- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.601
AY ne güzel yürü canım benim yerimedecitirlarik kizim uyudu kv yi cagirip yuruyuse gidicem optum hepinizi
meraktan çat diye çatlacaksın bizi hikooo yaakizlar, nasilsiniz.
Kilomu bilmiyorum. Mide göbüs war. Neyse sıkınti yok.
Zayiflama cayimla yaninizdayimmm ,) super bi sekilde geldim.
Mutfagi azcik topladim. Kocisle superizzz , bildiginiz gibi degilll
Mutluluk benimleee..
Sizi ozledim
Mew, canim spora daha baslayamadim. Ama geldigimden bu yana totom yeni koltuk gordu.
Kilo werenler tebrikler, koruyanlara apayri tebrik..
Nel, yemememiz gereeeeek. Biri bize dur desin
üzülme canım toparlıycaz inş ne güzel en son çok iyi gidiyordun.günaydın kızlaar
regl olmadım bu ay çok gecikti ve hem beni hemde kilomu alt üst etti.. 1 hafta geçti galiba ama ha bugün olurum ha yarın derken sinirden patlayacağım artık .. ee bu sinir de bana +1500 e mal oldubi ara kafayı yiycektim artık niye olmadım hamilemiyim yoksa diye test bile yaptım sonuç negatif ama regl olmadan bana huzur yok şimdilik çok stresliyim çoook...
nel geçen hafta seni kendime rakip seçtim demiştim de böyle rakip olacağımızı hiç düşünmemiştim ya resmen kilo alma yarışına girmiş gibiyiz
hikmetcim evine gelmişsin, özlemek güzel oluyor değil mikaç kilosun kıız bak bende merak ettim
papayam sende dönmüşsün tatilden oohh ne güzel stres attın vallahafta sonu dinlen çok yorma kendini bu arada kilo koruman da süper olmuş
ebruu sende kilo koruyanlar kervanına katılmışsın tabi reglden sonra - ye düşersin umarım benim gibi olmazsın
mevcan şantiyeye geçmiyomusun son durum ne oldu kaçırmışım.. ahhh bi regl olsak da rahtlasak demi yaa
kızlar hepinizi öpüyorum uğrayamıyorum fazla ama yüzüm yok inanın.. nel senden beter oldum kız içimde ekmek canavarı yaşıyomuş da haberim yokmuş oyyy ne olcak bu halimizz :18:
geçen hafta 64.00
bugün 65.5
gelen 1500
ohh gezin bakalımNoluyyy yaris mi varr
Anammmm boyllee olmucakkkk haziranda bir suruuu dugunn var ve bennnnn kilo almis olrak gitmekkkk istemiyorummmmm
Bu gun hava yagmurlu inanin mutluyummmm cunku evde durucaz:) hava gunealiykennn ervayla gez gez pestilim cikiyordu
Daha tartilmadimm korkuyorumm ama korkunun ecelw faydasiii yokkk birazdan tartilip yzarimm
Bu arada hikommm hepp mutluu ollll
yanlış tahmin etmişim demek aferin yeme zatii o cıssları.canlarımm nasolsınızzz? Pek uğrayamıyorum bu ara yoğunum biraz sizleri çok özlüyorum ama:2:Neyse nkilo bildirimi yapmıyordum 2 haftadır çünkü aynı kilodaydım pazartesiden bu yana dikkat ediyorum veeee 66.5 olmuşumm:))))))))))))Hamile kaldığım kilo:) 67.7 de takılmıuştım ama canavar gibi yedim.Ne hikmetse buna emzirmenin hikmeti de denebilir tabi 67.7 nin üstüne uğraşsamda çıkamadımBenden haberler bunlar canım yarış varsa bende varım yarışa:)
Haklısın canım .merhaba kızlar
geçmişi bir sat kadar önce telden okumuştum. cevabı şimdi yazdığımdan alıntı yapamadım ama problem genel olarak benzer. bize be oldu neden kilo veremiyoruz. başka topiklerde patır patır giderken bize ne oldu.
cevap belli çünkü yiyoruz. hafta sonu yiyip hafta içi vermeye çalışıyoruz. sonuçta olduğumuz yerde sayıyoruz.
ben bugün yeni tartımı aldım. bakalım onda kaç çıkacağım.
başlangıcım yeni tartımda çıkan rakam olacak.
azimliyim bu kez vereceğim artıuk. en azından. 62 nin üstüne çıkmamaya özen göstericem.
lütfen hepimiz silklenelim ve verelim şu kiloları...
