Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın kızlaar nasılsınız umarım hepimiz için güzel bi gün olur

dünkü menüm
sabah...2 yumurtadan omlet, 1-2 dlm peynir, 1 dlm ekmek, yarım mandalina
ara..... 1 avuç karışık çerez, yeşil elma
öğlen.... 1 kase tarhana, 1 dlm ekmek
ara.... 4-5 tane fındık
akşam... 1 kase tarhana, 1 porsiyon zeytin yağlı yeşil fasülye, 5-6 kaşık pilav

10 dk ip atlama

nelson bak kızıyorum ama tamam sabahki ve öğlenki ekmekler hadi neyse diyelim de o 1,5 nohut ne yaa az ye diyoruz sen fazla fazla indiriyosun göbüşün gittikçe büyüycek haberin olsun biz çıtır olcaz sen şişko sen ekmeklerinle mutlu mesut yaşa istersen ha ne dersin biz sizin aranızı bozmayalım gücenme canım ama dost acı söyler kendine gel lütfeen az yemeye çalış bana da kızma bunları söylüyorum diye

BUGÜN:

SABAH:2 dl ekmek,kk peynir,kahvaltılık sos(salça diye ekledim)
ara:1 nescafe clasic

ÖGLE:yarım kase yayla çorba,2 minik baget,50 gr yogurt,yarım kase patates salatası

ara:1 çay ,1 çatal

yeşilçay

Akşam:1 tabak ıspanak(pirinçsiz),50gr yogurt

spor:

yürüyüş:40 dk
bisiklet:5 dk
mekik:5 dk

ya ender saraç yada slin in 6 yaparsam kaloriden düşerrim.

[1] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 5 dak. 17
[2] Mekik 5 dak. 53
[3] Yürümek (Asfalt) 40 dak. 186
[4] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 1 100 gr. 69
[5] Zeytinyağlı Ispanak 1 PORSİYON 212
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Çay 1 ADET 5
[8] Çatal 1 ADET 50
[9] Nescafe Gold 2 GRAM 4
[10] Yayla Çorbası 0.5 PORSİYON 58
[11] Patates Salatası 0.5 KASE 218
[12] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134
[13] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
[14] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[15] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 678 kal.

tarih kalori Sil
2014-04-23 678
2014-04-22 853
2014-04-21 953
Toplam 2484 Kal.
Ortalama 828 Kal. ( 3. gün )

2014-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Zeytinyağlı Bezelye 1 PORSİYON 225
[2] Cicibebe 10 GRAM 42
[3] dost süt 0.5 200ml 30
[4] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[5] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45
[6] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110

Simdilik bu kadar, bezelye yemegini birazdan yiceem.

kzılar geçmişe bir göz gezdirdim

ebrulim ve lajoba ekmeksiz doyabiliyorum ama gözüm aç misali..zor bir iki gün geçirdim.. ama ne deseniz haklısınızz....sabah bir eksi geliyorum bir artı.. yemesem vereceğim belli ama yazık bana... elimden geleni yapacağım...şu an itibar, ile yeme işim bitti..

buğün çok düzensiz oldu.. kahvaltıyı yetiştiremedim.. oraya buraya koşturdum..
buğün kü menumuü yazayım..

8,00:2 tane top kek---426 kalori
13,00:bulgur pilavı+2yk et+ayran___ 600 kalori
15,00:5 adetçiğ köfte+2yk salata + çay şekersiz___270 kalori

toplam 1334 kaloiri...... kalan kalorilerim...870

sporlarım....

gündüzkü koşturmamı saymıyorum...

