- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.681
Kizlar benide alin araniza 😔 bende 23 yasinda bi anneyim 5 yasinda bir oqlum var boyum 1.50 kilom 64 yaza kadar en azindan 53 olmak istiyorum ☺
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napim hikmetim tek başıma takılıyorum ugrayan yokmenün harika hiko menüsü işte bu
Günaydın kızlar
Betül Didem gözünüz Aydın. Kardeşleriniz gelmiş.
Ayşeyılmaz aramıza hoşgeldin.
Hikmetcim hadi bakalım kolay gelsin. Hayranım senin kv ile ilişkine. Ayyyy benim ki tam allahlık.
Kızlar neden biz motive olamıyoruz güya bu hafta yarış içindeyim ama hem sayımız azaldı hem de motivasyonumuz yerlerde.
Ben dün spora başladım çok şükür. Eşimle beraber akşam 1 saat yürüdük Dışarda. Lesli mi daha iyidir dışarıda yürüyüş mü sizce
papatya saol canim valla kizlar ben baya motiveyim 20 mayosa kadar 5 kilo vericem arkadasla iddaya girdik bakalim ins basaririm diyet tam gaz devam bende spor deseniz hergun 45 50 dk yuruyus yapiyorum bana cok iyi oluyo bacaklarim ve kalcam sıkilasti aslinda benim termal sortum var onu giyip yurusem daha cok faydasini gorurum ama fermuari bozuk yaptirmam lazim hikoss meyve ye canim biraz toparlarsin kendini canlar simdi kizimi uyutuyum yuruyuse cikicam kv saolsun geliyo kizin yaninda duruyo bende yuruyorum :)
Canım sen niye böyle oldun?Ekmeksizde doyulabilcegine inandır kendini.Sadece sabah ye benim gibi.ögle ve akşam ekmeksiz ye.Menemen patlıcan vs ekmeksiz tabi yenmez ama onuda 1-2 dl yetin lütfen.kızlar menumü yazayımmm kaçaçağım..
ekmeği yine abarttım..
hastayım ve yorgunluktan ölüyorum.
1dilim ekmek üzerine 1kk tulum
ara:3ü bir arda kahve
öğle:1,5 por nohut+4dilim ekmek+4yk ezme
ara:1 soda+1mağmun dondurma
ara:türk kahvesi+4yk nohut
20,30:1 sahanda yumurta+çeyrek yufka
2,5 saat yürüdüm dışarda.. ayaklarım mahvoldu..
kalan kalorilerim...1550
ortimmmmmmmmmmm kardeşin gelmiş ne güzel hoşgelmiş ama yeşilçay ve yulaflı ikram et onaKizlar kardesim geldi simdi cay iciyoruz bugun 1389 kcal aldim oliyi geceler hepinize
Canım kardeşin ne gelmiş ne güzel.ohh kv ne güzel bakıyor ve sende ne güzel yürüyorsungumaydin kizlar dun kardesim ankaradan geldi butun gun onunlaydim o yuzden gelemedim umarim herkes iyidir mevcan nasil oldun canin ??
hikoss oglunda sende iyisinizdir umarim
lajoba canimm valla goya hep evdeyim o kadar yogunumki sen nasilsin minik kuzu nasil yeni disiniz hayirli olsun :)
sukrancim valla yuruyus cok iyi geliyo bana alis veriste eh iste sevdigim bizey uzerime olmazsa moralim bozuluyo artik gitsin bu kilolar
geçmiş olsun greyfut sıkıp içmişsin yine sıkıp iç canım.Ogluşada portakalla karıştırıp içir.Kahvaltın nefif görünüyor.Oglis arabasiyla oynuyor, bende size yazim dedim. Bugun yediklerime full dikkat edicm.
Dun aksamustu 20dk leslie yaptim. Oglan pek izin vermedioglisin burnu hala akiyor.
Bende halsizim ,, iyilesemedik bir turlu. Grip degilim ama hapsiriorum. Nezle mi nedir
Yorgun hissediyorum kendimi.
Günaydın kızlar
Betül Didem gözünüz Aydın. Kardeşleriniz gelmiş.
Ayşeyılmaz aramıza hoşgeldin.
Hikmetcim hadi bakalım kolay gelsin. Hayranım senin kv ile ilişkine. Ayyyy benim ki tam allahlık.
Kızlar neden biz motive olamıyoruz güya bu hafta yarış içindeyim ama hem sayımız azaldı hem de motivasyonumuz yerlerde.
Ben dün spora başladım çok şükür. Eşimle beraber akşam 1 saat yürüdük Dışarda. Lesli mi daha iyidir dışarıda yürüyüş mü sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?