Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çıtırlar merhaba,
Ebru, Ösge, Nelson, Sehra, Papatya, Mevcan, Şükran adını hatırlıyamadığım arkadaşlar kusura bakmasın, hepinizi çok özledim kızlar, ama malesef pek fırsatım kalmıyor kk ya bakmaya, yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizz
umarım herkes iyidir, kilolarda gidiyordur,

ben iyiyim bu gün tam bir ay oluyor izne ayrıldım, evi temizledim biraz dolaplar, beşik kıyafetler, mutfak halılar kanepeler derken, bitti ama sanki başa döndük gibi halılar yine kirlenmiş gibi ama artık yapamıyacağım annem geldi 2 gün önce doğumu bekliyoruz artık 23 nisana kadar bebeşin gelmesi lazım,
kilo konusunsa gelince hedefim 75 ,in üstüne çıkmamaktı ama malesef başaramadım 78 olmuşum, yani neyse artık bu saatten sonrada sıkmıyorum kenidimi, doğumdan sonra veririm diye avutmaya çalışıyorum

hepinizi çok öptüm, umarım kısa sürede aranıza dönebilirim, kendinize çok çok iyi bakın çıtırlarımmmm

kzıalr menumu yzıp hemen gideceğim ki sabah kadar spor yapsam buğünü yediklerimi yakamam...

sabah:2dil. tam buğday+2yk tulum+2zeytin+3ceviz
ara:3ü bir arada kahve
öğle:1por kçmer+1por.kavrulmuşet+salata+2yk pirinç pilav+1dilim ekmek+1baklava
ara+akşam:1yk fındık ezmesi+2dilim tam buğday+3ceviz

bolca şekersiz çay+2 litre su tamam

kalorilerim....1878

yapacağım sporlarım....
10dak ip atlama--1000 tane
60dak yürüyüş
60dak ütü
5 dak mekik--200 tane

tabi durmadan ev işi bulşaık falannnn onları katmıyorum

kalan kalorilerim.....1341....

ay ay kızlar sabah ilaki 56 ları görmeliyim....

merhaba arkadaslar,bende kilo vermek istiyorum ama nasil hamileleigimde son iki ayda cok kilo aldim hele 9. ayda aman allahim ne cok yedim oyle,aslindttia cok birseyim yok gibi,vucudu cok sis,bu sislik nasil inecek asil,malum reglde olmadigim icinde biraz zannedersem zor gidecek gibi,bugun kendimi tutamadim ama yarin kesin baslayip tutmam lazim kendimi,tartimin baterisi bitti o yuzden bilmiyom kac kilo oldugumu :)hadi kolay gele hepimize :)

Mevcan Ne guzel kizinin sonuclari temiz cikmis sevindim canim
Dogum gunun kutlu nice mutlu yillara

Kizlar menumde degisiklik oldu paylasim dedim
Sabah ayni ara yok aksam 2yk kiyma kavurna 1yk tahin pekmez 1yk tlmpeyniri 3dilim ekmek sekersiz cay (saat 17.30 )
Ara az sekerli turk kahvesi
Saat 19.30 gibi de iki tane ispanakli icli kofte guzel olmus
Leslie mi de yaptim 803 kcal kaldi

Aksam menum degisti 2yk kiyma 1yk t.peynir 1yk tahin pekmez 3 dilim ekmek sekersiz cay 5.30
7.30 da 2ispanakli icli kofte (guzel olmustu )
Portakallarida yemedim az sejerli t.kahvesi ictim
Leslie mide yaptim 803 kcal kaldi
Yarin kv dem yasin okutacakmis kuran kursina gitcem erken gideriz 9 gibi bildirim yaparim gitmeden ins
Bu arada kizlar eskiden gunlugumuz daha kalabalikti simdi neden bu kadar sakinlesti herkes nerede
Aysekayra yesilerik fenado masum nazilma sukran kevser lajobam (memleketlim)
Hikmetle papatyayi saymiiyorum onlar tatilde
Dier unuttuklarim nerdesiniz bakin gelmeyeli ne ksadar olmus ki unutmusuz
Şaka bi yana kizlar gercek siz nerdesiniz ya ozelliklede ayse kiz nereye kayboldun morlarin sultani

Hosgeldim kuzum yarin tarti gunumuz yani bugun cuma gunleri 12den once bildirim yap kac kilo vermek istiyosu heedefin nedir ve gunluk menu paylasiyoruz

Mesaj paylasilmadi sanip tekrardan yazdim kizlar aynisinda iki tane olmus k.bakmayin :26:
Bu arada nel bugun menum olmamis hemde tarti gunu oncesi

Ilk bildirim benden gelsin.
04.04 : 57.9
08.04 :59.2
11.04 :58.2

Gelen :300

Wc ye çıkamadım. Kv sadece 1 dl pasta yedim sofraya oturmadım. H sonu aldıklarımı vermişim sadece

Kilo bildirimi ilk benden gelsin
gecen hafta 58.00imis
bu hafta 56.400
Giden 1.600
Ben aylarca dikkat etmistim spor yapmistim hic bu kadar verememistim hamilemi kalmam gerekiyormus suan sevinemiyorum anca uzuluyorum yedigimi migdemde tutmayi basaramiyorum.
Kilo veren arkadaslari tebrik ederim.
Mevcan nice mutlu yıllara
Papatya bol bol eglen gez tadini cikart.
Hikmet cok guzel di fot. Kilon kalmamis

Mesaj paylasilmadi sanip tekrardan yazdim kizlar aynisinda iki tane olmus k.bakmayin :26:
Bu arada nel bugun menum olmamis hemde tarti gunu oncesi

tatlım haklısın .. ben ğece 10 da yemek yedim.. eşim dedi sen yemezsen bede yememe.. o nun için yedim.. yemeseydim daha çok eks i ğelrdim.. bu hafta kilo versemde ki çoğu ödemdi bence.. ğüzel menüler çıkaramadım...

