- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.461
Haklisin nel ben bigunden itibaren 18.00 dan sonra bisey yemiycem cok acikirsam da yogurt yada meyve yiycem pasta kurabiyeden uzak durcam
Menum
Sabah 2krep 2dlm peynir zeytin salatalik sekersiz cay
Ara portakL
Aksam 1tane firin patates 1 kase tavuk corba 2 tane ispanakli kofte (ilk kez deniycem mutfagimda gordum ) salata ayran
Ara portakal
40 dk leslie
957 kcal kaliyo
Aksam menum degisti 2yk kiyma 1yk t.peynir 1yk tahin pekmez 3 dilim ekmek sekersiz cay 5.30Haklisin nel ben bigunden itibaren 18.00 dan sonra bisey yemiycem cok acikirsam da yogurt yada meyve yiycem pasta kurabiyeden uzak durcam
Menum
Sabah 2krep 2dlm peynir zeytin salatalik sekersiz cay
Ara portakL
Aksam 1tane firin patates 1 kase tavuk corba 2 tane ispanakli kofte (ilk kez deniycem mutfagimda gordum ) salata ayran
Ara portakal
40 dk leslie
957 kcal kaliyo
merhaba arkadaslar,bende kilo vermek istiyorum ama nasilhamileleigimde son iki ayda cok kilo aldim hele 9. ayda aman allahim ne cok yedim oyle,aslindttia cok birseyim yok gibi,vucudu cok sis,bu sislik nasil inecek asil,malum reglde olmadigim icinde biraz zannedersem zor gidecek gibi,bugun kendimi tutamadim ama yarin kesin baslayip tutmam lazim kendimi,tartimin baterisi bitti o yuzden bilmiyom kac kilo oldugumu :)hadi kolay gele hepimize :)
Mesaj paylasilmadi sanip tekrardan yazdim kizlar aynisinda iki tane olmus k.bakmayin :26:
Bu arada nel bugun menum olmamis hemde tarti gunu oncesi
Çıtırlar merhaba,
Ebru, Ösge, Nelson, Sehra, Papatya, Mevcan, Şükran adını hatırlıyamadığım arkadaşlar kusura bakmasın, hepinizi çok özledim kızlar, ama malesef pek fırsatım kalmıyor kk ya bakmaya, yeni gelen arkadaşlar hoş geldinizz
umarım herkes iyidir, kilolarda gidiyordur,
ben iyiyim bu gün tam bir ay oluyor izne ayrıldım, evi temizledim biraz dolaplar, beşik kıyafetler, mutfak halılar kanepeler derken, bitti ama sanki başa döndük gibi halılar yine kirlenmiş gibi ama artık yapamıyacağım annem geldi 2 gün önce doğumu bekliyoruz artık 23 nisana kadar bebeşin gelmesi lazım,
kilo konusunsa gelince hedefim 75 ,in üstüne çıkmamaktı ama malesef başaramadım 78 olmuşum, yani neyse artık bu saatten sonrada sıkmıyorum kenidimi, doğumdan sonra veririm diye avutmaya çalışıyorum
hepinizi çok öptüm, umarım kısa sürede aranıza dönebilirim, kendinize çok çok iyi bakın çıtırlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?