- 2 Eylül 2013
- 1.655
- 2.146
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.541
nelson canim senin supurgenin adi ne
[ı]evet nelsonum bugünlerde keyfim yerinde,düğünde bol bol oynayınca stres attım sanırım
Ne yalan beni hiç tanımayan birinin genç kız sanması gururumu baya okşadı
Eşim umarım bu süprizlerim karşısında çok sevinir,para olsa gönül neler istiyor ama bunlarla idare edecek artık,
babam yok malum,şantiyeye gidene kadar yürüycek vaktim var,haftada 4 gün yürümeyi düşünüyorum,dışarı çıkamasam bile evde yürüycem artık,akşamda kızarmış ekmek ve sucuğun yanında sadece salatalık yiyince ayrı bi mutlu oldum
dünde iş çıkışı kayınvalideme gittim,3 çeşit yemek yaptım,eşim evi süpürdü ben arkasından sildim,eşim balkonu ben banyosunu ve tuvaletini yıkadım,şükür ki durumu iyi ama ev işi yapması uzun bir zamanını alır,gözümün içine baka baka kızım allah razı olsun dedi,annem geldi o an aklıma bi tuhaf oldum
ne bileyim kayınvalidemin şu an temiz evde,yemeğiyle oturuyor olmasıda belki beni bu kadar pozitif yapmışdır,malum babam bende diye gidemiyordum hafta içi[/ı]
[ı][ı][/ı][ kizlar, merhabaaaa..
Basimda inanilmaz agriyor. Hap ictim gecicek mi bakalm. Yarin aksam 10sulari adanada oluruz. Kocis dun dayanamiorm artik gelin dedi, guldum. Ee hosuma da gitti. Bugun teyzemle kizi gelecek. Truf yaptim. Oglis uyuyor. Birazdan uyanir. Benden bu kdr.
Mew, esinin dogum gunu kutlu olsun, ne gusel jestler yapmissin. Bayildim.
Papatya, cnm ablamn faceini ekleyebilirsin, benim face malsef yok. Aysegül öğüt , mvcanda ekli. Merak ettm fotolarri.
Ayse nerdesn sen. Ozledk. Ttil iyi gelmistr kesin. Benimde yarin bitior .
Nel, o isteksizlik bende de var. Ama umutsuzluga düsmek yok.
Ebru, persembeden snra sizlerleyim.bos kalmaz ins gunluk.
/ı]
mevcan eşinin doğum günü kutlu olsun.
çok güzel sağ gösterip sol yapmak
eşin ok şaşırıracak
nelson bende de bi yılgınlık var ama
yapacak bir şey yok diyete devam
hikmet bekliyoruz tam gaz dön artık
eşin gibi biz de seni özledik adanada
her an topikteydin
ebru sen neler yapıyorsun
didemdefne
ben sulu süpürge kullanıyorum 2 sene olmadı daha 2 kez
bozuldu.
Süpürürken devrilebiliyor ve sular motora kaçabiliyor
sürekli su boşalt tekrar doldur
süpürgenın su haznesinde oluşan koku
borcumuz bitince dyson alacağım 2 bini geçiyor ama
harika bir makine.
Bu arada anneler gününü bekliyorum ütü almak için ben de
harika bir ütü var ayar gerekmeden kumaşa yaklaştırınca hemen ayarını değiştiriyor kazanlı ondan alacağım.
Inşallah indirime girer 700 civarı fiyatı
Bence yedigin için mutsuzsun canım.Kızların dedigi gibi fazlalıgın yok bencede ve taktıkça ekmek yiyorsun farkında mısın?Bi süre ne yedigini degilde yaptıgın sporları yazsan buraya sadece sıkılaşmak için yarışıyor gibi hissetsen?günaydın kızlar...
topiğe gelenler var.. ...bayağı sessiz kalmıştı topiğimiz.. yaşasın yeniden canlanacağız...
papatyam resimler ğerçekten muhteşemmmm.. bayıldımmmm,,,
ayşe kayra hg canım..
ebrulim bunalımdayım.. ekmeğe sardım.. diyeti bıraktım gibi...oofff ne olacak halimm..
yapmak istediklerimle yaptıklarım çok farklı...
sorunum yok ama mutluda değilim..
yaşam enerjim bitmiş gibi...
