Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bir türlü başlayıpda bitiremediğim bir diyete daha başladım hayırlısı. dr insülün direncin var dedi.bir anda acıkıp deli gibi yiyorum..kilo veremedikçe moralim bozuluyor. bir zamanlar en büyük zevkimken alışveriş doğum kilolarını veremedikçe nerdeyse ağlayarak çkıyorum mağazalardan. eşimde üzülüyor ben mutsuzum diye. oda çok sever alış verişi bana bir şeyler almayı. en son alış verişimizde ağladım resmen beni eve götür diye.hiç bir şey istdiğim gibi olmuyor üzerime alışmamışım bu kiloya. pfffff

Kizlar, canim sıkkın. Oglan sabah 7de uyandi. Bi oglen uyusun dedm 10dk uyudu, kocise gelen msj sesine uyandi. Bu saat oldu uyumadi. Yatagina koydum iceri gittm . Uyurdiye yok vik vik kuş gibi ötüyor. Sua ayagmda salliorm yok uyuyacagi yok kriz icindeym. Bogazmda agri, aksam gelior halsizlk de basladi. Sinirlerm yiprandi . İstanbulda her ögün uyuyordu. Burda yok yok.
Diete de uyamiorm. İyice saldim.
Kendime gelemiorm.
Msj atim de kocise tartiya pil alsin
Neyse aksama ugrarim hoscakalin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hosgeldin.
Bende senin gbiydim. Magazaya girmekten nefret ederdim. Kilo verdim ama yetmiyor.
Sıkma canini,burdaki kizlar super motive ederler
Benim motivem kacti ama gelir ins.

işte ihtiyacım olan şey. eşim sağlığındanmı olucaksın ye diyip duruyor. yemekte azıma tıkar zorla açsın sen diye.yani nasıl vericem bilmiorum

Aramıza hoşgeldin. Ümitsizliğe kapılma hemen canım. Kolay olmuyo tabii ki zaman alıyo ama azmedersen sık sık, azar azar yersen zayıflarsın. 2-2.5 saatte bir hafif bişeyler ye. O zaman öyle aşırı acıkmadan ve kalorisi az şeyler yiyerek günü tamamlarsın.

Hikom canını sıkma, bebeklerin eski uyku düzenine alışması zaman alıyo. Yaşadığımız her değişiklikte huy değiştiriyolar. Gündüz uyumamış ama inşallah gece aralıksız uyur da rahat edersin biraz. Farklı şekillerde uyutmayı dene. Ev salıncağı alın. Benim oğlum aylarca ev salıncağıyla uykuya daldı. Sonra huy değiştirdi ve ayakta sallayarak uyumaya başladı.
Biraz da hastalığından sıkıntısı var sanırım. Fitil veya calpol ver. Hem rahatsızlığını giderir hem de uyku verir.

Kahvaltı 1 domates* 1 salatalık* 4 yeşil zeytin
1 kk büyüklüğünde peynirli tepsi böreği *çay

Öğlen 6-7 yemek kaşığı menemen(yumurtasız seviyoruz)
2 küçük biber dolması

ara 1 yeşil elma* 1 kupa yeşilçay

Akşam 2 küçük biber dolması * 1 bardak meyvesuyu

spor 30 dk yürüyüş ve 30 dk pilates

İyi akşamlar kızlar
Doruğun annesi aramıza hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloyu verebilirsin
Nelsonum maalesef spora başlayamadım umuyorum yarın akşam yapacağım. Birazcık ara verince motivasyon düştü.
Hikmet'im üzülme çocuklar sürekli huy değiştiriyor zamanla düzelir . En büyülerine hava değişimi bence. Bu arada kilonu merak ediyorum
Akşam üstü çarşıya çıktım bugün. Şi çamaşırı çorap üçümüze birden pijama takımı aldım. Bi sürü para verdim ne pahalı bu iç giyim böyle ya.
Menüm fena değil yazayım siz ede
07:30 domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir
10:30 5 adet yeni dünya
12:00 bşr kase ezogelin cacık salata 4 yk kısır
16:00 kivi
17:30 4 yk taze fasülye 3 yk bulgur pilavı 1 dilim ekmek

Şükü, aksam 9bucugu geciyordu uyudugunda. Bende fenayim. Halsizim.
Papatyacim, kv lerde tartildimm. Dogru tartior dedi. 76küsürdü. 1.5kilo aldim.
İns daha da almam. Fenayim cunku. Yiyorum tartisiz motive olamiorum.

