- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.721
Kızlar elim ayağım esiyor. .ağlıyorum. .hamileyim ben 3 ye
tatlım üzülme ya .. vardır bunda da bir hayır...
Nazlma canım hayırlısı olsun aglama canım ya.Evt kızın küçük ama olmuş işte.AYY bende korktum şimdi.:18:cuma regl olup salı bitiyordu.Pazar gece aldum hala devm ediyor.Ki sabahsa sabah olurdum o derece düzenliydi d.kontrol hapı gününü biliyorum.Falımda da hamile olabilrsin dedi:18:Fala inanmadım ama regl bu ay degişince inş. alerji ilacının etkisindendir.
İkinci olsa ben sevinirdim kız..bu üçüncü diye endişeliyim....üzülme sende hayırlısı işte.olucağı varsa oluyor.ne kadar korunsada dikkat etsede nafile..ben hep ay koryna koruna hamile kaldım diyenlere qıcık olurdum.benim ilk kızım 3 sene sonra oldu çünki.nasıl korunmaya rağmen olurki.yalan söylüyorlar derdim. Al başıma geldi işte
ek olarak 1 dilim etli ekmek yedim öğleden sonraki arada :26:nazlıma üzülme canım hayırlısı olsun hakkında.. oluyor bazen işte böyle şeyler Rabbimin takdiri ilahisi..
ebrucum menün güzel canım afiyet olsun
benim de bugünkü menüm şöyle
sabah.....2 çatal peynirli omlet, 1 lokma ekmek, 1 dlm peynir, yarım portakal
ara..... 12-13 tane karışık kuruyemiş
öğlen..... 1 posiyon mantar sote, yarım portakal, 2 dlm ekmek
ara..... kervansaray kahvesi, 2 napoliten çikolata
akşam.... fırında tavuk yapcam yanoına ne yerim bilmiyorum yedikten sonra yazarım onu da yoksa sonra unutuyorum yediklerimi
5 dk ip atlama 50 mekik
2.5 lt su
Canım ben hiç beklemiyordum ki.aklima dahi gelmezdi.nasıl olur ben korunuyordum.hep dikkat ederdim..100 de 1 ihtimalmiş...bilmiyorum.sevinemiyorum..o kadar büyük konuşdumki ben olması mümkünsüz dedim..asla plamaz dedim ya.Allah gösterdi bana işte....
canımcımm niye üzülüyosunki bende 2. oğluma korunarak hamile kaldım .Rabbim sana o hediyeyi verecek olduktan sonra istediğin kadar en güvenilir yöntemle korunsan bile bişey değişmiyor.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...İkinci olsa ben sevinirdim kız..bu üçüncü diye endişeliyim....üzülme sende hayırlısı işte.olucağı varsa oluyor.ne kadar korunsada dikkat etsede nafile..ben hep ay koryna koruna hamile kaldım diyenlere qıcık olurdum.benim ilk kızım 3 sene sonra oldu çünki.nasıl korunmaya rağmen olurki.yalan söylüyorlar derdim. Al başıma geldi işte
ebrummm hadi yine iiisin sıra sendeNazlma canım hayırlısı olsun aglama canım ya.Evt kızın küçük ama olmuş işte.AYY bende korktum şimdi.:18:cuma regl olup salı bitiyordu.Pazar gece aldum hala devm ediyor.Ki sabahsa sabah olurdum o derece düzenliydi d.kontrol hapı gününü biliyorum.Falımda da hamile olabilrsin dedi:18:Fala inanmadım ama regl bu ay degişince inş. alerji ilacının etkisindendir.
saol canım bende seninkini begendim ama etli ekmek yemişsinnazlıma üzülme canım hayırlısı olsun hakkında.. oluyor bazen işte böyle şeyler Rabbimin takdiri ilahisi..
ebrucum menün güzel canım afiyet olsun
benim de bugünkü menüm şöyle
sabah.....2 çatal peynirli omlet, 1 lokma ekmek, 1 dlm peynir, yarım portakal
ara..... 12-13 tane karışık kuruyemiş
öğlen..... 1 posiyon mantar sote, yarım portakal, 2 dlm ekmek
ara..... kervansaray kahvesi, 2 napoliten çikolata
akşam.... fırında tavuk yapcam yanoına ne yerim bilmiyorum yedikten sonra yazarım onu da yoksa sonra unutuyorum yediklerimi
5 dk ip atlama 50 mekik
2.5 lt su
ayşe noldu sana ne güzel saglıklı menülerin vardıkızlar uğrayamıyorum menü paylaşamıyorum ama dewam ediyorum yediklerim genelde ayaküstü tam olarak bi menüm olmuytor yaniBide cısslar çok malesef ama fena gitmiyor yarın bildirim yapıcaz çok merak ettim birincileri şimdi:)
sarma fazla gibi ama ekmek yok ya hiç bişi gözüme batmıyorkızlar menmu yazayım.. dışarıya yüryüşe gideceğim..
sabah:1yumurta ile tulum peynirli omlet+yeşilçay+2ceviz
10,00:2yk çorba+beyaz lahana+avuç içi kadar yufka içine 5 zeytin
ara: şekersiz çay
12,00:1kase sütlaç
ara: 1neskafe..şekersiz kremasız
14.00: 6yk yumurtalı ıspanak+10 tane lahana sarma
17,00:5yk sulu köfte tarzı yemek+turşu
toplam:1360 kalori__________kalan 816 kalori
yürüyüş:2 saat________şimdi çarşıda yürüyeceğim.. en az
kız deme en azından şimdilik:18:ebrummm hadi yine iiisin sıra sende
Bende seni seviyorum biliyosun sana kanım ısınmıştı ilk günden beriKızlar bugün bi bitkinlik ve aşırı üşüme var bende. Noldu bilemiyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok. Spor yapcak gücüm de yok bugün.
Nazlma canım üzülme, bi de kan testi yaptır bakalım o zaman kesin belli olur. Ayrıca olacaksa da her işte bir hayır vardır. Kızların küçük ama olsun, siz korunmuşsunuz ve elinizden geleni yapmışsınız. Rabbim nasip ettiyse ne türlü korunursan korun olacaktır.
Ebrum topiğe daha sık uğramaya çalışıyorum, sizleri de çok seviyorum eski motivasyonum yok. Geçen cumadan beri eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum işte. Birden olmuyo.
Ayrıca kendin için o kadar korkma sen. Emirden sonra 2. bi çocuğu düşünmeyecek miydiniz zaaten bi süre sonra. Oğlun da 3 yaşında artık. Emmeyi de bırakmış, o halde neden üzülüyorsun.
Lajoba diyete devam tabii ki canım. Ayrıca sizleri hiç bırakmak istemiyorum da kızın ödevleri ve oğlum beni bayağı bunaltıyo. Eskisi kadar zamanım olmuyo.
Hikom sağol canım, bundan sonra ordan leslie yi açarım.
Papatyam geziden sonra motive olmak kolay olmaz tabii. Ama kendimizi biraz zorlayıp elimizden geleni yapalım.
Nelson sen de artık kendini toplasan iyi olur canım. Birazcık dikkat etsen 55 olucaksın. Bunun senin elinde olduğunu biliyosun di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?