Son düzenleme:
kilo veren ve veremeyen herkesi tebrik ediyorum...

ilk başlangıç............:65--şubat 2013
2.Başlangıç.............:60,6
Geçen hafta............:58,3
bu hafta.................:56,9............56 ları gördümmmmmm YAŞAŞINNN
giden.....................:1400
hedef.....................:55
toplam giden..........:3700,,,

Son düzenleme:

ğüzelim çok değil kilon verrisin .. kaygı çekme.. allah yardımcın olsun.. hayırla sağlıkla çoçugunu kucağına alırısın inşallah...

bende beni çok özledim. doğumdan sonra sık sık ugra ...

günaydın çıtırlarım

hepinize tek tek teşekkür ederim,

dün çok güzel geçti,eşim iş yerime kocamannnn bir çiçek ve pasta göndermiş,iş arkadaşlarımda süpriz pasta+börek+dondurma+çikolata almışlar

ve hepsinden yedim tıka basa

akşam yemeğe çıkıcaktık ben çok yorgundum,hazırlanmak istemedim,eşime çiftliğe gidelim dedim,gece 11 de kuzenleride alıp çiftliğe ekmek arası köfte+dondurma yemeğe gittik

sabah doğal olarak koca bir göbekle uyandım+günlerdir wc ye çıkamıyorum,sabah elim ayağım hep şişmişti,

eeee doğal olarak kiloma yansıdı

ama hiç sıkıntı etmedim

geçen hafta : 61.5

bu sabah: 62.5

gelen:1 kilo

aslında baya az geldi gözüme ne yalan

ben 65 oldum diyordum

pazar günü düğün yarın akşam kına var,o yüzden aldığım bu 1 kiloyu anında eritmem lazım

sabah programımı yaptım ve kesinlikle uyucam bundan eminim

şimdi: 3 tane,lifli bisküvi,5 tane kuru kayısı ve yeşil çay tüketiyorum

öğlen: sadece çorba ve salata yapıcam

ara: yeşil elma var yanımda onu yiycem

6 gibi:2 tane probiyotik toğurt var yanımda onu yiycem

çok az biliyorum ama yarında bu şekilde beslenip o 1 kiloyu yollamam lazım

pzt sabah tekrar tartılıcam bu 3 günde neler yapmışım görücem

nelsonum gözün aydın bebeğim,darısı bana tatlım,benim şu önemsediğim düğün mayısın 2.haftasında,kilolarımla dalga geçen herkesi göreceğim düğün o yüzden doğumgünüm sonrası toparlanıyorumm bugünki menümden de anlamşısındır

hawarım seni görmek çok güzel,kilona takılma emzirerek bile verirsin o kiloları

eprumm 300 gramı takma kafana,olur arada

devkule çıkardığın için kilo vermen çok normal, 4 aya kadar bu şekilde devam eder, ben kızımda 6 kilo verince serum takviyesi ile vitamin almaya başlamıştım,dikkatli ol lütfen

yeni gelen kızların nicki aklımda deil ama snn galiba o da kilo vermiş onuda tebrik ediyorum

mevcan ğüzelim aldığın 1 kilo hepsi kilo değildir...

dikkat edince ğider bir iki ğüne..geç saatte yemenin ve şişkinliğin etkisidir...

tatlım bu hafta aktif olursun inşallah seni özledik sabah şekerimizzz

ebrulim şükran mevcan kevser yeşil erik..

nerdesiniz ğüzeller..

bu hafta yarış yapalım mı.. ikili ğuruplar halinde...öyle olunca gurup arkadaşımıza karşı sorumlu oluyoruz...

ebrulim yarışa katılıcaklar varsa ne desinnnn.

eğer mevcan da isterse ben mevcan ile gurup olmak istiyorum...

Son düzenleme:
Kızlar günaydın
Kilo bildirimlerinizi merak ediyorum. Biz iyiyiz dün neredeyse 20 km yürüdük. Bütün şehri alt üst ettik. Sürekli abur cubur yiyorum şöyle sıcak bir çorbayı çok özledim gün içinde meyvemi yiyorum. Aynada kilo almamışım gibiyim. Zaten çok da umrunda değil. Öpüyorum hepinizi

nelsonum canım arkadaşım,buralardayım okuyorum sizi ama inan yazacak vakit bulamıyorum,yeni iş almıştık o kadar yoğunuz ki,öğlen yemeğimi yiyip ara vermeden işime dönüyorum

bende yarış istiyorum ama bu hafta girmesem daha iyi olur

çünkü her an şantiyeye geçme durumum var,bu taşınma döneminde belli birsüre netsiz kalıcam,o yüzden takım arkadaşımı yarı yolda bırakmak istemiyorum

cepten yazmaktanda nefret ediyorum,

şu işi bi halledeyim her hafta yarışıcam sizinle,

temmuzda tatil planımız var o zamana kadar incecik olmalıyım,o yüzden yemenin zamanı deil
fırsat buldukça yazıcam buraya ama bu haftalık yarışmayım ben,ama haftaya mutlaka yarışıcammm

seni her zaman takip ediyorum bunuda unutma haftaya 55.9 olucaksın inanıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…