- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.741
bu hafta hayatımda hiç yemediğim kadar çok yedim bir yandan karne stresi not girdim 450 öğrnecinin performansı projesi davranış notları derken kafayı yedim inanın..rüşvet teklif edeni mi ararsın bir puanla teşekkürtakdir kaçırıyorum diyenimi karşımda ağlayanı mı velisi son gün geleni micebellendik durduk birde bi güsellikler olduki sormayın okulumuz 16 okul arasından ilk olarak birinci oldu sonrasındad diğer bölgeden 16 okul arasından birinci olan okulu yendik hemide koçluğunu benim yaptığım öğrenciler....büyük gurur kaynağıydı... o davaet senin bu kutlama benim...derken bu sabah tartıldım ve 58.8 gördüm kendimi alkışlıyorum ama daha fazla bile çıkabilirdim...çnkü bilgisayar başından totomu kaldırmadım ve sol elimde ekmek arası ya da çiko sağ elim bilgisayrada hep bişeyler yaptım çocukların yanından ayrılmadım okuldada çalıştırdım onları..ama ilim bilim fen kazandııı yaşasın türk milleti 8martta ise avrupa yakası finali var sonnrada il finali..özel okullara bile fark attı benim yawrucaklarım..canlarım benim..şimdi kızlar ben pazar günü ablam afyonda onun yanına gidicem oğlumla beraber..annem babamda ordalar anakaradan gelcekler..orda keşkek katmer ve kaymaklı ekmek kadayıfı ve çikolatalı lokum yicem şimdiden söyleyeyim ama onun dışında dikkat edicem ama amacım kilo vermek falan değil almadan gelmek onu baştan söyleyeyim...verirsem ne ala..vee sonrasında kızlar aldığım kararlar:
1.okul başladığı hafta spora a yazılcam haftada 4gün aktif olarak hoca eşliğinde spora blaaşlıyorum(fitness yada pilates yada aeorobik hocayla beraber karar vericez)
2.kesinlikle ama kesinlikle kalori hesabı diyet yapıcam ve eski felsefemizle bunu harmanlıcam(6öğün yoğurt meyve gece yemek yemememe gibi triendy 21 kuralları)
3.cuma günleri ödül günü yapmıcam sadece 1 tane şeyi yicem oda kilo verirsem o gün vermezsem ödül yok
4.papatya ile bu işe başlıcam tabi kabul ederse(çünkü başladığımdan bu yana 10 kilo vermiş olsamda yaklaşık hiç bir hafta papatyayla takım olduğum hafta kadar çok dikkat etmemiştim tai ebruynan ösgede karşı takımdaydı ay allahım şabanın şikişiki baba filmi aklıma geldi adam loto tutturamıyorya konuşankaynana işkembe kokusu dolmuş olmayınca benimkide o hesap oldu bşka türlü kilo veremiyorum)
5.o totoma girmeyen kırmızı pantolon olana kadar devam edicem..
6.kendime 60 gün süre vericem ve geriye doğru sayıcam...
60 günde 6 kilo vericem ahanda buraya yazıyorum yazdım
Canım ya sanada ilham gelmiş :) sehra demissin sehra gelmissehraaa hani 60 gün geri sayım yapacaktın ve bende sana katıacaktım .. nerdesin kız. hadi gelde kurtar beni..
Bende geldim ....:))) ama bana kaç kilosun diye sormayın ne olur...
disciden geldim kanal tedavisi yapılıyor... Bütün gün karnım ağrıdı ... Ara ara hala gidip geliyor
umuyorum ciddi bisi yoktur... Hamileliğim de kırılan dişimde çekilecekmiş ... O da implant olacak mecbur...
