Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sabah2dilim ekmek 2y.4s.zeytin 1dilim peynir 1 patates (firinda ) $ekersiz cay
Ksam 1pors manti +1paket cizi
Ara 1portakal
Toplam 1285 kcal belki 30dk leslie yaparim

Nel, sanirim 30beden .. tam oldu. İns 28bedene dûseeerim
Kizlar, regl oldum fenayimm. Ablamlarla via porta gittik. Ablam ayin 3unde safra kesesini aldirmisti. Simdi iyi cok sukur gezmeye bile gttik . Guzel ama serin bi havada gezdik. Oglan daha uyumadi. Uyusa yataga aticam kendimi, fenalardayim. Menumde adanada sizlerle olucam herkese guzel aksamlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geldim kızlar.Yorgunum yorgunsabah 6:30 güne başladım arkadaşlarla kahvaltı 1 de paydos.Anneme geçtim yemek yedik ve eve gidrken oğlum çok ağladı annaneyi istedi hop geri döndük.1-1.5 sat uyumuşuz .Akşam parka götürüp annane ogluş kayarken kaçtıböylelikle eve gelebildik.Hop eşmin yeğeninin eşinin d günü ve benim başım çatlıyor.Çok iyiler ve seviyoruz hadi yarım saat durup geldik.Sadece 4 çatal pasta yedim koca tabağı geri çevirdim.eve kendimi zor attım.başım çatlıyor şimdi ogluşu uyutayım.Evimi evimde vakit geçirmeyi özledimoturmak tv izlemek kahve içmek vs...

bugün:
08:00 :4 ince dl kepek,peynir,kaşar salam reçel çay (kızlarla kahvaltı)
14:30=1 kepçe barbunya,4 kaşık pilav
18:00=4 hamsi,yarım pors.kıvırcık salatası,3 çilek
21:00=4 çatal pasta

hayır dediklerim:

ıspanaklı böek
peynirli poça
çiğköfte
kola
elmalı turta
çikolata

Geçen hafta 60.3
Bugün 59.2
Haftaya cuma 58.9 olma hdefindeyim. Bakamadım ama inş hepiniz vermişsinizdir kızçeler

Gecikmiş bildirim.
Geçen hafta 52.2
Şimdi.51.7

günaydınnnnnn çok mutluyum ...sabah öylesine bir tartıya çıktım 57.7

güzel ailecek huzurlu bir kahvaltı

herkese huzur mutluluk ve evinde doyasıya huzur mutluluk evimi özlemiişmmmmmm

şekerleeeer, istanbulda hava süperr.. ogliş uyansın bostancı sahiline gidicez.
eğlenceli bir gün bizi bekliyoor. dünde via port a gittik. bayıldımmm , cok güzel bir avm . hava buz gibiydii. oglanı sardım sarmaladım
çiğköfte yediikk . orda meşhur bir yer varmış. bi tek kociş eksikliğim.
kızlar, dün akşam bi mesaj geldi. ben aveadandır diye önemsemedim. bi baktım kocişden '' sen ve oğlum bu dünyadaki en degerli varlıgımsınız. sizi çok seviyorum'' diye bir mesaj. Allahım ne mutlu oldum anlatamam.. bu kısa ayrılık super iyi gelmiş kocişe. gitmeden dipboyamı yaptırıcam. sonra süslenicem. havaalannda şok olsun kociş beni görünce. Ablama dedm abla bi de elinde cicek olurmuşmuş yok hikmet o kdrda degil dedi hahahaaa güldümmm haklıı, neyse olumlama yapim belki olur ayyy neyse cok uzattım sacımı yapıormm. sudalgası ,,, sizi seviyoruuummmm..
hayattaki en degerli şey insanın huzurluu olmasııııııııı , ebru sana katılıyoruum

sabaheynirli sahanda yumurta+1dilim ekmek+2zeytin
öğle:tavuk ızgara+5dilim ekmek+2 bardak kola+patlıcan salata
akşam:salata +2yk ıspanak

