- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.761
Bende geldim ....:))) ama bana kaç kilosun diye sormayın ne olur...
disciden geldim kanal tedavisi yapılıyor... Bütün gün karnım ağrıdı ... Ara ara hala gidip geliyor
umuyorum ciddi bisi yoktur... Hamileliğim de kırılan dişimde çekilecekmiş ... O da implant olacak mecbur...
oyyy oyyy derdim cohtur hangisine yanayım
Kızlar 10 dk pilates karnımı yanlarımı bu derece dövülmüş ezilmiş gibi yaparmı yaw:44:
Hawar nelson elff pilatesciler yaptıgınız pilatesin linkini atarmısınız bu arkadaşınıza
Kızlar 10 dk pilates karnımı yanlarımı bu derece dövülmüş ezilmiş gibi yaparmı yaw:44:
Hawar nelson elff pilatesciler yaptıgınız pilatesin linkini atarmısınız bu arkadaşınıza
Özgecim,nie ikimizin hep aynı kiloyu alıp aynı kiloda kaldıgımızı şimdi daha iyi anlıyorum.Aynı tarifleri bende yapıp yiyorumda ondan
Zehirem ,kaç aylık yavrun?Ben 8 aylıkken başlamıştım yavaştan.Sonuçta sıkı diyet yapmıyoruz biz.Sözde saglıklı besleniyoruz dimi kızlarAramıza katılmak istersen seve seve yarddımcı oluruz
Kizlar gunaydin hepinize.Star tvdeki melege bakiyodum form cayi met. Hizlandrici cay falan yapiyo beslenme uzmani bunlari yaparken yesilcay bazi kisilerde kabizlik yapar dedi o kisiler beyaz cay icsin dedi o daha narin bir caymis
Papatya aklima sen geldin biz sana yesilcay ic diyoruz ya bide :44:
Ebrucum ben de senin gibi marifetli hatuna tarif veriyorumCanim biz gercekten tatli bagimlisi insanlariz ve zayifladigimiz zaman zoru basardik gene basarabiliriz :13:
Hawarcim ben izliyorum ebru salliyi gecen sezonda izliyodum baska kanaldayken cok etkili hareketleri var
Toparlanalim demissin haklisin ama ben de tuhaf bisi var moda giremiyorum belki yaris beni moda sokar
MRB arkadaslar :) ben de bı adet cıtır anneyım . ama 10 kılo fazlası olan bı cıtır :) nası verıcem dıyet evet ama ben emzırıyorum . nası olcak kı. emzıırıp dıyet yapan var mı aranızda. ıncelecegım derken bebıse zarar vermekten onu eksık beslemekten korkuyorum ben.
ay tatlım ya evet dün çıok kötü hissettim kendimi. çok kastım kastıkça aç olmama rağmein birşeyler yedim.... daha rahat olmalıyım. artık acele kilo vermemi gerektiren bir durum yok ama işte dediğim gibi dün kabus gibiydim..ama geçtii.. akşama aynı şeyleri umarım yaşamam
benim oğlumda birşey yemiyor. delirtiyor beni. 7 yaşında kocaman çocuk. bazen elimle bebek gibi yediriyorum. daha bilmem hiç şöyle masaya oturup ta herşeyden yediğini.canım ben evde yapmıyorum, belediyenin açtığı bir kurs var burda ona gidiyorm, bayanlar topluca yapıyoruz, ama nette ebru şallı diye aratsan çıkar herhalde yada beyaz tv de kendi yapıyormuş sabahları, ama ben hiç zilemedim saatinide tam olarak bilmiyorumm
benim bu sabah dersim yok hakvaltımı yaptım kzım yapımıyor kahvaltı, çıldıracam, biraz pekmez yiyordu ekmekle artık onuda yemiyor, bakıcısına götüdüm 10:30 da yemeğimi koydum pişmek üzere, giyinip okula gidecemmm öğleden sonra gelince yemek derdim olmayacağı için bir aksilik çıkmazsa çıkar 1 saat yürürüm
Sehraa hoşgeldin canım özlettin kendini
Ösge bir an önce toparlanmaya bak canım, tartıya 2 kilo olarak yansımış bile tabi bide bağırsak sorunu var form çay içtim biraz öne yarın yine tartılır bakarım
Papatya bende ilk 4 mili yaptığımda sevmemiştim ama sonra alıştım ben geçen hafta 4 mil yaptım çoğu zaman, 5 milde yapabilirsin bana daha eylenceli geldi, ama birden 3 ten 5 çıkmak zorlaya bilir, yada 5 mil in 4 mil'ini yapabilirsin,
benim ayak bileğim ağrıyor geçen 5 mil yaptım o yağtığım hareketten değil aslında evde çıplak ayakla yaptığım için aslında spor ayakkabı giymek lazım ama bende fazla yok yani evde giyeceğim, o yüzden hava iyi olursa bu hafta dışarıda yürümeyi düşünüyorumm
canım ben yeşilkçayı çok içiyorum. sabah kahvaltısa içiyorum. okulda gün içinde ve akşam yemekten sonra. azaltayım en iyisi. fakat aman tahtaya vurayım bu aralar sıkıntım yokkkk....Kizlar gunaydin hepinize.Star tvdeki melege bakiyodum form cayi met. Hizlandrici cay falan yapiyo beslenme uzmani bunlari yaparken yesilcay bazi kisilerde kabizlik yapar dedi o kisiler beyaz cay icsin dedi o daha narin bir caymis
Ebrucum ben de senin gibi marifetli hatuna tarif veriyorumCanim biz gercekten tatli bagimlisi insanlariz ve zayifladigimiz zaman zoru basardik gene basarabiliriz :13:
Hawarcim ben izliyorum ebru salliyi gecen sezonda izliyodum baska kanaldayken cok etkili hareketleri var
Toparlanalim demissin haklisin ama ben de tuhaf bisi var moda giremiyorum belki yaris beni moda sokar
Canım benimde bebişim var... 7.5 aylık ... İnsan bi süre sonra bünyeyi tanıyor... Sana ne süt yapıyo ne yapmıyor... Mesela Bana yumurta,tavuk süt yapiyo...( bu arada benim sutum arada gitti gitti geldiMRB arkadaslar :) ben de bı adet cıtır anneyım . ama 10 kılo fazlası olan bı cıtır :) nası verıcem dıyet evet ama ben emzırıyorum . nası olcak kı. emzıırıp dıyet yapan var mı aranızda. ıncelecegım derken bebıse zarar vermekten onu eksık beslemekten korkuyorum ben.
