- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.581
saol canım.ohh tatil hazırlıkları erkenden başlamış ne güzel.geçmiş olsun ebrum
ürtiker de zor
sebebi bilinseydi ona göre önlem alırdın.
didem tatl planları yapmışsın ne güzel.
biz de mayısda yer ayırttık arkadaşlarla ailecek gideceğiz.
oğluşlara mayolarını deniz toplarını aldım
sıra kendi hazırlığımda:)
ben hala yerimde sayıyorum ama olsun spor yapıyorum ya gidecek bu kılolar eminim
saol canım.Gez bakalı eminim löp löp hamurişlerini yiyorsundurcanım geçmiş olsun uğrayamıyorum bu ara yoğunum evde durmuyorum pek kendine ii bak ...
Sebebei bulunmaması daha sinir bozucu ama alıştım bununla yaşamaya.İnş bu dr iyi gelir bir umut iştepapatyam bilmiyorum bu halimiz ne olacak.. yedikçe yiuorum sonum hiçhayra alemet değil.. ne zaman silkineceğim bilmiyorum...
ebrulüim geçmiş osun alrji sıkıntılı canım.. ama genelde sebepleri bulunamaya biliyor.. ilaçlarla geçiştiriliyor..
stresli olduğun dönemlerde mim artıyor bir dikkat et bakalım...
kızlar ne güzel tatil pşnaları yapılmış.. harikaa en azzından kilo vermek için sebebiniz var.. çok dikkat edersinizz.. kaçamakk yapmazsınız...
ve ben yedikçe sinirleniyorum.. göbeğim kocaman oldu..
acıktığımı hissetmeden yiyorum..
sabah tartıdaki rakam umarım amaiyi bir tokat gibi gelirde..
kendime gelirim..
ev heryer berbart görünüyor...dağınık..
ben yorgun ve sinirliyim..
eşim ben toplarım dedi..
bir kaç bulşık var yıkarım dedi..
mutsuz mutsuz dolanıyorum.. sebepsiz.z
kendimden nefret edeceğim nerede ise..
23 nisan var önümüzdeki günlede ve ben 60 kiloya dayandımki çıtır çıtır geçirmek vardı 23 n,sanı mümkün değil..
mayısın sonuna doğru kzımın anaokulu gösterisi var.. orada velilerde öğretrmenlerde şıklık yarışına giriyor.. o zamana kadar 55 olsam keşke..
diyetisyenemi gitsem ki..en azından sorumlu hissederimde verrim..
üff
üff üfff
Canım sende fazla şişkinlik oluyor bir dr görünsen nasıl olur?ödem attırıcı çay tarifi bak bir netten belki iyi gelir.ilk kilo bildirimi benden gelsin..
başlangıç:60,6
gecen hafta:56,9
bu hafta:58,8
gelen:1900
giden :yok
hedef değilde ütopyam:55
real hedef : haftaya 58 in altına düşmek
yazın tatile gideceğiz ama muhtemelen koca ğöbeğimle salınacağım kumsalda...
ohh yürüyüşüde yapmışsınGünaydın çıtırlarım,akşam 40 dakika yürüyüş yaptım,şükür ki başladım yürümeye,kabızım,regli olmadım ayaklarım bile şiş ayakkabıya sığamadımmidem bulanıyor off akşam ağzıma lokma sürmedim yatarken trtıldım 63 kiloydum sabah kalktım yine 63 gösterdi,pzt günü 60.9 dum oysa gerçek kilom regli sonrası çıkar ortaya,sporada başladım haftaya cuma kaç kiloyum çıkar tartımı kaldırdım cumadan cumaya tartılcam sadece
günaydın kızlar:
başlangıç: 67,2
pazartesi: 63,0
bugün: 63,0
giden de gelen de yok..
toplam giden: 4,2
hedef: 60
tartım bir tuhaf oldu. önce 61,4 dedi sonra 63,0. bugün netten yeni tartı alacağım. ama o beni şimödi,ki tartımdan farklı tartacak. adapte olamayacağım gibi geliyor nedense.
artık kendime gelmeliyim. bu hafta hiç spor yapmadım. zaten henüz gezinin yorgunluğunu da atamadım üstümnden. böyle salak gibi dolaşıyom ortalıkta...
ohhhh me güzel tatil planları yapılmış.
cıkksss bilemedin tatlım çok ii gidiyorumsaol canım.ohh tatil hazırlıkları erkenden başlamış ne güzel.
saol canım.Gez bakalı eminim löp löp hamurişlerini yiyorsundur
Sebebei bulunmaması daha sinir bozucu ama alıştım bununla yaşamaya.İnş bu dr iyi gelir bir umut işte
Canım sende fazla şişkinlik oluyor bir dr görünsen nasıl olur?ödem attırıcı çay tarifi bak bir netten belki iyi gelir.
ohh yürüyüşüde yapmışsınregldendir benim karnımda davul gibi ragl sonrası kilomu merak ediyorum.
korumakta bişi ama niye veremiyoruz herkes diger topikler patır patır veriyor ya
Eeeee bennn varım bu hafta...nelim benide yazşimrdiye kadar yarışa katılmak isteyenler..
nelson--hikmet-ayşekayra-kevser-sükran-papatyam-
varmı başkaaa
kızlardan biri yarış için eşleştirme yapabilir mi..
çoğumuz yarışa katılıyoruz..
bu akşama kadar eşleştirmeler belli olsun.. ve diyetimize son ğazzz sarılalım..
mümkün oldugunca eşimizi yalnız bırakmalayım..
ve menü paylaşalım..
ve menülerimizi acımasızca eleştirelim..
kaçamak yapmadan önce yarışı eşimizi düşünüp kaçamak yapmayalım..
ve ğitsin kilocuklarımızzzz......yağlarımızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?