- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.741
Kızlar elim ayağım esiyor. .ağlıyorum. .hamileyim ben 3 ye
bende merak ettim:18:nazlıma sen haplamı hamile kaldınn en güvenilir yöntem diye biliyordumm yaa
Nazlma canım neden üzülüyorsun ki
Sen tedbirini almışsın buna rağmen Rabbim vermiş. Sana layık görmüş o meleği. Tabi bu fikre alışmak zaman alır ama yapacak birşey yok. Sen nasıl korunuyordun. Merak ettim de
Nelson bügün menünü beğendim. Yani ginde o kadar ekmek yiyordun bu menü o ekmekleri düşününce güzel
Evet ya ben tatilden dönünce zor oldu motive olmam
Menümü arzedeyim
11:00 1 yumurtadan yapılmış omletin çeyreği domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir bşr dilim tam buğday
13:30 5 adet yeni dünya
15:00 turk kahvesi
16:30 5 adet yulaflı 7 adet çilek yeşilçay
Az sonra bir kepçe mercimek çorba 7 adet fırında kanat 2 yk pikav yicem yanında salata ve yoğurtla
3 mil leslie yaptımbugün spora başladım tekrar
Eki Görüntüle 1085851
İşte bu testim kızlar.bariz var çizgi işte.hem adetimi 8 gün geçti..emindim olmadiği na.rahat ediyim diye yaptim bunuda...ama işte çıktı
İn şa Allah canım hayırlısı. .kısmet olursa...hepiniz sağolun canlar ya.sayenizde kendime geliyorum gerçektenCanim hakkinda hayirlisi, bakarsin erkek bebis gelir. Tabi kiz erkek ayrimi olmazda iki kizdan snra erkek bebis gusel olur. Endiselenme. İns hayirlisi olur canimmm bnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar menmu yazayım.. dışarıya yüryüşe gideceğim..
sabah:1yumurta ile tulum peynirli omlet+yeşilçay+2ceviz
10,00:2yk çorba+beyaz lahana+avuç içi kadar yufka içine 5 zeytin
ara: şekersiz çay
12,00:1kase sütlaç
ara: 1neskafe..şekersiz kremasız
14.00: 6yk yumurtalı ıspanak+10 tane lahana sarma
17,00:5yk sulu köfte tarzı yemek+turşu
toplam:1360 kalori__________kalan 816 kalori
yürüyüş:2 saat________şimdi çarşıda yürüyeceğim.. en az
Kızlar bugün bi bitkinlik ve aşırı üşüme var bende. Noldu bilemiyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok. Spor yapcak gücüm de yok bugün.
Nazlma canım üzülme, bi de kan testi yaptır bakalım o zaman kesin belli olur. Ayrıca olacaksa da her işte bir hayır vardır. Kızların küçük ama olsun, siz korunmuşsunuz ve elinizden geleni yapmışsınız. Rabbim nasip ettiyse ne türlü korunursan korun olacaktır.
Ebrum topiğe daha sık uğramaya çalışıyorum, sizleri de çok seviyorum ama eski motivasyonum yok. Geçen cumadan beri eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum işte. Birden olmuyo.
Ayrıca kendin için o kadar korkma sen. Emirden sonra 2. bi çocuğu düşünmeyecek miydiniz zaaten bi süre sonra. Oğlun da 3 yaşında artık. Emmeyi de bırakmış, o halde neden üzülüyorsun.
Lajoba diyete devam tabii ki canım. Ayrıca sizleri hiç bırakmak istemiyorum da kızın ödevleri ve oğlum beni bayağı bunaltıyo. Eskisi kadar zamanım olmuyo.
Hikom sağol canım, bundan sonra ordan leslie yi açarım.
Papatyam geziden sonra motive olmak kolay olmaz tabii. Ama kendimizi biraz zorlayıp elimizden geleni yapalım.