2saat bahçe işleri...

kalan kalorilerim:732

Kizcelerrr nasilsiniz
Umarim hepiniz iyisinizdir
Bana gelirsek 32.haftamdayim 1.5 ayim kaldi tartiya uzun suredir cikmiyorum drdan dr tartiliyorum suanlik bildigim kadariyla 5 6 kilo aldim
ve hicc catlamadim
cildim cok kuru bacaklarim falan yara bile oluyor ama yapisal iste catlagim olmadi cok sukur ins.ta olmaz
hayatimda hersey yoluna girdi cok sukur dogum oncesi esimle tum sorunlarimizi cozduk daha iyiyiz artik
bu arada kisa bi tatile gittim 4 gunluk cok iyi geldi dogum oncesi
benden haberler boyle gecmise bakayim ara ara merak ediyorum neler yapiyosunuz diye

günaydın çıtırlar

benim şu şantiyeye gitme işim ertelendi

o günün akşamı,burda bazı gelişmeler oldu,anlatması uzun,patronumun yanına çıkıp konuştum anlattım bir bir oda şimdilik burda kal daha sonra karar verelim dedi,benimde işime geldi

kiloma gelince verdiğim sözü tuttum +1 kilomu yolladım düğünde gayet ince duruyordum (doğru elbise seçimide var)

herkes ne kadar zayıfladığımı söyledi durdu

yanlız dün düğünden çok geç geldik eve sabah 10 da kahvaltı yaptık akşamın 7 si olunca kendimizi ilk bulduğumuz pizzacıya attık,

sabah doğal olarak kilo almış olarak uyandım,tuvalete çıkamadım,ayaklarım bacaklarım oynamaktan davul gibi şiş,ve çarşamba regli olucam

sanırım cumaya güzl bir şeyler görürüm

bu arada babam gitti,dün giderken içime bir öküz oturdu moralim bozuldu

eprum,nazlım,sahramm tebrik ederim çıtırlar

hkmt,eşin çiçeklede karşılar seni şaşırma canım,arada uzaklaşmak iyidir,aşkı alevlendirir

nelsonum pazar menün çok iyi,bende kocaman bi pizza yedim

ösgemmm seni görmek ne güzel,kiloyu en çok alınacak aylara girmişsin dikkat et şekerim,doğuma az kalmış,bol bol yürü canım,kolay doğumlar dilerim bizi habersiz bırakma,umarım eşinle bir daha sorunlar yaşamazsın,mutlu kalın

Geçen hafta 60.3
Bugün 59.2
Haftaya cuma 58.9 olma hdefindeyim. Bakamadım ama inş hepiniz vermişsinizdir kızçeler
1.100 vermişsin bravo sehra delüsün ama zayıf delü olacaksın sayemdeYa bi gün ayarlayıp buluşalım mı künefe yerikkk
Gecikmiş bildirim.
Geçen hafta 52.2
Şimdi.51.7
500iyi vermişsin canım

keşke benimde gidebilecegim bi yerim olsa ayrı kalsak.Askerdeyken yazdıgı günlük tarzı defteri okudum neler neler özlemiş sensiz geçmiş vs...ne güzel özlüyordu beniGüzel oluyor özlenilmek kıymetini anlıyor.Bence çiçek degil çelenkle bile gelebilir çok kaldın çünkü

2saat bahçe işleri...

nelimmm ekmek kurdummmm
özgemmmmmmmmmmmmmmmmm çok özledim ne çabuk 33 hafta oldu.Ben 31.haftada çatlagım yok diye seviriken 32 haftadan sonra haritaya döndüm ama napalım oglum saglıklı en azında.Ama ilkte de çatlmadıysan çatlamazsın egnetik yapıdan ne güzelAz kilo almışsın bravo.İyi olmanıza sevindim .Arada girip haber et olur mu merakta bırak ma bizi.

alıştın babana canım ondandır.Allah geçici ayrılıklar versin.İltifatlara ve azimli olup 1 kilonu atmana sevindim.Şantşyeye gitmeyecek olmanada tabi..Herşerde vardır bi hayır.

