Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bavul hazır, gitme saatini bekliyorum. oğlişim uyudu. bizimkilerle oturuyoruz.
ojemi sürdüm. sacımı düzleştirmiştim. üstünden geçicem. yeni aldığım kotu, ablamdan aldığım süper bir ceketi giyicem.
adana yanıyordur kesin. gece 10 da adanada olacakmışız. tuhaf hissediyorum kendimi. ne mutluyum ne mutsuz. tuhafım işte.
kociş mutfak alışverişini yapmış . eminim bugun evi de temizler.
az kaldı kızlar, yepyeni hikmetle geleceğim. ama en cok da kilomu merak ediorum. yarın sabaha tartılırım artıkk.
hepinizi cok özledim.

Hayırlı yolculuklar hikmetcim.Yarın sabah dr gidicem ben.Alerji testi yaptırıcam.İlk işim gelince senin kilona bakmak olucak:44:

ğnaydın çıtırlarım..

eşim ğeldi çok şükür..

kv mi ğece evine bıraktım..ki uzun süre ğelmiyordu bana yıllar olmuştu kazasız belasız ğitti cok şükür..

mevcan ğüelim bende iyilik yaptım içim çok rahat..

kv min misafirleri ğelecekmiş.. tatlı ve ispanaklı börek yaptım..

çok mutlu oldu.. kendimi borçlu hissettim dedi..

o gidince yemem normale döndü sanki.... bu sabah dikkat etmeye çalışacağım..

kv min ğelmesi bana 2700 kilo ya mal oldu.. stresten...yarına ne kadarını düşürürüm bilmiyorum..

üzerine daha da eklemeyimde yeter...

maşallah ğüzelim.çok iradeli gidiyorsun...

. bende kendimi toplamak istiyorum...

papatyam olsun ğüzelim.. toparlasın tatlım.. sporada başlayınca eski düzenine dönersin..

gel ğüzelim.özledik seni. yolun açık olsun..kilonuda merak ediyorum...

Hayırlı yolculuklar hikmetcim.Yarın sabah dr gidicem ben.Alerji testi yaptırıcam.İlk işim gelince senin kilona bakmak olucak:44:

ebrulim iradene sahip çıkar yemezsen ğezmelerde mükafatını ğörürsün..

benim gibi olmazzınnn

Son düzenleme:
Kizlar, gunaydin. Sabah uyandigimda tartilim dedim. Malesef calismiyor.
Pili bitmis galiba. En yakin zmnda pil alip takacgim.
Kiloma gelince kesin kilo aldm orasi kesin. Ama kac kilo. Mide gobek war.
Eee yedim kizlar bliosunuz.
Ama olsun sefam olsu hatta, kolay verecegim hepsini.
Havaalanindaki karsilasmamizi sonrra detayli anlatirim.
Kocis feci ozlemissss orasini soyliyimmm.
Sizi seviyorum
Sonra yazarm, is cok

Günaydın çıtırlar,reglim gecikti yine karnım göğüslerim fena şiş belim öyle bir ağrıyorki anlatamam mide bulantısı bi yandan,çok yoğunuz bugün herşey bana kaldı bugün personelin çoğu izinli,ağlamak istiyorum

Hikommm hoşgeldin evine anlat sonra canım,dün akşam yürüyüş yaptım nihayet nasıl özlemişim akşama sancım geçerse yine yürüycem ama ayaklarım dizlerim fena ağrıyor baya hamlamışım anlıycanız zor bi gün beni bekliyor

Son düzenleme:
eve yakın bir yürüyüş parkı yapıldı bu sene.
ben de yeni gitmeye başladım ama arkadaşsız olmuyor.

QUOTE=Hkmt_Krkya01;34919322]Kizlar, gunaydin. Sabah uyandigimda tartilim dedim. Malesef calismiyor.
Pili bitmis galiba. En yakin zmnda pil alip takacgim.
Kiloma gelince kesin kilo aldm orasi kesin. Ama kac kilo. Mide gobek war.
Eee yedim kizlar bliosunuz.
Ama olsun sefam olsu hatta, kolay verecegim hepsini.
Havaalanindaki karsilasmamizi sonrra detayli anlatirim.
Kocis feci ozlemissss orasini soyliyimmm.
Sizi seviyorum
Sonra yazarm, is cok [/QUOTE]

eminim çok özlemiştir oğlunu ve seni.
tartının pili bitmesine üzüldüm. ben de merak ettim kılonu.

mevcan kolay gelsin işlerin yoğun.

ben dün gece diyetime ihanet ettim tatlı yedim ve feci bi bedel ödedim.
fenalaştım hem de nasıl. baş dönmesi uyuşukluk. yarım saat hareket edemedim.
tövbe dedim artık. umarım yemeden devam ederim

günaydın kızlar;
hikmetcim çok şükür sağ salim kavuşmuşsun evine eşine...ayrıntıları merak ettim. ayrıca kilonu da merak ediyorum...
nelsonum biz nasıl kendimize geleceğiz ya...yaz geldi oldu hala yerimizde sayıyoruz..ne yapsak bilemiyorum. aslında biliyoruz da işimize gelmiyor...
mevcanım o şişilik felaket oluyor biliyorum. en kısa zamanda regl olursun umarım...

