- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.641
selam çıtırlarım şükür sınavı atlattım pek iyi geçtiği söylenemez ama bakalım hayırlısı artık
duşumu aldım yüzüme bakım yaptım yata
menüme gelirsek
öğlen sınav sonrası 3 dlm yumurtalı ekmek, 1 çatal reçel, 2-3 dlm peynir, dereotu, kendi kaynattığım şekersiz vişne suyu 1 bardak
öğleden sonra 3-4 dlm daha yumurtalı ekmek yedim biraz dereotu
şimdi de acıktım ama ne yesem ekmek yemeden az kalorili diye düşünüyorum daha yatmama çok var dayanamammm
sınavdan dönüşte yürüyerek geldim eve 50 dakika yürümüşüm gelir gelmez duşumu aldım kesemi yaptım, yüzüme maske yaptım, yatak odasını süpürdüm sildim sonra yemek yedim bu arada baya yağ yakmışımdır dimi :44:
şimdiiii nel ortiim sana gelirsek ekmek işini yine abartmışsın ama bugün bende abarttım yarın bomba menülerle dönelim olur muubu arada bahçeli evde mi oturuyorsunuz bahçe işleri odun kırma falan stres atıyorsundur ne güzel
mevcanım çok geçmiş olsun. güneş çarpmış olabilir. ben her yıl otele gittiğimde bi fenalaşırım. halsiz düşerim.
eşin haklı bence senin zaten kilo verecek yerin yok. aynı şeyi Nelson için de söylüyorum hep.
kendine dikkat et. bence bir süre diyete ara ver. spora devam et.
tekrar geçmiş olsun.
ne güzel bir hobi edinmişsin çok sevdim.selamgüzelim.. akşamı hafifi kaparıtsan harika canım.. ama ara ve ana öğün şaklinde beslenmeliyiz sanırm..
biz bahçeli evde otrmuyoruz tatlım..
eltimin yazlığı var. o bahçe ileri ile uğraşıyor..
bana da orada bir bahçe yaptık.. üç haftadır hafta sonu bir gün gidip tohum falan ekiyorum. ve aslında bahçe işlerinden hiç anlamam...
odunları da odun semaverinde çay demlemek için küçültüyorum.. zar zor.. o semaverdeki çaya bayılırım.. öyle güzel bir hafta sonu geçiriyıruz. yorucu oluyor ama güzelde oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?