Bogazim agriyor kizlar.. biraz sonra uyucam. Oglana arada öksürük krizi gelior.
Bide cok salya akiyor agzindan.
Şükü, acilw gtmistok. İlac verdi. Antibiyotk veriorum. Atesiyok diye calpol ve dolveni biraktim. Fitil var da doktor ver demedi.ne bilim korkuorum yanls bise yapmaktan.
Hastanede acilde igne yapilmasini istemedm. Korktm bise olur diye.

Dorugunanneso isim neydi, esleri dinlememk gerek bna da soylenir kiloma, sonra gece der bise yiyelm hadi yee. Tuhaflar

Ortagin olarak sana layik olamiyorum malesef.
O motive dusuklugu bende de war. Oglan hasta, ben hastaaa.
Diyete adapte olamiorum.
Menun guzel. İc giyimde malesef cok pahali yaaa, ama onemli kaliteli olmasi. Ee kalitede pahali

Gecikmeli menum
Sabah 1/2yufka (annecigim gonderdi) 1 yumurta 2haslanmis patates 1 salatalik şekersiz çay 1t.k sarelle
Ogle 1acma
Aksam minnacik 1tane biber dolma 1dilim ekmek 1yk yogurt
Ara 1portakal
20dk yuruyus
Kalan 804kcal acim ama portakal yedim uyuycam simdi bu hafta tekrardan 59 lu bi rakam gormek istiyorum
yarin da kizkardesim gelcek sabah erken kalkcam evi temizlerim kurabiye ve sarma yapcam ve patates salatasi ama cok kacirmiycan 1000 kcali hic gecmiycem gecersem spor yapip eriticem sıkıldım bi al bi verden en yakin zamanda 56 olcam
Kardesim iki gun kalcak o varken spor daha eglenceli olur hem birlikte yapariz

Hikom mevcanım geçmiş olsun canlar. ..bende halsizim. Tansiyon 80 40.tedavi aliyorum damardan..yeni gelen arkadaş hoş gelmiş sefa getirmiş.
Ortim canım bu gün sana layık olamadım.misafirlikde idik..senin menün super...ben akşam manti yedim ayip olmasın.pek sevmem açıkcası. ..hayir diyümedim.haftalardir en ufak sporda yapamadım. Yarin söz veriyorum güne koşuyla başlıycam.ve dikkatli olucamki biz kazanalım dimi.hafta önümüzde daha dimi

Mewcan gecmis olsun birak diyeti sagligin daha kiymetli esin de istemiyosa yeter bu kiloda kal
Hikmet canim size de gecmis olsun dikkat edin kendinize hasta olunca cocuklar daha nazli oluyo ama iyilesince duzelir ins
Benim kizda ust disini cikartacak bi haftadir atesleniyo ama daha bisey yok napcaksam bide cok huysyuz surekli kucak istiyo nie bu kadar uzun surdu anlamiyorum alt dislerini cok kolay cijartmisti

didem bizim oğlan da üst dişlerini zor çıkarmıştı sanırım alt dişlere göre biraz iriler o yüzden, şimdi de köpek dişi çıkacak ama hala bekliyoruz ha çıktı ha çıkacak derken haftalar geçiyor huysuzluk bitmiyor..

hasta olan herkese geçmişler olsun dikkat edin kızlar kendinize bebişlerinize

hemen menüme gelirsem
sabah... 1 yumurtadan pankek yaptım 4 e böldüm 3 parçasını yedim, 1 dilm peynir, yarım mandalina
ara... marul yedim bi kaç dal
öğlen... boool yeşillikli kısır 1 por, 5-6 dal marul, 2 yk mantı
akşam... 5-6 yk pilav, 1 parça fırında tavuk, 1 dlm peynirli börek
ara... 1 bardak çay yarım halka tatlı
mantı pilav ve tatlı fazla oldu ama ekmek yemedim hiç nell bak ben sıfır ekmek tüketiyorum ona göre hadi beni geç

günaydın çıtırlar

hepinize çok teşekkür ederim

şükür bugün daha iyiyim,akşam yine hafif baş dönmelerim oldu umarım çarçabuk atlatıcam

akşam eşimle buluştuk önce iğnemi yaptırmaya gittik,çok acıtıyor ya popom şişti pöff

ordan beraber pazar market alışverişi yapıp kızımızı almaya gittik,tabi kızım hemen kv söylemiş hastalandığımı kadıncağız nasıl üzüldü ağladı

evde yemeğim yoktu eşimde kahvaltı yapalım dedi,saat geç olmuştu ama korkudansalatalık domates peynir ve yumurta yedim

sonra beraber mutfağa geçip 3 çeşit yemek+ salata yaptık başım dönüyor diye ay karıcığım ay karıcığım modundaydı eşim

dün kızımı yatırırken anne lütfen ölme daha sen çok küçüksün anneanne olunca öl tamammı dedi,eşiminde benimde moralimiz yerle bir oldu of çocuklar

neyse benden bu kadar işim çok fazla izin istemedim,yarın tatil belki perşembe günü bi kaçamak yapabilirim.

