Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gunaydin citirlar ne var ne yok ben kizi uyutuyorum uyansin kv ye birakip yuruyuse gitcem ama benim vucudum sis yaa reqlden sonra sisligi atamiyorum bi anlamadim gitti sibir oluyorum bugun bolsu bol hareket az yemek kizlar kendime tarih koydum 20 mayisa kadar 70 olcak hatta 69 u gormek istiyorum sıkildim ayni rakamlari gormekten artik mevim yuruyuse baslamissin supersin bu hafta cok iyi olcak
hikossss bomba gibi donmussun 1.5 kiloyu kafana takma vrrirsin hemen :) kocisin suprizini anlat artik :)

günaydinnnnn hatunlar..
İste kahvaltim hikos super geri döndü.
Oglan gece hic uyumadi. Toplasaniz ikimzde 2saat uyumamisizdir.
Galiba grip olacak. Huysuzlugunu baska biseye yoramadim, azda burnu akti.
Ama cok agladigi icin oldugunu dusunuorum.
Hava adanada tuhf, bi yaniyor, bi yagmurr..
Oglan hava degisiminden etkilendi tbi.
Sizler nasilsiniz. Papatyaaaa, kalori sayimina dewam edicem ben.
Artik az yemeye de baslicam. Biraz zor olacak ama ablamlarda yemeye alismistim.

Günaydın kızlar
Nelson üzme kendini azıcık dişini sıksan verirsin sen
Regl şişkinliği ne kötü değil mi
Ben sabah tartıldım ve artık tartımın kafayı yediğine iyice. Kanaat getirdim
Bugün geliyor yeni tartım yarın sabah yeni kilomu yaZar ona göre cuma bildirim yaparım
Biraz ağır bir kahvaltı ettim ama geçen hafta oralarda çok özlemiştim kahvaltıyı i
Orada kahvaltı diye kakaolu kek ve kahve verdiler otelde
Bugün öğle yemeği yemem gün içmene meyve falan yerim
Spora da kaldığım yerden başlamam gerek ama henüz motive olamadım
Hikmetcim çok geçmiş olsun hava değişikliğinden olmuştur
İnşallah en kısa zamanda iyi olur

Son düzenleme:
Kahvaltimi yaptim. Oglan uyandi. Grip oldu kesin. Peditus vermistim sabah. Aksam da veririm. Durumuna gore acilden doktora gosteririz. Suan nesesi yerinde. Midem doldu. Az yiyince de doluyormus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dr. geldim bişi çıkmadı inş ilaçlarım iyi gelir.İçimde iyi bir ses varPatron şirket yemegi veriyor oraya gidicem iş çıkışı.Ordan anneme oglum bugün orda.

menüler paylaşılmış ne güzel.Bi tek lajobamın 4-5 dl ekmekle bulgur pilavı dikkatimi çekti lajobammmmmmmm

hikmet ogluşa geçmiş olsun hava degişimindendir.

oh be yazılarım yine morardı:)
dünkü menüm;
1 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
3 dilim ekmek
4 çay 2 şekerli
4 kuru kayısı
1 ekmeğin 3 te birine kaşarlı domatesli tost
ayran
yarım çikolatalı gofret
4-5 tane cips
azcık cıss yedim ama sabah tartıdaki rakam beni mutlu etti cumaya kadar söylemiycemm:)))

spor olayına gelince yapamıyorum malesef heryerim ağrıyor 3 gündür sanki regl olcam olamıyorumda karnıma bıçak saplanıyor resmen doğum sancısı gibi çok rahatsız ediyor Bu regl düzensizliği 6. aya kadar olabiliyormuş galiba.Ama olmayıncada insanın içine kurt düşüyor ister istemez, bi akıl verin bugün test yapcam olmazsa(((((

yazılarım morken yazmayı daha çok seviyorum
Kalori saymıyorum arkadaşlar sıkıldım biraz ve gereğinden az alınca kilo vermemde çok yavaşlıyor.O yüzden biraz kafama göre takılıyorum.Kilom durma dönemine girerse normal yememe dewam edicem tabi kilo almadan:)Daha sonra tekrar başlıycam bu şekilde daha hızlı gidiyor ve en önemlisi ben sıkılmıyorum:) topiğe geldiğimde 72.5 tum şuan 66 lardayım 6 kilo verdim sizinle çokk teşekkür ediyorum hepinize kocaman öpüldünüzz sizi çokk sewiyorum:)

tatlım ortağım sınavın iyi gelir inşallah..

dün çok üzüldüm ama buğün ite normale döndüm.. ortağım menileriimi leştir...

ekmek ve pilav fazla olmuş..

gözün aydın canım.. şişkinliğinden geçer biriki günden.....yürüyüşe ben de buğün başklıyorum...

