dedim.

Toplam cal:1062.47 cal
Sporu düşünce:1013.06 cal

Elff,zorisimbuldum,minikkelebek,papatya menülerinizi begendim.Hawarım künefe hariç güzel.
Sehraacıkkkk cık cık cıkkk hoşgeldin
Özgecim nie sık giremiyosun?Tarifini bekliyorum

Zorisimbuldum canim esime dedim faturaya bak diye daha bakicak evde kablosuz int var ikimizde kullanamiyoz ay sonu fatura gelince bi care bulur artik
Bu aralar motivasyonum dusuk ve nerdeyse evde durmuyorum bi bıkkınlik var nesenizi bozmak istemiyorum diyim en kisa zamanda
Kendime gelmeyi umuyorum
Sehra hosgeldin canim Ne guzel hocayla spora baslican hemide ozaman hersey guzel olcak senin icin
Ebrucum arada tarif yazarim deneyip begenirsem sen de yazarsin canim
Hawarcim nazar degdirdik sana hemen toparlanirsan tartiya yansimaz sporda yapiyosun hem nasilsa

Son düzenleme:
MRB arkadaslar :) ben de bı adet cıtır anneyım . ama 10 kılo fazlası olan bı cıtır :) nası verıcem dıyet evet ama ben emzırıyorum . nası olcak kı. emzıırıp dıyet yapan var mı aranızda. ıncelecegım derken bebıse zarar vermekten onu eksık beslemekten korkuyorum ben.

ay tatlım ya evet dün çıok kötü hissettim kendimi. çok kastım kastıkça aç olmama rağmein birşeyler yedim.... daha rahat olmalıyım. artık acele kilo vermemi gerektiren bir durum yok ama işte dediğim gibi dün kabus gibiydim..ama geçtii.. akşama aynı şeyleri umarım yaşamam

hoşgeldin güzelimmmm.. kurtar beni bu düzensizlikten... hadi bugün mü başlıyor geri sayım.. ben hazırım

ah tatlım ne kırılacağım..yediklerim ortada ,, çok yedim çokkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…