Gunaydin kizlar dun biraz menunun disina ciktim cola ictim hemde 2bardak
Bugunde mangal yakcaz eltilerle buyuk kayinla
Onun icin sabah kalktim 45 dk leslie yaptim biraz hizli 5dk mekik 5dk bacak
Kahvalti olarak 6kuru kayisi 3bardak su
12gibi dun yiyemedigim fasulyemi yiycem
Aksam ustu mangal (ne kadar yiyecegimi bilmedigim icin 500 gr ekledim k.sepetime ) 1bardak cola biraz salata
Bu sekilde 805 kcal yapio mangaldan sonrada 30 -60 yuruyebilirim ama onu eklrmedim yurursem eklerim
Simdi de gidip mutfak dolabini silip duzluycem yarin ins eksi olurum
Bu arada kizlar esim tatile gitmeye ikna oldu geldikten sonra gitcez alanya ya orda tanidiklari da var otelini yaptigi kisiler indirimde aliriz cok heyecanliyim ve benim 56 olmam lazim o yuzden hafta soonu sokk diyet yapcam 2gunluk ve spor hergun 1saat olmadi 1saat fazladan ev isi

Ben geldim.Testim yine temiz çıktı ama bişye alerjim yoksa niye6 senedir kabarıyorum(ürtikerim)İlaç verip ihne yaptı .Akciger filmi istedi bir tek o kalmıştı.Vücudunda kist olabilir o yapıyorda olablir dediaMA işten 2 saat izin aldıgım için c tesi 1 saat erken çıkıp gidip yaptırıcam inş. hayırlısı artık.Beterin beteri var Rabbim herkese şifa versin.Herşeyin başı saglık keşke hiçbişeyi kafaya takmasak

Hiko gelmiş tartısı bozukmuş ama çok merak etmiştim.Ayrıntıları bekliyorum merakla

mevim çok yogunmuş spor yapmış hamlamış ama devam bırakma darısı bize.

didemim akşam cıss içmiş.Ama güne sporla ve dengeleyerek kararlı başlamış.İnanıyorum ona zaten

nelsonum kv mamacıklar yapmış mutluve mahçup etmiş aferin kıs

hadekam tatlı yemiş rahatsızlanmışyeme canım korkutma bizi

Son düzenleme:
geçmiş olsun ebrum
ürtiker de zor
sebebi bilinseydi ona göre önlem alırdın.

didem tatl planları yapmışsın ne güzel.

biz de mayısda yer ayırttık arkadaşlarla ailecek gideceğiz.
oğluşlara mayolarını deniz toplarını aldım
sıra kendi hazırlığımda:)

ben hala yerimde sayıyorum ama olsun spor yapıyorum ya gidecek bu kılolar eminim

canım geçmiş olsun uğrayamıyorum bu ara yoğunum evde durmuyorum pek kendine ii bak ...

papatyam bilmiyorum bu halimiz ne olacak.. yedikçe yiuorum sonum hiçhayra alemet değil.. ne zaman silkineceğim bilmiyorum...

ebrulüim geçmiş osun alrji sıkıntılı canım.. ama genelde sebepleri bulunamaya biliyor.. ilaçlarla geçiştiriliyor..

stresli olduğun dönemlerde mim artıyor bir dikkat et bakalım...

kızlar ne güzel tatil pşnaları yapılmış.. harikaa en azzından kilo vermek için sebebiniz var.. çok dikkat edersinizz.. kaçamakk yapmazsınız...

ve ben yedikçe sinirleniyorum.. göbeğim kocaman oldu..

acıktığımı hissetmeden yiyorum..

sabah tartıdaki rakam umarım amaiyi bir tokat gibi gelirde..

kendime gelirim..

ev heryer berbart görünüyor...dağınık..
ben yorgun ve sinirliyim..

eşim ben toplarım dedi..
bir kaç bulşık var yıkarım dedi..

mutsuz mutsuz dolanıyorum.. sebepsiz.z

kendimden nefret edeceğim nerede ise..