45 dak yürüyüş
20dak yürüyüş
5 dak mekik
5dak ip atlama
10 dak bel hareketleri

su daha çok içmedim.3 litre içeceğim..
2 bardak yeşil çayımıda akşam içeceğim.. acıkınca..

sporarımı da şimdi yapacağım...

hikmet: bakım yapmışkalorinde çok az bravo acıkırsan meyve yogurt ye canım.

lajoba:menünü çok begendim canım.Motivende güzel.Nelson konusunda hemfikiriz.Ama bizi kırmayıp sadece 3 dl ekmegi geçmiycek eminim.

nelson:top kek ne kadar tutabilir seni.Ama telaşın varmış.Düzene girip doyurucu şeyler yiyeceksin inanıyorum.

didemmmrtagıımmm nerdesin?Kardeşine ikramda sınır koyma ama kendine koy1.olmalıyızzzzz:13:

diger kızlar sanki yarışmıyormuş gibi yoksunuz

Son düzenleme:

sağol canım evet çok motiveyim farkettim ki kaç haftadır 65 de takılıp kaldım yapıştı 65 üzerime sanki bu hafta bu zinciri kırmaya kararlıyım zaten bu hafta da 64 ü göremezsem ya şok diyet yapacağım yada diyeti bırakıp homili gırtlak yemeye başlıycam nel konusunda valla ben ortime güveniyorum, bugün itibari ile bi düzene sokar kendini demi ama nel senin menün de süper canım hadi bakalım kim tutar bizi verelim kiloları da çatlasın elalem

nestle bitter gofret yedim kızlar çok canım tatlı çekiyor.cumadan sonra tatlıcıya atıcam kendimi tutmayın beniiiii

Kizlaaaaar, kv cagirdi. Yürüyüs yaptik. Sonra bi cafeye oturduk. 3top dondurma yedim. 3bucukta ewden cikmistim, yeni geldik. Oglan yoruldu, uyuttuum. Duş alicam mis gibii..
Kocişe de sıkma yapicam. Sabah hamuru yogurmustum. Duşdan sonra sogani kavurup, lor peynirle birlestiricem. Sonra iç harcim hazir olacak. Yememeye calisicam. Sıkmayı.
,, serciş gordüm seniiii ,, nerdesinnnnn

canlarım hakılsınız.. kızın banaki kendime geleyim...

buğün o menumün üzerine 1az şekerli türk kahvesi ile 3 çağla yedim... kaçamaklarım bile kalorisi en az olandan oldu...

sizleri çok seviyorum...

yaptığım düzüensiz beslenmelerde fırçalayın beni.. anca beni kötek kendimme getirir....

nel afiyet olsun şekerim türk kahvesi ohhh sefan olsun menünü beğendim ekmek yoktu gördüğüm kadarı ile

ebruu bende tam motiveyim derken eşim baltaladı menümü neyse fazla abartmadım ama

sabah..... 1 yumurtadan peynirli omlet, 1-2 dlm peynir, 5 zeytin, 2 çatal ucuyla reçel, yarım mandalina
ara....
öğlen.... 1 kase tarhana tam 5 yemek kaşığı falandı hepsi
ara..... 4 hurma, 3-4 tane çilek
akşam..... 5 dilim mevlana pide 1 bardak kola

spor yok henüz ama yaparsam yazarım ayy sabahki arada ne yedim acaba hatırlamıyorum :44:

teşeşkkür ederim güzelim.. kekler varya ekmek yemedim.. zaten bulgur pilavı da vardı ekmeğe ne gerek var demii..zaten bir haftadır bir aylık ekmek yedimkiii..buün ara vermzsemm beni yaylım ateşine tutacaksınız...

ama acım..

eşimm şimdii mısır patlatıyor... benim diyeti sabota etmek için ama YEMEZLER GÜZELİM... çay içeceğim bolca.. yeşil ve şekersiz çay bolca...

menün güzel tatlım...

Son düzenleme:
Kılzar iyi geceler. Bugün de gelemedim. Sabahtan 23 nisan gösterileri için kızımın okuluna gittik. Aşırı bi kalabalık vardı. Doğru dürüst hiçbişey izleyemeden geri geldik. kızım da çok sıkıldı ve anne eve gidelim dedi. Okuldan dönüşte de kv lerdeydik. Eşimin akrabaları yengeler, kuzenler, ablalar filan ordaydı. Öğleden sonra da mangala gittik. Akşama kadar oralardaydık. Eşim benim annemleri de çağırmış. Çok sevindim. yorucu ama güzel geçti.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta* 3-4 çatal patates kızartması
5 yeşil zeytin * çay* 1 dl ekmek

Öğlen 2 dl tost ekmeğinden yağsız kaşarlı tost ve ayran

ara 1 bardak meyve suyu

Akşam 2 tavuk but * 1 pirzola 1 bardak kola
2 dl ekmek

spor 100 ip atlama * yarım saat pilates

kızlar leslie ve diğer sporların videoları youtube den başka sitede var mı? sizler nasıl bulabildiniz?

