Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcan eşinin doğum günü kutlu olsun.
çok güzel sağ gösterip sol yapmak
eşin ok şaşırıracak

Nelson bende de bi yılgınlık var ama
yapacak bir şey yok diyete devam

hikmet bekliyoruz tam gaz dön artık
eşin gibi biz de seni özledik adanada
her an topikteydin

ebru sen neler yapıyorsun

didemdefne
ben sulu süpürge kullanıyorum 2 sene olmadı daha 2 kez
bozuldu.
süpürürken devrilebiliyor ve sular motora kaçabiliyor
sürekli su boşalt tekrar doldur
süpürgenın su haznesinde oluşan koku

borcumuz bitince dyson alacağım 2 bini geçiyor ama
harika bir makine.

bu arada anneler gününü bekliyorum ütü almak için ben de
harika bir ütü var ayar gerekmeden kumaşa yaklaştırınca hemen ayarını değiştiriyor kazanlı ondan alacağım.
inşallah indirime girer 700 civarı fiyatı

ne güzel canım.. Maşallah sana.. ğerçekten..

hiç iyi değilim kızlar.. Papatyam o arkadaşla atıştık... Duramadım yine yazdım.. Ah şu çenem.. Tutamıyorum.. Sabahkinden daha daha kötüyüm.. Ellerim ittiriyor..

.kib öptüm canlarrr

ben şu 67.7 den kurtulamadım bi türlü yaaa nasıl olcak bilmiyorum bugün çokk dikkat edicem cumaya en azından 66ları göreydim bari

MErhabalarrr nasilsiniz kizlar umarimij hepiniz iyisinizdir bana gelirsek gribi atlattik kizimda bende cok sşükür daha iyiz buraya yazmaya yuzum yok cunku diyeti biraktim geri donmem lazim boyle olmuyor
Kizimla boll boll disarda yuruyus yapiyoruz beraber top oynuyoruz gesmelere gidiyoruz cok sukur herwey yolunda
Dun dr kan testi verdim troidim cokkkk yukselmis dr dedi malesef omur boyu bu ilaci kullanmak zorundasin
Uzuldum ama napalim bunada sukur
Ben unutuyorum diye liste yaptim buDolabina astim ictigim zaman isaretlicem
Sagolsun esimde iste oldugu zaman msj atiyor ilaclacini ic cnm diye benden boyke insallah araniza donerim suan o istek yok malesef

Bu arada okuduklarimla

Mevcanim esinin dogum gunu kutlu olsunn cokk guzell supriz esin bayilicaktir eminim

Papatyamm ohh cikmis tatillere valla cok guzell boll bol eglen gez

Baskaaa hikommm yarin adandasin ha esine evine kavusucaksinn cok guzelll artikk hep burda olucaksinnn o daha daaa guzelllll

Ebrum sen neler yapiyorsunnn

Nelsonumm bende var bi kirginlik yorgunluk cnm hic biaey yapmak istemiyo sorun yok ama gene de sıkıliyorumm

Bence yedigin için mutsuzsun canım.Kızların dedigi gibi fazlalıgın yok bencede ve taktıkça ekmek yiyorsun farkında mısın?Bi süre ne yedigini degilde yaptıgın sporları yazsan buraya sadece sıkılaşmak için yarışıyor gibi hissetsen?
Eşin sevinecektir.Hep mutlu olun inş.(amin)
Ben iyiyim diyet moduna girmiyorum ve yemiyorum pek.Ama diyetteyim dedigimde fazla kaçırıyorum.Akşamları yemek sonrası bende oglumu parka yada kapının önünde oynatıcam .Hem yorulup biraz erken uyur hem ben enerji harcamış olurum.Hoş evin içindede hep hareket halindeyim Diziler final yapıcak sadece yüzyıla oda ya girip noldu diye 2 dk bakıp kulakla dinliyorum mutfaktanBekar sanmalrı pek hoşmuş

Hadi gel özledik valla iyice saldık.En çok kilonu merak ediyorum
İradene hayranım bizde 1 gün iradeli olup sonra bırakıyoruz

ayşe:bende 58lerde takıldım 57 yi görüp hopp tekrar 58

kevser:canım çok geçmiş olsun ikinizede.Benimde öbür boyu kullanmak zorunda oldugum(en azından şimdilik böyle dendi)bir ilacım var.Ama neleri var şükredelim.Rabbim başka dert hastalık vermesin.Sıkıntı yapma kendine saglıklı bir kızın seni seven bir eşin sıcak yuvan yiyecek rızkın var.Bunları düşün ve olumlu düşün canım.Kendini iyi hissdince ugra lütfen

şüküm zehra btklbra yoklar bayadır:44:

Menum sabah 1gozleme 1domates salatalik 4zeytin 1yumurta sekersiz cay
Ara 1havuc
Aksam 1pors makarna 1pors fasulye 1pors cacik
Ara 1portaksl
1saat yuruyus
Toplam 985 kcal

bende de bi isteksizlik keyifsizlik var anlamadım neden.. çok yorgun hissediyorum kendimi.. cuma günü 64.0 ı görüp iki günde 66 olmayı nasıl başardım onu da anlamış değilim.. velhasıl ruhumun sıkıntısı bedenimi yemeye zorluyo yedikçe yiyorum bu ara, sonum hayırlı olsun..