23 nisan var önümüzdeki günlede ve ben 60 kiloya dayandımki çıtır çıtır geçirmek vardı 23 n,sanı mümkün değil..

mayısın sonuna doğru kzımın anaokulu gösterisi var.. orada velilerde öğretrmenlerde şıklık yarışına giriyor.. o zamana kadar 55 olsam keşke..

diyetisyenemi gitsem ki..en azından sorumlu hissederimde verrim..
üff

üff üfff

Son düzenleme:
Yiyorummm yiyorummm malesef yiyorummm
Nel ne olacak bacim bu halimizzzz.
Kizlar, gunum guzel ve inanilmaz yorucuydu. Suan sze detaylari yazmayi ccok isterdm ama feci uykum var. Gece uykusuz gecti cunku. Fena yorgunum. Gun icinde de hic durmadim.
Market pazar ,, ew isi, bavul derkeen tukenmis bir haldeymm.
Kendime gelim diyete baslicam.
Detaylar yarinaaaa. Pil daha alamadim. Unuttum. Ablamdaki tarti gelecegm son gun calisti. 77.5gosterdi. 1 2 kilo fazla tartiyormus. Ama bilemiorummmm. En son 75dim. İns cok kilo almamisimdir.
Ayy kactim ben. Herkese iyi geceler.
Yarin gelirim . Off bulask var, evi temizleyemedm. Kv ye gidicez. Offf.
25gun tatil iyiydii yaaa

Son düzenleme:
Günaydın kızlar......ilk bildirim benden gelsin.

gEÇN HAFTA:57.9
BU HAFTA:57.9

Regl olucam bugğn yarın ona ragmen bu kiloyu görmek beni mutlu etti.Dün çok yürüdüm ve yürüyüşün baya etkisi oldugunu gördüm.H içi daha eksiydim ve regl sonrası daha eksi olacagımı biliyorum.8 gün sonra dügün zaman geldi ve ben bu 8 gün çok az yiycem özellikle akşamları.Tabgımı pasta tabagı atıştırmalık çerez fıstık vs bunları çay tabagına koyup yiycem.Ölçülerimi porsiynlarımı yarıma indiricem anlayacagınız.

kilo veren ve koruyanları tebrik ediyorum.

ilk kilo bildirimi benden gelsin..

başlangıç:60,6
gecen hafta:56,9
bu hafta:58,8
gelen:1900
giden :yok
hedef değilde ütopyam:55
real hedef : haftaya 58 in altına düşmek

yazın tatile gideceğiz ama muhtemelen koca ğöbeğimle salınacağım kumsalda...

Günaydın çıtırlarım,akşam 40 dakika yürüyüş yaptım,şükür ki başladım yürümeye,kabızım,regli olmadım ayaklarım bile şiş ayakkabıya sığamadım midem bulanıyor off akşam ağzıma lokma sürmedim yatarken trtıldım 63 kiloydum sabah kalktım yine 63 gösterdi,pzt günü 60.9 dum oysa gerçek kilom regli sonrası çıkar ortaya,sporada başladım haftaya cuma kaç kiloyum çıkar tartımı kaldırdım cumadan cumaya tartılcam sadece

günaydın kızlar:
başlangıç: 67,2
pazartesi: 63,0
bugün: 63,0
giden de gelen de yok..
toplam giden: 4,2
hedef: 60

tartım bir tuhaf oldu. önce 61,4 dedi sonra 63,0. bugün netten yeni tartı alacağım. ama o beni şimödi,ki tartımdan farklı tartacak. adapte olamayacağım gibi geliyor nedense.

artık kendime gelmeliyim. bu hafta hiç spor yapmadım. zaten henüz gezinin yorgunluğunu da atamadım üstümnden. böyle salak gibi dolaşıyom ortalıkta...
ohhhh me güzel tatil planları yapılmış.

kızla şöyle bir ğeçmişe baktım da çok önceere yanı..
ocak 2013 de aranıza katılmışım..

ilk yazdıklarıma baktım.
.ne de çok zaman ğeçmiş.

o zamanlar azimliymişim..

azimin elinden birşey kurtulmaz bilirim..

ilk hedefim 59800 olmaktı...olmuşum..hedefime ulaştım..

geri kanan 4-5 kiloyuda iki ayda veririm yazmışım..
olmuş 1 yılı geçkin süre bir kilo vermişim bu haftaya göre..

o zamanki ile şimdi arasında ne fark var...

sadece sorun bendee ..geçmişi okuyup başarma azmimi yeniden elde edebilir miyim ki...

hikmetçiğim evet toparlanacağız da nasıll..

ebrulim ve papatyam kilonuzu korumakda ğzel..

bana bakın başa sardım.. ama uslanmadım daha..

mevcan ğüzelim o regl yokmu insanı .. insan şişkinlikten ölüyor resmen.. bu şişkinliği en aza indirmek icin ne yapmalıki.. bu sorunu bende çok yogun ve hat safhada yaşıyorum..

biri brişeyler yapsında kendimize ğelelim..

yarış mı başka bir yöntemmi..
azarlanmaya bile razıyım..

silkeleyin ya beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…