ayy fena oldum yine.. öptüm hepiniziiii
Eşin sevinecektir.Hep mutlu olun inş.(amin)günaydın çıtırlarım,dün çok dikkat ettim,akşam midem çok kazınınca 2 salatalık yedim,eşim sucukları götürdü buram buram koktu ama yemedim
regli olucam buna rağmen sabah güzel bir sayı gördüm
cumaya kadar tartılmıycam...
dün akşam eşimin teyzesi aradı,telde konuşurken bi ara eşim " kimmiş o kadın,densiz ya felan " dedi,suratı düştü ama bi yandanda güldü
meğersem düğünde teyzenin bi komşusu beni çok beğenmiş o kız kimdi diye teyzeye sormuş,evli ve çocuklu olduğumu duyunca ağzı açık kalmışoğluna beğenmiş kadıncağız yaww
ne yalan içten içe mest oldum valla,eşimde iki söylendi sonra yeter zayıflama küçücük kaldın,bi daha alyansını çıkarma diyip durdu
bugün eşimin doğumgünü
sabah pastaneye uğrayıp çok güzel kalpli bi pasta siparişi verdim.
çiçek sepetinden,işyerine çiçek yolladım,
hediye olarakta uzundur istediği bi convers vardı,bugün az erken çıkıp burdan bi arkadaşla gidip onu alıcaz
şok olucak eşim,sabah param yok aşkım param olsa neler yapıcaktım dedim,ne bilsin gizli gizli para attığımı köşeye
[ kizlar, merhabaaaa..
Basimda inanilmaz agriyor. Hap ictim gecicek mi bakalm. Yarin aksam 10sulari adanada oluruz. Kocis dun dayanamiorm artik gelin dedi, guldum. Ee hosuma da gitti. Bugun teyzemle kizi gelecek. Truf yaptim. Oglis uyuyor. Birazdan uyanir. Benden bu kdr.
Mew, esinin dogum gunu kutlu olsun, ne gusel jestler yapmissin. Bayildim.
Papatya, cnm ablamn faceini ekleyebilirsin, benim face malsef yok. Aysegül öğüt , mvcanda ekli. Merak ettm fotolarri.
Ayse nerdesn sen. Ozledk. Ttil iyi gelmistr kesin. Benimde yarin bitior .
Nel, o isteksiZlik bende de var. Ama umutsuzluga düsmek yok.
Ebru, persembeden snra sizlerleyim.bos kalmaz ins gunluk.
/I]
İradene hayranım bizde 1 gün iradeli olup sonra bırakıyoruzgünaydınn kılar nasılsınızzz uzun zmandır gelemiyorum
dügünü atlattım çok şkür herşey istediigm gibi oldu
bol bolda övgüa ldım tabi -26 kilo ile görünce insnalar şok geçirdiii
geçmişi okuyamaıdma ma bi süpürgwe muhabbet vars anırım
benim süpürgem beko 2500 waltt ama bu walt olayı hkaye hiç memun degilim
sulu bana uymazz, malum koştur koşturr iş güçd erken
en zgüeli toz torbasız süpürgeler arkadşım aldı 1500 walt ama emiş gücü fazla mükemmel yani
bende aldıgımd aondan alıcam tavsiye ederim şekerler
diyet işide iyi giidyorr, düügnde saatleirm şaştı ama yemedim yemeye fırsatım olmadı
herkesi öperimm
dün gözümden kaçmış canım kusura bakma nolur.İyiyim çok şükür ama saldım kendimi yaz geldi oysa ama ben tarihte koysam degişik bi formülde bulsam yok veremiyorummevcan eşinin doğum günü kutlu olsun.
çok güzel sağ gösterip sol yapmak
eşin ok şaşırıracak
Nelson bende de bi yılgınlık var ama
yapacak bir şey yok diyete devam
hikmet bekliyoruz tam gaz dön artık
eşin gibi biz de seni özledik adanada
her an topikteydin
ebru sen neler yapıyorsun
didemdefne
ben sulu süpürge kullanıyorum 2 sene olmadı daha 2 kez
bozuldu.
süpürürken devrilebiliyor ve sular motora kaçabiliyor
sürekli su boşalt tekrar doldur
süpürgenın su haznesinde oluşan koku
borcumuz bitince dyson alacağım 2 bini geçiyor ama
harika bir makine.