şükümmmm dönmüşMerhaba kızlar. bir aylık bi aradan sonra tekrar döndüm. Çok da özledim hepinizi. Ama sebebi malum, oğlumun haylazlıkları ve kızın ödevleriyle uğraşmaktan gelemiyodum. Hem de siz toplu olarak kalori olayına girince ayak uyduramadım, Spor da yapamadım hiç. Topiğe yazamayınca da adamakıllı saldım kendimi. Ama etek ve pantolonlarımın içine sığamaz olunca bu oburluğuma bi son vermem gerektiğini anladım. Noldu bana bilmiyorum. Eskiden 5-6 kaşık yemekle doyardım. Şimdi bi tepsi yiyeceği bitirdiğim gibi tekrar bişeyler hazırlamaya gidiyorum mutfağa. Ayriyetten mayısta kuzenimin düğünü var ve benim incecik olmam lazım. Çok az zaman kaldı düğüne. Kilo bildirimime gelirsek.
en son yanlış hatırlamıyosam 57'ydim.
Bu sabah 58.5
Gelen 1.5
Hedef kilo şimdilik 55
Yarış yaparsanız beni de dahil edin lütfen.
KIZLARRR
ne güzel hem yürüyüş hem ervayı eglendirmişsiniz..200 bişi degil verirsin hemen canım.Evettt hava oglen cok guzel gunes acti esim kizim ben koyduk arabasina. Parka goturduk yuruyus yaptik cok guzeldi ben sallandim esim salladi sonra ben esimi salladim sigmasada:)
Tam hava guzel derken kara bukutlar geldi simsek cakmaya basladi:) hemen kostuk eve geldik kapinin onunde azda olsa yagurmuru izledik esim eve gittik bende cadiyi emziriyorum ve tartildimm
En son tartildigimda 63.7 simdi 63.9 cokk mutlu oldum kac hafta okadar yeme ragnMen 200 gr
Kizim uyusun hemen spor yapicammm
Sukrann abla da dondu kubraa da gelmisss tamm gazz devamm
ebrum ayse iki tanemi var ben bitek aysekayrayi biliyorumkevser-ayşe
şükran-nazlma
nelson-lajoba
ebruli-didem
ayşe-mevcan
papatya-hikmet
1orsiyonlar küçülçütülecek:
yemek tabagı yerine pasta tabagı
1 kase yerine yarım kase gibi...
2:2 fincan yeşilçay yada form çayı içilecek
3: 2.5 -3 lt su içilecek
4:banyoda kabak lifiyle popoya göbüşe kese yapılacak.
5:yemekten sonra meyve dışında bişi yenilmeyecek
6:canımız cıss istediginde begenmedigimiz(misal ben göbüşüme)bakılıcak zaten yiyesiniz kalmaz
7:sporrrrrrrrrrr mutlaka sporrrrr hiç bir bahane olmayacak az da olsa bir spor eklenecek menünün altına.
8:Menü yada kalori listesi mutlaka paylaşılacak
şimdilik bu kadar inş uyucaz ve hedefimize ulaşıcaz.
ebrum ayse iki tanemi var ben bitek aysekayrayi biliyorum
Tmmdir ebrrumm sagolasinnkevser yalnış yazmışım.
kevser-ayşe
btlkbra-mevcan
Aksam yemegini yemeden yazmistim yemedim onun yerine kizima mama yaparken sut 5 tane bebe biskuvi yedim:)Sabah
1 tane kucuk but
5 catal patates salatasi
4 zeytun 2 dilim ekmek
Ara
1 avuc ceviz
Oglen
1 tabak mercimek yemegi
Yorgut bi dilim ekmek
Ara elma
Sut
Sporlarim
20 dk basen
10 dk yan
30 dk plates
30 dk yuruyus
30 dk lesille
Evett benden bu kadarr
kevser-ayşe
şükran-nazlma
nelson-lajoba
ebruli-didem
ayşe-mevcan
papatya-hikmet
1orsiyonlar küçülçütülecek:
yemek tabagı yerine pasta tabagı
1 kase yerine yarım kase gibi...
2:2 fincan yeşilçay yada form çayı içilecek
3: 2.5 -3 lt su içilecek
4:banyoda kabak lifiyle popoya göbüşe kese yapılacak.
5:yemekten sonra meyve dışında bişi yenilmeyecek
6:canımız cıss istediginde begenmedigimiz(misal ben göbüşüme)bakılıcak zaten yiyesiniz kalmaz
7:sporrrrrrrrrrr mutlaka sporrrrr hiç bir bahane olmayacak az da olsa bir spor eklenecek menünün altına.
8:Menü yada kalori listesi mutlaka paylaşılacak
şimdilik bu kadar inş uyucaz ve hedefimize ulaşıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?