Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

4 gündür kilom aynı inş. yarın eksi olurum:18:geçmişe bakıp geliyorum.hergün bi cıss yemesem vericem ama bişi çıkıyr ve iradem de zayıf zaten

hikmet:güne hafif ve saglıklı başlamışsın

kevser ve şüküm:eltiler gezmiş günleri güzel geçmiş .Ama buraya ugramaz oldunuz

papatya:haklısın canım yaz geldi ve hala yerimizde sayıyoruz.Sporu en azından sıkı tutalımNazar degdirdik sana düzeni oturtmuştun ne güzel.Yine başla ve bizde başlayalım.

lajoba:bende 2 dl pizza 1 çay bardagı kolayı içtim arkadaşım baltaladı.Ama bugün ıspanagımı yiycem.

ebrum ahh benim cısslar sadece pideyle kolayla sınırlı kalsa iyiydi ama pideden sonra çitosun kafana dikmelik bi cipsi var süt mısırlı 25gr mış ondan gece 1 kervansaray kahvesi yanında da 2 tane napoliten çiko :18: ayy bugün perşembe mi kııız ben hala çarşamba sanıyorum da cumaya toparlarım dıyodum bugün full dikkat tam dikkat booool boool spor

papatyam sende nel gibi merceklerim altındasın bundan sonra ona göree

hikmet güne süper başlamışsın afiyet olsun

kevser ve şükran abla oooh sefanız olsun gezilmiş tozulmuş yemekler yenilmiş sırada spor ve diyeet hadi bakalım dönün aramıza

tubi nerelerdesiiin???

diğer kızçeler nasılsınız nerelerdesiniz????

Kızlar elim ayağım esiyor. .ağlıyorum. .hamileyim ben 3 ye

tatlım üzülme ya .. vardır bunda da bir hayır...

Canım ben hiç beklemiyordum ki.aklima dahi gelmezdi.nasıl olur ben korunuyordum.hep dikkat ederdim..100 de 1 ihtimalmiş...bilmiyorum.sevinemiyorum..o kadar büyük konuşdumki ben olması mümkünsüz dedim..asla plamaz dedim ya.Allah gösterdi bana işte....

Bakdim aralık ayında doğucakmış..o zaman Reyyan daha 2 yaşında bile olmiycakki kuzum.nisan doğumlu reyyan ım

Nazlma canım hayırlısı olsun aglama canım ya.Evt kızın küçük ama olmuş işte.AYY bende korktum şimdi.:18:cuma regl olup salı bitiyordu.Pazar gece aldum hala devm ediyor.Ki sabahsa sabah olurdum o derece düzenliydi d.kontrol hapı gününü biliyorum.Falımda da hamile olabilrsin dedi:18:Fala inanmadım ama regl bu ay degişince inş. alerji ilacının etkisindendir.

İkinci olsa ben sevinirdim kız..bu üçüncü diye endişeliyim....üzülme sende hayırlısı işte.olucağı varsa oluyor.ne kadar korunsada dikkat etsede nafile..ben hep ay koryna koruna hamile kaldım diyenlere qıcık olurdum.benim ilk kızım 3 sene sonra oldu çünki.nasıl korunmaya rağmen olurki.yalan söylüyorlar derdim. Al başıma geldi işte

Haklısın.D.k.haplarındada %1 ihtimal varTabi hayırlısı olsun hakkımızda.Bende oglumu aglayarak bıraktım tam işe alıştım ve oglumu eylülde ingilizce egitimine vermeyi planlıyoruz.1-2 sene sonra diye düşünüyordum.Gerçi eşim tek kalsın diyor ama Herşey Allahtan..Bu erkek olur belki seninde degişiklik

BUGÜN:

sabah:2 dl ekmek,1 dl.peynir,5 yeşilzeytin
ara:1 çay,1 nescafe
ögle:1 kabak dolması,1 dl patatesli börek,50 gr yogurt,2 çay
ara:yeşilçay,1 tane profiterol
akşam:1 tabak ıspanak,50 gr yogurt

spor:40 dk yürüyüş

Bu akşam temizlik yapıcam.Yapmazsam spor yaparım.

nazlıma üzülme canım hayırlısı olsun hakkında.. oluyor bazen işte böyle şeyler Rabbimin takdiri ilahisi..

ebrucum menün güzel canım afiyet olsun

benim de bugünkü menüm şöyle

sabah.....2 çatal peynirli omlet, 1 lokma ekmek, 1 dlm peynir, yarım portakal
ara..... 12-13 tane karışık kuruyemiş
öğlen..... 1 posiyon mantar sote, yarım portakal, 2 dlm ekmek
ara..... kervansaray kahvesi, 2 napoliten çikolata
akşam.... fırında tavuk yapcam yanoına ne yerim bilmiyorum yedikten sonra yazarım onu da yoksa sonra unutuyorum yediklerimi