bu arada anneler gününü bekliyorum ütü almak için ben de
harika bir ütü var ayar gerekmeden kumaşa yaklaştırınca hemen ayarını değiştiriyor kazanlı ondan alacağım.
inşallah indirime girer 700 civarı fiyatı
çok iyi digiyorun didem cuma günü senden umutluyumMenum sabah 1gozleme 1domates salatalik 4zeytin 1yumurta sekersiz cay
Ara 1havuc
Aksam 1pors makarna 1pors fasulye 1pors cacik
Ara 1portaksl
1saat yuruyus
Toplam 985 kcal
Spor yapmamız şart ama sıkılıp bırakıyoruzbende de bi isteksizlik keyifsizlik var anlamadım neden.. çok yorgun hissediyorum kendimi.. cuma günü 64.0 ı görüp iki günde 66 olmayı nasıl başardım onu da anlamış değilim.. velhasıl ruhumun sıkıntısı bedenimi yemeye zorluyo yedikçe yiyorum bu ara, sonum hayırlı olsun..
sonra detaylıca yazarım inş hepinize ama şimdi şu yazıyı okuyunca içime bi öküz oturdu desem yeridir.. Rabbim yavrularımızı korusun.. ama bizlerde doğru yetiştirelim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=709915
ayy ne güzel ya her dail sevgi saygı olunca aşk zaten bitmiyor.Ben oglumu uyuturken hep uyuyakalıyorum biliyorsubuz.Eşime nasılsın iş nasıldı ne yaptın bugün die sadece akşam yemeginde sorbiliyorum.Özledim onunla oturmayı sohbet etmeyi vakit geçirmeyigünaydın çıtırlarım,
dün çok güzel geçti,
eşim biraz gecikti ona canım sıkıldı ,daha doğrusu iş yeri kapandı eşim halen servis yapıyordu,çiçeği göremeyecek diye çok panikledimarabanın anahtarını iş yerine bırakıyor eşim,cadde üstü ne olur ne olmaz diye,kızlar saolsun arabayı açıp çiçeği şöför koltuğuna koymuşlar,eşimide arayıp kontağı yan dükkana bıraktıklarını söylemişler,
eşim garibim gidince dükkana camdan bakmış içerde bi çiçek hediye varmı diye,bozuldum bi şey göremeyince diyor
tabi arabaya açınca şok şok olmuş..
pastasını görüncede çok mutlu oldu.( ama tahmin etmiş şaşırmamış)
ayakkabıya baya şaşırdı hani paran yoktu felan dedi,unısex aldığım converse aynısından kenidinede al hemen takım giyelim dedi
ben mutfağı toplarken eşim kızımızı uyuttu,hava güzeldi balkonda oturduk baya,kahve yaptım kendime eşimede bira,1-2 saat hiç kalkmadan sohbet ettik,birbirimize vakit ayırmayı özlemişiz dün ikimizde bunu anladık,
yatarkende iyiki benim karımsın deil 12 sene 112 sene geçse sana aşığım ben halen dedi,çok mutlu oldum
canım benim yoğunluığum hep vardır. daha doğrusu biz işi kendimiz yaratırız. proje yamak makale yapmak kongreye katılmak kendi irademjizde olduğu için çalışırsak işimiz çok olur. buna karşın gün boyu face de oyun oynayan akademisyenlerde var maalesef. yani çalışırsak doç. prof. oluruz çalışmazsak oolmayız. kendimize yaparız herşeyi.akşam,1 dilim pasta,2 kurabiye,bi kase çerez,kremalı şekerli bi kahve içince,ha tabi bide cola,sabah tartı aldı başını gitti,bugün ve yarın toparlanmaya çalışıcam,
çıkışta kayınvalideme gidicem,yemek yapıp evini topluycam biraz,kendi evimdede bir sürü işim var yürüyüşü yarın yaparım artık
papatyam ne güzel gezdin geldin canım,darısı bizlere olsun inş.üniversiteler kapanınca bu yoğunluğun devam ediyormu
lajoba verdiğin linki okumuştum daha önce,orda yazan bir çoğu şeyi uyguluyorum,hatta sabah yazının etkisiyle kıızmla tekrar konuştum,çocuğu ola her annenin kelimesi kelimesine uygulaması gerektiğine inanıyorum
benim için çok iyi oldu bu tatil. hem aiile olarak uzun zamandır vakit geçiremmeiştik. hep bir koşturmaca. hepimize iyi geldi. diyet ben de de yok canım. bu sabah pazartesye göre artı ile uyandım. geldiğimden beri de spor yapamadım henüz.kevserciğim ğeçmiş olsun ğüzelim.. moralını topla ğel aramıza.. neden yeniden diyete başlamayasınki.. daha çok ğec kalmaktan iyidr
ebrulim bu aralar ne ğüzel çok aktifsin.. ve pozitif enerji dolusun.. ve benim pisikolojimi iyi çözmüssün.. sen yazınca kendimi dinledimde evet ben yiyorum ama yedikcede mutsuz oluyorum..
