- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.661
bir türlü başlayıpda bitiremediğim bir diyete daha başladım hayırlısı. dr insülün direncin var dedi.bir anda acıkıp deli gibi yiyorum..kilo veremedikçe moralim bozuluyor. bir zamanlar en büyük zevkimken alışveriş doğum kilolarını veremedikçe nerdeyse ağlayarak çkıyorum mağazalardan. eşimde üzülüyor ben mutsuzum diye. oda çok sever alış verişi bana bir şeyler almayı. en son alış verişimizde ağladım resmen beni eve götür diye.hiç bir şey istdiğim gibi olmuyor üzerime alışmamışım bu kiloya. pfffff
Hosgeldin.
Bende senin gbiydim. Magazaya girmekten nefret ederdim. Kilo verdim ama yetmiyor.
Sıkma canini,burdaki kizlar super motive ederler
Benim motivem kacti ama gelir ins.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aramıza hoşgeldin. Ümitsizliğe kapılma hemen canım. Kolay olmuyo tabii ki zaman alıyo ama azmedersen sık sık, azar azar yersen zayıflarsın. 2-2.5 saatte bir hafif bişeyler ye. O zaman öyle aşırı acıkmadan ve kalorisi az şeyler yiyerek günü tamamlarsın.bir türlü başlayıpda bitiremediğim bir diyete daha başladım hayırlısı. dr insülün direncin var dedi.bir anda acıkıp deli gibi yiyorum..kilo veremedikçe moralim bozuluyor. bir zamanlar en büyük zevkimken alışveriş doğum kilolarını veremedikçe nerdeyse ağlayarak çkıyorum mağazalardan. eşimde üzülüyor ben mutsuzum diye. oda çok sever alış verişi bana bir şeyler almayı. en son alış verişimizde ağladım resmen beni eve götür diye.hiç bir şey istdiğim gibi olmuyor üzerime alışmamışım bu kiloya. pfffff
Kizlar, canim sıkkın. Oglan sabah 7de uyandi. Bi oglen uyusun dedm 10dk uyudu, kocise gelen msj sesine uyandi. Bu saat oldu uyumadi. Yatagina koydum iceri gittm . Uyurdiye yok vik vik kuş gibi ötüyor. Sua ayagmda salliorm yok uyuyacagi yok kriz icindeym. Bogazmda agri, aksam gelior halsizlk de basladi. Sinirlerm yiprandi . İstanbulda her ögün uyuyordu. Burda yok yok.
Diete de uyamiorm. İyice saldim.
Kendime gelemiorm.
Msj atim de kocise tartiya pil alsin
Neyse aksama ugrarim hoscakalin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlar kızlar
Doruğun annesi aramıza hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloyu verebilirsin
Nelsonum maalesef spora başlayamadım umuyorum yarın akşam yapacağım. Birazcık ara verince motivasyon düştü.
Hikmet'im üzülme çocuklar sürekli huy değiştiriyor zamanla düzelir . En büyülerine hava değişimi bence. Bu arada kilonu merak ediyorum
Akşam üstü çarşıya çıktım bugün. Şi çamaşırı çorap üçümüze birden pijama takımı aldım. Bi sürü para verdim ne pahalı bu iç giyim böyle ya.
Menüm fena değil yazayım siz ede
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir
10:30 5 adet yeni dünya
12:00 bşr kase ezogelin cacık salata 4 yk kısır
16:00 kivi
17:30 4 yk taze fasülye 3 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek
İyi akşamlar kızlar
Doruğun annesi aramıza hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloyu verebilirsin
Nelsonum maalesef spora başlayamadım umuyorum yarın akşam yapacağım. Birazcık ara verince motivasyon düştü.
Hikmet'im üzülme çocuklar sürekli huy değiştiriyor zamanla düzelir . En büyülerine hava değişimi bence. Bu arada kilonu merak ediyorum
Akşam üstü çarşıya çıktım bugün. Şi çamaşırı çorap üçümüze birden pijama takımı aldım. Bi sürü para verdim ne pahalı bu iç giyim böyle ya.
Menüm fena değil yazayım siz ede
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir
10:30 5 adet yeni dünya
12:00 bşr kase ezogelin cacık salata 4 yk kısır
16:00 kivi
17:30 4 yk taze fasülye 3 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?