Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu arada hala 67 lerdeyim 66ları göremedim çünkü hiç bir şekilde dikkat etmedim kilo almadığıma şükrediyorum ama durmak yok dewammmm

Hosgeldin canim bende hala yerimde sayiyorum b
Bu arada sen normal supurgemi kullaniyosun cekim gucu falan nasil
O sulu supurgelerde her oda icin mi suyunu bosaltican yokssa temizlik bittikten sonra mi ve sulu tozu disariya vermedigi icin daha iyi degil mi

ben toz torbalı kullanıyorum canım çekim gücü idare eder...temizlik bitince suyunu boşaltıcaksın canım ama hazneyi yıkamayı ve kurulamayı ihmal etmemek gerekiyor

Kizlarrr blogumda iyi bir diyetisyenlik ogrencisi arkadasim guzel paylasimlarda bulunuyor hergun belli saatlerde sorularinizi da cevapliyor buyrun dilerseniz. iremhotic.blogspot.com.tr

papatyam tatilin iyi geçmesine ve kilo almamana ve geri dönmene çok sevindim
yimeee şu ekmegi yime sabretmekten başka çarem yok zaten
canım benim 2 tane iyi marka süpürgeyi geride bırakıp boşa para harcadıgmı düşünDÜM TAKİ ANNEMİn dogum günü hediyesi bilinmeyen bi marka sulu süpürge alana kadar.Evet zahmetli dök yıka kurulu.1 gün kalsa felaket kokuyor.Ama süpürürkende o parfüm kokusu çocukların alerji ev tozu olmaması için hijyanik gibime geliyor.eLEKTRİKLİ ev aletleri şans işi canım çok para verme derim.
bu arada hala 67 lerdeyim 66ları göremedim çünkü hiç bir şekilde dikkat etmedim kilo almadığıma şükrediyorum ama durmak yok dewammmm
ayşemmmmmmmm nerdedin canım ya.

ankaraya gittim 1 hafta kaldım dönüşte ablamı getirdim o da 5 dgün kaldı bugün gittiler.Uğramaya fırsatım olmadı yemek yemekten

Merhaba kızlar
Mevcanım Allah kavuştursun
Ayşecim sen yokmuydun. Nerelerdeydin
Nelson bence de kilo verme artık yeterince incesin ve ben bunu sana uzun zamandır söylüyorum zaten
Hikmet'im faceye koydum foto. Arkadaş olalım oradan

Günaydın kızlar.Topik çok sessiz kalıp 2. sayfalara düşmüşYaz geldi toparlanıcagımıza saldık kendimizi noldu bize yawww

Günaydın kızlar.Topik çok sessiz kalıp 2. sayfalara düşmüşYaz geldi toparlanıcagımıza saldık kendimizi noldu bize yawww

günaydın kızlar
evet ya gerçekten topik çok sessiz. ne olıuyor bize böyle. hadi toparlanın bakayım....

günaydın kızlar...

topiğe gelenler var.. ...bayağı sessiz kalmıştı topiğimiz.. yaşasın yeniden canlanacağız...

papatyam resimler ğerçekten muhteşemmmm.. bayıldımmmm,,,

ayşe kayra hg canım..

ebrulim bunalımdayım.. ekmeğe sardım.. diyeti bıraktım gibi...oofff ne olacak halimm..

yapmak istediklerimle yaptıklarım çok farklı...

sorunum yok ama mutluda değilim..

yaşam enerjim bitmiş gibi...

ayy fena oldum yine.. öptüm hepiniziiii

papatyam eve canım sen her zaman söylüyorsun ama işte gönlüm 55 de kaldı..

icimde büyük bir uhte gibi..

işin tuhafı dişimi sıkıp başaramıyorum
da öyle ğel gitlerle uğraşıyorum...bilmiyorum canım..
aklım vazğeçse yüreğim ğeçmiyor zayıflama 55 olma hedefimden..
sıkışıp kaldım sanki.. kendi içimde...
isteklerimi başaramadıktan sonra kendimi iyi hissetmiyorum...
gerçekten kafam bu konuda çok karışık..

