- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.621
iyigeceler kızlar
nel üzülme canım eşin haklı 3-5 kilo verince sığarsın o kıyafetlere veee biz bu hafta yıkalım ortalığın tozunu dumanını attıralım ne dersin
oğluşumu uyuturken bende uyumuşum en son saate baktığımda 10 du galiba.. az önce uyandım mutfağı topladım oğluşa da mama yaptım içirdim sabah aöf sınavım var yine hiç çalışmadım inş salladıklarım tutarda kocişin dilinden kurtulurum
bugünkü menüm
sabah.... 1çay(1 şekerli), 1 dlm ekmek, 2 kk peynir, 2 çatal reçel, 1 çatal yağda yumurta
öğlen.... komşumdaydım 1 porsiyon kısır, 1 bardak ayran, marul, 1 bardak çay ve irmik helvası 4-5 kaşık kadardı
ara....1 elma, 5-6 tane çilek, 1 avuç kadar karadut
akşam... 2 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kaşık tavuk ciğer, soğan-havuç-ve mor lahana salataları,4-5 dlm kadar ekmek
1.5 lt den fazla su,
30 mekik
80 ip atlama
gözün aydın canım.. şişkinliğinden geçer biriki günden.....yürüyüşe ben de buğün başklıyorum...Günaydın çıtırlar,nihayet regli oldum ama sancıdan ölüyorum,akşam 40 dak yürüyüş yaptım üstüne pizza yedimeprumm benide katmış yarışa ortim kubra ne güZel,umarım başarırız hepimiz,haftasonu malum uğrayamam artık hoşçakalın
Günaydın kızlar
Nelson üzme kendini azıcık dişini sıksan verirsin sen
Regl şişkinliği ne kötü değil mi
Ben sabah tartıldım ve artık tartımın kafayı yediğine iyice. Kanaat getirdim
Bugün geliyor yeni tartım yarın sabah yeni kilomu yaZar ona göre cuma bildirim yaparım
Biraz ağır bir kahvaltı ettim ama geçen hafta oralarda çok özlemiştim kahvaltıyı i
Orada kahvaltı diye kakaolu kek ve kahve verdiler otelde
Bugün öğle yemeği yemem gün içmene meyve falan yerim
Spora da kaldığım yerden başlamam gerek ama henüz motive olamadım
Hikmetcim çok geçmiş olsun hava değişikliğinden olmuştur
İnşallah en kısa zamanda iyi olur
Dr. geldim bişi çıkmadı inş ilaçlarım iyi gelir.İçimde iyi bir ses varPatron şirket yemegi veriyor oraya gidicem iş çıkışı.Ordan anneme oglum bugün orda.
menüler paylaşılmış ne güzel.Bi tek lajobamın 4-5 dl ekmekle bulgur pilavı dikkatimi çekti lajobammmmmmmm
hikmet ogluşa geçmiş olsun hava degişimindendir.
yazılarım morken yazmayı daha çok seviyorum
Kalori saymıyorum arkadaşlar sıkıldım biraz ve gereğinden az alınca kilo vermemde çok yavaşlıyor.O yüzden biraz kafama göre takılıyorum.Kilom durma dönemine girerse normal yememe dewam edicem tabi kilo almadan:)Daha sonra tekrar başlıycam bu şekilde daha hızlı gidiyor ve en önemlisi ben sıkılmıyorum:) topiğe geldiğimde 72.5 tum şuan 66 lardayım 6 kilo verdim sizinle çokk teşekkür ediyorum hepinize kocaman öpüldünüzzsizi çokk sewiyorum:)
Öyle tabikisi ortim in şa Allah. ..geçemezler bizi...bende baya yoğun iki gün geçirdim.pestilim çıktı...Selam kızlar. Nerdeyse sabahtan akşama kadar elektrikler kesikti burda. Hiçbişey yazamadım. Öğleden sonra da eşim işten geldi ve çoluk çocuk alışverişe çıktık. Meyve, sebze, bitki çayı ve nesfit aldım yeniden diyet için. Ortağım Nazlma ymış. İnş biz 1. olucaz di mi ortim.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* 1 küçük domates
4 yeşil zeytin * 2 dl ekmek
ara 4 çilek* 1 kupa şekersiz çay
Öğlen 1 tabak makarna
Akşam 1 tabak pırasa * 1 dl ekmek
spor olarak şimdilik sadece markette ve pazarda 1.5 saat yürüyüş. Oğlumu uyutunca da pilates yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?