sonra detaylıca yazarım inş hepinize ama şimdi şu yazıyı okuyunca içime bi öküz oturdu desem yeridir.. Rabbim yavrularımızı korusun.. ama bizlerde doğru yetiştirelim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709915

Günaydın kızlar
Mevcanım Nelsonum teşekkür ederim güsel sözleriniz için
Mevcanım nasıl geçti doğum günü ne kadar güzel düşünmüşsün
Eşinin doğum günü kutlu olsun
Ben yoğun iş temposuna kaldığım yerden devam ediyorum
Herşey olduğu. Gibi beni bekliyor
Hikmet'im ablanın faceni sen li kullanıyorsun
Anlamadım ben o kısmı
Sen de sağ salim kavuş inşallah eşine
Kevserim topla artık kendini
Ayşecim basen takılıyor tartı
Hoş benim ki hep takık da

günaydın çıtırlarım,

dün çok güzel geçti,

eşim biraz gecikti ona canım sıkıldı ,daha doğrusu iş yeri kapandı eşim halen servis yapıyordu,çiçeği göremeyecek diye çok panikledim arabanın anahtarını iş yerine bırakıyor eşim,cadde üstü ne olur ne olmaz diye,kızlar saolsun arabayı açıp çiçeği şöför koltuğuna koymuşlar,eşimide arayıp kontağı yan dükkana bıraktıklarını söylemişler,

eşim garibim gidince dükkana camdan bakmış içerde bi çiçek hediye varmı diye,bozuldum bi şey göremeyince diyor

tabi arabaya açınca şok şok olmuş..

pastasını görüncede çok mutlu oldu.( ama tahmin etmiş şaşırmamış)

ayakkabıya baya şaşırdı hani paran yoktu felan dedi,unısex aldığım converse aynısından kenidinede al hemen takım giyelim dedi

ben mutfağı toplarken eşim kızımızı uyuttu,hava güzeldi balkonda oturduk baya,kahve yaptım kendime eşimede bira,1-2 saat hiç kalkmadan sohbet ettik,birbirimize vakit ayırmayı özlemişiz dün ikimizde bunu anladık,

yatarkende iyiki benim karımsın deil 12 sene 112 sene geçse sana aşığım ben halen dedi,çok mutlu oldum

akşam,1 dilim pasta,2 kurabiye,bi kase çerez,kremalı şekerli bi kahve içince,ha tabi bide cola,sabah tartı aldı başını gitti,bugün ve yarın toparlanmaya çalışıcam,

çıkışta kayınvalideme gidicem,yemek yapıp evini topluycam biraz,kendi evimdede bir sürü işim var yürüyüşü yarın yaparım artık

papatyam ne güzel gezdin geldin canım,darısı bizlere olsun inş.üniversiteler kapanınca bu yoğunluğun devam ediyormu

lajoba verdiğin linki okumuştum daha önce,orda yazan bir çoğu şeyi uyguluyorum,hatta sabah yazının etkisiyle kıızmla tekrar konuştum,çocuğu ola her annenin kelimesi kelimesine uygulaması gerektiğine inanıyorum

dün gözümden kaçmış canım kusura bakma nolur.İyiyim çok şükür ama saldım kendimi yaz geldi oysa ama ben tarihte koysam degişik bi formülde bulsam yok veremiyorum
Menum sabah 1gozleme 1domates salatalik 4zeytin 1yumurta sekersiz cay
Ara 1havuc
Aksam 1pors makarna 1pors fasulye 1pors cacik
Ara 1portaksl
1saat yuruyus
Toplam 985 kcal
çok iyi digiyorun didem cuma günü senden umutluyum
Spor yapmamız şart ama sıkılıp bırakıyoruzyazına göz gezdirdim ama tek tek okuycam şimdi.
ayy ne güzel ya her dail sevgi saygı olunca aşk zaten bitmiyor.Ben oglumu uyuturken hep uyuyakalıyorum biliyorsubuz.Eşime nasılsın iş nasıldı ne yaptın bugün die sadece akşam yemeginde sorbiliyorum.Özledim onunla oturmayı sohbet etmeyi vakit geçirmeyioglum biraz erken uyusa gerçi o zmnda oglumu hiç görmemişim gibi özlüyorum

kevserciğim ğeçmiş olsun ğüzelim.. moralını topla ğel aramıza.. neden yeniden diyete başlamayasınki.. daha çok ğec kalmaktan iyidr

ebrulim bu aralar ne ğüzel çok aktifsin.. ve pozitif enerji dolusun.. ve benim pisikolojimi iyi çözmüssün.. sen yazınca kendimi dinledimde evet ben yiyorum ama yedikcede mutsuz oluyorum..

eşini canım zaman ayır.. araya mesafe ğirince toparlaması zor oluyor..