Ebru canım 8 aylıkken başladığında kaç kiloydun ?Özgecim,nie ikimizin hep aynı kiloyu alıp aynı kiloda kaldıgımızı şimdi daha iyi anlıyorum.Aynı tarifleri bende yapıp yiyorumda ondan
Zehirem ,kaç aylık yavrun?Ben 8 aylıkken başlamıştım yavaştan.Sonuçta sıkı diyet yapmıyoruz biz.Sözde saglıklı besleniyoruz dimi kızlarAramıza katılmak istersen seve seve yarddımcı oluruz
Kizlar gunaydin hepinize.Star tvdeki melege bakiyodum form cayi met. Hizlandrici cay falan yapiyo beslenme uzmani bunlari yaparken yesilcay bazi kisilerde kabizlik yapar dedi o kisiler beyaz cay icsin dedi o daha narin bir caymis
Kızlar ogluşu uyuttum.Akşam misafilerden dolayı yine evi süpürüp sildimBanyo wc cifleyip platesimi yapıp duşumu aldım Şimdi haşlanmış karnıbaharımı yiycem.Ekmek yerine yeşilçayla daha sonra kandil simiti yiycem.
Plates fikirleriniz için saolun kızlar.Ben ebru şallı plates göbek hareketi2 yapıyorum.10 dk neki diyebilirdiniz ama karnım yaparkende sabah uyanıncada ezilmiş gibi yanıyor.
Minikkelebegimm, 54ile hamile kalıp 82 ile doguma girdim.66 ile başladım.Kk ya başladıgımda 63 küsürdüm.52.3 gördüm.Görüş o görüşAma oglumun dogum günü(9 mart)kadar 52 göreyim yine albüme foto koycam görürsünüz
Kızlar ogluşu uyuttum.Akşam misafilerden dolayı yine evi süpürüp sildimBanyo wc cifleyip platesimi yapıp duşumu aldım Şimdi haşlanmış karnıbaharımı yiycem.Ekmek yerine yeşilçayla daha sonra kandil simiti yiycem.
Plates fikirleriniz için saolun kızlar.Ben ebru şallı plates göbek hareketi2 yapıyorum.10 dk neki diyebilirdiniz ama karnım yaparkende sabah uyanıncada ezilmiş gibi yanıyor.
Minikkelebegimm, 54ile hamile kalıp 82 ile doguma girdim.66 ile başladım.Kk ya başladıgımda 63 küsürdüm.52.3 gördüm.Görüş o görüşAma oglumun dogum günü(9 mart)kadar 52 göreyim yine albüme foto koycam görürsünüz
benim oğlumda birşey yemiyor. delirtiyor beni. 7 yaşında kocaman çocuk. bazen elimle bebek gibi yediriyorum. daha bilmem hiç şöyle masaya oturup ta herşeyden yediğini.
canım neden ayakkabı kullanmıyorsun. ayaklarına zarar verebilirsin.
bu akşam spor yapmıcam. yarın dediğin gibi belki 5 milin ilk 4 milini yaparım.
canım ben yeşilkçayı çok içiyorum. sabah kahvaltısa içiyorum. okulda gün içinde ve akşam yemekten sonra. azaltayım en iyisi. fakat aman tahtaya vurayım bu aralar sıkıntım yokkkk....
bugün öğlen yemeğe çıkmadım. kantinden makarna tavuk diye birşey söyledim. bakalım neye benziyor...
kendimi kasmıcam ve inşallah ben bu hafta kilo vericem. gerçi yarın regl olucam ama olsun...
Ama bu haksızlık.Eşim erken gelicegini söyledi.Sevdigi yemegi yaptım,arkadaşları gelicek diye ayva tatlısı yaptım,temizlik yaptım.Bu saate kadar bekledim.Bir tel mesaiTatlıya mı yorgunluguma mı bacak agrıma mı bu saate kadar bekledigime mi yanayım?Yarın akşam erken gelirse çagırırım yada yarın başka bi arkadaşımı yoksa tatlı bana patlıycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?