Nelson bugünkü menünde düzelme var yavaş yavaş. Sonraki günlerde de daha iyi olcak inş. Biraz daha gayret edersen 55' e inmen, olmayacak iş değil.
saol canım bende seninkini begendim ama etli ekmek yemişsinyemeseydin daha iyidi.
ayşe noldu sana ne güzel saglıklı menülerin vardı
sarma fazla gibi ama ekmek yok ya hiç bişi gözüme batmıyoryürü canım ya ne güzel İşte nelson düzene girdi yuppiiii
kız deme en azından şimdilik:18:
Bende seni seviyorum biliyosun sana kanım ısınmıştı ilk günden beriHaklısın ama tam işe başladım ben işe alıştım emirde ilk güne nazaran daha iyi alışıyor gibi ve emir için planlarımız var.Hatta eşim 2. çocuk fikrini ortadan kaldırdı diyebilriim Emir için iyi bir gelecek istiyor bunu her aile ister ama büyüyünce kardeşim neden olmadı demesini istemiyorum.ASlında eşim 3-4 çocuk isterim ama şu ülke şartlarında iyi bir gelecek vaad edemem ama çok zengin olsam çok çocuk isterdim diyor.Tabi Rabbim verirse seve seve
Sen tedbirini almışsın buna rağmen Rabbim vermiş. Sana layık görmüş o meleği. Tabi bu fikre alışmak zaman alır ama yapacak birşey yok. Sen nasıl korunuyordun. Merak ettim de
Nelson bügün menünü beğendim. Yani ginde o kadar ekmek yiyordun bu menü o ekmekleri düşününce güzel
Menümü arzedeyim
11:00 1 yumurtadan yapılmış omletin çeyreği domates salatalık 3 zeytin 1 kk peynir bşr dilim tam buğday
Az sonra bir kepçe mercimek çorba 7 adet fırında kanat 2 yk pikav yicem yanında salata ve yoğurtla
BUGÜN:
sabah:2 dl ekmek,1 dl.peynir,5 yeşilzeytin
ara:1 çay,1 nescafe
ögle:1 kabak dolması,1 dl patatesli börek,50 gr yogurt,2 çay
ara:yeşilçay,1 tane profiterol
akşam:1 tabak ıspanak,50 gr yogurt
spor:40 dk yürüyüş
Bu akşam temizlik yapıcam.Yapmazsam spor yaparım.
nazlıma üzülme canım hayırlısı olsun hakkında.. oluyor bazen işte böyle şeyler Rabbimin takdiri ilahisi..
ebrucum menün güzel canım afiyet olsun
benim de bugünkü menüm şöyle
sabah.....2 çatal peynirli omlet, 1 lokma ekmek, 1 dlm peynir, yarım portakal
ara..... 12-13 tane karışık kuruyemiş
öğlen..... 1 posiyon mantar sote, yarım portakal, 2 dlm ekmek
ara..... kervansaray kahvesi, 2 napoliten çikolata
akşam.... fırında tavuk yapcam yanoına ne yerim bilmiyorum yedikten sonra yazarım onu da yoksa sonra unutuyorum yediklerimi
5 dk ip atlama 50 mekik
2.5 lt su
Kızlar bugün bi bitkinlik ve aşırı üşüme var bende. Noldu bilemiyorum. Kolumu kaldıracak mecalim yok. Spor yapcak gücüm de yok bugün.
Nazlma canım üzülme, bi de kan testi yaptır bakalım o zaman kesin belli olur. Ayrıca olacaksa da her işte bir hayır vardır. Kızların küçük ama olsun, siz korunmuşsunuz ve elinizden geleni yapmışsınız. Rabbim nasip ettiyse ne türlü korunursan korun olacaktır.
Ebrum topiğe daha sık uğramaya çalışıyorum, sizleri de çok seviyorum ama eski motivasyonum yok. Geçen cumadan beri eski beslenme düzenime dönmeye çalışıyorum işte. Birden olmuyo.
