Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Evlendigimde 59 dum hamile kaldigimda 65 dim simdi 60 im 56 olmak istiyorum ins mayisa istedigim kiloya gelirim

Hikmtim : baya zayıflamışsın yüzün bile küçülmüşablana ne oldu atlamışım kusura bakma geçmiş olsun

Lajoba: canım ya inş siZde büyüsün götürürsünüz

Ya kıxlar telden bakasımda yazasımda yok

Son düzenleme:
Menum
Sabah 1 yumurta 1 yk tlm peynir 2 dl ekmek 1 tatli k.sarelle yesillik sekersiz cay
Ogle 4 yk fasulye
Ara 2 kurabiye
Aksam 1pors b.pilavi salata ayran
Ara portalal
Spor 40 dk leslie 50 mekik 50 ser bacak
952 kcal

slm çıtırlarım çok iştah açıcı bir menu değğil ama..

sabah:1,5 dilim ekmek üzeri 1,5yk tulum+3zeytin
ara:3ü bir arada neskafe
öğle:1 por barbunya+1dilim ekmek+tarhana çorba+200 gram yoğurt
ara:2 tane rodeo
akşam:yarım por künefe+6ceviz

60dak yürüyüş
30dak halk oyunlar çalıştırma

kalan 1194 kalori

gece yaparsam spor eklerim...

Son düzenleme:
kimse ugramamış topiğe ne kadada sesiszleşmiş topigimiz..

bben akşam yemek yemeye başladım kaç ğecedir ğeceleri birşeyler yiyorum. bunlar ekmek ve tatlı ağırlıklı oluyor.. dün akşamda yedim hemde neler.. ama artık bu ğece boğazımı tutmalıyım ki alışkanlık haline dönüşmesin.. ğece yemeklerimmmm

cuma sabahı...........:58,3
1. gün..5 nisan........:57,6
2, gün..6 nisan........:58,3
3, gün..7 nisan........:59,2,,
4, ğün..8 nisan........:57.4....
5. ğün..9 nisan........:57,6,, o kadar yemeğe az bileee....

yemesem 56 ları ğörürdüm sanırımmm...keşkelerle olmuyor bu iş,, tutmak lazım boğazımı

günaydın daha kahvaltı yapamadım .. çalıştığım için biraz zor oluyo kahvaltı işi... dün 4 ten sonra hiç bişi yemedim sadece 2 lt su içtim... sabah tartıda -700 gördüm oleyyy :) bakalım cumaya kadar böyle devam edebilecekmiyim

tatlım ne ğüzel..

ğüzelim sen kaç kilosun yaşın hedefin kaç çocuk varmı bilği verirmisin...

keşke bende saat 19 dan sona hiçbirşey yemesem.. ah tutsam şu boğazımı da 56 ları ğörsem..4 ten sonra icin dayanamam ama 19 iyi benim için ki ben ğece 12den önce uyumuyorum...

Günaydın kızlar
Biz geldik yerleştik. Burası çok güzel. Bol bol yürüyorum. Dün akşam kendimizi mc donalds zor attık. Diyet falan yapılıp dikkat edilecek gibi değil. Zaten çok yürüdüğüm için oek de umrunda değil.
Hoşcakalın...

Dün 1102 cal aldım.akşm banyo wc temizle ymek yap ogluşla aktivite derken 12 de uyuyakalmışız.vitamine bağlamak istemem ama 2 gündür içmeyi unutuyorum ve 2 gecedir oglumu uyuturken uyuyakalıyorum . Gece 3 te bi kalktım eşim salonda tv karşısında ben makyajla uyumuşum ogluşun yanında. Çamaşır astım içeriye evi topladım yattım. Uykum var hala ayılamıyorum kollarım kalkmıyor sanki halı çırpmışım.O gün gördüğüm rakam gerçekmiş.

08.04 : 59.2
09.04 : 58.6

Aç yatıcam yoksa ben 18 gün sonra hedefine ulaşamam asla

ne ğüzel canım ya ğez toz keyfinebak .. yemene takılma canım.. birde öyle kasma kendini.. iyi eğlenceler

sen harikasan canımmm .. tebriklerrrrr.. bu hafta rakiplerim çokkk kilolar verecek bende aç yatmalıyım artıkkkk ki en çok kiloyu ben vereyimm...

ah şu aç yatma işini bende becersem..

