- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.561
arkadaşlar salmayın kendinizi.
mev güzel geçmiş doğum günü.
eşlerimizle vakit geçirmekçok önemli.
onların da bizim de ihtiyacımız var aslında.
ben ıkı sabahtır sabah 6.30dan 7.20ye kadar yürüyüş yapıyorum sonra duş ve okula gidiyorum.
diyetime dikkat ediyorum.
regl dönemim ve tatlı krizlerim açlık krizlerim hat safhada.
ebru gibi bi hafta 58 bi hafta 57 olmaktan çok sıkıldım.
yürüyüş işe yarayacak inanıyorum.
yaza kadar yani ramazana kadar devam edeceğim haftada 4 gün
canım benim yoğunluığum hep vardır. daha doğrusu biz işi kendimiz yaratırız. proje yamak makale yapmak kongreye katılmak kendi irademjizde olduğu için çalışırsak işimiz çok olur. buna karşın gün boyu face de oyun oynayan akademisyenlerde var maalesef. yani çalışırsak doç. prof. oluruz çalışmazsak oolmayız. kendimize yaparız herşeyi.
benim için çok iyi oldu bu tatil. hem aiile olarak uzun zamandır vakit geçiremmeiştik. hep bir koşturmaca. hepimize iyi geldi. diyet ben de de yok canım. bu sabah pazartesye göre artı ile uyandım. geldiğimden beri de spor yapamadım henüz.
slim in 6 gerçekten toparlıyor. ben bir ara sürekli yapıyordum sonra leslieye sardım.
bavul hazır, gitme saatini bekliyorum. oğlişim uyudu. bizimkilerle oturuyoruz.
ojemi sürdüm. sacımı düzleştirmiştim. üstünden geçicem. yeni aldığım kotu, ablamdan aldığım süper bir ceketi giyicem.
adana yanıyordur kesin. gece 10 da adanada olacakmışız. tuhaf hissediyorum kendimi. ne mutluyum ne mutsuz. tuhafım işte.
kociş mutfak alışverişini yapmış . eminim bugun evi de temizler.
az kaldı kızlar, yepyeni hikmetle geleceğim. ama en cok da kilomu merak ediorum. yarın sabaha tartılırım artıkk.
hepinizi cok özledim.
Hayırlı yolculuklar hikmetcim.Yarın sabah dr gidicem ben.Alerji testi yaptırıcam.İlk işim gelince senin kilona bakmak olucak:44:
eve yakın bir yürüyüş parkı yapıldı bu sene.Haklısın canım ama oglumu uyturken malum karanlık oda masal ve mis gibi oglumun kokusu uyuyakalıyorum ne zamandır.tv asla açtırmıyor oglum haberim yok dizilerden vs. bravo sana kalkıp nasıl yürüyorsunMinübüsle 20 dk iş yerim.Bi arkadaş evden işe yürüsene yaz geldi hava aydınlık dedi.Biz eskiden minübüs yokken yürürdük 30 dk da işte olurduk dedi.Hoşuma gitti ama tek başıma karışık biraz bulamam ve geç kalma korkusu var.Sen evinin orda yürüyüş yeri feln mı var yürüyorsun?
Ben geldim.Testim yine temiz çıktı ama bişye alerjim yoksa niye6 senedir kabarıyorum(ürtikerim)İlaç verip ihne yaptı .Akciger filmi istedi bir tek o kalmıştı.Vücudunda kist olabilir o yapıyorda olablir dedi aMA işten 2 saat izin aldıgım için c tesi 1 saat erken çıkıp gidip yaptırıcam inş. hayırlısı artık.Beterin beteri var Rabbim herkese şifa versin.Herşeyin başı saglık keşke hiçbişeyi kafaya takmasak
Hiko gelmiş tartısı bozukmuş ama çok merak etmiştim.Ayrıntıları bekliyorum merakla
mevim çok yogunmuş spor yapmış hamlamış ama devam bırakma darısı bize.
didemim akşam cıss içmiş.Ama güne sporla ve dengeleyerek kararlı başlamış.İnanıyorum ona zaten
nelsonum kv mamacıklar yapmış mutluve mahçup etmiş aferin kıs
hadekam tatlı yemiş rahatsızlanmışyeme canım korkutma bizi
günaydın kızlar;
hikmetcim çok şükür sağ salim kavuşmuşsun evine eşine...ayrıntıları merak ettim. ayrıca kilonu da merak ediyorum...
nelsonum biz nasıl kendimize geleceğiz ya...yaz geldi oldu hala yerimizde sayıyoruz..ne yapsak bilemiyorum. aslında biliyoruz da işimize gelmiyor...
mevcanım o şişilik felaket oluyor biliyorum. en kısa zamanda regl olursun umarım...
Ben geldim.Testim yine temiz çıktı ama bişye alerjim yoksa niye6 senedir kabarıyorum(ürtikerim)İlaç verip ihne yaptı .Akciger filmi istedi bir tek o kalmıştı.Vücudunda kist olabilir o yapıyorda olablir dedi aMA işten 2 saat izin aldıgım için c tesi 1 saat erken çıkıp gidip yaptırıcam inş. hayırlısı artık.Beterin beteri var Rabbim herkese şifa versin.Herşeyin başı saglık keşke hiçbişeyi kafaya takmasak
Hiko gelmiş tartısı bozukmuş ama çok merak etmiştim.Ayrıntıları bekliyorum merakla
mevim çok yogunmuş spor yapmış hamlamış ama devam bırakma darısı bize.
didemim akşam cıss içmiş.Ama güne sporla ve dengeleyerek kararlı başlamış.İnanıyorum ona zaten
nelsonum kv mamacıklar yapmış mutluve mahçup etmiş aferin kıs
hadekam tatlı yemiş rahatsızlanmışyeme canım korkutma bizi
geçmiş olsun ebrum
ürtiker de zor
sebebi bilinseydi ona göre önlem alırdın.
didem tatl planları yapmışsın ne güzel.
biz de mayısda yer ayırttık arkadaşlarla ailecek gideceğiz.
oğluşlara mayolarını deniz toplarını aldım
sıra kendi hazırlığımda:)
ben hala yerimde sayıyorum ama olsun spor yapıyorum ya gidecek bu kılolar eminim
Gunaydin kizlar dun biraz menunun disina ciktim cola ictim hemde 2bardak
Bugunde mangal yakcaz eltilerle buyuk kayinla
Onun icin sabah kalktim 45 dk leslie yaptim biraz hizli 5dk mekik 5dk bacak
Kahvalti olarak 6kuru kayisi 3bardak su
12gibi dun yiyemedigim fasulyemi yiycem
Aksam ustu mangal (ne kadar yiyecegimi bilmedigim icin 500 gr ekledim k.sepetime ) 1bardak cola biraz salata
Bu sekilde 805 kcal yapio mangaldan sonrada 30 -60 yuruyebilirim ama onu eklrmedim yurursem eklerim
Simdi de gidip mutfak dolabini silip duzluycem yarin ins eksi olurum
Bu arada kizlar esim tatile gitmeye ikna oldu geldikten sonra gitcez alanya ya orda tanidiklari da var otelini yaptigi kisiler indirimde aliriz cok heyecanliyim ve benim 56 olmam lazim o yuzden hafta soonu sokk diyet yapcam 2gunluk ve spor hergun 1saat olmadi 1saat fazladan ev isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?