- 8 Şubat 2014
- 1.046
- 2.148
- 133
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.521
bu arada hala 67 lerdeyim 66ları göremedim çünkü hiç bir şekilde dikkat etmedim kilo almadığıma şükrediyorum ama durmak yok dewammmm
ben toz torbalı kullanıyorum canım çekim gücü idare eder...temizlik bitince suyunu boşaltıcaksın canım ama hazneyi yıkamayı ve kurulamayı ihmal etmemek gerekiyorHosgeldin canim bende hala yerimde sayiyorum b Bu arada sen normal supurgemi kullaniyosun cekim gucu falan nasil O sulu supurgelerde her oda icin mi suyunu bosaltican yokssa temizlik bittikten sonra mi ve sulu tozu disariya vermedigi icin daha iyi degil mi
papatyam tatilin iyi geçmesine ve kilo almamana ve geri dönmene çok sevindimgünaydın kızlar:
bomba gibi geldim. dün gece 12:30 da evdeydik. herşey çok güzel geçti. buradaki stres sıkıntı yoğun çalışma temposundan sonra bu tatil iyi geldi. sunumumda gayet iyiydi. tabi adapta olma problemi yaşıyorum biraz o ayrı...evde bavullar bekliyor. akşama hallederim artık...
sabah tartıldım. 63,0 çıktım. yani kilo almamışım. hambırger pizza ve makarna ile beslendim ama çok yürüdük. yolculuk şişliğim inince yarın sabah belki daha az çıkarım tartıda.
özgecim ne kadar çabuk geçiyor zaman. 1,5 ay sonra tekrar aramıza döneceksin ve beni bıraktığın yerde bulacaksın:18::18::18::18:
mevcanım iyi olmuş şantiyeninj ertelenmesi. hakkında hayırlısı olsun inşallah...
ay ben döneyim de bir geçmişe bakayım.
yimeee şu ekmegi yimeakşam yemeğe devam ettim kızlar. yarım ekmek arası çikolata+5-6 tane gofret...
arkasındanda 1 saat ev işi..
acaba diyorum ben diyeti bıraksamm mı.. çok iradesizimmmm..sabahda cuma sabahına göre +2100 de uyandım...
bu miktar önemli değil iki ğünde eski düzene ğirerim ama yoruldum..
bir yandan hedefe ulaşamamanın üzüntüsü.. bir yandan yasak besinler.. ne kadar yasak olsada o kadar yiyyorum ğerçi..
herkes yeter bu kadar diyor.. sanki dunmadan kilo veriyorum.. yaklaşyık bir yıldır 2 kilo alıp alıp verip yerimde sayıyorum.. 55 kilo gösteriyorsun diyor arkadaşlar ama basküle çıkında tok karnaına ve kiyafetle 59 larda ğeziyorum...
ne yapacağımı bilmiyorum....
ttatlım ne ğüzel ,, az kalmış çok kilo almamışın tebrikler ğüzelim...seni heyecanla bekliyoruz canım.. ben bıraktığın yerde.. yerimde sayıyorum...
senin adına sevindim canım +1000 ğitmiş -eğlenilmiş-şantiye işi ertelenmiş,, maşallah...tam gaz diyet modunda ğördüm seni sanki...
ğüzelim babaanne cok baksada anne annelere daa düşkün oluyor çoçuklar.. sen üzülme canım.. nelere ağlamıyorki coçklar .. zamanla alışaçaktır.. sabret canım..
ekmek kurdun ğecede ekmek yedi...
hoşgeldin papapatyamm, ğüzel bir tatil iyi ğelmiş ne ğüzellll.. ooo kiloda alınmamışş..
