Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsonum bu topiğe geldiğimde sen çok azimliydin,sporunu dietini hiç aksatmazdın,hep takdir etmiştim seni umarım eski haline dönersin

bende bu topiğe geldiğimde tam 60 kiloydum,o zamanlar spor yapıyordum ve kilom takılmıştı bi ara 58 i gördüm şimdi ise 63 ü gösterdi tartı (muhtemelen 61 im)

anlıycağın benimde senden bi farkım yok

tek tesellim spor sayesinde 72 den 60 a düştüm ve takıldım

şimdi spora tekrar başladım 61 olduğumu var sayarsak takılma dan 58 olma ihtimalim yüksek

boğazıma bu hafta sahip çıktım ama regli şişkinliğinden ne yaptım anlamadım

haftada 3-4 gün 40 dakika yürüycem ve akşamları yemek kati surette yemiycem,

ben inanıyorum başarıcam sende inan lütfen

eprumm ve papatyam kilo korumuşlar gayet iyi bence

hikoşşş evine geldin sakın yeme hadi spora

didem tatil planları yapılmış,sıcak,kum,güneş deniz bunların hayaline dikkat et canım

hadeka sen ne yaptın kilon takılmış kalmıştı varmı bi gelişme

ve ve diğer kızlar nerdeler

kubar,sehra,kevser,şükran,zehra,yeşilerik,lajoba,tubilosh, başka başka:44::44: nerdesiniz hu hu

gunaydin citirlarim nasilsiniz yaaa topigin haline bole cabuk herkes toparlansin salmissiniz kendinizi yaz geldi yazz 😠😠 ben gelemiyorum bu ara cok yogunum ama diyet ve spora devam hergun 45 50 dk yuruyus yapiyorum adim sayar aldim demistim gunluk 12 bin 13 bin adim oluyo diyet son surat :)) kilo bildirmim
baslangic 84.400
en son cok once yazdim o yuzden bugunki rakami yazicam
bugun 74.700
hedef 70
2 hedef 68

kizlar, nasilsiniz.
Kilomu bilmiyorum. Mide göbüs war. Neyse sıkınti yok.
Zayiflama cayimla yaninizdayimmm ,) super bi sekilde geldim.
Mutfagi azcik topladim. Kocisle superizzz , bildiginiz gibi degilll
Mutluluk benimleee..
Sizi ozledim
Mew, canim spora daha baslayamadim. Ama geldigimden bu yana totom yeni koltuk gordu.
Kilo werenler tebrikler, koruyanlara apayri tebrik..
Nel, yemememiz gereeeeek. Biri bize dur desin

günaydın kızlaar

regl olmadım bu ay çok gecikti ve hem beni hemde kilomu alt üst etti.. 1 hafta geçti galiba ama ha bugün olurum ha yarın derken sinirden patlayacağım artık .. ee bu sinir de bana +1500 e mal oldu bi ara kafayı yiycektim artık niye olmadım hamilemiyim yoksa diye test bile yaptım sonuç negatif ama regl olmadan bana huzur yok şimdilik çok stresliyim çoook...

nel geçen hafta seni kendime rakip seçtim demiştim de böyle rakip olacağımızı hiç düşünmemiştim ya resmen kilo alma yarışına girmiş gibiyiz

hikmetcim evine gelmişsin, özlemek güzel oluyor değil mi kaç kilosun kıız bak bende merak ettim

papayam sende dönmüşsün tatilden oohh ne güzel stres attın valla hafta sonu dinlen çok yorma kendini bu arada kilo koruman da süper olmuş

ebruu sende kilo koruyanlar kervanına katılmışsın tabi reglden sonra - ye düşersin umarım benim gibi olmazsın

mevcan şantiyeye geçmiyomusun son durum ne oldu kaçırmışım.. ahhh bi regl olsak da rahtlasak demi yaa

kızlar hepinizi öpüyorum uğrayamıyorum fazla ama yüzüm yok inanın.. nel senden beter oldum kız içimde ekmek canavarı yaşıyomuş da haberim yokmuş oyyy ne olcak bu halimizz :18:

