- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.441
evet canım ya bana iyi geldi yazmak...İçime doğmuş Demekki dertleşetigimiz iyi oldubugün 4 dl dışında iyi gibi. Pırasayı ekmeksiz yeseydin iyiymiş ama daha iyi olucaz inş sende bende ve hepimiz
sehram güzelim bu hafta nasıl gidecekmikiloların.. daha sık yaz bize...özledim eski yazdıklarını...Canlar menü yazamıyorum belki ama diyetteyim haberiniz olsun cuma yaparım bildirim, bir hafta üst üste yazınca burda olduğumu GERÇEKTEN anlayın diye daha evelde söylemiştim ama aklım BAŞKA BAŞKA şeylerde beni merak etmeyin hepinizi seviyorum büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerindrn göbeklilerinde göbeğinden öpüyorum)
selam canlarrr
günlerim çok yoğun geçiyor
aklım hep sizde ama...
74 leri göremicem heralde bu hafta :26:
çok odaklanamadım diyete.
bir hafta güzel gidiosa diğer hafta gramlar gidiyor sadece.
haftalardır böyle oluyor bende...
bu hafta yerimde sayıcam. haftaya 1,5 a yakın vercem inşallahhh :)
hepinizi çok öpüyorum. cumaya az kaldı. + da çıkmasam bari :18:
Çıtırlarım slm,bugün izinliydim hastanedeydik,kızımın kan değerleri normal seviyeye düşmüş şükür,ilacımızda bi artış olmadı neyseki,sabah 9 da kan versik sonucu taaa 3 te çıktı,bizde kızımla bol bol gezdik,alışveriş yaptık yorulduk ama güzeldi,ama çokk yedim kilom çok fena bu hafta çok abarttım pöffff,şimdi duşumu aldım eşimle kahve keyfi yapıcam, yarın doğumgünüm yuppiii
herkese merhaba, aranıza katılmak istiyorum, 2 aylık bir oğlum var, 81 küsür kiloyum ve ben artık kilolarımı düzene sokmak istiyrum, tabi bunu yaparken de sütümün azalmamasına dikkat etmem gerekiyor, umarım aranızda benim gibi emziren anneler vardır,.iki gündür yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum. inşallah haftaya daha da azlaırım.
Evet hadeka evlendigimden daha zayif olmak istiyorum ozamanlar tok 59 geliyodum simdi ac 60 geliyorum 2 kilo daha versem tam citir olcam
Menum
Sabah 2dlm ekmek 8biber 1yk yag 1yumurta ile biber kavurma 1tatlik.peynir salatalik sekersiz cay
Ara 2 kurabiye
Aksam 2baget 1 firinda papates salata 1/2 c.b mevye suyu 1 dilim ekmek
Ara 3dlm ev baklavasi 1/2 s.b cola :26:
Toplam 1372 kcal
Kizlar banada bisey oldu ya aklim fikrim hep yemeklerde yemegimi bitirmeden dier ogunde ne yesen diye dusunuyorum diyet moduna gecemedim bi turlu kendimi frenleyemiyorum tatli tuzlu akliniza ne yemek gelirse hepsinden canim istiyo acaba icime canavar mi kacti :44:
Mayisa girmeden 2 kilo vermem lazim istesem 10 gunde veririm ama kendimi tutamiyorum biri veni durdursun
merhaba bayanlarrrr
bende aralık annesiyim emziriyorum.
boyum 1.50 :2: kılom 55 ama boyum kısa oldugu için ideal kılom 45. kılolu gorunuyorum ayrıca skolyoz hastasıyım saglıklı bır yasam için bu kılonun gıtmesı gerek..
emzırıyorum tatlı krızıne gırıyorum süreklı hamurısı yıyesım gelıyor..
4 yasında ve 4 aylık 2 kızım var hayatımdakı tek spor onların peşinde koşmak ve ev temızlıgı..
2 gun tatlı yemesem tartıda rakamlar düşmeye başlıyor ama durduramıyorum kendimi 54.8e gelıyor bakıyorum yıne 55.. abur cubur beyaz ekmek ve hamurıssı hayatımızdan eksık olmuyor.. :2:
bende sizin destegınızle ve sıızn azmınızın örneğiyle kendımede söz verip başlıyorum..
haydi bire bismilllaahhhhh
😡Ebruuu sen cumartesi 57 çık dişimi kırcam hadi bakalım
Tubi demiyorsun ki korktun bana yenileceğini anladın tabiselam canlarrr
günlerim çok yoğun geçiyor
aklım hep sizde ama...
