Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoş geldin tatlım

Özgecim,nie ikimizin hep aynı kiloyu alıp aynı kiloda kaldıgımızı şimdi daha iyi anlıyorum.Aynı tarifleri bende yapıp yiyorumda ondan
Zehirem ,kaç aylık yavrun?Ben 8 aylıkken başlamıştım yavaştan.Sonuçta sıkı diyet yapmıyoruz biz.Sözde saglıklı besleniyoruz dimi kızlarAramıza katılmak istersen seve seve yarddımcı oluruz

Kızlar 10 dk pilates karnımı yanlarımı bu derece dövülmüş ezilmiş gibi yaparmı yaw:44:
Hawar nelson elff pilatesciler yaptıgınız pilatesin linkini atarmısınız bu arkadaşınıza

Kızlar 10 dk pilates karnımı yanlarımı bu derece dövülmüş ezilmiş gibi yaparmı yaw:44:
Hawar nelson elff pilatesciler yaptıgınız pilatesin linkini atarmısınız bu arkadaşınıza

canım ben evde yapmıyorum, belediyenin açtığı bir kurs var burda ona gidiyorm, bayanlar topluca yapıyoruz, ama nette ebru şallı diye aratsan çıkar herhalde yada beyaz tv de kendi yapıyormuş sabahları, ama ben hiç zilemedim saatinide tam olarak bilmiyorumm

benim bu sabah dersim yok hakvaltımı yaptım kzım yapımıyor kahvaltı, çıldıracam, biraz pekmez yiyordu ekmekle artık onuda yemiyor, bakıcısına götüdüm 10:30 da yemeğimi koydum pişmek üzere, giyinip okula gidecemmm öğleden sonra gelince yemek derdim olmayacağı için bir aksilik çıkmazsa çıkar 1 saat yürürüm

Sehraa hoşgeldin canım özlettin kendini
Ösge bir an önce toparlanmaya bak canım, tartıya 2 kilo olarak yansımış bile tabi bide bağırsak sorunu var form çay içtim biraz öne yarın yine tartılır bakarım
Papatya bende ilk 4 mili yaptığımda sevmemiştim ama sonra alıştım ben geçen hafta 4 mil yaptım çoğu zaman, 5 milde yapabilirsin bana daha eylenceli geldi, ama birden 3 ten 5 çıkmak zorlaya bilir, yada 5 mil in 4 mil'ini yapabilirsin,
benim ayak bileğim ağrıyor geçen 5 mil yaptım o yağtığım hareketten değil aslında evde çıplak ayakla yaptığım için aslında spor ayakkabı giymek lazım ama bende fazla yok yani evde giyeceğim, o yüzden hava iyi olursa bu hafta dışarıda yürümeyi düşünüyorumm

canım ben ebru şallının etkili karın egzersizleri cd sinden yapıyorum ama beyaz tv sabah 10 var internette araştırmadım

tatlım eve gideyim de atarım linkini. ben karın ağırlıklı olan pilates videosunu yapıyorum. ebru şallı kardiolojik bir pilates diyor. biraz zor bir video...hareket geçişleri hızlı ve yapamadığım hareketleri de var..

bak buda güzel

http://www.beyazgazete.com/video/tv...-pilates-plates-ebruli-07-11-2012-341870.html

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin hepinize.Star tvdeki melege bakiyodum form cayi met. Hizlandrici cay falan yapiyo beslenme uzmani bunlari yaparken yesilcay bazi kisilerde kabizlik yapar dedi o kisiler beyaz cay icsin dedi o daha narin bir caymis
Papatya aklima sen geldin biz sana yesilcay ic diyoruz ya bide :44:
Ebrucum ben de senin gibi marifetli hatuna tarif veriyorum Canim biz gercekten tatli bagimlisi insanlariz ve zayifladigimiz zaman zoru basardik gene basarabiliriz :13:
Hawarcim ben izliyorum ebru salliyi gecen sezonda izliyodum baska kanaldayken cok etkili hareketleri var
Toparlanalim demissin haklisin ama ben de tuhaf bisi var moda giremiyorum belki yaris beni moda sokar

özgecim diğer hafta yarışalım o zaman

Canım biz rejim yapmıyoruz diyet de değil
Abur cubur yemeden börek kek çok az yiyerek bol su ile sporla kilo vermeye çalışıyoruz
Benim kızım altı aylık yeni yedinci aya girdi
Ben de emziriyorum her şeyden yiyorum kızım için
Sen de dikkat ederek verebilirsin kilolarını
Ben gebelikte 25 kilo almıştım senin yine 10 kilon var şükret

Canım gerçekten kasmayınca daha rahat kilo veriliyor
Sporun gözünü seveyim
Ben de bugün gram hesaplamadan güzel bi kahvaltı yaptım
Baktım her zamanki gibi yemişim
Midemi alıştırmışım şükür

benim oğlumda birşey yemiyor. delirtiyor beni. 7 yaşında kocaman çocuk. bazen elimle bebek gibi yediriyorum. daha bilmem hiç şöyle masaya oturup ta herşeyden yediğini.
canım neden ayakkabı kullanmıyorsun. ayaklarına zarar verebilirsin.
bu akşam spor yapmıcam. yarın dediğin gibi belki 5 milin ilk 4 milini yaparım.
canım ben yeşilkçayı çok içiyorum. sabah kahvaltısa içiyorum. okulda gün içinde ve akşam yemekten sonra. azaltayım en iyisi. fakat aman tahtaya vurayım bu aralar sıkıntım yokkkk....
bugün öğlen yemeğe çıkmadım. kantinden makarna tavuk diye birşey söyledim. bakalım neye benziyor...
kendimi kasmıcam ve inşallah ben bu hafta kilo vericem. gerçi yarın regl olucam ama olsun...

