Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Nazlma canım neden üzülüyorsun ki
Sen tedbirini almışsın buna rağmen Rabbim vermiş. Sana layık görmüş o meleği. Tabi bu fikre alışmak zaman alır ama yapacak birşey yok. Sen nasıl korunuyordun. Merak ettim de
Nelson bügün menünü beğendim. Yani ginde o kadar ekmek yiyordun bu menü o ekmekleri düşününce güzel
Evet ya ben tatilden dönünce zor oldu motive olmam
Menümü arzedeyim
11:00 1 yumurtadan yapılmış omletin çeyreği domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir bşr dilim tam buğday
13:30 5 adet yeni dünya
15:00 turk kahvesi
16:30 5 adet yulaflı 7 adet çilek yeşilçay
Az sonra bir kepçe mercimek çorba 7 adet fırında kanat 2 yk pikav yicem yanında salata ve yoğurtla
3 mil leslie yaptımbugün spora başladım tekrar

Şükranım çok geçmiş olsun canım bazen bana da oluyor o halsizlik
Lajoba menün fena değil tatlım

nazlıma sen haplamı hamile kaldınn en güvenilir yöntem diye biliyordumm yaa
bende merak ettim:18: nasılsın canım nasıl gidiyor 5 ten sonra yemek yememe durumu?

menün güzel papatyam sporada başlamışsın ne güzel

Alışmaya çalışıyorum işte canlar...şoktayım hala.eşimin kalbi tutduşok oldu herhalde. Hiç beklemiyorduk biz..ben emziriyorum dİye hap kullanmadım.bu adetimi bekliyordum spiral taktiricakdım...biz k...... korunuyorduk.bide onsuz hiç şeyde olmadı..nasıl olur anlamıyorum ki

İşte bu testim kızlar.bariz var çizgi işte.hem adetimi 8 gün geçti..emindim olmadiği na.rahat ediyim diye yaptim bunuda...ama işte çıktı

Eki Görüntüle 1085851
İşte bu testim kızlar.bariz var çizgi işte.hem adetimi 8 gün geçti..emindim olmadiği na.rahat ediyim diye yaptim bunuda...ama işte çıktı

Canim hakkinda hayirlisi, bakarsin erkek bebis gelir. Tabi kiz erkek ayrimi olmazda iki kizdan snra erkek bebis gusel olur. Endiselenme. İns hayirlisi olur canimmm bnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İn şa Allah canım hayırlısı. .kısmet olursa...hepiniz sağolun canlar ya.sayenizde kendime geliyorum gerçekten

slm canlarim nasilsiniz bugun baya enerjigim mas :)) nazlima canimm hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme rabbim sana hediye etmis o bebegi ne kadar koru ursak korunalim rabbim vericekse veriri sende uzulup strese sokma kendini hamileliginin tadini cikar :))
kizlar bana gelirsek menumu yaziyi
sabah
az yagda yapilmis dereotlu omlet
ara
yesil cay
oglen
3 yk bezelye
2 yk pilav
yatim kase corba
ara
tarcin cayi
2 bitter
aksamyarim kase corba
3 lt su
50 dk yuruyus
1 saat parkata kizin pesinde kosma
toplam 13 bin adim oldu :)

Ebrum sağol canım çok mutlu oldum. Çocuk meselesine gelince haklısın. Bu devirde, bu hayat şartlarında tek çocuğu bile hayırlısıyla yetiştirmek zor. En doğru kararı verecek olan sizsiniz.

Papatyam teşekkür ederim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim. Havalar bi çok sıcak oluyor bi soğuyup yağmur yağıyor. Bünyem zayıf, çok sık hastalanıveriyorum.
Sen de leslie ye başlamışsın. İnş bu yaz istediğin kiloya inersin.

Mevcanım nasıl oldun canım? Dinlenip kendini topluyorsundur şimdi herhalde. Yine cıvıl cıvıl ve sıhhatli bi şekilde dönersin aramıza inş.