Iyi. Gecelerrr canlarr nasilsinz gelemedimm gezmelerdeydim gene:))
Hava cok guzel di ilkk once avm ye gidicektik kizim da gelicekti bizimle ama annemlere ugrayinca onu biraktik annemlerde
Dogru avm ye okadar guzel gectiki cok kalabakti kocis dedi gel iskender ismarliyim hayir diyemedim:)

Yemek yerken bol bol sohbet ettik ilk brbirimizi gordugumuzdr neler hissettik vs diye konusmaya basladik

Esim dedi keske daha oncee tanisaydim seni dedi ♥
Dedim daha ne kadar erken tanicaktin 16 yasindaydim:)

Sonra alisveris yaptik tam 3 saat gezmisiz kkizima cicilerr aldik sort falan aldimm cok guzeldi

Diyets gelince olmuyor basliyamiyorum motivasyonn yokkkk
Ortagimm cok ozur dilerim iyi bi ortaklik yapamadim

Ama bu gun arkadasimi gordum bayadir gorusmuyorduk en son kiloluydum aaa dedi ne kadar zayiflamissin ayni hamile kalmadan onceki gibisin dedi
Annemlerde ordaki ablalar teyzeler de diyor hic cocugun yok gibisin ayni genc kiz gibisin
Ayoll ben zatennn gencimmm:)))

Iyi akşamlar kızlar
Lütfen artık biraz kendimiE gelelim ben 61 şi bir rakam görmek isterken şimdi 63 kerde geziyorum ve hemen hemen herkes aynı şeyi söylüyor. Şu rakamı görmüştüm kilo aldım diye. Ben döndüğümden beri spora da motive olamadım . Yedikde ne oldu diyelim ve yeniden dört elle sarılalım l

papatyamm ben,mde senden farklı bir yanım yok..

dün kızlar kızınca biraz silkindim kendime geldim...

senden kendine yeni bir başlangıç yap canım...
neden başaramayacaksın ki..
biraz dikkat etsen
ve spora başlasan inanııyorum hemen toprarlarsın..

tatlım buğün menü paylaş bakacağım.

ona göre ye oldumu güzelimmm

Gunaydinn.. iste kahvaltm cok hafif yapmak istedim.
Yesil cay Can'dir. :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın arkadaşlar.İŞleirmi bitirdim acı kahvemi yudumluyorum.Dün çıkışta arkadaş aradı özlemdim görüşelim hem çocuklara degişilik olur dedi.Menüm degişti.Ama baya yürüdüm ve avm nin etrafınta oglum kucagımda 20 dk tur attık.

2014-04-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Yürümek (alışveriş sepeti ile) 20 dak. 84
[2] Yürümek (Asfalt) 30 dak. 139
[3] kola (250ml) 0.5 büyük bardak 45
[4] İnce Hamurlu Peynirli Pizza 2 DİLİM 300
[5] yörsan yarım yağlı homojenize yoğurt 0.5 100 gr. 34
[6] Nestle Bitter Çikolatalı Gofret 1 ADET(35 GR) 179
[7] Yürümek (Asfalt) 40 dak. 186
[8] yesil cay 1 adet 0
[9] Çay 1 ADET 5
[10] Çatal 1 ADET 50
[11] Nescafe Gold 2 GRAM 4
[12] Yayla Çorbası 0.5 PORSİYON 58
[13] Patates Salatası 0.5 KASE 218
[14] Kızarmış Tavuk Baget 2 ADET 134
[15] Salça 1 YEMEK KAŞIĞI 29
[16] Beyaz Peynir 10 GRAM 25
[17] Ekmek 2 DİLİM 130
Toplam : 802 kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…