Canım benimde bebişim var... 7.5 aylık ... İnsan bi süre sonra bünyeyi tanıyor... Sana ne süt yapıyo ne yapmıyor... Mesela Bana yumurta,tavuk süt yapiyo...( bu arada benim sutum arada gitti gitti geldi bu yesemde aynı yemesemde) yani sütun oluyosa
saglikli beslenerek daha kaliteli sütün olur ins

Ebru canım 8 aylıkken başladığında kaç kiloydun ?
Kaç gündür evde olmadığım icin bütün isim birikmiş ....
İns miniklerim uslu dururlarda bende biraz kolaylarım ...
Hepinize az istahli bir gün diliyoruuuum :)

Son düzenleme:
Kızlar ogluşu uyuttum.Akşam misafilerden dolayı yine evi süpürüp sildim Banyo wc cifleyip platesimi yapıp duşumu aldımŞimdi haşlanmış karnıbaharımı yiycem.Ekmek yerine yeşilçayla daha sonra kandil simiti yiycem.

Plates fikirleriniz için saolun kızlar.Ben ebru şallı plates göbek hareketi2 yapıyorum.10 dk neki diyebilirdiniz ama karnım yaparkende sabah uyanıncada ezilmiş gibi yanıyor.

Minikkelebegimm, 54ile hamile kalıp 82 ile doguma girdim.66 ile başladım.Kk ya başladıgımda 63 küsürdüm.52.3 gördüm.Görüş o görüşAma oglumun dogum günü(9 mart)kadar 52 göreyim yine albüme foto koycam görürsünüz

Estağfirullah canımBende günlere kv katılınca çeşit ögrendim.Kv günlerde 100 kilo olmuş:18:Gelin kaynana topragına çekermiş sözünü söyleyenlere inat zayıf kalıcamAynada bikinini giyip kendine bak mesela çıtırcık öyle derdi.Yada kabinde o net yagları gösteren ışık altındaBgenmedigin bölgene bak ve beni yalnız bırakma.Bende bi ara bikini denemeye gidicem kendimi koca göbegimi görünce hırslanıırm şunun şurasında kaç ay kaldı yaz geldi kızlar yazzzzzzzzzzzz:18:

platesi hiç bırakmadan yaıca 1 -2 güne alışıyo acımıyo bi daha tabi uzun süre bırakmazsan
benimde kızım doğum günü 14 martta bende kendime 55 hedefi koydum kızımın doğum gününde tok karna 55 kilo görmek istiyorum tartıda inşallah olurşöyle süsleni püsleni çıtır anne nasıl olurumuş cümle alem görsünde imrensin

tatlım ben bu pilatesi yapıyorum..
Ebru Şallı İle Pilates (Plates) - 27.11.2012

aerobik olarak aşağıdaki paylaştığım videoların hepsini yapıyorum.. hepsini bir bütün olarak bulamadım. parça parça bulabildim..

part 1--- nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 1 - YouTube
part---2 nivea body ile dinamik sabahlar bbg ali part 2 - YouTube
part---3 nivea body ile dinamik sabahlar BBG ali part 3 - YouTube
part---4 Nivea Body ile Dinamik sabahlar BGG Ali - Part 4 - YouTube

Ama bu haksızlık.Eşim erken gelicegini söyledi.Sevdigi yemegi yaptım,arkadaşları gelicek diye ayva tatlısı yaptım,temizlik yaptım.Bu saate kadar bekledim.Bir tel mesaiTatlıya mı yorgunluguma mı bacak agrıma mı bu saate kadar bekledigime mi yanayım?Yarın akşam erken gelirse çagırırım yada yarın başka bi arkadaşımı yoksa tatlı bana patlıycak

kızlar merhaba herkeseeeeee
bugün eşimi yolcu ettim Mersin e gitti işi için toplantıları varmış
taaa perşembe akşam dönücek
evde kızımla yalnız kaldıkk
inşallah kızım huysuzluk yapmaz :18:
bugün iyiydi şükür
kahvaltı soğanlı yumurta bir dilimden az ekmek çeyrek simit beyaz peynir ve tulumdan az az beş zeytin az z yağı az reçel iki bar çay
öğleyin sütlü cornfleks
arada bir yeşil elma bir tarhana
akşam dünden buğday çorbası vardı bir büyük kase bir dilim ekmekle içtim
bollllll su
çay bardağıyla neskafe
acıkırsam portakal yicem kızımın ne zman uyuyacağını bilemiyorum ondan
eşim olmadığı zaman tek başıma yemek yapasım gelmiyor üfff

benim kızım günü aç geçiriyor akşam abanıyor yemeğe ama bu akşam pek yemedi sütü çok içiyor bu ara o da kesiyor sanırım
canım içeride giyecek spor ayakkabım yok aslında 2 ayakkabım var biri eski bayağı onu yıkadım plates yapıca salonda giyiyorum orda bırakıyorum hocanın dolabında salon da nede olsa kirli eve getirip giyinmek istemiyorum, diğerinide dışarıda giyiyorum oda eskidi bayaı, bir ara şehirmerkezine gidince alacam yeni bir ayakkabı onuda evde giyerim, ama çocukla alışveriş yapılmıyorrr

kötü olmuş ya, aman sen yeme o tatlıları, ya yarına misafir çağır kayınvalidene falan götür, komşulara dağıtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…