Ayrıca kendin için o kadar korkma sen. Emirden sonra 2. bi çocuğu düşünmeyecek miydiniz zaaten bi süre sonra. Oğlun da 3 yaşında artık. Emmeyi de bırakmış, o halde neden üzülüyorsun.
Lajoba diyete devam tabii ki canım. Ayrıca sizleri hiç bırakmak istemiyorum da kızın ödevleri ve oğlum beni bayağı bunaltıyo. Eskisi kadar zamanım olmuyo.
Hikom sağol canım, bundan sonra ordan leslie yi açarım.
Papatyam geziden sonra motive olmak kolay olmaz tabii. Ama kendimizi biraz zorlayıp elimizden geleni yapalım.
Nelson bugünkü menünde düzelme var yavaş yavaş. Sonraki günlerde de daha iyi olcak inş. Biraz daha gayret edersen 55' e inmen, olmayacak iş değil.
Menümü arzedeyim
slm canlarim nasilsiniz bugun baya enerjigim mas :)) nazlima canimm hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme rabbim sana hediye etmis o bebegi ne kadar koru ursak korunalim rabbim vericekse veriri sende uzulup strese sokma kendini hamileliginin tadini cikar :))
kizlar bana gelirsek menumu yaziyi
sabah
az yagda yapilmis dereotlu omlet
ara
yesil cay
oglen
3 yk bezelye
2 yk pilav
yatim kase corba
ara
tarcin cayi
2 bitter
aksamyarim kase corba
3 lt su
50 dk yuruyus
1 saat parkata kizin pesinde kosma
toplam 13 bin adim oldu :)
Ebrum sağol canım çok mutlu oldum. Çocuk meselesine gelince haklısın. Bu devirde, bu hayat şartlarında tek çocuğu bile hayırlısıyla yetiştirmek zor. En doğru kararı verecek olan sizsiniz.
Papatyam teşekkür ederim. Şimdi biraz daha iyi gibiyim. Havalar bi çok sıcak oluyor bi soğuyup yağmur yağıyor. Bünyem zayıf, çok sık hastalanıveriyorum.
Sen de leslie ye başlamışsın. İnş bu yaz istediğin kiloya inersin.
Mevcanım nasıl oldun canım? Dinlenip kendini topluyorsundur şimdi herhalde. Yine cıvıl cıvıl ve sıhhatli bi şekilde dönersin aramıza inş.
Kübracım Allah enerjini daim etsin. Yavruların peşinde koşmak ve bütün gün ayakta olmak başlı başına spor olur derdim ama extradan spor yapmazsam
hiçbişey farketmiyo bende. Tam tersine deli gibi acıktırıyo. Sende etkili oluyo demekki ne güzel.
Kahvaltı 1 domates* 1 çarliston * 1 salatalık
kk peynir * 1 dl ekmek* çay
Öğlen 4 kaşık pilav * 5 kaşık nohut
3-4 kaşık salata
akşam 2 dl ekmekten tost* beyaz peynir* çay
1 soğanlı omlet* 1 dl ekmek
spor 40 mekik * 30 dk yürüyüş
150 ip atlama
Şükranım ekmek biraz kaçmış ama olsun
Nelson canım ne olacak halimiz yatın sabah sana foto göndericem son halimle azıcık birşeyler söyle de kendime geleyim . Artık toparlanmamız gerek
Ben bu sabah tartıda güzrl bir rakam görmüştüm ama Perşembe akşamları bana birşey oluyor içime canavar kaçıyor sanki
Az önce aç olmadığım halde mutfakta tıkındım yine. Muhtemelen yarın sabah bugünden fazla çıkacağım.
Ama ben kilo vermek fit görünmek istiyorum işin mantığını biliyorum
Yıllardır yiyorum zaten. Şu anda ihtiyacım olan tek şey sadece 3 hafta kaçamaksız beslenmek. Biliyorum bu 3 kilo 3 haftada gider.
Çok yoruldum artık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?