geçen hafta 64.00
bugün 65.5
gelen 1500

saol canım.ohh tatil hazırlıkları erkenden başlamış ne güzel.
canım geçmiş olsun uğrayamıyorum bu ara yoğunum evde durmuyorum pek kendine ii bak ...
saol canım.Gez bakalı eminim löp löp hamurişlerini yiyorsundur
Sebebei bulunmaması daha sinir bozucu ama alıştım bununla yaşamaya.İnş bu dr iyi gelir bir umut işte
Canım sende fazla şişkinlik oluyor bir dr görünsen nasıl olur?ödem attırıcı çay tarifi bak bir netten belki iyi gelir.
ohh yürüyüşüde yapmışsın regldendir benim karnımda davul gibi ragl sonrası kilomu merak ediyorum.

korumakta bişi ama niye veremiyoruz herkes diger topikler patır patır veriyor ya

lajoba traji komik durum olmuş bizimkisi. ama ben daha çok kilo almışım ben birinciyim amaa...

mevcan ebrulim..kızlar bu hafta ikili guruplar halınde yarışalım lütfen...w

hikmet hadi ğüzelimm.. yarışalım eski ğünlerdeki ğibi..

kevser kübra.. masum.. papaptyam hadın kızlar,

sehra ğel eleştir bizi... top ateşine tut..

bırakmayılım yaa..

ben yarışı istiyorum.. kilo verme yarışı....

Son düzenleme:
Oglani uyuttum. Mutfak tezgahini silim, balkonu yikicam. Toz icinde.
Detaylari musait olunca teek teeek anlaticam. Bu kocalari azciik yalniz birakmak iyiymis.
360derece duzeliyorlar. isler beni bekler. Kv de kahvaltiya cagirdi. Kocia daha uyuyor. Yazarimmm sizi sewiormmmmm

omik durum olmuş bizimkisi. ama ben daha çok kilo almışım ben birinciyim amaa...

mevcan ebrulim..kızlar bu hafta ikili guruplar halınde yarışalım lütfen...w

hikmet hadi ğüzelimm.. yarışalım eski ğünlerdeki ğibi..

kevser kübra.. masum.. papaptyam hadın kızlar,

sehra ğel eleştir bizi... top ateşine tut..

bırakmayılım yaa..[/I]

Geldimmmmm, zayiflama cayimi yudumlarkeen ,,,
Tamamdir ben warim. Ama tartiya pil almam gerekk

Noluyyy yaris mi varr
Anammmm boyllee olmucakkkk haziranda bir suruuu dugunn var ve bennnnn kilo almis olrak gitmekkkk istemiyorummmmm
Bu gun hava yagmurlu inanin mutluyummmm cunku evde durucaz:) hava gunealiykennn ervayla gez gez pestilim cikiyordu
Daha tartilmadimm korkuyorumm ama korkunun ecelw faydasiii yokkk birazdan tartilip yzarimm

Bu arada hikommm hepp mutluu ollll

canlarımm nasolsınızzz? Pek uğrayamıyorum bu ara yoğunum biraz sizleri çok özlüyorum ama:2:Neyse nkilo bildirimi yapmıyordum 2 haftadır çünkü aynı kilodaydım pazartesiden bu yana dikkat ediyorum veeee 66.5 olmuşumm:))))))))))))Hamile kaldığım kilo:) 67.7 de takılmıuştım ama canavar gibi yedim.Ne hikmetse buna emzirmenin hikmeti de denebilir tabi 67.7 nin üstüne uğraşsamda çıkamadım Benden haberler bunlar canım yarış varsa bende varım yarışa:)

merhaba kızlar
geçmişi bir sat kadar önce telden okumuştum. cevabı şimdi yazdığımdan alıntı yapamadım ama problem genel olarak benzer. bize be oldu neden kilo veremiyoruz. başka topiklerde patır patır giderken bize ne oldu.
cevap belli çünkü yiyoruz. hafta sonu yiyip hafta içi vermeye çalışıyoruz. sonuçta olduğumuz yerde sayıyoruz.
ben bugün yeni tartımı aldım. bakalım onda kaç çıkacağım.
başlangıcım yeni tartımda çıkan rakam olacak.
azimliyim bu kez vereceğim artıuk. en azından. 62 nin üstüne çıkmamaya özen göstericem.
lütfen hepimiz silklenelim ve verelim şu kiloları...