Kübracım Allah enerjini daim etsin. Yavruların peşinde koşmak ve bütün gün ayakta olmak başlı başına spor olur derdim ama extradan spor yapmazsam
hiçbişey farketmiyo bende. Tam tersine deli gibi acıktırıyo. Sende etkili oluyo demekki ne güzel.

Kahvaltı 1 domates* 1 çarliston * 1 salatalık
kk peynir * 1 dl ekmek* çay

Öğlen 4 kaşık pilav * 5 kaşık nohut
3-4 kaşık salata

akşam 2 dl ekmekten tost* beyaz peynir* çay
1 soğanlı omlet* 1 dl ekmek

spor 40 mekik * 30 dk yürüyüş
150 ip atlama

yazmasam içimde kalacak.. sizi kandırmışım gibi hisedeceğim...

özür dilerim öncelikle..

2 saat değil 2,5-3 saat rahat yürüdüm öncelikle.. aheste ahestede olsa...

eşimi işinden alıp eve gidecekken benim kızlar tututrdu yemek yiyelim diye

ben kendime yemek istemedim ama sofraya gelen aparatiflerden yedim..

akşam yemeğim oldu yani..

1yk ezme+yarım por etşiş+bolca cin biber tursusu+3-4 parça elim kadar lavaş+azıcık salata+ 5 tane minik minik çiğ köfte

+30 dak yürüyüş ekleyeceğim.. fazlasını eklemeyeceğim...

kalan 816 kalori den-------1140 e fırladı

Son düzenleme:
Şükranım ekmek biraz kaçmış ama olsun
Nelson canım ne olacak halimiz yatın sabah sana foto göndericem son halimle azıcık birşeyler söyle de kendime geleyim . Artık toparlanmamız gerek
Ben bu sabah tartıda güzrl bir rakam görmüştüm ama Perşembe akşamları bana birşey oluyor içime canavar kaçıyor sanki
Az önce aç olmadığım halde mutfakta tıkındım yine. Muhtemelen yarın sabah bugünden fazla çıkacağım.
Ama ben kilo vermek fit görünmek istiyorum işin mantığını biliyorum
Yıllardır yiyorum zaten. Şu anda ihtiyacım olan tek şey sadece 3 hafta kaçamaksız beslenmek. Biliyorum bu 3 kilo 3 haftada gider.
Çok yoruldum artık kızlar

menün idare eder.. ekmek ile börek aynı kalori değil ama olsun.. öğlen yemem olumlu.. benimn gibi geceleri yememişsin...iyi tatlım...

gayet güzel menun canım.. sana iyi eşilk edemedim bu hafta üzgünüm canım..

tatlım kendine dikkat et üşütme.. bende daha tam anlamı ile iyileşemedim...menülerim yavaş yavaş da olsa düzeliyorda....işte boğazıma dur desem...

harikasın canım... bence gayet iyi..hatta bana göre mükemmel...

kız harikasında akşam yemeğinde o kadaraz yeme iel sabahı nasıl edeceksin...

menüler gayet iyi canım..

böyle aktif olun kızalr ya hepinizi çok özlemiştim.. bence bu hafta biraz toparlandık.. gelecek hafta tam motive olacağız inşallah...

ay ay ben o yemekleri birazda olsa yakmak için biraz spor daha mı yapsam ki
ayaklarımda ağırıyor..
yaparsam yazarım
ama öldüm yorgunluktan aslında...

papatyam haklısın.. sadece en en fazla 2-3 haftamız var..

ama neden yapmıyoruz anlamıyorum..

yeri gelyiyor hedefe okadar yaklaşıyoruz ki.. ama bir anda herşey tepe taklak oluyor..

bazen diyorum ki acaba hedefimize ulaşınca amaçsız kalacağımızdan korkuyoruz da

bilinç altımız bize bu oyunumu oynuyor...

inan bilmiyorum canım..

hayatın o telaşı

arkadaş larımız arasındaki gayri samimi ortamlardan kaçıp kendimizi buraya atıyoruz..
burada insanların samimi olduklarına inanıyoruz...
ve bir sürede olsa
bizde rol yapmadan kendimiz oluyoruz da: hedefimize ulaşınca buradaan yoksun kalacağımızı mı düşünüyoruzki..