Son düzenleme:
Oglum dün evdeyim diye 9 da kalmasına ragmen öglen uyumadı ve akşam 10 da uyudu.Bu sabah alarmdan önce kalktı ve agladı babanneimi sevmiyorum oraya gitmek istemyiorum diye gözyaşları ardı ardınaAllahtan annem bugün izin almıştı dr gidicekti.Annemi bi gördü yaşasın annanem deyip boynuna atladı ve hiç bana bile bakmadı.Annem dr giderken bırakıcak ama yine çok aglıycak.Annem çalıştıgı için haftanın en az 2-3- gün gündüz gidip akşama kadar kv dururdum anneme çalıştıgı için 1 gün giderdim.Yani dogdugundan beri kv daha çok görüyor ama niyeyse hiç sevmiyor ve orasını hiç istemiyor .Annem de oyuncak az ama daha çok bahçede yada onunla ilgilendigi oyun kurdugu için sanırım annemi istiyor.Ama annem çalışmak zorunda.Eşime dedim bak kendin görüyosun istemyior sıkılıyor demekki.Okula eylülü beklemeyip verelim en azından deneyelim diye hiç bişi demedi o da üzülüyor ama aklından ne gçiyor bilmiyorumC tesi deneme için gidicem bi okula bakalım beni arıycak mı kameradan izliycm çözüm arayışındayım.

günaydın kızlar:
bomba gibi geldim. dün gece 12:30 da evdeydik. herşey çok güzel geçti. buradaki stres sıkıntı yoğun çalışma temposundan sonra bu tatil iyi geldi. sunumumda gayet iyiydi. tabi adapta olma problemi yaşıyorum biraz o ayrı...evde bavullar bekliyor. akşama hallederim artık...
sabah tartıldım. 63,0 çıktım. yani kilo almamışım. hambırger pizza ve makarna ile beslendim ama çok yürüdük. yolculuk şişliğim inince yarın sabah belki daha az çıkarım tartıda.
özgecim ne kadar çabuk geçiyor zaman. 1,5 ay sonra tekrar aramıza döneceksin ve beni bıraktığın yerde bulacaksın:18::18::18::18:
mevcanım iyi olmuş şantiyeninj ertelenmesi. hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ay ben döneyim de bir geçmişe bakayım.

2saat bahçe işleri...

akşam yemeğe devam ettim kızlar. yarım ekmek arası çikolata+5-6 tane gofret...

arkasındanda 1 saat ev işi..

acaba diyorum ben diyeti bıraksamm mı.. çok iradesizimmmm..sabahda cuma sabahına göre +2100 de uyandım...
bu miktar önemli değil iki ğünde eski düzene ğirerim ama yoruldum..

bir yandan hedefe ulaşamamanın üzüntüsü.. bir yandan yasak besinler.. ne kadar yasak olsada o kadar yiyyorum ğerçi..

herkes yeter bu kadar diyor.. sanki dunmadan kilo veriyorum.. yaklaşyık bir yıldır 2 kilo alıp alıp verip yerimde sayıyorum.. 55 kilo gösteriyorsun diyor arkadaşlar ama basküle çıkında tok karnaına ve kiyafetle 59 larda ğeziyorum...

ne yapacağımı bilmiyorum....

ttatlım ne ğüzel ,, az kalmış çok kilo almamışın tebrikler ğüzelim...seni heyecanla bekliyoruz canım.. ben bıraktığın yerde.. yerimde sayıyorum...

senin adına sevindim canım +1000 ğitmiş -eğlenilmiş-şantiye işi ertelenmiş,, maşallah...tam gaz diyet modunda ğördüm seni sanki...