Iltifat için teşekkürler.
Al benden de o kadar 60 da benim içimde kaldı. Bende dişimi 2 hafta sıkıp istediğim kiloyu veremiyorum hep bir git gel içindeyim .
Ama fena görünmüyorum değil mi
Bence sen takma kafana bir süre bu kiloda kalmayı hedef edin kendine
Neden enerjin düştü canım benim
Yok değil mi bir sıkıntı

Son düzenleme:

TATLIM İLTİFAT DEĞİL.. ĞERÇEKTEN ÇOK HOŞ ĞÖRÜNÜYORSUNUZ FOTOLARDA. MANZARALAR SİZLER HARİKASINIZ.. MAŞALLAH..

SEN DE HİÇ KİLOLU GÖRÜNMÜYORSUN ĞÜZELİM.. ĞAYET İYİSİN BENCEEE,,

ĞİTMİYOR İŞTE 3-4 KİYOO.. YAPIŞTI KALDI ÜZERİMİZE SANKİ...

yok canım benim sıkıntım.. Herşey lolunda.. Sakinim hatta.. çoçuklarla komşularla akrabalarla herşey yolunda.. Beklenmedik bir olayda yaşamadım.. Bilmiyorum..sebebini çözemiyorum..sebep yokkk yanii

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım,dün çok dikkat ettim,akşam midem çok kazınınca 2 salatalık yedim,eşim sucukları götürdü buram buram koktu ama yemedim

regli olucam buna rağmen sabah güzel bir sayı gördüm

cumaya kadar tartılmıycam...

dün akşam eşimin teyzesi aradı,telde konuşurken bi ara eşim " kimmiş o kadın,densiz ya felan " dedi,suratı düştü ama bi yandanda güldü

meğersem düğünde teyzenin bi komşusu beni çok beğenmiş o kız kimdi diye teyzeye sormuş,evli ve çocuklu olduğumu duyunca ağzı açık kalmış oğluna beğenmiş kadıncağız yaww

ne yalan içten içe mest oldum valla,eşimde iki söylendi sonra yeter zayıflama küçücük kaldın,bi daha alyansını çıkarma diyip durdu

bugün eşimin doğumgünü

sabah pastaneye uğrayıp çok güzel kalpli bi pasta siparişi verdim.

çiçek sepetinden,işyerine çiçek yolladım,

hediye olarakta uzundur istediği bi convers vardı,bugün az erken çıkıp burdan bi arkadaşla gidip onu alıcaz

şok olucak eşim,sabah param yok aşkım param olsa neler yapıcaktım dedim,ne bilsin gizli gizli para attığımı köşeye

papatyam dünde yazdım ama yinede söyleyim,fotolarda sizde harikasınız ve artık kilo verme kilonu koru ve sadece spor yap

nelsonum seninde papatyadan bi farkın yok canım,gayet incesin ama 55 olma hırsını çok iyi anlıyorum,bende 56 ile kafayı bozdum bi ara 58 olmuştum ama şu an 61 in 3 olan hedefim 5 e çıktı yerimde sayıp duruyorum tek kurtuluşum spor benimde,

düğüne tam 1 ay kaldı 59 olmama 2 kilo yürümeye başlıyorum artık umarım istediğimiz kiloya çabucacık ulaşırız

ayşekayra şehrime hoş gelmişsin hoş gitmişsin canım

didemdefne önemli olan süpürgenin wattı ,2200-2500 watt en iyisi canım,bilindik markalardan şaşma,arç.. bek..bosc.. gibi

arzumu kesinlikle tavsiye etmem

sulu süpürge çok meşekatli benim gibi zamanla yarışıyorsan iş görmez canım

kağıt torbalı süpürge almanı öneririm mutlaka

eşim bu büyük firmalardan birinde servis o yüzden bu kadar kesin yazdım canım,servis ve yedek parçası var bu işin bide unutma

eprummm sen nasılsın şekerim

tatlım ğecen yıl ben bayağı bir araştırma yapmıştım süpürğelerle ilgili...

Sulu olanalar var ama zahmetli..

Toz torbalıyı tavsiye etmem.. Torbalar hemen doluyor..

Hazneliler ideall..en son hazneli almıştım...ama haznesi küçük olmamalı..

borayı 000 İ anneme hediye almıştık...fena değil ama benim süpürğeden sonrao ğırğır yapıyormusum ğibi ğeldi..

2200-2400 vat kısmına aldanma.. Süpürğelerin emiş ğüçü var..
300 civarı olanlar ideal.. ğenelde 100 oluyor.
Hatta çoğu satıcıda bilmiyor emiş ğücünü.. Direk vat kısmını söylülorlar..