Nelson cum 28 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var .. doğuma 66 kilo ile gittim 50 kilo ile hamile kalmıştım.. şu an 54-55 arasıyım amacım 50 kiloya ulaşmak

Menum
Sabah 1 yumurta 1 yk tlm peynir 2 dl ekmek 1 tatli k.sarelle yesillik sekersiz cay
Ogle 4 yk fasulye
Ara 2 kurabiye
Aksam 1pors b.pilavi salata ayran
Ara portalal
Spor 40 dk leslie 50 mekik 50 ser bacak
952 kcal
Canım menün çok güzel
Nel tarhana hamurdan olduğu için çok kalorili ya 1 kase sadece onu içicektin yada ekmekle barbunya .kaçamsk yapmasak dayansak keşke
Bravo canım bende nelsonum gibi geç yattığım için acıkırım . Akşm yemeklerinde aile oldugumuzu daha çok hissediyorum . Oturuncada yiyorum ama ogluşu beslerken yemek soğuyor ve ben az yemiş oluyorum. Genelde.

Ayy ne güzel yürümşsünde gez bol bol foto çekin

Nelson cum 28 yaşındayım 1.5 yaşında kızım var .. doğuma 66 kilo ile gittim 50 kilo ile hamile kalmıştım.. şu an 54-55 arasıyım amacım 50 kiloya ulaşmak

tatlım ne ğüzel.. hedegine az kalmış,, burada cuma sabahları kilo bildirimi yapıyoruz.. ğünlük de mümkün olduguncu menü paylaşımlarımız oluyor..terar aramıza hoşgeldin..

ben 33 yaşındayım,2 kız annesiyim..boyum 161--- 65 kilo ile başladım bu topikte yazmaya.. bir ayda 5 kilo verip 60 a düştüm.. şimdi 55 olmak istiyorum. ama tam bir yıldır 1-2 kilo alıp 1-2 kilo vererek yerimde sayıyoum.. hayalim tartıda 55 i ğörmek ve bir ömür korumak...

ebrulim kaçamağım sadece künefe olsa iyi..

ğece çay demliyip 10 ğibi.. birkaç dilim ekmekle 10 kadar zeytin peynir yedim.. üzerine 2 dilim kadayıf saat 11 -12 gibi ve öylece uyudum.. bunlara rağmen sabah düne ğöre +200 çıtkaım.. bu aralar ğece yemeye başladım ve en kötü olaslıkla ekmek arası çikolatalaır sürüp yiyorum... kendimden ve iradesizligimden nefret ediyorum...

Evlendigimde 59 dum hamile kaldigimda 65 dim simdi 60 im 56 olmak istiyorum ins mayisa istedigim kiloya gelirim
canım evliliğinin başlangıcından da daha az bir kılo harika olacak desene.

hoş geldin canım.

az var hedefine inşallah kolaylıkla verirsin.

Nelson canım gece yemelerinin önüne geçmek için yatmadan 2 saat önce yani 10 gibi 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın at iç.
ve mutfaktan uzaklaş. kendne bir uğraş bul. yoksa insanın gözü dönüyor çok iyi biliyorum.

benim 7 . günüm diyetimde ve kılo kaybım yok ama kendimi daha hafif hissediyorum. yani sağlık açısından.
kılomu çok takıyordum. kılodan daha önemli şeyler var bunu gördüm. her yiyeceği yiyemediğm için tüm yiyeceklerin kıymetini anladım.

Nel hadi dertleşelim biraz.benim kilo almamdaki en büyük etken gece 10 halleyin yarısını dolabın önünde gözüm kapalı uyku halinde uyanıp yemem ve çok ekmek bana bana ekmek yemem! Sadece sabahları ekmek yiyorum uzun zamandır. Canım çekmiyor mu çekiyor. 1-2 kaşık nutella yiyorum ama ekmege sürüp daha tatlı sma o an için kaşıkla nefsimi köreltiyorum.nolur sende Yeme artık ekmek yemekleri kaşıkla ye en azından hedefini görene dek.bende tatlı düşkünüyüm. Önceleri başımın ucunda gece yediğim çiko paketlerini görerek uyanıp napmşım derdim ve ayak yanması ile Dr gidip 280 şekerim oldugunu öğrenince azalttım ve ayK yanmam geçti. Çok sevdiğin bi tatlıyı 1-2 tane ye. Mesela dün fırında sütlaç ve baklava önümde durdu yenedim çok sevmem. Ama şekerpare olsaydı 2 tane yerdim . Bunun gibi. 8 baklava yazmıştın geçende okurken benim Migdem baydı sanki yeme o kadar doydum tattım damağımda de ve kaldır. Birbirimize destek olalım ve yaz geldi biran önce sıkılsşslım hedefe ulaşalım