eşini canım zaman ayır.. araya mesafe ğirince toparlaması zor oluyor..
didemciğim maşallah.. ne ğüzel menüler paylaşıyorsun.. azimin elinden ne kurtulurda..
lajoba tatlım bende cumaya göre 2500 kilo artıda yım.. ne yapalım.. ucunda ölüm yokya baştan başlarız...
paylaştığın linki uygun bir zamanda okuyacağım..
papatyam işlr bitermi.. insanı yornuyor ama bu tatil seni yaza kadar ğötürür.. bende hata sonu olsada kaçmak istiyorum başyka şehire.. desarj olmaya ihtiyacım var...
mevcanmaşallah ğüzelimi.. ne ğüzel bir akşam olmuş,, bende eşimli öyle hoş sohbet etmeyeli bayağı zaman oldu.. eşleri bu ortamllar daha çok bir birine yakınlaştırıyorrr..bize örnek oldun.. teşekkür ederim..
ben iyiyim .. arkadaşla karşılıklı özür diledik. rutine döndü ama eskisi gibi olmak icin zaman lazım sanırım...
dün arkadaşımdan biri.. hocam nasıl ğörünüyorsun deyince dedim ben ne yapıyorum..
berbarttım dün.. bügün ğiyimime saçıma başıma dikkat ettim.. normale döndüm..
hepinizi öpüyorum..
diyet falan kalmadı.. yiyorum.. tatlılar yapıyorum.yiyorum. ne olacak halim bilmiyorum...
slim in 6 gerçekten toparlıyor. ben bir ara sürekli yapıyordum sonra leslieye sardım.Kızlar netten slim önce ve sonra yazdım.Ve gördügüm fotolar beni motive etti.10 gün kaldı arkadaşımın dügününe ve ben sözümde duramadımBu akşam slim in 6 ya başlıyor ve 10 gün bırakmadan yapıyorum yoksa olmıycak bu iş. 3 video varmış hepsini 2 şer hafta yapman gerekiyormuş.Pantolonlarım zor kapanıyor göbegim fırlıyor ve artık hırkaylada kamufule edemem yaz geliyor.35 dk ayırmak bu kadar zor mu?Muftafka 1.5 saat geçiriyorum nerdeyse
ve en önemlisi akşam yemeyip yada 1 2 çatal alıp nefsimi köreltip meyve yiycem.Bu akşam misal köfte yapıcam sadece 1-2 köfte yiyip oglumu besliycem sonra rutin bm yerleştir süpürge vs sonra spor ve ogluşla oyun.
nelsonum:aktifim ama diyete degilspor yapıcam yoksa bu göbek diyetle sadece küçülür toparlanmaz. Barışmanıza sevindim.Ama zaman alıyor bende yaşadım.Ve eskisi gibi herşeyimi paylaşamıyorum hala
Haklısın canım ama oglumu uyturken malum karanlık oda masal ve mis gibi oglumun kokusu uyuyakalıyorum ne zamandır.tv asla açtırmıyor oglum haberim yok dizilerden vs. bravo sana kalkıp nasıl yürüyorsunarkadaşlar salmayın kendinizi.
mev güzel geçmiş doğum günü.
eşlerimizle vakit geçirmekçok önemli.
onların da bizim de ihtiyacımız var aslında.
ben ıkı sabahtır sabah 6.30dan 7.20ye kadar yürüyüş yapıyorum sonra duş ve okula gidiyorum.
diyetime dikkat ediyorum.
regl dönemim ve tatlı krizlerim açlık krizlerim hat safhada.
ebru gibi bi hafta 58 bi hafta 57 olmaktan çok sıkıldım.
yürüyüş işe yarayacak inanıyorum.
yaza kadar yani ramazana kadar devam edeceğim haftada 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?