oyyy oyyy derdim cohtur hangisine yanayım
Canım geçmiş olsun en önemlisi sağlık
Bak ondan sormuyorum kilo falan yoksaaa
)) sagol canım
Senin deyiminle mönüm
sabah 2 dilim ekmek
1 yumurta 1 dilim peynir 2 çeri domates
ara yarım galeta (ya küçük bisi daha yedim ama hatirlayamadim)
aksam üzeri 1 kase tarhana 1 dilim ekmek
aksam 7-8 kasık pirasa
canım ya birkaç hafta daha dikkat etmeye çalışayım. hala kilo veremezsem hastane yolları görünür bana...Canım guatır hormon testi felan yaptırsan.Belki yavaş çalıştıgı için veremiyosundur:44:Başkada bi neden bulamıyorum yok yok hayret ediyorummm
Tahmin ettim :) türkce öğretmeni olduğn icin :)))Canım üniversitede bi hocamız bizi düzeltir dururdu ordan alışkanlık kaldı
Bize doğrusu aslında mönü derdi:)))))
Tahmin ettim :) türkce öğretmeni olduğn icin :)))
Galat-ı meşhur, lügat-i fasihten evladır. Derim bende
mönü zor be ya
menu desek olmaz miymiş
Elff canım menün harika
Nelsonnn stres yapma canım daha fena oluyor madem yedin paniklemeden paşa paşayap sporunu korkuya mahal yok
Hawar ben de elektrik gidince br şeyler yiyip sohbet etmeyi pek severim
Benim mönü
Kahvaltı bir buçuk yumurta iki bar çay bir dilim k ekmeği az b peynir az tulum peyniri iki çatal vişne reçeli beş zeytin iki çeri
Sonra kızımı uyutup onun uyanması bekledim ardından aşıya gittik eve gelip tekrar kızımı uyuttum derken uzunca bi zaman aç kaldım
Çok acıktım komşudan gelen küçük bi tabak kısırı yedim
Akşam yemekten önce bir portalal yedim
Akşam da bir dilim ekmekle bir büyük kase buğday (biz döğme deriz:)) çorbası içtim
Çay bardağıyla neskafe bir küçük kase çekirdek yedim
Çekirdek yemeye yemeye birden yiyince midem bulandı
ben geldim kızlar şimdi geçmişi okuyacağım dün saat 9buçukta eve geldim sabah iş başı yaptım sabahtan beri iş güç peşindeyim yardımcıyla beraber anca bitti duşumu aldım geçtim pc karşısınına
geri sayım başlasınnnn 60 gündü 100e çıkarıyorum bu gün sayısını.yani 3ay 10 gün toplamda..ve 20günde bir tarılcam ısrarlara dayanamazsam her hafta değil ama iki haftada bir diyebilrim kilomu veya dayanamam her hafta derim ama pür dikkat başaldım bugünnn şimdi az biraz geçmişe bakim tatilde hep okudum sizi merak etmeyin arada laf attım belkim görmüşsünüzdür sisi seviyorum
hedeflerimi izleyeceğim yolu oyunumu herbişeyimi anltacam size ama az son yazılanları okuyum hemi.bide yazmışken menümü yazıyım.papatyaaa nasılsınn epruuu törpünü yaptınmı kızz emir nasıl nelson yettim yiğidim geldim bak..hawarım iyimisin misafirler gittimi:)zuzuzucum gamzelerine et dolmadı demi
elff nasıl gidiyor yine gıcık menüler çıkartıyormusun güveniyorum sana
menüm
sabah uyanınca bir ceviz iki kuru üzüm su
9da 1yum 1kk pey 1çavdar 5zeytin salataık çay
yara arım körtopal
12de yarım muz
3buçukta bir porisyon hamsi soğan 1dilim ekmek
ara yarım elma
akşam yarım el kadar et
ev işi yapıldı bugün dediğim gibi ama spora başlıcam hoca ile anlatırım hepsini
canım ya birkaç hafta daha dikkat etmeye çalışayım. hala kilo veremezsem hastane yolları görünür bana...
sehraaaa hoşgeldin....
kız niye 100 gün yapıyon. olsun işte 60 gün...100 günde biz gene cıvıtırız...
elifcim menünü beğendim tatlım...
zor isim buldum kısır öğlen yenmiş..problem yapmaz bence...
nelson canım kırılmaca yok yeme konusunda çoşmuşsun bugün ama maşallah çok iyi spor yapmışsın
hawar kadayıf dışında
hıhhhh şimdi de benim menüm gelsin bakalım...
ben kötünün iyisi siyorum bakalım siz ne diyeceksiniz....
07:30 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim tam tahıllı, 2 ceviz, yeşilçay
10:00 fındık kadar baklava
10:30 yeşilçay
11:00 elma
12:00 bir kepçe tarhana çorbası, yarım porsiyon tas kebab, 2 çatal pilav, bir kase cacık
15:30 portakal
17:00 2 kuru kayısı
18:00 4 yk kuru fasülye, 3 yk pilav, salata,
20:00 bir kivi
4 mil leslie yaptım bugün ilk defa. hep 3 yapıyordum. ilk defa yapınca bir tuhafıma gitti. pek sevmedim de...
bundan sonra haftada 3-4 gün spor yapıcam. hergün yapmaya kalkınca bıkkınlık veriyor. belli bir zamandan sonra canım istemiyor. daha önce yaşadım. yükleniyorum kendime. 2 hafta geçmeden bırakıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?