herkese merhaba, aranıza katılmak istiyorum, 2 aylık bir oğlum var, 81 küsür kiloyum ve ben artık kilolarımı düzene sokmak istiyrum, tabi bunu yaparken de sütümün azalmamasına dikkat etmem gerekiyor, umarım aranızda benim gibi emziren anneler vardır,.iki gündür yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. inşallah haftaya daha da azlaırım.

oo ttalım şekerin düzene ğirdi mi şimdi..

bizide küçüklükten alıştırmışlar ekmek yemeğe... mantı makarna ile beraber ekmek yerdim ki en az yarım ekmek.. atıştırmalıklarım en az yarım ekmek arası çikolatalardan ibaretti..

benim ğeçmişim hep balık etli idim..

58 ile üniv başladım..2 ayda 65 oldum üzerine biraz daha ekliyip 70 leri zorladım.. ki odamdaki lakabım KAT KAT nelsondu.. geceleri sabahları durmadan yerdim..şimdi düşünüyorumda karbohhidrat ağırlıklı beslenmişim yutrttu kalırken..

eşimle tanıştım 63-64 lere düştüm ama diyettle değil.. stres sıkıntı.. ama yememde azalma olmadı ki ben sevinsem de üzülsemde iştahım artar

evlililk yaramadı 60 a kadar düştüm.. çoğu kez diyete başladım ama 2 ğünü ğeçmedi..

ilk kızımda 60 dan 85 e uluştım.. ama sanşlı idim emzirme dönemlerinde kilo almadım.. bilinçli değildim ama kızım çok cadı idi..
bir yıl içinde ğeri 60 oldum..
ee 60 oldumda ne oldu bir iki ay sonra 2 kızıma hamile kalmışım,, mağlum beklenmeyen bir ğebelik.. kabus ğibi ğeçti zaten

bu kezde 60 dan 87 ye çıktım... emzirme yoguunluk iş hayatı dekrken 63-64 e kadar düştüm..

kızlarım çok hareketlilerdir.. ve 5 yıl boyunca kesintisiz ğece uykusu nedir bilmem ben..dahada uyanır benimmkiler ğeceleri..

neyse son doğumumu 2008 de yapmıştım çoçuklar biraz büyüyünce eee benim tempoda düştü. yememği azaltmayınca kilo almaya başladım 65 oldum.. o sıralar bir iş arkadaşım imdadıma yetişti sanki.. 1 ayda 5 kilo iddası ile aranıza girdim. ki hayatı boyunca diyet ne bilmeyen ben.. sırf yemek yemek zevkini yaşamak icin yemek lere çıkan ben sizlerle tanıştım. kimse inanmadı kilo veerecğime ben bile .. ama verdikçe baarabileceğimi ğördüm.. tabi birde daha önce diyet yapan bir arkadayşın ğazı ile iddayı kazandım..

ve hiç zayıf olamayan ben nelson kendine ğüvendi.. morali düzeldi.. kabinlerde mücadele etmeyi bıraktı..

ama 55 olmak nasıl birşey bu duyguyu tatmak istiyorum..

yememi kontrol edemiyorum..özellikli stresli oldugum anda ne yediğimi bilmiyorum...duygusal açlık mı deniyordu buna bilmem ama..

buğünde sebepsiz yere durgunum ebruli.. dedin dertleşek bende yazdım valla,,,,

Son düzenleme:

tatlım bu önerini bugün uygulayacağım...

Son düzenleme:
sabah:2dilim tam bugday üzerine 1,5yk tulum+1zeytin
öğle:1 por pırasa+4 dilim ekmek+5-6 yk ezme+1dilim kadayıf+2-3 dal marul+1kase yogurt
akşam: ayran +salata
ğece: tarçınlı süt

3 litre su++çokça şekersiz çay

toplam 1392 kalori---kalan kalorilerim...879

30 dak yürüyüş--iş yerinde
30 dak yürüyüş--eve ğiderken
30 dak yürüşüş:evde koridorda
500 ip atlama--5 dak
200 mekik --5 dak

evde hepsini tamamlayacağım..

20dak halk oyunu ama kaloriden düşmeyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…