Merhaba kızlar. bir aylık bi aradan sonra tekrar döndüm. Çok da özledim hepinizi. Ama sebebi malum, oğlumun haylazlıkları ve kızın ödevleriyle uğraşmaktan gelemiyodum. Hem de siz toplu olarak kalori olayına girince ayak uyduramadım, Spor da yapamadım hiç. Topiğe yazamayınca da adamakıllı saldım kendimi. Ama etek ve pantolonlarımın içine sığamaz olunca bu oburluğuma bi son vermem gerektiğini anladım. Noldu bana bilmiyorum. Eskiden 5-6 kaşık yemekle doyardım. Şimdi bi tepsi yiyeceği bitirdiğim gibi tekrar bişeyler hazırlamaya gidiyorum mutfağa. Ayriyetten mayısta kuzenimin düğünü var ve benim incecik olmam lazım. Çok az zaman kaldı düğüne. Kilo bildirimime gelirsek.

en son yanlış hatırlamıyosam 57'ydim.
Bu sabah 58.5
Gelen 1.5
Hedef kilo şimdilik 55

Yarış yaparsanız beni de dahil edin lütfen.
KIZLARRR

Son düzenleme:
cıkksss bilemedin tatlım çok ii gidiyorum

şimrdiye kadar yarışa katılmak isteyenler..

nelson--hikmet-ayşekayra-kevser-sükran-papatyam-

varmı başkaaa

kızlardan biri yarış için eşleştirme yapabilir mi..

çoğumuz yarışa katılıyoruz..

bu akşama kadar eşleştirmeler belli olsun.. ve diyetimize son ğazzz sarılalım..

mümkün oldugunca eşimizi yalnız bırakmalayım..
ve menü paylaşalım..

ve menülerimizi acımasızca eleştirelim..

kaçamak yapmadan önce yarışı eşimizi düşünüp kaçamak yapmayalım..

ve ğitsin kilocuklarımızzzz......yağlarımızzzz

Son düzenleme:
Kizlar ben sabah tok karnina tartildim cunku dun eltimde otururken elektirikler kesildi eve gelmeye korktum orda kaldim
Tok karnina 61.3 geldim
Dunde hava kotuydu mangal yatti ama ben 818 kcalle gunu kapattim
Bugun ku menum sabah 1yumurta sahanda . 1batim recel 1batim sarelle sekersiz cay 2zeytin 2dilim kmek
Ara 30 dk yuruyus (biyere gidip geldim )
Oglwle sucuklu yumurta 1dilim ekmek 1isirik peynir 1meyve suyu 2zeytin
Aksam papates yemegi mercimek corba salata ayran
1saat de yuruyecem
Toplam 11609 kcal
Simdi kizi uyuttum evi temizliycem kiz uyanmazsa cikar yururum uyanirsa aksam uyutunca yururum

Evettt hava oglen cok guzel gunes acti esim kizim ben koyduk arabasina. Parka goturduk yuruyus yaptik cok guzeldi ben sallandim esim salladi sonra ben esimi salladim sigmasada:)
Tam hava guzel derken kara bukutlar geldi simsek cakmaya basladi:) hemen kostuk eve geldik kapinin onunde azda olsa yagurmuru izledik esim eve gittik bende cadiyi emziriyorum ve tartildimm
En son tartildigimda 63.7 simdi 63.9 cokk mutlu oldum kac hafta okadar yeme ragnMen 200 gr
Kizim uyusun hemen spor yapicammm
Sukrann abla da dondu kubraa da gelmisss tamm gazz devamm

Son düzenleme:
Eeeee bennn varım bu hafta...nelim benide yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…