Benim aldığım süpürğe iyi çekmeli idi çünkü çogu halım sağii(böyle yazılmıyordu ama neyse) şu ince ipli halılardandı..
Her seferinde silkelıyemiyordum...

Süpürğem biraz pahalıya mal olmuştu. Eşim bayağı söylenmişti..
Ilk evi süpürdüğümde kollarım ağrıyordu.. şimdi alıştım...
Iki yıl 700 e yakındı fiyatı.. şimdi ne kadar bilmiyoorum..

Son düzenleme:

TATLIM EŞİNİN DOGUM ĞÜNÜ KUTLU OLSUN.. NE ĞÜZEL JEST YAPMIŞŞIN..

VE SENİ İNANILMAZ POZİTİF ĞÖRDÜM

VE TATLIM KIZ ĞİBİ SENİ SORMALARI ÇOK İYİ OLMUŞ, EŞIN KISKANMIŞTIRRR.. AMA OLSUN.. İNSAN GURULANIYOR.

ĞEÇEN BİRİDE BANA ÇOÇUGUN VARMI DYİYE SORMUŞ ARKASINA İKİ TANE DEYİNCE SAŞIRMIŞTII...EŞİME ARKADAŞLIRIMIZIN YANINDA ANLATTIM BENDE..DURMADAN YETER ARTIK ELİN YÜZÜN KÖTÜ OLDU ZAYIFLAMA ARTIK DEYİP DURUYOR...

Son düzenleme:

evet nelsonum bugünlerde keyfim yerinde,düğünde bol bol oynayınca stres attım sanırım

ne yalan beni hiç tanımayan birinin genç kız sanması gururumu baya okşadı

eşim umarım bu süprizlerim karşısında çok sevinir,para olsa gönül neler istiyor ama bunlarla idare edecek artık,

babam yok malum,şantiyeye gidene kadar yürüycek vaktim var,haftada 4 gün yürümeyi düşünüyorum,dışarı çıkamasam bile evde yürüycem artık,akşamda kızarmış ekmek ve sucuğun yanında sadece salatalık yiyince ayrı bi mutlu oldum

dünde iş çıkışı kayınvalideme gittim,3 çeşit yemek yaptım,eşim evi süpürdü ben arkasından sildim,eşim balkonu ben banyosunu ve tuvaletini yıkadım,şükür ki durumu iyi ama ev işi yapması uzun bir zamanını alır,gözümün içine baka baka kızım allah razı olsun dedi,annem geldi o an aklıma bi tuhaf oldum

ne bileyim kayınvalidemin şu an temiz evde,yemeğiyle oturuyor olmasıda belki beni bu kadar pozitif yapmışdır,malum babam bende diye gidemiyordum hafta içi

[ kizlar, merhabaaaa..
Basimda inanilmaz agriyor. Hap ictim gecicek mi bakalm. Yarin aksam 10sulari adanada oluruz. Kocis dun dayanamiorm artik gelin dedi, guldum. Ee hosuma da gitti. Bugun teyzemle kizi gelecek. Truf yaptim. Oglis uyuyor. Birazdan uyanir. Benden bu kdr.
Mew, esinin dogum gunu kutlu olsun, ne gusel jestler yapmissin. Bayildim.
Papatya, cnm ablamn faceini ekleyebilirsin, benim face malsef yok. Aysegül öğüt , mvcanda ekli. Merak ettm fotolarri.
Ayse nerdesn sen. Ozledk. Ttil iyi gelmistr kesin. Benimde yarin bitior .
Nel, o isteksiZlik bende de var. Ama umutsuzluga düsmek yok.
Ebru, persembeden snra sizlerleyim.bos kalmaz ins gunluk.
/I]

günaydınn kılar nasılsınızzz uzun zmandır gelemiyorum
dügünü atlattım çok şkür herşey istediigm gibi oldu
bol bolda övgüa ldım tabi -26 kilo ile görünce insnalar şok geçirdiii

geçmişi okuyamaıdma ma bi süpürgwe muhabbet vars anırım
benim süpürgem beko 2500 waltt ama bu walt olayı hkaye hiç memun degilim
sulu bana uymazz, malum koştur koşturr iş güçd erken
en zgüeli toz torbasız süpürgeler arkadşım aldı 1500 walt ama emiş gücü fazla mükemmel yani
bende aldıgımd aondan alıcam tavsiye ederim şekerler

diyet işide iyi giidyorr, düügnde saatleirm şaştı ama yemedim yemeye fırsatım olmadı
herkesi öperimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…