- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.421
hikmet incecik olmuşsun maşallah kuzuna da maşallah.
Nelson canım bak bi günde 2 kg gitmiş. bundan sonra daha iyi olacak gibi. ödemini atmışsın
tubi sen böyle yapmazdın uyma kocişine.
devkule Allah kolaylık versin 9 ay mide bulantısı yaşamazsın inşallah.
didem hamileliğinde çok az alıp hemen vermişsin maşallah.
şimdi kılon kaç didem?
günaydın daha kahvaltı yapamadım .. çalıştığım için biraz zor oluyo kahvaltı işi... dün 4 ten sonra hiç bişi yemedim sadece 2 lt su içtim... sabah tartıda -700 gördüm oleyyy :) bakalım cumaya kadar böyle devam edebilecekmiyim
Günaydın kızlar
Biz geldik yerleştik. Burası çok güzel. Bol bol yürüyorum. Dün akşam kendimizi mc donalds zor attık. Diyet falan yapılıp dikkat edilecek gibi değil. Zaten çok yürüdüğüm için oek de umrunda değil.
Hoşcakalın...
Dün 1102 cal aldım.akşm banyo wc temizle ymek yap ogluşla aktivite derken 12 de uyuyakalmışız.vitamine bağlamak istemem ama 2 gündür içmeyi unutuyorum ve 2 gecedir oglumu uyuturken uyuyakalıyorum . Gece 3 te bi kalktım eşim salonda tv karşısında ben makyajla uyumuşum ogluşun yanında. Çamaşır astım içeriye evi topladım yattım. Uykum var hala ayılamıyorum kollarım kalkmıyor sanki halı çırpmışım.O gün gördüğüm rakam gerçekmiş.
08.04 : 59.2
09.04 : 58.6
Aç yatıcam yoksa ben 18 gün sonra hedefine ulaşamam asla
tatlım ne ğüzel..
ğüzelim sen kaç kilosun yaşın hedefin kaç çocuk varmı bilği verirmisin...
keşke bende saat 19 dan sona hiçbirşey yemesem.. ah tutsam şu boğazımı da 56 ları ğörsem..4 ten sonra icin dayanamam ama 19 iyi benim için ki ben ğece 12den önce uyumuyorum...
Canım menün çok güzelMenum
Sabah 1 yumurta 1 yk tlm peynir 2 dl ekmek 1 tatli k.sarelle yesillik sekersiz cay
Ogle 4 yk fasulye
Ara 2 kurabiye
Aksam 1pors b.pilavi salata ayran
Ara portalal
Spor 40 dk leslie 50 mekik 50 ser bacak
952 kcal
Nel tarhana hamurdan olduğu için çok kalorili ya 1 kase sadece onu içicektin yada ekmekle barbunya .kaçamsk yapmasak dayansak keşkeslm çıtırlarım çok iştah açıcı bir menu değğil ama..
sabah:1,5 dilim ekmek üzeri 1,5yk tulum+3zeytin
ara:3ü bir arada neskafe
öğle:1 por barbunya+1dilim ekmek+tarhana çorba+200 gram yoğurt
ara:2 tane rodeo
akşam:yarım por künefe+6ceviz
60dak yürüyüş
30dak halk oyunlar çalıştırma
kalan 1194 kalori
gece yaparsam spor eklerim...
Bravo canım bende nelsonum gibi geç yattığım için acıkırım . Akşm yemeklerinde aile oldugumuzu daha çok hissediyorum . Oturuncada yiyorum ama ogluşu beslerken yemek soğuyor ve ben az yemiş oluyorum. Genelde.günaydın daha kahvaltı yapamadım .. çalıştığım için biraz zor oluyo kahvaltı işi... dün 4 ten sonra hiç bişi yemedim sadece 2 lt su içtim... sabah tartıda -700 gördüm oleyyy :) bakalım cumaya kadar böyle devam edebilecekmiyim
Günaydın kızlar
Biz geldik yerleştik. Burası çok güzel. Bol bol yürüyorum. Dün akşam kendimizi mc donalds zor attık. Diyet falan yapılıp dikkat edilecek gibi değil. Zaten çok yürüdüğüm için oek de umrunda değil.
Hoşcakalın...
Nelson cum 28 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var .. doğuma 66 kilo ile gittim 50 kilo ile hamile kalmıştım.. şu an 54-55 arasıyım amacım 50 kiloya ulaşmak
Canım menün çok güzel
Nel tarhana hamurdan olduğu için çok kalorili ya 1 kase sadece onu içicektin yada ekmekle barbunya .kaçamsk yapmasak dayansak keşke
Bravo canım bende nelsonum gibi geç yattığım için acıkırım . Akşm yemeklerinde aile oldugumuzu daha çok hissediyorum . Oturuncada yiyorum ama ogluşu beslerken yemek soğuyor ve ben az yemiş oluyorum. Genelde.
Ayy ne güzelyürümşsünde gez bol bol foto çekin
canım evliliğinin başlangıcından da daha az bir kılo harika olacak desene.Evlendigimde 59 dum hamile kaldigimda 65 dim simdi 60 im 56 olmak istiyorum ins mayisa istedigim kiloya gelirim
hoş geldin canım.Nelson cum 28 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var .. doğuma 66 kilo ile gittim 50 kilo ile hamile kalmıştım.. şu an 54-55 arasıyım amacım 50 kiloya ulaşmak
Nel hadi dertleşelim biraz.benim kilo almamdaki en büyük etken gece 10 halleyin yarısını dolabın önünde gözüm kapalı uyku halinde uyanıp yemem ve çok ekmek bana bana ekmek yemem! Sadece sabahları ekmek yiyorum uzun zamandır. Canım çekmiyor mu çekiyor. 1-2 kaşık nutella yiyorum ama ekmege sürüp daha tatlı sma o an için kaşıkla nefsimi köreltiyorum.nolur sende Yeme artık ekmek yemekleri kaşıkla ye en azından hedefini görene dek.bende tatlı düşkünüyüm. Önceleri başımın ucunda gece yediğim çiko paketlerini görerek uyanıp napmşım derdim ve ayak yanması ile Dr gidip 280 şekerim oldugunu öğrenince azalttım ve ayK yanmam geçti. Çok sevdiğin bi tatlıyı 1-2 tane ye. Mesela dün fırında sütlaç ve baklava önümde durdu yenedim çok sevmem. Ama şekerpare olsaydı 2 tane yerdim . Bunun gibi. 8 baklava yazmıştın geçende okurken benim Migdem baydı sanki yeme o kadar doydum tattım damağımda de ve kaldır. Birbirimize destek olalım ve yaz geldi biran önce sıkılsşslım hedefe ulaşalım
canım evliliğinin başlangıcından da daha az bir kılo harika olacak desene.
hoş geldin canım.
az var hedefine inşallah kolaylıkla verirsin.
Nelson canım gece yemelerinin önüne geçmek için yatmadan 2 saat önce yani 10 gibi 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın at iç.
ve mutfaktan uzaklaş. kendne bir uğraş bul. yoksa insanın gözü dönüyor çok iyi biliyorum.
benim 7 . günüm diyetimde ve kılo kaybım yok ama kendimi daha hafif hissediyorum. yani sağlık açısından.
kılomu çok takıyordum. kılodan daha önemli şeyler var bunu gördüm. her yiyeceği yiyemediğm için tüm yiyeceklerin kıymetini anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?