inan bunlarda sadece yorum...

ben hedefime ulaşmaya ramak kala geri başa sarıyorum.. aslında çok da yoruldum... başa sarmalardan..

ve ben kendimide tanıyorsam kafamakoyduğum herşeyi yaparım ama nerede eksiklik var bilmiyorum..

hedefime ulaşınca hayata dair bir beklentim kalmayacak gibi hissediyorum..

sanırım bilinç altımda bana bu oyunu oynuyor ki elimde bir sürü diyet listesi var ve ben bunlar 2 gün bile uygulasam hemen kilom geri düşüyor...

Son düzenleme:
Slm kizlar ölüyorum ama menulerimi paylasmaya geldim gecen ay 10gun gecen adet bu ay 3gun once oldu felaket agrim var dun iskele tasidim 2.5 saat onun verdigi agrilar uykusuzluk ve hersey var bende bogazim da cok aciyo yarin doktora gitcem kizi da goturecem oda cok huysuz yine bisey yemiyo kardesimde bugu n gitti
Dunku menum sabah sucuk menemen 3dilim ekmek 2zeytin kasar sekersiz cay domates sakatalik
Ara 2.5saat iskele tasidim öldüm
Ajsam 2minik patlican 1minik biver dolma 6 yaprak sarma 1b.portakal suyu (kendimiz yaptik sekersiz ) 1baget salata
Ara 1dilim ispanakli pasta 2kurabiye şekersiz çay
Bugun sabah 1dilim ekmek 2catal kizartma 1zeytin
10gibi 3parca sucuk 5-6catal kizartma 1dlm peynir 2zeytin 2dilim ekmek 1tk sarelle
Ogle 2kurabiye
Aksam 1tabak k.fasulye 4yk pirinc pilava 3catal salata
Ara sekersiz cay 2isirik unlu kete
20dk evler arasi yuruyus
K.sepeti calismiyo kac kcal bakamadom

Sabah gördunüz zaten

Ogle 4tane sıkma , 1bardak m.suyu

Ara 3kurabiye 1brdk m.suyu

Aksam 6yemek kasigi makarna, sz ketcap, az mayonez

Bu kdr...

Makarna esimin istegiyle yaptim ve malesef yedim. Özlemisimmmm ama.

gunaydin citirlatim kizimla yeni uyandik kahvalti hazirlicam birazdan sonra evi topla otururum azcik sonra kizi uyutup hoop yuruyuse :)

nelsonn saol canim valla gece baya aciktim ama yemedim :)
sukranim inan bole hareketli olmak bana yariyo hem enerjik oluyorum hemnde aklimi yemek yemege takmiyorum
hikossss kendinr gel artik kiz ne bu menu kurabiyeler ketcapli mayonezli makarnalar toparlan bakiim yaza ne kaldi
kizlarr toparlayin artik kendinizi yaaa nisanin sonuna geldik sonra yazin kilolu kilolu yagli yagli olcakasiniz bense fit olucam size fotolarimi aticam catlayin 😅😅😄😄 saka bi yanan hadin toparlanin artik

slmmm günaydın kızlar

nazlım demek ki olabiliyormuş ya çok şaşırdım yani kondom ile korunma e etkilisi diye biliyordum
ama bir arkadaşımında başına gelmişti cnm:26::26::26: hakkında hayırlısı olsun
sen yurt dışındasın dimi 3 çocukk la allah yardımcın olsun cnm ama büyüdükleirnde çok gzüel olur yaa:))

ebrum selam cnm iyiyyimm sen nasılsınn
biraz bozdmuştum cnm ama 5 ten sonra yemiyorum yine midemde beynimde rahat

günaydın çıtırlarımmmm

dün sabah 57,7 yi görmüştüm ama akşamki yemek ah o akşamki yemek

başlangıç:60,6
gecen hafta:58,8
bu hafta:58,5
gelen:yok
giden :300
hedef değilde ütopyam:55
real hedef : 58 in altına düşmek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…