74 leri göremicem heralde bu hafta :26:
çok odaklanamadım diyete.
bir hafta güzel gidiosa diğer hafta gramlar gidiyor sadece.
haftalardır böyle oluyor bende...
bu hafta yerimde sayıcam. haftaya 1,5 a yakın vercem inşallahhh :)
hepinizi çok öpüyorum. cumaya az kaldı. + da çıkmasam bari :18:
Aç yatacam aç ama dişlerin kurulmasın yinedeBenim ebrum sever benim dişleri hemi, bugün ve yarın aç yatarsa çıkar 57 napcam ben ya:18::44:
Geçmiş olsun canım çok şükür iyi çıkmışÇıtırlarım slm,bugün izinliydim hastanedeydik,kızımın kan değerleri normal seviyeye düşmüş şükür,ilacımızda bi artış olmadı neyseki,sabah 9 da kan versik sonucu taaa 3 te çıktı,bizde kızımla bol bol gezdik,alışveriş yaptık yorulduk ama güzeldi,ama çokk yedim kilom çok fena bu hafta çok abarttım pöffff,şimdi duşumu aldım eşimle kahve keyfi yapıcam, yarın doğumgünüm yuppiii
Tam güzel diyecektim menüne ama Akşm sonrası yediklerini görünce 😠tut kendi didemcim çok az kaldıEvet hadeka evlendigimden daha zayif olmak istiyorum ozamanlar tok 59 geliyodum simdi ac 60 geliyorum 2 kilo daha versem tam citir olcam
Menum
Sabah 2dlm ekmek 8biber 1yk yag 1yumurta ile biber kavurma 1tatlik.peynir salatalik sekersiz cay
Ara 2 kurabiye
Aksam 2baget 1 firinda papates salata 1/2 c.b mevye suyu 1 dilim ekmek
Ara 3dlm ev baklavasi 1/2 s.b cola :26:
Toplam 1372 kcal
Kizlar banada bisey oldu ya aklim fikrim hep yemeklerde yemegimi bitirmeden dier ogunde ne yesen diye dusunuyorum diyet moduna gecemedim bi turlu kendimi frenleyemiyorum tatli tuzlu akliniza ne yemek gelirse hepsinden canim istiyo acaba icime canavar mi kacti :44:
Mayisa girmeden 2 kilo vermem lazim istesem 10 gunde veririm ama kendimi tutamiyorum biri veni durdursun
Hoşgeldin aramıza ... Allah bağışlasın yavrularını 37 aylık bir oglum var Kasım 2011 sen beri Burdayım yaklaşık 29 kilo verdim yazın 6 sını geri Akşm tekrar vericem inşmerhaba bayanlarrrr
bende aralık annesiyim emziriyorum.
boyum 1.50 :2: kılom 55 ama boyum kısa oldugu için ideal kılom 45. kılolu gorunuyorum ayrıca skolyoz hastasıyım saglıklı bır yasam için bu kılonun gıtmesı gerek..
emzırıyorum tatlı krızıne gırıyorum süreklı hamurısı yıyesım gelıyor..
4 yasında ve 4 aylık 2 kızım var hayatımdakı tek spor onların peşinde koşmak ve ev temızlıgı..
2 gun tatlı yemesem tartıda rakamlar düşmeye başlıyor ama durduramıyorum kendimi 54.8e gelıyor bakıyorum yıne 55.. abur cubur beyaz ekmek ve hamurıssı hayatımızdan eksık olmuyor.. :2:
bende sizin destegınızle ve sıızn azmınızın örneğiyle kendımede söz verip başlıyorum..
haydi bire bismilllaahhhhh
Sabah tartıda 54.5 i gördüm inş yarın tam 54 olurumAma bildiğiniz açım akşam 5 ten sonra su dışında bişi atmadım ağzıma... Birazdan kahvaltı yapıcam çorba içicem oh misss :)
geçmiş olsun doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yıllara inşallah.Çıtırlarım slm,bugün izinliydim hastanedeydik,kızımın kan değerleri normal seviyeye düşmüş şükür,ilacımızda bi artış olmadı neyseki,sabah 9 da kan versik sonucu taaa 3 te çıktı,bizde kızımla bol bol gezdik,alışveriş yaptık yorulduk ama güzeldi,ama çokk yedim kilom çok fena bu hafta çok abarttım pöffff,şimdi duşumu aldım eşimle kahve keyfi yapıcam, yarın doğumgünüm yuppiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?