papatyam şöyle adam gibi kahvaltıyı inşan özlüyor.. afiyet olsun..
sporabaşla zaman ara verdikçe başlamak zor geliyor...

bbende buğün brz daha iyiyim... moral olrak umarım bu kez verrrim...

tatlım afiyet olsun akşama yinede dikkat etsen..

dr sonuç güzel çıkmış sevndim..

tatlım ne güzel kilo vermişin maşallah.. darışı bana...

gündüz misafirlerim vardı onlarqa kısır yaptım..eeöyleoluncada öğlen yedim.. ama başka yemek yemeyeceğim.. İNŞALLAHHHH

9,00:sucuklu yumurta+2dilim ekmek+3-4 bardak şekersizçay
13,00: halanmış lahana
15,00:1 porkısır yanında bol salata malzemele4ri ile+3yk ezme+ bolca çay
18,00:2yk kısr +2yk ezme+marul+1ceviz

toplam 1380 kalori----kalan kalorilerimmmm 1006

sporarım:45 dak yürüyüş
10 dak bel hareketleri
5 dak mekik
5dak ip atlama

sporlarımı bitireyimn dışarı çıkacağım.. cocuklarda yokken eşimle zaman geçirelim dedik...

Son düzenleme:
Kizlar, oglisin burnu fiş fiş akiyor. Bi de burnu tikali. Kv geldi sagolsun. Sabahdan bu yana uyumadi. Canim cok sıkkın. Diete dewam kizlar, ogle bise yiyemedim. Biraz once ispanak y.mercimekli salata yaptm yedim. Bi dilim cavdar ekmegiyle. Midem dümdüz ..
Neyse ben kacar gorurszr

Selam kızlar. Nerdeyse sabahtan akşama kadar elektrikler kesikti burda. Hiçbişey yazamadım. Öğleden sonra da eşim işten geldi ve çoluk çocuk alışverişe çıktık. Meyve, sebze, bitki çayı ve nesfit aldım yeniden diyet için. Ortağım Nazlma ymış. İnş biz 1. olucaz di mi ortim.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* 1 küçük domates
4 yeşil zeytin * 2 dl ekmek

ara 4 çilek* 1 kupa şekersiz çay

Öğlen 1 tabak makarna

Akşam 1 tabak pırasa * 1 dl ekmek

spor olarak şimdilik sadece markette ve pazarda 1.5 saat yürüyüş. Oğlumu uyutunca da pilates yapmayı düşünüyorum.

Kızlar menüm kötü ama erken kapattım ve yazmam lazım kızın bana.

08:30=1 dl patatesli börek çay(hastanede)1 gofret

14:30=5 köfte,1 kanat,1dl kızarmış ekmek,1 bardak kola,yarım künefe,salata

Az öncede 1 vuç ogluşla karışık çerez şimdi yeşilçay içiyorum.Kötü menüm ama annemdeydim kadın neler hazıradı yemedim eve geldim yemedim.herşeyden yarım porsiyon yemeye çaılışıcam artık.

spor:1 saat yürüyüş

oglumu yıkadım çim adam yaptık bu akşm aktivite olarak.Uyumamış bugün çok yorulmuş.Şimdi uyutup spor yapıcam inş.

Nelson canım spor yapmışsın bravo.Çok istedigmiz bişi olursa elbet yiycez ama sabah yada öglen (özgem hep sabah yerdi)

şüküm:menün çok güzel canım şükü menüsü işte

ayşe:sende benim gibi cıss yemişsin ama yarın daha güxzel olucak.

bu arada bugün regl olmadım karnım davul gibibirde oglum uyuyunca duş alıcam kese yapıcam ve yüzüme kil maskesi

bugün menüm çok saçma sabah sınava yetişeceğim diye kahvaltı yapmadan gittim gelirken de eşim bi sürü simit poğaça aldı valla nasıl yedim bilmiyorum ama karnım doyunca aklım başıma geldi de biraz geç olmuştu
neyse yinede paylaşacağım kötü menümü

öğlen yarım simit, 1 puaça 4-5 çatal reçel, 1 kk peynir, çay
saat 4 gibi de kv de ye gittik 1 patatesli börek, 2 tane kabak çiçeği dolması, 1 dlm kadayıflı muhallebi, 1 kşk da oğluşun çorbasından

bugün böyle oldu yarında saçma olur menüm muhtemelen kusura bakma nel ortiim senin menüne gelirsek akşam kısır yerine başka bişey yeseymişsin keşke ama yinede benim gözüme batan pek bişey olmadı:44: eşinle de güzel vakit geçirirsiniz inş bizde bugün oğluşu kv bırakıp bi saat sosyete pazarına gittik eşim pek sevmez öyle yerleri ama nerden estiyse işte gidelim hadi dedi hiiiç acele ettirmeden gezdi benimle