didemciğim maşallah.. ne ğüzel menüler paylaşıyorsun.. azimin elinden ne kurtulurda..

lajoba tatlım bende cumaya göre 2500 kilo artıda yım.. ne yapalım.. ucunda ölüm yokya baştan başlarız...
paylaştığın linki uygun bir zamanda okuyacağım..

papatyam işlr bitermi.. insanı yornuyor ama bu tatil seni yaza kadar ğötürür.. bende hata sonu olsada kaçmak istiyorum başyka şehire.. desarj olmaya ihtiyacım var...

mevcan maşallah ğüzelimi.. ne ğüzel bir akşam olmuş,, bende eşimli öyle hoş sohbet etmeyeli bayağı zaman oldu.. eşleri bu ortamllar daha çok bir birine yakınlaştırıyorrr..bize örnek oldun.. teşekkür ederim..

ben iyiyim .. arkadaşla karşılıklı özür diledik. rutine döndü ama eskisi gibi olmak icin zaman lazım sanırım...

dün arkadaşımdan biri.. hocam nasıl ğörünüyorsun deyince dedim ben ne yapıyorum..

berbarttım dün.. bügün ğiyimime saçıma başıma dikkat ettim.. normale döndüm..

hepinizi öpüyorum..

diyet falan kalmadı.. yiyorum.. tatlılar yapıyorum.yiyorum. ne olacak halim bilmiyorum...

Son düzenleme:
Kızlar netten slim önce ve sonra yazdım.Ve gördügüm fotolar beni motive etti.10 gün kaldı arkadaşımın dügününe ve ben sözümde duramadımBu akşam slim in 6 ya başlıyor ve 10 gün bırakmadan yapıyorum yoksa olmıycak bu iş. 3 video varmış hepsini 2 şer hafta yapman gerekiyormuş.Pantolonlarım zor kapanıyor göbegim fırlıyor ve artık hırkaylada kamufule edemem yaz geliyor.35 dk ayırmak bu kadar zor mu?Muftafka 1.5 saat geçiriyorum nerdeyse

ve en önemlisi akşam yemeyip yada 1 2 çatal alıp nefsimi köreltip meyve yiycem.Bu akşam misal köfte yapıcam sadece 1-2 köfte yiyip oglumu besliycem sonra rutin bm yerleştir süpürge vs sonra spor ve ogluşla oyun.

nelsonum:aktifim ama diyete degilspor yapıcam yoksa bu göbek diyetle sadece küçülür toparlanmaz.Barışmanıza sevindim.Ama zaman alıyor bende yaşadım.Ve eskisi gibi herşeyimi paylaşamıyorum hala

arkadaşlar salmayın kendinizi.
mev güzel geçmiş doğum günü.

eşlerimizle vakit geçirmekçok önemli.
onların da bizim de ihtiyacımız var aslında.

ben ıkı sabahtır sabah 6.30dan 7.20ye kadar yürüyüş yapıyorum sonra duş ve okula gidiyorum.

diyetime dikkat ediyorum.

regl dönemim ve tatlı krizlerim açlık krizlerim hat safhada.

ebru gibi bi hafta 58 bi hafta 57 olmaktan çok sıkıldım.
yürüyüş işe yarayacak inanıyorum.

yaza kadar yani ramazana kadar devam edeceğim haftada 4 gün

canım benim yoğunluığum hep vardır. daha doğrusu biz işi kendimiz yaratırız. proje yamak makale yapmak kongreye katılmak kendi irademjizde olduğu için çalışırsak işimiz çok olur. buna karşın gün boyu face de oyun oynayan akademisyenlerde var maalesef. yani çalışırsak doç. prof. oluruz çalışmazsak oolmayız. kendimize yaparız herşeyi.
benim için çok iyi oldu bu tatil. hem aiile olarak uzun zamandır vakit geçiremmeiştik. hep bir koşturmaca. hepimize iyi geldi. diyet ben de de yok canım. bu sabah pazartesye göre artı ile uyandım. geldiğimden beri de spor yapamadım henüz.
slim in 6 gerçekten toparlıyor. ben bir ara sürekli yapıyordum sonra leslieye sardım.

Haklısın canım ama oglumu uyturken malum karanlık oda masal ve mis gibi oglumun kokusu uyuyakalıyorum ne zamandır.tv asla açtırmıyor oglum haberim yok dizilerden vs. bravo sana kalkıp nasıl yürüyorsunMinübüsle 20 dk iş yerim.Bi arkadaş evden işe yürüsene yaz geldi hava aydınlık dedi.Biz eskiden minübüs yokken yürürdük 30 dk da işte olurduk dedi.Hoşuma gitti ama tek başıma karışık biraz bulamam ve geç kalma korkusu var.Sen evinin orda yürüyüş yeri feln mı var yürüyorsun?

Arkadaşım aradı daviteye getiricez çok durmayacagız dedi.Ordanda diger arkadaşa bebek görmeye gidelim hazır gelmişken dediAnam hep önüme engeller konuluyor ama yapıcam yaw kafaya koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…