- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.481
Kızlar günaydın
Kilo bildirimlerinizi merak ediyorum. Biz iyiyiz dün neredeyse 20 km yürüdük. Bütün şehri alt üst ettik. Sürekli abur cubur yiyorum şöyle sıcak bir çorbayı çok özledim gün içinde meyvemi yiyorum. Aynada kilo almamışım gibiyim. Zaten çok da umrunda değil. Öpüyorum hepinizi
Kızlar günaydın
Kilo bildirimlerinizi merak ediyorum. Biz iyiyiz dün neredeyse 20 km yürüdük. Bütün şehri alt üst ettik. Sürekli abur cubur yiyorum şöyle sıcak bir çorbayı çok özledim gün içinde meyvemi yiyorum. Aynada kilo almamışım gibiyim. Zaten çok da umrunda değil. Öpüyorum hepinizi
nelsonum canım arkadaşım,buralardayım okuyorum sizi ama inan yazacak vakit bulamıyorum,yeni iş almıştık o kadar yoğunuz ki,öğlen yemeğimi yiyip ara vermeden işime dönüyorum
bende yarış istiyorum ama bu hafta girmesem daha iyi olur
çünkü her an şantiyeye geçme durumum var,bu taşınma döneminde belli birsüre netsiz kalıcam,o yüzden takım arkadaşımı yarı yolda bırakmak istemiyorum
cepten yazmaktanda nefret ediyorum,
şu işi bi halledeyim her hafta yarışıcam sizinle,
temmuzda tatil planımız var o zamana kadar incecik olmalıyım,o yüzden yemenin zamanı deil
fırsat buldukça yazıcam buraya ama bu haftalık yarışmayım ben,ama haftaya mutlaka yarışıcammm
seni her zaman takip ediyorum bunuda unutma haftaya 55.9 olucaksın inanıyorum sana
Hawarım: cancazım şükür haber aldık senden. Iyi olmanıza sevindimAllah kolay dogum nasip etsin. Saglıkla al yavrunu kucağına
Nellll: kıs bence sen hep yeeeeekmekler gece yemeler sarelleli ekmekler ve 1.400 bravo valla. Ben Akşm kv o güzel sofrasına oturmadım. Kırılmasın fiye 1 dl pasta yedim. Hasta ziyaretinde yaş pasta kek ıslak kurabiye mozaik pasta olan tabağı istemeyip 1 bardak çay içtim yinede artıyım anlamadım bu işten bişey
Papatyam gez bakalım keyfini çıkar bizim içinde dinlen eğlen
MEV: d günü bol kalorili ama güzel geçmiş olsun sen dikkat edip Akşm yemeyip verirsin biliyorum:)
Şükü Kevser lajoba Ayşe fenedo btlkbra yeşilerik ve herkes nerde
Bende anlamıyorum papatyam boşuna sinir olmuyormuş. Hayır deyip verememek insanın şefkini kırıyor. Ev temizliğini kaloriden düşmiycem sadece spor yaparsam düşücem. Başka dijital tartıda mı tartılsam?
kızlar pzt şantiyeye geçiyorum,toparlanıyorum şimdi,uğrayamam bugün,netim bağlanır ama 1-2 gün sürebilir uğrayamazsam beni merak etmeyin
Sabah yazadim kizlar yeni geldim eve
Baslangic 62.7
Geven hafta 60.2
Bu hafta 60.0
Giden 200 gr
Nel bende varim yarisa bu hafta 1.1 verip 58 leri gorcem
selam çıtırlarım nasılsınız
takip ediyorum sizi de yazamıyorum pek fazla
mevcan doğum günün kutlu olsun canım, kalorili olmuş ama güzel olmuş ne güzel eşin çok hoş bi jest yapmış
papatyam gez toz kiloyu hiç takma kafana..
ebrum wc nin etkisi vardır güzelim fazla takılma
nel süper kilo vermişsin seni kendime rakip ilan ediyorum
devkule bebişini hayırla kucağına al tatlım, ilk aylarda kilo vermen normal üzülme..
şimdiiiii gelelim bana
geçen hafta 65.1 dim
bugün sabah 64.0
giden 1100gr
toplam giden 5.300gr
hedef 55 di ama şu anda 60 ın altına bi düşeyim benim için yeterli gibi en azından ilk etapta böyle
Ben bu hafta kendimle yarışıcam hem regl olucm cumaya.olabildiğince yarım nescafe yarım porsiyon yiyorum.
Nel: hiç oturmuyorum yemek ve Ogluşu uyuturken onun dışında hep bişiler yapıyorum . Bende anlamadım ama pes etmiyorum ki daha da hırslanLdım bügünde bi çok şeye HAYIR dedim ve demeye devm edicem
Lajoba: çok iyi vermişsin bravo sana
Didem: az gitsin tam gitsin haftaya daha çok verirsin
selam kizlar, oglani uyutuyorum.
Abartarak yemesemde pek dikkat ettgim soylenmez. Az kaldi kizlar, haftaya persembe bomba gibi dönerim araniza. Kilo werenlere tebrikler.
Mew dogum gunun kutlu olsun sekerim, surprizler de harikaa. Kizina da sewindim.
Hawar, bebisn gelmesine az kaldi super. Allahm hepinize uzun omurler versin. İsmi ne olacakti
Nel ebru didem elif ve diger sekerler opuyorum sizi.
Kewo hastaymis ben gelince doner buraya o da. Gül de ailesnin yanina tekirdaga gtti. O da evine donunce gelir. Toplaniriz. Bizi unutmayin sekerler. Nel sana hayran kaldim. Azminle bizi de asilaaa ,,,
Sizi sewiorummmmm , hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?