Öyle tabikisi ortim in şa Allah. ..geçemezler bizi...bende baya yoğun iki gün geçirdim.pestilim çıktı...
Dünden bahs edeyim..dün ben wc nin önünden geçerken ne gpriyim..küçük kızçem tuvaletin başında ve temizleyivi güzel kokan ilaç yokmu onu yiyor.iki eli ve ağzı tamamen ilaç olmuş...çok korktuk.hemen ağzını ellerini yikadım.su içirib yoğurt yedirdim sonrada doğru acile..neyseki sacede birazcık boğazinda kalmışdı.onun için ilaç yazdı..onu kullanıcaz 3 gün.ömrümden ömür gitti.o kadar korktumki sesim kısıldı...hep kapalı tuvalet imiz.ama Nazlı açık birakmış kapayı unuttum dedi anne..
Bu gün de kociş bizi gezmeye götürdü..baya baya gezdik.çok yoruldum..bide dolgu topuklu giymişdim.bu yüzden ayaklar gitti bendeyok şuan hissetmiyorumda e tabii 7.5 saat gezdik tam.bu yüzden.alışık değilim diye.tam 5 yıldır doğru dürüst gezmiyorum....işte böyle bende haberler..birde unutmadan.yatın belki misafirim gelicek. .tam belli diyil..maşallah 4 çocukları var..bu yüzden enerci neyin depolamalıyım..
Ortim menün super.ben utanıyorum yazmaya. Ama yarın super menüyle olucam karşında..
Hikom evine dönmüşsün...kilo almışsın ama.....üzülme artık evindesin verirsin onları sen..
Canlarım çok yorgunum yatınıyorum...tel.elimden düşücekisimlerinizi yazmadım tek tek ama şuan jhepiniz beynimde dönüyorsunuz isimlerinizlesizleri çok seviyorum. .sayenizde baya kilo verdim...dahada vericem vericez hep beraber..fit olucaz...

Günaydın kızlar
Yine iyi bir kahvaltı ettim. Dün tartım geldi. Önde yenisiyle sonra eskisiyle tartıldım. Gerçi eskisi biraz dandik durumda ama. Ikisi de hemen hemen aynı tarttı.
Siz de ne var ne yok. Neler yapacaksınız bugün

Gunaydin kizlar dun misafirolim vardi giremedim
1183 kcal aldim
Ebrum ortagim senide yalniz biraktim ama sana so bu hafta senibn icin kilo vercem
Bugunku menum
Sabah 3 dilim ekmek 1salatalik 1cherry domates 1yk tulum peyniri 1tk kaymak 1ck sarelle mantarli yumurta 1 zetlytin
Ara 1 pportakal 4cilek
Aksam ispanak yogurt
Ara 1portakal 1elma
Sabah 1.30 saat pazar gezmesi ama 1saat olarak ekledom
Toplam 913 kcal evi temizleyince hava bozmazsa kizla disariya cikariz

Kizlar, gece acile gittik. Totodan fitil verdiler. Bi de burnu tikali diye buhar verdiler. İlac yazildi. İciriyorum. Simdilik iyi, ama uyuyor. Hava gusel ailecek balkonda oturuyoruz. Yememe dikkat ediyorum. Midem kücüldü bile. Mutluyum.
dun cok uzuldum oğlişime. Burnu tikali olunca ailecek mahfolduk. Neşesi yerindeydi ama.
Herkes nasil iyimii..
Gülüm bugun evine dönecekti. Gelir kesin.
Kewoda spporlari super ..
Sizi seviyorum.

Mutlu pazarlar,dün kızımla parkta oynadık,ev temiZliği yaptım,akşamda dayımın yanına gittim geç döndük baya,yemek olayını dün kaçırmadım şükür,bu sabahta eşim kızım dışarda kahvaltı yaptık,sabah erken kalkıp börek ve patates kızartması yaptım buzluktan poğaça çıkardım aldık kahvaltılıkları doğru dışarı,uçurtma uçurduk koştuk zıpladık çimenlerde yuvarlandık en son bitkin bi halde eşimle çimelere yattık o sırada azıcık kestirmişim :) şimdi duşumu aldım ojemi sürdüm kuaföre gidiyorum,ortağım açım aç ama yemiyorum duy sesimi

selam kzıalr yorucu ve güzel bir gün geçirdim..

menümü yazayım daha ev çamaşır bir sürü işim var..

10,00: karışık kızartma+5 dilim ekmek+1kk tulum+1zeytin
15,00: 1 porsuyun tavuku güveç+yeşil soğan+5 dilim ekmek
19,30:1yk makarna

buğün ekmekğim çok oldu..

kalorilerim 1650

kalan kalorilerim 1200

sporlarım
1saat bahçe işleri
10dak odun kırmak
3 dak mekik
30 dak ütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…