hadekam sendin snaırım soran

boy 162

kilom 60-61 arası tartım bozuk bilemiyorum tam

vermem gereken bi 4-5 kilo canım

bu topicte bi kere 58 i gördüm o zaman eşim zayıfladın diye kızmıştı,şu an çok memnun halimden ama ben deilim

kilom sadece simit kısmımda

ebrulim menün ğüzel.. ama pilavla ekmek olmamış,, akşam barbunyu iyi az yemişşin..

bende durum vahim.. lajoba ortağım ama buğün ekmek kotasına uyacağım...iyi bir menü çıkarırım diye umut ediyorum.. bu hafta 58 in altına düşmeliyim.. inşallah..

şükran evet tatlım ekmeği azaltalım.. 1 er dilim sabah öğle akşam 3 dilim olmalı en fazla.

. işim çıktı daha yazacağım.. ğelirimmmm

şüküm: menünü begendim.Sahi sen o tarafta oturuyordun unutmuşum.Yoksa bi çay içerdik buluşup

mevcan:ah bu çocuklar bi laf edip insanın içini kıyım kıyım yapıyorlarEşin yardımcı oluyor ne güzel.23 NİSANDA dinlen evin keyfini çıkar.Kendine dikkat et canım azcıkta olsa ye halsiz düşme.

nel:haklıısn pilav ve ekmek olmamış.Sadece sabah ekmek yiyordum aslında dün kaçırdım ama yine aynı uygulama devam edicek sadece sabah ekmek.

didemrtimmmmm menün güzel 1000 kalorinin üstüne çıkmayalım ve 1. olalım.:13:Kızının dişleri ateş yapıyordur huysuzluk etmesi ateşlenmesi normal canım.zor büyüyorlar.

hikmet: geçmiş olsun ikinizede .sıcak bişiler iç bogazını yumuşatır.

dorugun annesi:bizdede oluyor canım bıkıyoruz sıkılıyoruz ama yinede burdan kopamıyoruzAramıza hoşgeldinn

lajobaa:ekmeksiz nötr lajoba neli ekmekten anca sen vazgeçirtebilirsinama keşke ekmek yiyip mantı ve halkayı yemeseydin.ekmek 65 cal ama halka.....((

nazlm:dikkat et canım kendine.Sözünü tutup koştun mu bakim:)

Son düzenleme:
selam kızlaar

oğluşum 5. dişini de çıkardı vee 2 gündür bi kaç adım atıyo pıtır pıtır keyfimiz erinde küçük beyimle

ebrum haklısın ama ekmek günlerce yemesem aramam da halka tatlıyı görünce dayanamam aslında yarım yediğime şükrediyorum amaaa kalanı ve +1 tanesini sabah kalkınca yedim midemi şenlendirdim sabah sabah artık günün geri kalanında telafi etmeye çalışcam

nel ortiim hadi bakalım göster kendini bu hafta bak bugün süper menü bekliyorum beni hayal kırıklığına uğratmaa üzülürüüm

şükran abla beni sormuşsun sağolasın iyiyim çok şükür sen nasılsın? menülerin süper özlemişiz senin süper menülerini görmeyi bırakma biziiii

Kizlar benide alin araniza 😔 bende 23 yasinda bi anneyim 5 yasinda bir oqlum var boyum 1.50 kilom 64 yaza kadar en azindan 53 olmak istiyorum ☺

papatya hb. saolcanım inşllh verebilirim. sırtımıza yük vallahi bu kilolar.
hikmet cim bebeklerimiz aynı gibi gözüküyor.acaba diştenmi huzursuz annesi. bizimki dişleri tamalayamadı bir türlü habire ıkarıyor. iştahsız ve huzursuz. e uykusunuda etkiliyor.rabbim şifasını versin tatlım.annelik bu kadar zor işte. bende akşam oluncabitmiş oluyorum resmen peşinde koşmakdan. aman canları sağ olsun.zor iş kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…