ğüzelim babaanne cok baksada anne annelere daa düşkün oluyor çoçuklar.. sen üzülme canım.. nelere ağlamıyorki coçklar .. zamanla alışaçaktır.. sabret canım..

ekmek kurdun ğecede ekmek yedi...

hoşgeldin papapatyamm, ğüzel bir tatil iyi ğelmiş ne ğüzellll.. ooo kiloda alınmamışş..

canlar, herkese merhaba. Nasılsınız. Ben cok iyiyim. oğlan öğle uykusuna yattı. canımın üst dişi çıktı. oldu 3 dişimiz. çıkan dişin yanındaki dişde beyaz, diş cıktı çıkacak . Çok mutluyum. Dişlerini ateşsiz çıkartıyor. huysuzluğu saymaksak .. iştahı da yerinde. Adanaya gidince ne olacak bakalım. Kızlar, kendi evimi özledimm. Yazında mersinde kv lerin yazlığında olacağız. o yüzden taa kışa evime giderim artık.
size gelinceeeee,

özgeeee, özlediikk.. Pıtı pıtı şirinen nasıl, resimlerine hayran kaldım. Kesin sana benziyor. bakalım ikinci şirinen kime benzicek. Çok az kalmış, ve az kilo almana sevindim. Benimde çatlağım yoktu. ama sezaryen ağrısından ıkınarak kalkıyordum, ondan sonra olmuştu. inşallah sende olmaz. doğumdan sonra bekliyoruz seni.

nel, beni bekle şekerim. beraber azimleniriz. bırakmak yook. hala yemeye devam etsek de

mew, düğündeki iltifatlarını da almışsın harika. çiçekler konusunda da olursa yazarım artık. babanın gitmesine üzülmüşsün. baba kıymetlidir. yokluğunu bilenler anlar.

ebruuuu, benim kociş evde çalışıyor ya , her dk beraberdik ya. bu ayrılık cok iyi geldi. hatta geçen oğlanla benim fotomuzu birleştirmiş güller içinde , altına da canlarım benim yazmış whatsapp a profil foto koymuş. bi msjlar bi msjlar.. eve dönünce kaç gün sürecek acaba.d

papatyaacım, tatilin süper geçmiş. süüperr. foto koy bi kaç tane. görelim bizde. gidemicegim yerleri

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar menum
Sabah 3dlm ekmek menemen 5zeytin 2dilim kasar salatalik sekersiz cay
Ara portakal
Aksam yesil fasulye cacik 1 dilim ekmek
Ara 1elma
30 dk leslie
Kalan 988 kcal ins agzim durur da menumun disina cikmam

Kizlar yardim edin
Elektrikli supurgem bozuldu kac gundur arastiriyorum philips maraton ve arnica bora arasinda kaldim
Philips toz torbasiz arnica sulu supurge bide yeni cikan arzum cleanart var kafam cok karisti aslinda sulu daha mantikli geliyo
Bu supurgelerden kullanan varmi yada kendi supurgenizden memnun musunuz memnunsaniz markasini yazar misiniz
Bide arnicanin fiyatoli daha uygun philips biraz pahali en fazla 400 tl verebilirim :44:

ben geldimmmmmm:) su filtreli süpürgeleri kullanmak biraz daha zahmetli çünkü kullandıktan sonra temizlemek ve su haznesini kurulamak gerekiyor her defasında.Aksi halde kullanırken eve hoş olmayan bi koku yayıyor.Birde bütün tozları suya hapsettiği için su bir çamur oluyor resmen ve diyorsunuzki benim evim bu kadar pis mi yaaaaaa(Aslınde pis deil ama o şeffaf hazne içerisindeki suyu görünce bayağı bi moraliniz bozuluyor.Evi hergün süpürseniz ve silseniz bile o suyun rengi genelde siyah oluyor umarım yardımcı olmuşumdur benim yok ama annemde ve kayınvalidemde var ondan biliyorum:)

bu arada hala 67 lerdeyim 66ları göremedim çünkü hiç bir şekilde dikkat etmedim kilo almadığıma şükrediyorum ama durmak yok dewammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…