canım benim 2 tane iyi marka süpürgeyi geride bırakıp boşa para harcadıgmı düşünDÜM TAKİ ANNEMİn dogum günü hediyesi bilinmeyen bi marka sulu süpürge alana kadar.Evet zahmetli dök yıka kurulu.1 gün kalsa felaket kokuyor.Ama süpürürkende o parfüm kokusu çocukların alerji ev tozu olmaması için hijyanik gibime geliyor.eLEKTRİKLİ ev aletleri şans işi canım çok para verme derim.Kizlar yardim edin
Elektrikli supurgem bozuldu kac gundur arastiriyorum philips maraton ve arnica bora arasinda kaldim
Philips toz torbasiz arnica sulu supurge bide yeni cikan arzum cleanart var kafam cok karisti aslinda sulu daha mantikli geliyo
Bu supurgelerden kullanan varmi yada kendi supurgenizden memnun musunuz memnunsaniz markasini yazar misiniz
Bide arnicanin fiyatoli daha uygun philips biraz pahali en fazla 400 tl verebilirim :44:
ayşemmmmmmmm nerdedin canım ya.bu arada hala 67 lerdeyim 66ları göremedim çünkü hiç bir şekilde dikkat etmedim kilo almadığıma şükrediyorum ama durmak yok dewammmm
ankaraya gittim 1 hafta kaldım dönüşte ablamı getirdim o da 5 dgün kaldı bugün gittiler.Uğramaya fırsatım olmadı yemek yemektenpapatyam tatilin iyi geçmesine ve kilo almamana ve geri dönmene çok sevindimyimeee şu ekmegi yime sabretmekten başka çarem yok zaten canım benim 2 tane iyi marka süpürgeyi geride bırakıp boşa para harcadıgmı düşünDÜM TAKİ ANNEMİn dogum günü hediyesi bilinmeyen bi marka sulu süpürge alana kadar.Evet zahmetli dök yıka kurulu.1 gün kalsa felaket kokuyor.Ama süpürürkende o parfüm kokusu çocukların alerji ev tozu olmaması için hijyanik gibime geliyor.eLEKTRİKLİ ev aletleri şans işi canım çok para verme derim. ayşemmmmmmmm nerdedin canım ya.
Günaydın kızlar.Topik çok sessiz kalıp 2. sayfalara düşmüşYaz geldi toparlanıcagımıza saldık kendimizi noldu bize yawww
Merhaba kızlar
Mevcanım Allah kavuştursun
Ayşecim sen yokmuydun. Nerelerdeydin
Nelson bence de kilo verme artık yeterince incesin ve ben bunu sana uzun zamandır söylüyorum zaten
Hikmet'im faceye koydum foto. Arkadaş olalım oradan
papatyam eve canım sen her zaman söylüyorsun ama işte gönlüm 55 de kaldı..
icimde büyük bir uhte gibi..
işin tuhafı dişimi sıkıp başaramıyorum
da öyle ğel gitlerle uğraşıyorum...bilmiyorum canım..
aklım vazğeçse yüreğim ğeçmiyor zayıflama 55 olma hedefimden..
sıkışıp kaldım sanki.. kendi içimde...
isteklerimi başaramadıktan sonra kendimi iyi hissetmiyorum...
gerçekten kafam bu konuda çok karışık..
ıltifat için teşekkürler.
Al benden de o kadar 60 da benim içimde kaldı. Bende dişimi 2 hafta sıkıp istediğim kiloyu veremiyorum hep bir git gel içindeyim .
Ama fena görünmüyorum değil mi
bence sen takma kafana bir süre bu kiloda kalmayı hedef edin kendine
neden enerjin düştü canım benim
yok değil mi bir sıkıntı
kizlar yardim edin
elektrikli supurgem bozuldu kac gundur arastiriyorum philips maraton ve arnica bora arasinda kaldim
philips toz torbasiz arnica sulu supurge bide yeni cikan arzum cleanart var kafam cok karisti aslinda sulu daha mantikli geliyo
bu supurgelerden kullanan varmi yada kendi supurgenizden memnun musunuz memnunsaniz markasini yazar misiniz
bide arnicanin fiyatoli daha uygun philips biraz pahali en fazla 400 tl verebilirim :44:
papatyam dünde yazdım ama yinede söyleyim,fotolarda sizde harikasınız ve artık kilo verme kilonu koru ve sadece spor yap
nelsonum seninde papatyadan bi farkın yok canım,gayet incesin ama 55 olma hırsını çok iyi anlıyorum,bende 56 ile kafayı bozdum bi ara 58 olmuştum ama şu an 61 in 3 olan hedefim 5 e çıktı yerimde sayıp duruyorum tek kurtuluşum spor benimde,
düğüne tam 1 ay kaldı 59 olmama 2 kilo yürümeye başlıyorum artık umarım istediğimiz kiloya çabucacık ulaşırız
TATLIM EŞİNİN DOGUM ĞÜNÜ KUTLU OLSUN.. NE ĞÜZEL JEST YAPMIŞŞIN..
VE SENİ İNANILMAZ POZİTİF ĞÖRDÜM
VE TATLIM KIZ ĞİBİ SENİ SORMALARI ÇOK İYİ OLMUŞ, EŞIN KISKANMIŞTIRRR.. AMA OLSUN.. İNSAN GURULANIYOR.
ĞEÇEN BİRİDE BANA ÇOÇUGUN VARMI DYİYE SORMUŞ ARKASINA İKİ TANE DEYİNCE SAŞIRMIŞTII...EŞİME ARKADAŞLIRIMIZIN YANINDA ANLATTIM BENDE..DURMADAN YETER ARTIK ELİN YÜZÜN KÖTÜ OLDU ZAYIFLAMA ARTIK DEYİP DURUYOR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?