5 dk ip atlama 50 mekik
2.5 lt su

Son düzenleme:
kızlar uğrayamıyorum menü paylaşamıyorum ama dewam ediyorum yediklerim genelde ayaküstü tam olarak bi menüm olmuytor yani Bide cısslar çok malesef ama fena gitmiyor yarın bildirim yapıcaz çok merak ettim birincileri şimdi:)

kızlar menmu yazayım.. dışarıya yüryüşe gideceğim..

sabah:1yumurta ile tulum peynirli omlet+yeşilçay+2ceviz
10,00:2yk çorba+beyaz lahana+avuç içi kadar yufka içine 5 zeytin
ara: şekersiz çay
12,00:1kase sütlaç
ara: 1neskafe..şekersiz kremasız
14.00: 6yk yumurtalı ıspanak+10 tane lahana sarma
17,00:5yk sulu köfte tarzı yemek+turşu

toplam:1360 kalori__________kalan 816 kalori

yürüyüş:2 saat________şimdi çarşıda yürüyeceğim.. en az

Son düzenleme:
ek olarak 1 dilim etli ekmek yedim öğleden sonraki arada :26:

tatlım benim 2. kızımda pşalnsız oldu.. nasıl ahmile kaldım bilmiyorum bile.. ama inan hayırlısı.. ALLAHÜ TEALANIN planlarına karşı yapacak birşey yok.. üzülme ve stresiz bir hamilellik geçir.. benim yaptığım hataları yapma.. ben kendimede çevremede karnımdakinede büyük zülüm yapmıştım...

canımcımm niye üzülüyosunki bende 2. oğluma korunarak hamile kaldım .Rabbim sana o hediyeyi verecek olduktan sonra istediğin kadar en güvenilir yöntemle korunsan bile bişey değişmiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

ebrummm hadi yine iiisin sıra sende

Kızlar bugün bi bitkinlik ve aşırı üşüme var bende. Noldu bilemiyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok. Spor yapcak gücüm de yok bugün.

Nazlma canım üzülme, bi de kan testi yaptır bakalım o zaman kesin belli olur. Ayrıca olacaksa da her işte bir hayır vardır. Kızların küçük ama olsun, siz korunmuşsunuz ve elinizden geleni yapmışsınız. Rabbim nasip ettiyse ne türlü korunursan korun olacaktır.

Ebrum topiğe daha sık uğramaya çalışıyorum, sizleri de çok seviyorum ama eski motivasyonum yok. Geçen cumadan beri eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum işte. Birden olmuyo.
Ayrıca kendin için o kadar korkma sen. Emirden sonra 2. bi çocuğu düşünmeyecek miydiniz zaaten bi süre sonra. Oğlun da 3 yaşında artık. Emmeyi de bırakmış, o halde neden üzülüyorsun.

Lajoba diyete devam tabii ki canım. Ayrıca sizleri hiç bırakmak istemiyorum da kızın ödevleri ve oğlum beni bayağı bunaltıyo. Eskisi kadar zamanım olmuyo.

Hikom sağol canım, bundan sonra ordan leslie yi açarım.

Papatyam geziden sonra motive olmak kolay olmaz tabii. Ama kendimizi biraz zorlayıp elimizden geleni yapalım.

Nelson bugünkü menünde düzelme var yavaş yavaş. Sonraki günlerde de daha iyi olcak inş. Biraz daha gayret edersen 55' e inmen, olmayacak iş değil.

Son düzenleme:
saol canım bende seninkini begendim ama etli ekmek yemişsinyemeseydin daha iyidi.
ayşe noldu sana ne güzel saglıklı menülerin vardı
sarma fazla gibi ama ekmek yok ya hiç bişi gözüme batmıyoryürü canım ya ne güzel İşte nelson düzene girdi yuppiiii
ebrummm hadi yine iiisin sıra sende
kız deme en azından şimdilik:18:
Bende seni seviyorum biliyosun sana kanım ısınmıştı ilk günden beriHaklısın ama tam işe başladım ben işe alıştım emirde ilk güne nazaran daha iyi alışıyor gibi ve emir için planlarımız var.Hatta eşim 2. çocuk fikrini ortadan kaldırdı diyebilriimEmir için iyi bir gelecek istiyor bunu her aile ister ama büyüyünce kardeşim neden olmadı demesini istemiyorum.ASlında eşim 3-4 çocuk isterim ama şu ülke şartlarında iyi bir gelecek vaad edemem ama çok zengin olsam çok çocuk isterdim diyor.Tabi Rabbim verirse seve seve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…